Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5596761 Napisano: 27.02.2013 09:46:46 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

joan , a przysięga na dobre i na złe ,w zdrowiu i chorobie ,tak porzucisz biednego kauflandzika na pastwę losu emotka

Nie może być tak, że ja się staram, a ktoś ma to w d* emotka Mój związek z Kauflandziem przeżywa kryzys emotka

mikki85 - nie ma co inwestować czasu, pieniędzy i energii życiowej w podtrzymywanie relacji, która nie przynosi korzyści obu stronom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596745 Napisano: 27.02.2013 09:37:12 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

oj tam oj tam -zaraz rozwód-może separacja najpierw emotka

Na razie jestem na etapie strzelania fochem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596739 Napisano: 27.02.2013 09:33:42 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

joan napisał(a):

Ciekawe, kiedy znów jakiś konek będzie, postanowiłam zrobić ostatni podryg, zanim z tym zerwę na dobre emotka

żarty sobie stroisz emotka emotka

Nie emotka Jeśli w najbliższej edycji nie wygram, rozwodzę się z Kauflandziem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596721 Napisano: 27.02.2013 09:22:29 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

100 km do najbliższego Kauflanda? emotka
Jest w ogóle takie miejsce na mapie Polski?

emotka

Ciekawe, kiedy znów jakiś konek będzie, postanowiłam zrobić ostatni podryg, zanim z tym zerwę na dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596141 Napisano: 26.02.2013 15:28:34 w Wkurza mnie...
Ja również nie oglądam żadnych niusów – niczego istotnego w tv nie powiedzą, a jeśli przypadkiem tak, to dowiem się od znajomych i rodziny emotka Bardzo ubolewam nad tym, że telewizja stała się śmietniskiem, a ludzie tak mocno ekscytują się negatywnymi sprawami. Kiedyś po godz. 17 siadałam sobie na kanapie i oglądałam ciekawe programy, ale zmieniła się ramówka i teraz puszczają sam szmelc! Główna tematyka to: problemy rodzinne, śledztwa prywatnych detektywów, nastolatki-kryminaliści, poszukiwania żony na wschodzie Europy oraz wszelkie reality show emotka Przez to wszystko przerzuciłam się na oglądanie w necie przygód Cesara Millana (EN, DE)… Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596096 Napisano: 26.02.2013 14:48:51 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Czytam ostatnio o najnowszych doniesieniach i mam podobne odczucia. Najchętniej spakowałabym walizki i pojechała gdzieś do dżungli i zamieszkała w chacie z patyków i liści z dala od TV, Internetu i radia emotka

Nie słuchaj radia, nie oglądaj tv, zobaczysz całkiem inny świat. Media w dzisiejszych czasach służą tylko do tego, żeby wk* ludzi i siać strach. Każde wiadomości zaczynają się od info o czyjejś śmierci na autostradzie - co warte uwagi, nigdy nie podają, czy lub gdzie utworzył się korek, ale to oczywiste, bo chodzi tylko o grę na emocjach. Śmierć ludzi z balonu w Egipcie pobiła wszystko. Dobrze, że radia słucham rzadko, przeważnie, gdy do kogoś na chwilkę wpadam. I już mnie radio nie budzi, choć radiobudzik posiadam: wolę, gdy dzwoni telefon, jestem szczęśliwsza, gdy mi nikt nie pier* nad uchem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596083 Napisano: 26.02.2013 14:38:50 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

To oznacza dla mnie podwyżkę 620%, to się w głowie nie mieści, ja chce uciec z tego kraju...
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zawsze i wszędzie osoby chcące żyć same są dyskryminowane (bo opłata tanieje przy większych mieszkaniach, a gdybym mieszkała z kimś, również opłata na osobę byłaby mniejsza), nie mogę tego już znieść... emotka

Współczuję takiej podwyżki, u mnie wybrano opcję "na głowę", co ma - moim zdaniem - największy sens.

Co do drugiej części wypowiedzi, to zgadzam się emotka Wystarczy chociażby spróbować wyjechać w pojedynkę na wczasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5596058 Napisano: 26.02.2013 14:14:57 w Wkurza mnie...
Laseczki, wkrótce Dzień Kobiet emotka jeśli nie chcecie dostać rajstop i goździka, lepiej zacznijcie wysyłać jasne sygnały do mężczyzn, czas leci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595788 Napisano: 26.02.2013 10:55:59 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

joan, no daj mi pomarudzić emotka

przez Ciebie się uśmiechnęłam, a miałam zamiar wkurzać się do wieczora emotka

Jesteś zbyt młoda na bycie zmierzłą babą, trzeba mieć Cię na oku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595778 Napisano: 26.02.2013 10:48:15 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

praca z dobrą wypłatą, życie usłane różami...

