Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podsumowując: pracownicy Biedronki dzielą się na 2 grupy. Tych, co w ogóle nie grali i tych, co grali, a nie wygrali
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się bardzo podoba ręcznik z motywem jogicznym, bo jogiczne z nas towarzystwo
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Str. 25
http://gazetka.bi...,zadbaj_o_forme.html Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eee, czy Ty wiesz, ilu mężów z długim stażem nie zna koloru oczu swoich żon?!
BTW, obejrzałam sobie wczoraj katalog biedrowy dot. sportu. Fajna rzecz tam jest (za 20 zeta niecałe), taki dmuchany worek treningowy, zawsze chciałam go mieć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ściskam kciuki, trzymajcie się
Co do kremów -> gdy widzę, że mam całymi dniami nosić na skórze poniższe COŚ, to przepraszam, ale ja podziękuję, nie jestem królikiem w laboratorium...
Skład: Aqua, Glycerin, PPG-15 Stearyl Eyher, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Salicylic Acid, Polyacrylamide, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Panthenyl Ethyl Ether, Tocopheryl Nicotinate, Stearyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Dimethiconol, Isohexadecane, Laureth-7, Steareth-21, Parfum, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, BHT, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylopropional, Limonene, Linalool, CI 77492, CI 77491. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie miałam, ale może to reakcja na jakiś środek chemiczny?
Odkąd przestałam się w ogóle malować i przestawiłam na mydła aleppo, nie mam żadnych problemów ze skórą albo uczuleń (poza tym, że ostatnio mnie wypizgało, jak na Syberii i wróciłam ze spaceru z fioletowymi policzkami - termometr wskazywał 20 stopni na plusie i nie wzięłam chustki/szalika, eh). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo to był plakat milczący, więc nie mogli go słyszeć, a wiadomo, że sporo Polaków niczego nie czyta
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mogli, ale tam, gdzie brali udział, przynajmniej nie wezmą laureata za złodzieja i oszusta
assal - zeskanować, zeskanować, zeskanować, wbijam sobie do głowy w ostatnią wolną szufladkę pamięci
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jakeś obliczył, że to 10%?
Jeden adres (obojętnie, czy zamieszkania, czy zameldowania) = max 1 nagroda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szanowny Szanownik Cię oskarży o molestowanie psychiczne
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Buu, ja również jestem za stara, a do tego z krainy hobbitów, niezainteresowana karierą, bardziej wypukła niż smukła... a kryterium ciekawa twarz mnie rozbroiło
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odsłonę lokalną może i wygrają hasła, a ogólnopolską... cóż.
BTW, pamiętam, że w ostatnim konkursie Heliosa nagrodzone zostały same niekonkursowe nazwiska (przynajmniej tak mi się wydaje), co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze sądziłam, że w regionie jednak zwykle konkursowicze wygrywają, skorośmy chyba ciut bardziej doświadczeni w pisaniu dobrych hasełek od przeciętnego mugola. Widać udział wzięli sami mugole nieprzeciętni... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wzięłam udziału, choć początkowo zamierzałam.
A co do zawartości urn, to w pewnym konkursie urna była przezroczysta i znajdowały się w niej tylko normalne kupony, aż do samego zamknięcia urny; tylko potem się okazało, że zupełnym przypadkiem rodem z Hogwartu główne nagrody otrzymały panie plastyczki z innych województw, więc się nie ma co zawartością urny sugerować... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie ledwo co przysłali fajnisty zamiennik (dot. innej reklamacji), więc chyba działają
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie byłaś wtedy czasem w stanie błogosławionym?
Ja z kolei niedawno przejrzałam zdjęcia sprzed kilku lat i szok, jaką niefajną cerę miałam, eh beznadzieja. A teraz cud miód bez żadnego makijażu, sama nie wiem, może ciało przygotowuje się powoli na zmarszczki
A w temacie: przepadło mi kilka starterów, bo były ważne jeno do 31.12.2012. Wyświetl w wątku >>