Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
- 100 x maskotka lwa firmy Nici,
- 10 x walizka firmy Wittchen wypełniona batonami Lion (wszelkie dostępne smaki i gramatury),
- 1 x dwuosobowa wycieczka do Kenii (wraz z opłaconą wycieczką fakultatywną "Safari" oraz podatkiem).
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przykład tylko
Hehe, mam za dobre serce, powinnam trochę ludzi powkręcać, skoro się nadarzyła okazja
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiesz, my to starzy wyjadacze, ale taka babuszka jedna z drugą nie bardzo ma możliwość grzebania w internecie. Wydaje mi się, że napisanie 3 zdań to dla organizatora żadna filozofia, dla mnie brak zgodności pomiędzy regulaminem, a gazetką źle świadczy o organizatorze (tumiwisizm).
Przykładowe zdania, które powinny obowiązkowo znaleźć się w gazetce i to wydrukowane CZYTELNĄ CZCIONKĄ!
Czas trwania konkursu: 14.02.2013 - 28.02.2013.
Minimalna wartość zakupionych produktów Lion: 15 złotych.
Zadanie: opisz smak batona Lion. Przykładowa treść SMSa zgłoszeniowego, który należy przesłać pod numer 70707: LION. Orzechowy, intensywnie czekoladowy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Cha cha, no tak, źle spojrzałam, myślałam, że to wypowiedź P.
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zgadzam się całkowicie, o tyle, że ulotki/plakaty nie mogą wprowadzać klienta w błąd. W momencie podjęcia decyzji o zakupie, klient powinien zostać poinformowany o kluczowych warunkach konkursu.
Pamiętam kiedyś konkursy Karlsbada w C4. Nie dosyć, że info było czytelnie opisane w gazetce, to w całości zgadzało się z regulaminem, a do tego obok produktów można było zapoznać się z ulotkami. Na ulotkach wyszczególniono kilka najważniejszych punktów regulaminu. To było profesjonalne podejście. I każdy uczestnik konka czuł, że organizator rzetelnie się nim opiekuje
Rozbroiłeś mnie, piąteczka!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I dobrze, przykro byłoby usłyszeć, że straciła nagrodę, bo nie ma internetu. To przecież nie konkurs internetowy
Czasem odnoszę wrażenie, że ulotki konkursowe planuje jedna firma, regulamin opracowuje inna, a info na stronie internetowej - jeszcze ktoś trzeci
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A nagroda fajnista, gdybym też zagrała & wygrała, Mój dostałby zawału na widok zawartości przesyłki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wobec tego nie chciałabym być w skórze pracownika firmy organizującej Jacobsa, gdy zadzwoni wk* mugol
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Któżby analizował regulamin, chyba tylko konkozboki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Fajne pomysły
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie nie ma. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Próba pocieszającej emotki ->
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.avatar...it_flowers_for_u.gif Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chachacha.
Próba emotki ->
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Amen <przytul> Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Może od razu napiszcie, gdzie trzeba pracować/studiować, żeby Wam pasowało
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ty się nie liczysz, bejbe, bo masz metr pindziesiąt w kaloszach -> nie podchodzisz pod "wyższą półkę"
A w sprawie emotki możemy napisać do Pionasa
PS: Wklejam kluczowe adresy e-mail:
WydajeMiSieZe@rossnet.pl
DowcipDnia@rossnet.pl
SzukamDziuryWCalym@rossnet.pl
TataAMarcinpowiedzial@rossnet.pl
LigaOchronyGinacychZawodow@rossnet.pl Wyświetl w wątku >>