A świstak siedzi i zawija w te sreberka...

Każdy ma trochę lepiej tu, a trochę gorzej tam, takie życie. Co do "dobrej wypłaty", to dla mnie nie jest ona motywacją, by gdzieś pracować. Liczą się inne aspekty, np. niezabieranie papierów do domu, urlopy w dowolnym czasie, przyjazna atmosfera, wolne weekendy, zero telefonów służbowych po przyjściu z pracy. Wychodzę z założenia, że wypłata powinna starczyć na podstawowe potrzeby i opłaty, resztę można mieć z konkursów. Już ja znam kilku takich z "dobrą wypłatą", zero życia osobistego, że tak powiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595757 Napisano: 26.02.2013 10:35:03 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mam wrażenie, że wszyscy dookoła odnoszą sukcesy osobiste... tylko ja stoję w takim martwym miejscu emotka

Też masz takie wrażenie ? emotka

A co to są te sukcesy osobiste? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595686 Napisano: 26.02.2013 09:13:48 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

też już się nie mogę doczekać boników

A ja nie mogę już się doczekać nowego konkursiku emotka

U mnie i to i to emotka Na bonik czekam dwudziestozłotowy, na konkurs - wypasiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595661 Napisano: 26.02.2013 08:30:02 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

emotka wkurza mnie komentarz powyżej..

.. otóż strona była testowana, była możliwość sprawdzić ją i WYRAZIĆ swoją opinię.. ale jak się MILCZY na forum od 5 lat (2 posty to zdecydowanie za mało) i nie rozmawia się na temat zmian w nowej wersji to nie ma się co wkurzać.. Odrobina aktywności nikomu nie zaszkodziła.. emotka fakt faktem - klamka zapadła! Strona jest zmieniona i teraz przyzwyczajamy się do nowej szatki.. emotka

Piąteczka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595581 Napisano: 25.02.2013 23:11:21 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że jutro nie będę miała dostępu do neta do 18-ej i nie będą na bieżąco... emotka
PS. To się cheeeeeba nazywa "uzależnienie"... emotka

Powiedz szczerze - i tak nie zamierzałaś wstać z wyrka przed szesnastą, a dwie godzinki to w sam raz, żeby ugotować obiadek i zrobić się na bóstwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595522 Napisano: 25.02.2013 21:59:13 w TESCO konkursy
staszek - to oznacza, że jeśli chcesz 2x wziąć udział w konkursie, musisz kupić po zestawie 3 produktów na 2 paragony; nie możesz mieć 6 produktów na jednym i puścić 2 SMS. Tak to rozumiem. Tylko nie wiem, czy Ty mnie rozumiesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595470 Napisano: 25.02.2013 21:12:56 w Paragony
mariolakal napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mam paragony tesco walentynki

Również posiadam...
PS. Myślicie, że już faktycznie "po ptokach" ? emotka

Zależy, co przez to rozumiesz. Eski do laureatów na pewno poleciały. Na bank dostali mnóstwo zgłoszeń. Konkurs był reklamowany nie tylko w gazetce, ale również na bannerkach w całym sklepie Tesco. I do tego nie trzeba było dokończyć żadnego trudnego zdania - pewnie posprzątane w całości. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595412 Napisano: 25.02.2013 20:13:59 w Rossmann
minka77 napisał(a):

joan napisał(a):

Hehe, nagród jest sporo, starczy dla nas wszystkich. I nie, nie mamy kwarantanny emotka

mi chodziło o cholinex emotka i widzę teraz 820 osób brało udział

Mnie również o Cholinex. A 820 osób to nie jest znowu aż tak źle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595402 Napisano: 25.02.2013 20:02:07 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka

są nieparagonowe joan, oczywiście,ale zazwyczaj w promocyjnych są ciekawsze i bardziej wartościowe nagrody emotka

Zaprawdę powiadam Ci, że to jest tzw. miejska legenda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595401 Napisano: 25.02.2013 20:01:06 w Rossmann
Hehe, nagród jest sporo, starczy dla nas wszystkich. I nie, nie mamy kwarantanny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5595376 Napisano: 25.02.2013 19:42:00 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój siostrzeniec ma teraz chorobę bostońską.Coraz to nowe choroby się pojawiają,ech emotka Wkurzam się też, bo od początku roku nic większego nie mogę wygrać, a potem się dziwić,że niektórzy grają bez paragonów.Ale jak tu grać,jak ma się paragon tak rzadko się wygrywa emotka emotka emotka

A to konkursów NIEparagonowych w Polsce nie ma? Same konkursy promocyjne w bazie czy co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0