Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5560748 Napisano: 23.01.2013 12:52:28 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Wkurzają mnie moje kostki u dłoni- od mrozu i wiatru tak strasznie popękały, a skóra na nich wyschła do tego stopnia, że krew mi z nich leci i pieką potwornie emotka emotka

Przestaną, gdy będziesz nosić rękawiczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5560600 Napisano: 23.01.2013 11:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziewczyny, sprawdźcie, czy w Cin&Cin czasem laureatów nie wybiera sponsor/producent. Bo 4Frame chyba edukować nie trzeba (to już byłby koniec świata). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5560505 Napisano: 23.01.2013 10:47:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Coś ruszyło, sprawdzajcie swoje kina emotka

Świętuj z nami 20 urodziny sieci kin Helios emotka http://www.helios...no-Helios-w-Koninie! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5560499 Napisano: 23.01.2013 10:42:44 w Konkursy Kulinarne
Konkurs kulinarny ze sklepem Strefarzeczyulubionych.pl:

http://urodaizdro...zeczyulubionych-pl-2

Nagrody:
I miejsce – komplet oryginalnych filiżanek do espresso, 4 szt. United Colors of Benetton
II miejsce – otwieracz Zielona Ara Puhlmann + zatyczka do wina Kikik D-Circle. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5560473 Napisano: 23.01.2013 10:24:26 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

joan napisał(a):

A kiedy można spodziewać się nowego wydania miesięcznika Moje smaki życia i skąd wiadomo, że właśnie wtedy? emotka

chyba 31 ktoś pisał wcześniej emotka

Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5560465 Napisano: 23.01.2013 10:20:32 w Biedronka
A kiedy można spodziewać się nowego wydania miesięcznika Moje smaki życia i skąd wiadomo, że właśnie wtedy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559333 Napisano: 22.01.2013 12:27:01 w Konkursy ABC
smsowicz napisał(a):

mikki85 napisał(a):

która agencja tak Was zrobiła na szaro ?

Hard&Smart

Smart? Hmm. A jednak to logiczne, skoro Mały John był wielki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559246 Napisano: 22.01.2013 11:31:07 w Wkurza mnie...
ktosiu napisał(a):

Ubrać buty? Nie wiedziałam, że to nie jest poprawne. Z wrażenia aż zerknęłam na porady językowe w necie emotka i cóż się okazało? Ten zwrot jest poprawny, należy jednak do południowopolskich regionalizmów. Tak więc jako mieszkanka południa, pozwólcie, bez wkurzania się na mnie, że nadal będę je ubierać wychodząc na pole. emotka

Ufff, czuję się rozgrzeszona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559164 Napisano: 22.01.2013 10:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 - wiesz, to dobry znak emotka Może znów Cię wylosują, gdy będą rozdawali skuter (bo mogłabyś wygrać tym samym zgłoszeniem) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559063 Napisano: 22.01.2013 10:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

A co ja mam powiedzieć jak dałam drożej ? emotka

Kiedy ja się nauczę,że loterie są nie dla mnie... emotka

A co ja mam powiedzieć - nie maluję się wcale! Dobrze, że Mój nie spytał, po kie licho mi wobec tego tusz do rzęs za cztery dychy (to Mój poszedł do Hebe na zakupy) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559049 Napisano: 22.01.2013 10:08:37 w Wkurza mnie...
Łączę się z Wami w bólu, tzn. brzuch mnie boli ze śmiechu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559039 Napisano: 22.01.2013 10:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

joan napisał(a):

turli napisał(a):

Ciekawe czy loreal juz skończył dzwonić z nagrodami tygodniowymi. Było 205 nagród.

Raczej nie, bo nikt nie napisał o wygranym zestawie kosmetyków, a ich chyba rozdadzą najwięcej emotka

kosmetyków i kart wdł.reg jest po równo - 100 emotka

Ulala, mam chrapkę na tę kartę emotka
Jestem ostatnio pozytywnie nastawiona, bo wróżka Luna napisała mi kilka dni temu: Trudno wymarzyć sobie wspanialszą przyszłość! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559017 Napisano: 22.01.2013 09:58:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
turli napisał(a):

Ciekawe czy loreal juz skończył dzwonić z nagrodami tygodniowymi. Było 205 nagród.

