Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7304845 Napisano: 10.10.2025 17:40:05 w WC - rozmowy o wszystkim
sloma_i_buty napisał(a):

To może być faktycznie stan przejściowy. Nagle zaczął się październik, szaro, buro i wiatr, trzeba się przyzwyczaić do brzydkiego zapachu na dworze.
Joan, dziękuję, że zwróciłaś uwagę na te słuchawki. Ten przedmiot przykrywa głębszy problem. Mogłabym kupić słuchawki już kilka razy. Pewnie w końcu to zrobię, jak radykalnie zaakceptuję aktualną sytuację. Już nawet wczoraj korcily mnie takie dla dziecka z jednorożcem na wyprzedaży za 16 zł, dla samego przełamania się (mam małą głowę, to pasowałyby, hahaha).
Jesteście konkursowiczami, więc liczę, że ktoś mnie tutaj zrozumie (będzie wylew publiczny, przepraszam, u psychologa chyba nie byłabym w stanie tego powiedzieć). Mój były co dwa dni mówił (tj. wygłaszał przemowę), że dostanę raka od paragonów. Że to głupie hobby i powinnam zająć się brydżem. Że ja wszystko chcę wygrać, a nie kupić (łatwo było mu mówić, co powinnam kupić do mojego mieszkania). Że on mnie wspiera, a ja nie doceniam, bo tak się poświęcił i przyniósł paragon (ze sklepu, w którym i tak kupuje bułkę do pracy). O słuchawkach truł mi codziennie, bo chciał prowadzić związek na odległość polegający na tym, że dzwonił do mnie i wisiał... 6 godzin na słuchawce, ale aby zamieszkać znów razem - „on nie wie“. To stąd mam awersję do zakupu słuchawek, kojarzą mi się ze smyczą i tym stanem zawieszenia. Jesteśmy razem, ale nie jesteśmy, bo ja mam zobowiązania wobec byłej małżonki (z którą nie mam dzieci), muszę zajmować się jej matką (chociaż ona ma męża).
W końcu to urwałam, bo było to niezdrowe, wynikało z desperacji, że nikt mnie nie zechce, a jak się trafi, to zdradzi. Syndrom Sztokholmski, bo on opowiadał o zdradach byłych partnerek. Tak, sama zdecydowałam się zmarnować ten czas, gdy ludzie biorą śluby i rodzą się z tego dzieci, na takie coś. Nie dałam sobie szansy, a teraz jest za późno i przeżywam, bo to trzeba zaakceptować stratę.
I takie myśli mam jako osoba szczupła, uprawiająca sport, czytająca książki, klikająca w DuoLingo języki, bywająca na koncertach i wydarzeniach. Wszystko przez ten kompleks zeza, mieśni wokół oczu i ogólnych rysów twarzy. Wiem, że jeżeli tego nie zmienię, to mogę znów ulec desperacji, chociaż wg coachów internetowych z manosfery już jestem za stara - tylko wino (nie piję), kot (nie posiadam) i Netflix (telewizora też nie ma). 
(...)

W tym roku włączyliśmy ogrzewanie 01.10. i dopiero wtedy zeszło ze mnie jesienne napięcie i wk*rw. Nie nadaję się do życia w zimnie, ciężko mi normalnie funkcjonować, robię się jędzowata, wchodzę w tryb przetrwania czekając na wiosnę...

Wierzę, że mugolowi trudno zrozumieć konkursowicza, ale czy to uprawnia do dowalania komuś? Są różni partnerzy, jedni konkursy wspierający czy nawet oboje grający w konki (fajowe kombo!), są też zupełnie niewspierający - nie byłaś w tym sama, przypadków jest tutaj na forum cała masa. Dałaś sobie szansę na inną przyszłość, pozostaje trzymać kciuki za tę drogę.

Coachowie yyy prawie tak okropni, jak influłenserzy, tylko że taki influłencer nie pozjadał wszystkich rozumów (bo mu nie zapłacili). Niedawno moja koleżanka udostępniła wpis kogoś tam, że kobiety się ubierają wulgarnie i nieelegancko, pan coach Ci powie, jak być powinno. Bo pan coach myśli, żeśmy się urodziły, żeby się jemu podobać! Wolę posłuchać profesorów i poczytać ciekawe książki poparte badaniami (a w SM zerkam jedynie na rolki, gdzie Steven Bartlett rozmawia z ciekawymi gośćmi). Czy damy się zwariować ludziom, co nas bezpodstawnie pouczają, jak żyć? Wyświetl w wątku >>

joan

#7304700 Napisano: 10.10.2025 12:24:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sloma_i_buty - po powrocie z zakupów odpiszę Ci w wątku wc, tam zawsze jest przestrzeń na pogaduszki emotka

A dziś jeszcze nic nie wygrałam, chociaż widzę w segregatorze, że z 3. konków powinni informować, no to czekam eloł! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7304697 Napisano: 10.10.2025 12:22:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Brakujący płyn Coccolino / DPD / bez autografu i docs   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7304603 Napisano: 09.10.2025 21:23:18 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
MDL napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy Smolar wysylal już nagrody z loterii Lipton w Intermarche?

