Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://www.faceti...wieczor-w-prowansji/
Nagroda: voucher na kolację dla 2 osób o wartości 200 zł oraz butelka wina (Restauracja PROWANSJA, Warszawa). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co za dziwaki, tak to jest, jak się komuś nie chce
Swoją drogą, u mojej mamy w sieni spółdzielnia wywiesza stany zadłużenia (bez nazwisk). Nie rozumiem takiego działania, napiętnować ludzi chcą, czy co? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam dobijającą lekturę na wieczór - właśnie odebrałam pisemko z sądu RP, do zapłaty 380 zeta
W temacie: wkurza mnie, że jutro wpadną znajomi i mam im zaserwować zupę + tiramisu, a gdzież kufa mój pomocnik? W pojedynkę nawet palcem nie kiwnę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
By plecy mocniej przylegały do podłogi, musisz zgiąć w kolanach nogi, pam param
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A ja już sama nie wiem, czy jest sens się tym denerwować, czy może raczej mieć z tego polewkę, skoro potem ci sami ludzie lamentują, że nie wygrali i w ogóle, jak to możliwe i szkoda ojejo. To może dziś polewka, żeby wystąpił akcent humorystyczny:
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Regulamin stwierdza, że nie mogą przypaść 2 nagrody na 1 adres zamieszkania lub 1 adres zameldowania. Dwie dostawy pod 1 adres odpadają. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kiedy dzwonili do laureatów, było bardziej przyjaźnie, przynajmniej dla mnie. A teraz kaplica, to już wolę w Biedrze zakupy robić
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Niech tak zatem będzie i w moim przypadku
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
lecz nic nie brzęczy, lecz nic nie ćwierka,
łudzę się jeszcze, w kolano drapię,
może i do mnie esek przyczłapie?
PS: Kurier Opek. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kiedyś do wygranych biletów dopłaciłam ponad 700 zeta
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Si. Doliczając podatek, nocleg w Paryżu, przejazd do Wawy... tanio nie będzie. Ale jeśli ktoś o tym marzy
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja tam jestem za wprowadzeniem takiej opcji na próbę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Konkursów do bazy nie da się wrzucić automatycznie; jeśli admin zobaczy, że konkurs jest z 2009, to go nie doda i już
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Akurat konkursów to jest od groma, tylko rączek Bozia nie dała. Gdy nie będzie możliwości pisania w wątku paragony bez uprzedniego dodania konkursów do bazy, to zobaczysz, jak się nagle cudownie te konkursy znajdą
mariolakal - może im więcej błędów, tym bardziej mugolskie zgłoszenie? Mnie również taka sytuacja dziwi, ale cóż... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Za to całe o smaku, to powinni wieszać za jaja i na widok publiczny wystawiać!
Mnie z kolei ostatnio rozczarował żel pod prysznic Nivea niby-melon. Jak dla mnie -> cuchnie... hmm, sama nie wiem, czym, ale cuchnie. Jakby zwietrzałym piwem. Przy czym piwa nie pijam i jego zapachu nie lubię
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki za info, powodzenia wszystkim spragnionym wojaży, ja nie gram
Wczoraj odwiedziła mnie min. dwójka dzieci. Zawczasu wszystkie konkursowe świstki schowałam i to tak skutecznie, że kuponu ze Smaków do teraz znaleźć nie mogę
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
PS: Dziś ugotowałam zupę krem z porów wg przepisu z miesięcznika Moje Smaki Życia. Zastosowałam 1,5 porcji wymienionych składników, bo gotowałam dla 6 osób. Śmietany nie dodałam; uznałam, że zupa jest rewelacyjna i bez śmietany. Grzanki zrobiłam z białej bułki + serka Hochland w plasterkach (również kupiony w Biedronce). Wszyscy się zachwycali