Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co prawda, to prawda... ale czasem wygrać da się.
Tfu, na psa urok! Zrobić fotkę to nawet małpa w Tajlandii potrafi, też mi kreatywność
Żałuję, że w konkursach & formularzach Rossnet nie ma:
- ograniczenia do 200 znaków (wtedy nawet duża ilość prac by ich nie przybiła, bo jedno zdanie każdy przeczytać potrafi + uczestnicy musieliby się mocno natrudzić, żeby w niewielkiej ilości tekstu zawrzeć esencję, byłoby to świetne wyzwanie),
- zakazu przesyłania linków zewnętrznych (formularz nie powinien przepuszczać adresów internetowych). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Polecam suszone daktyle, słodkie są, że hej
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://kuchnia.zw...zez-zoladek-do-serca
Nagrody:
- Pierwsze miejsce: specjalny pobyt w Hotelu Narvil (16 lub 17 lutego) w pokoju typu superior wraz z romantyczną kolacją: specjalnym menu degustacyjnym w Restauracji Aruana,
- Drugie miejsce: żeliwny garnek Elle w kształcie serca od Duki,
- Trzecie miejsce: czerwony zestaw do romantycznego fondue – również od firmy Duka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Również nie piję & nie gram
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Należy dokonać zakupu produktÓW, zatem więcej, niż jednej sztuki
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Banany są bardzo źle traktowane, zanim trafią na stół (można poczytać w necie albo w książkach podróżniczych typu B.Pawlikowska). Pewnie dlatego mnie od bananów od dawna odrzucało, fuj.
Co do słoiczka - a sprawdzasz wieczko przed zakupem? Może innemu klientowi ten słoiczek spadł na ziemię i się rozszczelnił... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tymczasem pojawiły się pierwsze majowe oferty w ilości tak skromnej, jakby były wpisane na listę ginących gatunków
Dodam jeszcze, że osoba kontaktowa u organizatora przebywa poza biurem do 10.02.2013, a czy ktoś inny wie, o co chodzi z voucherem - oto i zagadka.
Trzeci dzień nad tym siedzę, zaczytana w opinie na temat hoteli sporządzone w 3 językach; brodzę pomiędzy zachwytem, a szczurami i poradami, czym zatkać zlew, żeby nocą nie wylazły z niego karaluchy. A gdy już coś w miarę sensownego znajdę, termin pasuje i Mojemu też odpowiada wycieczka, to oferta nieaktualna. Powiem szczerze: jestem wykończona, do choroby zwanej k* jeden krok!
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Imię i nazwisko również trzeba było podać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pytanie tylko, czy znieśli ją oficjalnie, czy faktycznie...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak samo tylko do Tesco, jak te pradawne z eremefefę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tak właśnie myślę. I nie ma się co spinać, bo było to jasne od samego początku. Na zarzut pt. zawistna dusza można odpowiedzieć chytra dusza
My tu sobie gdybać możemy, ale zawracanie d* organizatorowi przy tak jasno sprecyzowanych zasadach, to już przesada. Ale to tylko zdanie owieczki, a nie obiegowa opinia
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiesz, w społeczeństwie pokutuje dziwna myśl: mogę oddać towar w ciągu 7 dni od zakupu. Bo Marcin powiedział, że jego tata powiedział...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
14. Aby otrzymać nagrodę I lub II stopnia, zwycięzca konkursu jest zobowiązany do 28 lutego 2013r. przesłać oryginał paragonu na adres: Rossmann Supermarkety Drogeryjne Polska Sp. Z o.o. Ul. Św. Teresy 109, 91-222 Łódź, Dział Marketingu, p. Magdalena Knop z dopiskiem VOLUME MILLION LASHES NA MILION OKAZJI.
Coś tutaj jest niejasne?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To zależy od sklepu.
W C4 po odejściu od kasy możesz zapomnieć o zwróceniu czegokolwiek. Jeśli jest promocja i mama bierze synkowi 2 pary spodni, bo nie wie, które będą lepiej leżały, to finito i nie przyjmą jednej pary z powrotem (moja mama się na tym przejechała, w wyniku czego cena spodni wyszła x2).
W Auchan możesz przyjechać ze zwrotem jeszcze tego samego dnia, jeśli sprzęt nie był używany (nie dot. oczywiście bielizny). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja podeszłam do tego na luzie i Mojemu też tak kazałam. Wszak ostatnio autko przypadło osobie, która przesłała jedno zdanie
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tylko nie rozumiem, jaki sens w takim zabiegu, skoro my, konkursowicze, też przesyłamy zgłoszenia na różnym poziomie. Z siebie robią idiotów, nam sugerują, co by idiotów udawać, jak dla mnie nonsens kompletny, świat schodzi na psy
W Palette nie wzięłam udziału, w Monnari tym bardziej. Wśród moich znajomych hasło Dostaję bony jestem zadowolony zrobiło furorę i na stałe weszło do slangu. Pora wymyślić coś jeszcze bardziej nietuzinkowego
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Krakowskie wykształciuchy, nibyście tacy mądrzy, a zdania z sensem sklecić nie potraficie
zaczytana-pola - z wyników Monnari wyłania się następujący obraz:
Albedo - firma zatrudniająca ludzi, którzy nie przykładają się do swojej pracy i nie wywiązali się z punktów regulaminu, który sami stworzyli.
Monnari - firma, której część klienteli stanowią ludzie poniżej jakiegokolwiek poziomu myślowego (ciekawe, jak to się ma do ich pijaru, a co nieco o nich wiem)
Plagiatorzy - tępaki, którym się wydaje, że mogą coś ukraść, bo nikt się dowie, skoro nikt nie pozna zwycięskich haseł.
Rzeczywiście, może lepiej DLA NICH, gdy wyniki nie są publikowane