Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Na Rossnecie rubryki są jasno określone. Tam, gdzie widnieje pole NAZWISKO, ma się nazwisko znajdować, a nie czyjeś imię, ksywka z liceum czy tajemnicze "B." Komu się dane z dowodem osobistym nie zgadzają (co w opisanych przykładach jest sprawą oczywistą i nie trzeba tego nawet weryfikować), powinien zostać zdyskwalifikowany. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Phi, to jak mają być organizowane same loterie, to już wolę zainwestować 50 zeta w totka zamiast w loterie promocyjne. Bo szanse na wygraną są tak samo mizerne & nie-do-określenia, a milion złotych, to jednak milion złotych, nie jakieś kosmetyczne pierdoły
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Allegro mi nie pasi -> opłaty + dłubanina + obowiązek podawania swoich danych.
Gumtree -> całkiem ok sprawa, co chciałam sprzedać, schodziło na pniu. Ale teraz chcę się pobawić z Tablicą
Pralki, lodówki, mikrofalówki nigdy nie wygrałam, a z rowerem poczekam, aż prawdziwa wiosna nadejdzie.
W temacie: wkurza mnie, że śmierdzę petami, fuuuj, ciuchy zaraz lecą do prania
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
1) nagród nie przewidziano,
2) nie potrafię przetłumaczyć z ichniejszego na polski:
"Piszecie zajebiaszczego imagina, wysyłacie nam na maila i wygrywa najlepszy według Was*. Treść dowolna- +18,bromance, nie bromance..."
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziękuje za info.
Loteria, k* wszędzie loterie
Byłam w poniedziałek u fryzjera (z konka). babeczka zapodała mi cała masę gazet, doprawdy najprzeróżniejszych. I co, pewnie myślicie, że jakieś fajne konkursy znalazłam? Otóż nie! Nie było żadnych KONKURSÓW, tylko same LOTERIE. Aż mnie zemdliło
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Si. Mężczyzna nie powie o tym, nie spyta o radę; chce opowiedzieć o zaistniałej sytuacji wtedy, gdy już ją opanuje / samodzielnie znajdzie rozwiązanie. Nie ma co czekać, trzeba go wk*, po dobroci nie da rady... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A co Ty, faceci się właśnie lubią zamknąć w sobie, trzeba ich wytrącić z tej durnej orbity i dopiero wtedy można porozmawiać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co to, ankieta dot. nocników?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
"przestań gotować obiadki,prać i prasować jego ciuchy oraz sprzątać w domu, to się odezwie,he,he."
Dokładnie, haha. Jak nic przełamie milczenie pytając "Co dziś na obiad?" albo "To ja już nie mam czystych majtek?"
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam tak samo. Nie chcą, żebym się z nimi bawiła, to łachy bez
Przyznawanie mniejszej liczby nagród to wg mnie stwierdzenie "Wasze prace to jedno wielkie łajno". Nie znoszę czegoś takiego
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale to przecież Rossnet odpowiada za drastyczne zmniejszenie zainteresowania akcjami promocyjnymi, premie niech sobie obetną, a nie liczbę nagród
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Takie coś byłoby niedopuszczalne. W konkach Rossnetu można przyznać mniejszą liczbę nagród tylko wtedy, gdy część uczestników nie spełnia wymagań - nie może zostać laureatem. Moim zdaniem warto spytać, o co chodzi, bo jeśli ktoś nie miał kwarantanny, powinien nagrodę dostać (przy założeniu prawidłowego wypełnienia formularza).
Jeśli chodzi o ilość chętnych, to sami sobie strzelili samobója "kwarantanną"
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W każdym paragonowym konku Rossmanna podaje się w zgłoszeniu numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W Nowa Sól Wy nie mieć kasa fiskalna w sklepy?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A kysz!
Organizator musi być skrupulatny, jak detektyw Monk, zawzięty, jak duet ZUS + US i uczciwy, jak rdzenny mieszkaniec dżungli amazońskiej. Jest li taki?