Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6686539 Napisano: 28.02.2020 16:00:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
U mnie również zniknęły wszelkie problemy z grafikami i wszystko się teraz wyświetla prawidłowo, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6686438 Napisano: 28.02.2020 11:28:59 w Auchan
PS: Odradzam przewożenie pralek niezgodnie z oznaczeniem "góra / dół"!

Jak wspomniała kammaro, może to prowadzić do uszkodzenia pralki, które nie podlega gwarancji. Jeśli się komuś wydaje, że ojej przecież nikt tego nie widział przypominam, że markety Auchan posiadają monitoring.

Życzę szybkich i bezstresowych odbiorów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6686428 Napisano: 28.02.2020 11:14:09 w Auchan
Najważniejsze i najuczciwsze podejście: należało zawczasu przeczytać dokładnie regulamin i samodzielnie zdecydować, czy w razie wygranej będzie się komuś chciało z tym babrać, czy nie. Od samego początku było wiadomo, jak się sytuacja rozwinie, wszystko zostało również przedyskutowane na forum.

Ja świadomie zrezygnowałam z grania i ponoszę tego konsekwencje.
Inni świadomie zagrali i wygrali, więc ponoszą tego konsekwencje.

Gratuluję tym, co postąpili zgodnie ze swoimi własnymi przemyśleniami emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6686069 Napisano: 26.02.2020 22:26:37 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
O ja pier*, toż to mniejsze, niż jakiś mały moduł do bransoletki charms emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6685957 Napisano: 26.02.2020 16:06:18 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Nie wiem czy coś się posypało.
Stara wersja nie jest rozszerzana od dawna (no chyba że wymuszone zmiany przez dodanie nowych modułów, ale jak wiemy takich nie ma od jakiegoś czasu).
Sprawdź cacheo'wanie i ew. inną przeglądarkę.

Chyba przeceniasz moje skille emotka

Jak pisałam, na IE działa.

No trudno, dinozaur ze mnie, miłego dnia i dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6685949 Napisano: 26.02.2020 15:59:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBelzbieta16 napisał(a):

Problem ze Smolar-em!

Proszę pomóżcie emotka

Loteria "WEŹ WODĘ WYGRAJ NAGRODĘ!"na paragonie mają dwie pozycje produktu:
"Żywiec Zdrój Zdrojek wod  " i pisze Paniusia, ze nie wynika z paragonu, iż został zakupiony promocyjny produkt.Chcą by sklep potwierdził ?
Jak to załatwić? Co ma na paragonie napisać pracownik sklepu?

Wczoraj dokładnie obejrzałam w sklepie butelki Żywca -> ten "Zdrojek" na pewno nie jest prawidłowym produktem, bo jego pojemność to nie jest regulaminowe 0,5 L. Sprawdź tutaj: https://www.zywiec-zdroj.pl/produkty

Powinnaś zakupić produkt z kategorii "głupawka" (nie wiem, co za koślawy marketingowiec wymyślił tę nazwę...) A co kupiłaś faktycznie? Bo jeśli coś innego, to nikt Ci niestety nie jest w stanie pomóc. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6685868 Napisano: 26.02.2020 12:23:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

emotka emotka  Dziękuję. Mam to samo, ale nie pisałam, bo przekonana byłam, że to mój komputer.  emotka

Przez chwilę również tak myślałam, ale dokładnie tak samo dzieje się w przypadku wejścia na e-konki przez telefon i przeglądarkę Chrome; czyli to nie wina lapka, nie warto bloozgać i rzucać nim o ścianę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6685855 Napisano: 26.02.2020 11:51:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

kurcze a ja żadnego meila nie dostałam

Ja również nie dostałam mejla zwrotnego - dzwoniłam do kina, zawieszki nie mają, będą to wyjaśniali... emotka

EDIT: Na pewno są problemy z Twoją nagrodą, zadzwoń do kina emotka  

Podobno nie zawarłam w mejlu danych potrzebnych do "weryfikacji nagrody" -> tylko nie wiem, na jakiej podstawie miałabym znać wymagane dane, skoro nie ma o tym mowy ani w regulaminie, ani w smsie gratulacyjnym. Dodam jeszcze, że nikt nie napisał do mnie info zwrotnego w stylu "Proszę o podanie brakujących danych:..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#6685849 Napisano: 26.02.2020 11:25:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas - czy coś się posypało w starej wersji dla Chrome?