Raczej nie, bo nikt nie napisał o wygranym zestawie kosmetyków, a ich chyba rozdadzą najwięcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5559014 Napisano: 22.01.2013 09:57:06 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Można to wziąść? Tak, można braść emotka

Uwielbiam to emotka I jeszcze teksty w stylu:

Ja dużo wygrywam nie nawidzę zazdrośników i nie rozumię o co wam chodzi
To mnie zabija, a nie wiem, ile mam żyć emotka

Ale ideałów nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558962 Napisano: 22.01.2013 09:25:43 w Popraw sobie humor...
zeida napisał(a):

dzisiaj mam jakąś głupawkę, wszystko mnie śmieszy:
http://mistrzowie...113/Powrot-z-dziecmi

Mnie opady wszystkiego-co-możliwe tak dobiły, że głupawka wystąpiła i od rana nie schodzi mi z twarzy uśmiech, a przyczynił się do tego ten oto obrazek:

http://img1.demot...84775_lkzkkq_600.jpg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558948 Napisano: 22.01.2013 09:14:23 w Biedronka
pola731 napisał(a):

moja 5 latka gdyby zrobiła taki domek dla lalek nie oddałaby go na żaden konkurs emotka ale ona za to rysuje bardzo dużo i to uwielbia

Co za szkrab! emotka

Ale nawet dorośli tak mają emotka Kiedyś znalazłam w czasopiśmie u mojej mamy konkurs na obrazy wykonane haftem krzyżykowym, w czym moja mama jest naprawdę niekoronowanym mistrzem. ALE trzeba byłoby wysłać obraz, żeby jury go oblukało, zorganizowało wystawę pokonkursową i odesłało twórcy. A mama mi na to, że ona tyle godzin te obrazy tworzyła - kto jej zagwarantuje, że obraz nie zaginie po drodze?! Ona by nie przeżyła, gdyby któryś z obrazów się zgubił! I nie posłała żadnej pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558873 Napisano: 22.01.2013 08:13:06 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Nie znam Deutera, ale pewnie wypróbuję emotka
I w Zakopanem a nie w Zakopanym (bo jest Zakopane a nie Zakopany). Przepraszam, rzadko poprawiam, ale nie mogłam się powstrzymać emotka

A wiesz, że początkowo tak napisałam? emotka Ale potem przypomniał mi się program Herr Miodka, z którego zapamiętałam tyle, że obie formy są prawidłowe. Tylko to już daaawno temu było i nie daję głowy, że Herr Miodek tak właśnie powiedział emotka
Nie powstrzymuj się, świat warto ulepszać emotka

marionzzz - masz rację, obsługa reklamacji zależy od konkretnego sklepu. Żonie kolegi Bata pokazała środkowy palec, bo uznali, że w tych sandałkach to ona musiała raz w deszczu iść. No cóż, widocznie gdy niespodziewanie zaczyna padać, obuwie z Baty należy schować do torebki i wędrować boso emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558871 Napisano: 22.01.2013 08:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konwaliowa napisał(a):

Czytam regulamin desperadosa i śmiech mnie ogarnia.. 500 nagród dodatkowych zostanie dostarczonych przez team promocyjny, który to osobiście dostarczy piwa i jeszcze cyknie fotkę na pamiątkę. emotka Już to widzę jak pod dom podjeżdża mi fura desperadosa, żeby zrobić fotkę mojej szalonej ekipie (czyli mnie i mężowi), sąsiedzi mi padną trupem.

Specjalnie na tę okazję kup na targu dwa białe golfy w rozmiarze XXXL. Gdy podjedzie ekipa desperadosa, wskoczcie w te golfy, wiążąc rękawy na plecach. Będziecie mieć fajną fotkę szalonej ekipy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558762 Napisano: 21.01.2013 09:55:11 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Jak pisałam wyżej, kupuję tę markę w Zakopanem i to na Krupówkach, po sezonie mają świetne wyprzedaże emotka
Zapomniałam jeszcze o Karrimorze - sprzęt i odzież nie do zdarcia. Mam np. plecak z dożywotnią gwarancją (nie wiem czy dożywotnią moją czy jego emotka

W Zakopanym bywam rzadko, ostatni raz we wrześniu. Dożywotnia gwarancja, świetnie brzmi emotka

Co do plecaków, to oszalałam za wygranym Deuterem, producent powinien mi słono płacić za marketing szeptany -> niech mi nikt nie wmawia, że my, konkursowicze nie jesteśmy lojalni wobec marki i nie opłaca się nam nagród dawać, bo się nimi nie zachwycamy. Ja się zachwycam, ile wlezie, aż Mój zaczyna oczami przewracać emotka

Nic mnie nie wkurza, dobranoc wszystkim, może niech mnie tylko przedramię przestanie boleć, bo nie wiem, o co chodzi (znowu starość?!) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5558740 Napisano: 21.01.2013 09:38:23 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Dorzucam jeszcze moje ukochane Chiruca i The North face. Śliczne i niezawodne, a ja butów nie oszczędzam, wykorzystuję je całą zimę i nawet w lecie w górach.

The North Face - oł je, kiedyś strasznie mi się spodobały ich kozaczki, ale cena nieco mnie zniechęciła; nie poddałam się jednak zupełnie, czyli czekam na odpowiedni konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0