Mam nadane coś w DPD od Smolara, myślę, że to bon z tej loterii emotka  
Czy ktoś jeszcze nie dostał bonu z nałęczowianki z biedronki? Ja niestety nie mam, a był sms o pozytywnej weryfikacji i przesłaniu nagrody do 02.10.2025 emotka

Do mnie też idzie paczka ze Smolara i na 100% to będzie ten brakujący płyn z Coccolino emotka

Co do Nałęczowianki -> sprawdź folder Spam, Kosz itp., bo to był dziwny mejl.
Nadawca: Uwagi Smartplatform <uwagi@smartplatform.pl>
Tytuł: Odbierz swój voucher
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#7304565 Napisano: 09.10.2025 19:14:20 w Żabka
Anisu napisał(a):

MGD69 napisał(a):

Ktoś zgłaszał Orbit niedawno? Jakie numery porządkowe zgłoszenia? emotka

koło godz. 14 miałam już numer 81

To ja powiem, że setka to już dawno temu pykła emotka Wyświetl w wątku >>
2 Anisu, MGD69 0

joan

#7304544 Napisano: 09.10.2025 17:12:17 w Żabka
martini98 napisał(a):

Czy z konkursu Orbit przychodzi potwierdzenie na maila? emotka

Nie przychodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7304521 Napisano: 09.10.2025 15:36:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dianka26 napisał(a):

Kiedyś wygrywałam masę nagród z agencji Avanti - odkąd zmienili sposób zgłoszeń (i logowanie) to nie wygrywam NIC!

I kończę z konkursami od nichemotka

Aaa jak mówią młodzi: rel! emotka Dawniej umiałam jednym zgłoszeniem zgarnąć główną, a teraz co konek: g* emotka
Ale kiedyś z nudów sobie u nich zagram; na razie odpuszczam ich akcje, bo i tak jest cała masa innych... Wyświetl w wątku >>

joan

#7304518 Napisano: 09.10.2025 15:27:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

Mogę Ci przybić piątkę, niby nie dobrze jest porównywać się z innymi ale ciężko kiedy widzisz że poświęcasz mnóstwo czasu, dajesz siebie a efektów brak, kiedy w tym czasie innym "udaje się" od lat. Też mam wrażenie, że zmarnowałam 6 lat swojego życia, tylko teraz niestety to jest jak nałóg, z którego ciężko mi zrezygnować. Jeżeli ktoś ma jakieś metody na konkursowy detoks to plis pomóżcie.emotka

Moje porady, czyli Polak najlepszym kołczem z kanapy emotka
(1) Zastanów się, co jest Twoim celem w konkursach - mogą to być naprawdę skrajnie różne rzeczy / aspekty. Czy Twoje działania mieszczą się w obszarze Twoich celów? Kombinuj, żeby tak było, ignoruj cele innych ludzi.
(2) Zastanów się, czy nie trzymasz się uparcie utartych albo niesprawdzonych schematów. Dywersyfikuj, próbuj nowych wyzwań, baw się; celebruj relaks przy konkach bez nacisku na wygraną.
(3) Zastanów się, czy musisz zrobić przerwę już teraz. Końcówka roku to zwykle ogromna obfitość akcji promocyjnych - może odczekaj chociaż do Sylwestra z tą potencjalną pauzą?

PS: Czy wiesz, że w Maratonie Nowojorskim bierze udział zwykle ok. 50.000 osób? A wygrywa... jeden człowiek. Moje pytanie brzmi: po co biegną pozostali? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7304389 Napisano: 09.10.2025 10:53:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

A czy zmniejszenie tempa / wysyłanie mniejszej ilości zgłoszeń mogłoby tutaj pomóc? Bo takie myśli nawiedzają wielu konkursowiczów, może to po prostu normalne zjawisko?