Zarówno na telefonie (via Chrome) jak i na lapku (Chrome): nie ładuje się część obrazków, część avatarów, część grafiki (np. łapka w górę, koniczynki przy liście tematów na forum).
Sprawdziłam via IE -> tam się wszystko ładuje poprawnie dla starej wersji.

PS: Zaraz wkleję zrzut ekranu z telefonu. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6685638 Napisano: 25.02.2020 13:54:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Gdyby ktoś niewiedział: te bilety z CC 1+1 gratis + naszyjnik (jak komuś się udało wygrać) - może odebrać każda inna osoba. Wczoraj odebrała mi to siostra - wystarczyło podać kod. Naszyjnik nawet ładny - ma doczepioną cenę 44 zł. Bilet do kina kosztuje - 26 zł (drugi gratis). Tyle odnośnie tego konkursu.

A czy dostałaś jakiegokolwiek mejla zwrotnego po przesłaniu im info, gdzie masz zamiar odebrać biżuterię *?

* W tym konku organizator poleciał ostro, bo wszędzie pisze o NASZYJNIKU, a ze strony konkursowej + strony Apart jednoznacznie wynika, że nagrodę stanowi ZAWIESZKA. No to akurat różnica, bo do zawieszki trzeba dokupić łańcuszek, żeby w ogóle móc ją nosić, a naszyjnik zawiera w sobie ów łańcuszek... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6684842 Napisano: 21.02.2020 13:34:55 w SZUKAM....
Czy ktoś z Was odbierał już może nagrody z quizu "Filmowa randka"? Jak to wygląda w praktyce, były jakieś problemy?

U mnie taka sytuacja: skopiowałam do pliku obie części kodów od razu po zakończeniu quizu. Teraz widzę, że inne cyfry mam w mejlach czy na telefonach. Do tego raz piszą o wygraniu łańcuszka, innym razem tylko bilet 1 + 1 (dotyczy tego samego zgłoszenia). Jak to ogarnąć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6684578 Napisano: 20.02.2020 15:55:45 w SZUKAM....
monnikk napisał(a):

Dziś wyjątkowo trudno mi się myśli. Czy dobrze widzę, że na konkurs Parodontax zarówno w Hebe, jak i w Tesco pytanie jest identyczne, schemat odpowiedzi taki sam i numer, na który należy wysłać również? 

Wg regulaminu prefix jest inny, ktoś źle dodał konkurs do bazy - zaraz to zgłoszę do poprawy.

W TESCO: "c) Format SMS-a zgłoszeniowego („zgłoszenie do konkursu”) zawierającego rozwiązanie zadania konkursowego powinien być następujący: TESCO.nr paragonu.Twoja odpowiedź" Wyświetl w wątku >>
1 monnikk 0

joan

#6684509 Napisano: 20.02.2020 12:52:33 w SZUKAM....
olabas napisał(a):

Szukam kogoś, kto wygrał już w tej edycji Heinekena, ewentualnie w zeszłorocznej.

Wygrałam w ubiegłorocznej kod do pyszne.pl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6684308 Napisano: 19.02.2020 16:18:36 w SZUKAM....
@olunka - nam znajomi polecili tyle seriali, że mogłabym nic innego nie robić do końca roku, tylko te ich seriale oglądać  emotka   Dlatego na razie skupiam się na filmach, bo 1,5 h jakoś łatwiej wygospodarować, niż czas na 3 serie po 10 odcinków emotka

PS: Mnie się podobał "True detective" seria pierwsza! (każda ma innych bohaterów, to nie jeden ciąg - tak mi powiedziano), ale to już chyba spoza Netflixa. Wyświetl w wątku >>

joan

#6684271 Napisano: 19.02.2020 15:28:10 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

co mam zrobić jak nie mogę zarejestrować nr paragonu w formacie xxx/xxx ? (podwójna moc nagród duracell)

