Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Żywiec-Zdrój / karty Orlen / wysyłka kurierem do 30.09.2025 -> nie ma.
Nałęczowianka / ebony Biedronka / wysyłka @ do 02.10.2025 -> nie ma.
Jak się spóźniamy albo wiemy, że spóźnić możemy, to informujemy drugą stronę - zarówno w życiu prywatnym, jak i zawodowym, prawda?
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
(a) banany w środę po 4,99zł / kg,
(b) pomidory malinowe w czwartek po 5,50 zł / kg
Najlepiej upewnić się, że jest odpowiednia plakietka przy towarze, a potem przy kasie głosem Marcina Dorocińskiego "TE MALINOWE SĄ DZIŚ PO 5,50 ZA KILOGRAM!" Kasjerki robią czary-mary (a czasem najpierw: wieeelkie oczy) i hajs się zgadza. Aha: cena musi się od razu prawidłowo wyświetlać na ekranie, czyli np. 1,5 kg x 5,50 PLN (rabat nie nalicza się na końcu paragonu jako upust itp.)
Polecam szczególnie, gdy ktoś szuka bananów do chlebka bananowego, bo w Żabce tanio i powoli schodzą, więc są ładnie dojrzałe
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Żadnej informacji dot. wysyłki nie dostałam (ani sms, ani @). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie, a dostawa dzisiaj mi wybitnie nie pasuje
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ich odpowiedź to kwintesencja bezczelności pt. "Czeeeść stara, Twoje zgłoszenie było g*wniane"
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W regulaminie jest lista produktów, które powinny dotrzeć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Np. C4. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ale mnie to wkurza. Za 2h znowu wszyscy pójdą do domu i tyle z tego ich podziału na pule nagród dziennych...
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki & gratulacje!
Pustki u nas, już sprawdzałam na stronce
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U mnie kuriera brak, ale do dziś mają czas na wysłanie, a nie: dostarczenie nagród
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tak, ale przecież ktoś mógł wczoraj zagrać kodem za zakup sprzed kilku dni - wtedy taki "nie-nowy" kod byłby już w owej bazie. Zresztą: powinno być tak, że chwilę po zakupie możesz wysłać zgłoszenie... a nie, że ktoś dopiero co jakiś czas wklepuje te kody do tajemniczej bazy. Dziwny ten konek
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ciekawe, ile dostali wczoraj zgłoszeń?
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Znowu mam w domu zmasowany atak myszy, więc pewnie: na żywołapkę i ser żółty
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Bardzo-hehe-śmieszne, zaraz leci do Ciebie plaskacz paragonem!
Ale całkiem ładnie się moja znajomość ze Smolarem rozwija - najpierw nie wygrywałam nic, potem jakieś badziewia (na które nie odsyłałam danych), teraz powoli zahaczam o mniejsze nagrody... jeszcze tylko ze 2. dekady i może nawet główna wpadnie!
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nadal masz szansę na te dwadzieścia kafli! (o ile nie poinformowali jeszcze laureata nagrody głównej)
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U nas wygrały zgłoszenia tekstem, zdjęć nie słaliśmy.
Wystartowałam w drodze wyjątkowego wyjątku; na widok promocji mieszanych "prześlij tekst albo zdjęcie" (np. BICowe), od razu rezygnuję. Nie ma we mnie krzty wiary, że JA w takim konku mogłabym wygrać tekstem. Wybieram od razu inną akcję, gdzie staje słowo przeciw słowu
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A to Smolar to ogarnie? Myślałam, że w sprawie kodów się pisze do Żabki. Jakoś nigdy wcześniej nie miałam żadnych problemów (i w końcu i mnie trafiło, hue hue). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie
"Wystąpił błąd!
Nie odnaleziono podanego kodu z aplikacji Żappka. Sprawdź kod i spróbuj ponownie."
I kto to naprawi do zgłoszeń za dziś?