PS: Co do słuchawek -> olej słuchawki. Zagraj o coś, co później wymienisz na słuchawki na naszym forum... Wyświetl w wątku >>

joan

#7304250 Napisano: 08.10.2025 19:13:10 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

Ja kupowałem 2 małe orbit zielone i po tym zakupie dostałem kod konkursowy i kupon na gumy smakowe za 1 Żappsa

To samo u mnie. Przy czym gum za żapsa nie dało się odebrać w żadnej z Żabek. Taka to promka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7304056 Napisano: 08.10.2025 10:53:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rudzixon napisał(a):

Co sie dzieje z Albedo? Czy ktos sie kontaktowal z Agencją w sprawie nagrod z tego konkursu?
https://www.e-kon...w-i-zlap-fale-nagrod

Skontaktuj się z nimi, bo coś jest nie tak -> mieli opóźnienie, ale 03.10.2025 przyszedł sms od GLS z info o dostawie + przesyłka. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

joan

#7303916 Napisano: 07.10.2025 17:35:15 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Mam jeszcze taką przypadłość, że ciągle poprawiam swoje odpowiedzi, tak poprawiam aż zepsuję:D
Chociaż wczoraj udało się napisać coś z sensem przy jednym podejściu, liczę więc na główną;)

Perfekcjonizm jest zgubny w każdym kontekście ludzkiego życia, weź to pod uwagę. Inna sprawa, że niektóre odpowiedzi po prostu muszą "spaść z rowerka", żeby organizator je nagrodził, więc czasem najpierw coś wymyślę, a potem mentalnie yeb! to z balkonu. I jest nagroda! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303876 Napisano: 07.10.2025 15:24:33 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

A z tego konkursu informowali?
Konkurs "Grape talk"

Na forum żadnego wpisu nie widziałam - jest nadzieja, że piłka nadal w grze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303606 Napisano: 06.10.2025 16:48:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy mejle z bonami od Nałęczowianki nadal idą? Bo nie mam... emotka
Edit: w końcu się dokulał!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303503 Napisano: 06.10.2025 13:09:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
darq1991 napisał(a):

A Naleczowianka z Biedronki, która do 2.10 miała wydać nagrody? Coś się ruszyło?

Nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303459 Napisano: 06.10.2025 12:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

ja mam ale już się na ten ich konkurs nie nabiorę...

Rossmann jeszcze ani jednego z tych swoich konkursów nie zorganizował prawidłowo! emotka
Tutaj już na dzień dobry okazuje się, że konkurs trwa od 04.10.2025, ale trwa dla nikogo, bo trzeba zaznaczyć zgodę w apce przed zakupami, a w apce pojawił się dopiero dziś przed południem (rano weszłam w apkę i na 100% go jeszcze nie zamieścili). Szkoda słów... Wyświetl w wątku >>

joan

#7303436 Napisano: 06.10.2025 11:12:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

mam pytanie czy dostaliście już bony 150zł do BIEDRONKI z konkursu Prince Polo? wiem , że reczniki już były, a bony????
za info z góry bardzo dziękuję emotka

Bon jeszcze nie przyszedł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303430 Napisano: 06.10.2025 10:42:51 w Żabka
Avelinax napisał(a):

joan napisał(a):

Kiedy Smolar informował z żabkowego 7 Days za zgłoszenia z dni:
a) 29.09.2025?
b) 30.09.2025?
emotka

Za 30 września dostałam wiadomość 2 października emotka

Dzięki za odpowiedź i gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303422 Napisano: 06.10.2025 10:23:04 w Żabka
Kiedy Smolar informował z żabkowego 7 Days za zgłoszenia z dni:
a) 29.09.2025?
b) 30.09.2025?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303320 Napisano: 05.10.2025 18:00:59 w co chcielibyście wygrać?
radosna napisał(a):

Każda prawdziwa kobieta pragnie wygrać torebkę. Ta od Louisa Vuittona jest szczególna. A to ze względu na ciekawy życiorys twórcy. To typowy przedstawiciel życiowej drogi "od zera do milionera". Tak, chciałabym wygrać jego torebkę.
W październiku 2005 byłam w Paryżu i przypadek sprawił, że na Polach Elizejskich pod numerem 101 widziałam otwarcie nowego sklepu Louisa Vuittona. Ceremonii otwarcia dokonała Celine Dion. Tłumy dziennikarzy oraz mieszkańców (w tym turystów) świadczą o wielkości marki. 
https://pl.etoile...-brand-louis-vuitton

Czyli teraz to jest wątek humorystyczny? emotka

W temacie: żadnego szajsu, chcę furę hajsu! Do tego monety złote. Na domek też mam ochotę emotka Wyświetl w wątku >>