Napisz do organizatora ZANIM samodzielnie podejmiesz decyzję. Ostatnio miałam tak w dwóch loteriach, w obu skonsultowałam się z organizatorami. Wyświetl w wątku >>

joan

#6684261 Napisano: 19.02.2020 15:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

To ktoś od nas emotka  ? Odbiór nagrody głównej w loterii CAFELOTERIA. Ja do dzisiaj nie znalazłam automatów z tymi kubkami  emotka
https://www.facebook.com/watch/?v=214410156380276 

Dzisiaj się zastanawiałam czy mogę wyrzucić kubki. dzięki 

Ostatnio również nad tym dumałam, bo kubków mam sporo, ale (teoretycznie) każą je trzymać do marca, a nadal brakuje laureata za skuter. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6684175 Napisano: 19.02.2020 10:09:00 w Wkurza mnie...
nitka310 napisał(a):

Ja dopiero zaczynam przygodę ze szkołą, syn pierwsza klasa. Zadania domowe 4× w tygodniu, z angielskiego za każdym razem, a ma 3× w tyg, czasami się nad nimi zlituje i 5 stron ćwiczeń mają do zrobienia na za tydzień, dużo słówek i całych zdań do nauczenia, z Religi 6 modlitw na semestr. Tak dla jasności to mój syn ma już sprawdziany w pierwszej klasie, oceny to stempelki ale wiadomo że każdy stempelek można przypisać do oceny. Jak mój dostał 3 z polskiego to był załamany, problem u niego jest w tym że wolniej pisze (leworeczny) i po kilku godzinach lekcji ręka mu pada, ale pisze ładnie, a na sprawdzianie Pani czytała pytania jak widziała że większość dzieci skończyła zadanie poprzednie, mój został w tyle jak było układanie zdań i później, chociaż umie czytać nie przeczytał co ma zrobić w zadaniu bo przecież zostało 5 minut do końca a on miał jeszcze 4 zadania do zrobienia. Aż strach pomyśleć co będzie pozniej:( jeszcze ma dodatkowo w tygodniu basen i 2 razy pilka nożna, codziennie ćwiczy pisanie i czytanie w domu a dzień wydaje się za krótki;(

Żeby nie zwariować, będziecie musieli zdecydować, które sprawy i przedmioty po prostu odpuścić na zasadzie "zakuć - zdać - zapomnieć".

Przy okazji uczulam na fakt, że braki w rozumieniu języka "A" prawie zawsze powodują braki w rozumieniu języków "B" i "C". Czyli chociaż rodzice uparcie twierdzą, że ich dziecko nie umie niemieckiego, bo umie angielski, to potem się okazuje (u moich uczniów w 100%), że ono ani angielskiego nie kuma, ani nawet polskiego... Na pocieszenie powiem, że działa to też odwrotnie - im łatwiej poruszasz się w języku "A", tym łatwiej ogarniesz język "B" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6683961 Napisano: 18.02.2020 11:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

krseta napisał(a):

mam problem z loterią oreo, nie przechodzi nr paragonu na którym uzyty jest "/" ktoś tak miał?

Tak, tez tak mialem. Napisałem do nich i odpisali, by numer paragonu wpisywać bez znaków specjalnych, same cyfry ciągiem bez przerw.

Zgadza się. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6683941 Napisano: 18.02.2020 10:45:56 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto zna się na rozliczeniach i podpowie czy normalny kowalski może rozliczyć w picie kupno w zeszłym roku pieca na ekogroszek 5 generacji... i otrzymaniu z urzędu miasta dofinansowania z tego tytułu...
Czy jest taka możliwość? Czytam w necie i już nie wiem do jakich dochodzę rozmyśleń emotka

Nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoje pytanie, ale w 2019 moi rodzice otrzymali dofinansowanie z UM na zakup kotła gazowego i od tego dofinansowania będą musieli w tym roku zapłacić podatek. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0