Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5538048 Napisano: 03.01.2013 02:34:24 w Biedronka
asante napisał(a):

(...) Gdy powiedział, że ma więcej tych bonów kasjerka skwitowała z Pana to chyba jakiś Mickiewicz, bo my pisaliśmy i nie wygraliśmy. (...)

Podsumowując: pracownicy Biedronki dzielą się na 2 grupy. Tych, co w ogóle nie grali i tych, co grali, a nie wygrali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537905 Napisano: 03.01.2013 01:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy - Poznań powiadasz? To wygodniej pracę osobiście przynieść do organizatora, zawsze można o kulach i z nogą w gipsie przyjść, żeby pojawił się wątek dramatyczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537901 Napisano: 03.01.2013 01:16:10 w Biedronka
gracet napisał(a):

ze sportowego katalogu kupiłam ręcznik z mikrofibry, już dziś moje dziecko testowało na basenie, jest zachwycone i wszystkie koleżanki taki chcą:) - obawiam się, że każda po trochę go już wypróbowała emotka

Mnie się bardzo podoba ręcznik z motywem jogicznym, bo jogiczne z nas towarzystwo emotka Jeśli to taki ręcznik, jak myślę, wrzuć go do pralki z odzieżą termoaktywną na opcję pranie silver i będziesz mogła spać spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537875 Napisano: 03.01.2013 01:01:15 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

Joan
ja tez marze o takim worku emotka emotka musze oblukac ten katalog emotka

Str. 25 emotka

http://gazetka.bi...,zadbaj_o_forme.html Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537842 Napisano: 03.01.2013 12:36:28 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

jak się pracuje w Biedrze i przechodzi koło plakatu w dzień w dzień i się go być może nawet wiesza i się go nie czyta to już troszeczkę dziwne emotka

Eee, czy Ty wiesz, ilu mężów z długim stażem nie zna koloru oczu swoich żon?! emotka A te oczęta przecież codziennie zerkają na mężów z ukosa, tfu: z miłością emotka

BTW, obejrzałam sobie wczoraj katalog biedrowy dot. sportu. Fajna rzecz tam jest (za 20 zeta niecałe), taki dmuchany worek treningowy, zawsze chciałam go mieć emotka Tylko się zorientowałam, że nie mieszkam w domku na prerii, więc nie miałabym gdzie ćwiczyć ciosów z półobrotu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537822 Napisano: 03.01.2013 12:25:47 w Wkurza mnie...
kamisiek napisał(a):

dziekuję wszystkim za slowa otuchy..nagłosnilismy sprawe w mediach, policja tez podała komunikat że szuka swiadków..

Ściskam kciuki, trzymajcie się emotka

Co do kremów -> gdy widzę, że mam całymi dniami nosić na skórze poniższe COŚ, to przepraszam, ale ja podziękuję, nie jestem królikiem w laboratorium...
Skład: Aqua, Glycerin, PPG-15 Stearyl Eyher, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Salicylic Acid, Polyacrylamide, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Panthenyl Ethyl Ether, Tocopheryl Nicotinate, Stearyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Dimethiconol, Isohexadecane, Laureth-7, Steareth-21, Parfum, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, BHT, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylopropional, Limonene, Linalool, CI 77492, CI 77491. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537792 Napisano: 03.01.2013 12:08:08 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Slucjacie moze mial ktos podobny problem i wie co to
od jakiegos czasu nad brwiami luszczy mi sie skora i jest takie czerwone,jakby liszaj, za cholere nie wiem co to emotka
wiem tylko ze to nie łusczyca, ale co to moze byc?

Nie miałam, ale może to reakcja na jakiś środek chemiczny?
Odkąd przestałam się w ogóle malować i przestawiłam na mydła aleppo, nie mam żadnych problemów ze skórą albo uczuleń (poza tym, że ostatnio mnie wypizgało, jak na Syberii i wróciłam ze spaceru z fioletowymi policzkami - termometr wskazywał 20 stopni na plusie i nie wzięłam chustki/szalika, eh). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537775 Napisano: 03.01.2013 11:59:32 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

u mnie nie słyszeli o konkursie choć na centralnym miejscu wisiał plakat emotka emotka

Bo to był plakat milczący, więc nie mogli go słyszeć, a wiadomo, że sporo Polaków niczego nie czyta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537770 Napisano: 03.01.2013 11:55:22 w Biedronka
79magda napisał(a):

BTW pracownicy chyba nie mogli brać udziału emotka

Nie mogli, ale tam, gdzie brali udział, przynajmniej nie wezmą laureata za złodzieja i oszusta emotka

assal - zeskanować, zeskanować, zeskanować, wbijam sobie do głowy w ostatnią wolną szufladkę pamięci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537562 Napisano: 03.01.2013 09:53:54 w Kaufland konkursy
.fresh napisał(a):

W odkrywaniu i wygrawaniu kauflanda:
-wysyłacie raz z szansą na wygraną 10%
-wysyłacie na rodzinę
-czy więcej razy na siebie(co łamie regulamin, nie wiem czy jest weryfikowane)
emotka

A jakeś obliczył, że to 10%?

Jeden adres (obojętnie, czy zamieszkania, czy zameldowania) = max 1 nagroda. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537474 Napisano: 03.01.2013 08:50:29 w Kaufland konkursy
W Chrome przycisk nie działał, posłałam przez IE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537406 Napisano: 03.01.2013 07:51:40 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

nie ma się co dziwić kasjerkom i policji,
przecież każdy pamięta ten duet gangsterski z USA:
BONY & Clyde !!!
emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537396 Napisano: 03.01.2013 07:41:57 w Biedronka
Czytam czytam i doczekać się nie mogę, kiedy wreszcie i ja przeżyję tak emocjonujące przygody w Biedronce emotka Nie wiem, czy nie zaszaleć i w okularach słonecznych nie przyjść, do tego pistolet na wodę za pasem i lateksowe rękawiczki z Rossmanna emotka Kasjerek się nie boję, bom się zapowiedziała z bonami; gorzej z klientami, chyba sobie wydrukuje kartkę Będę płacić bonami, stań za mną tylko, jeśli cierpisz na nadmiar wolnego czasu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537151 Napisano: 02.01.2013 08:54:21 w Rossmann
masza napisał(a):

Gdzie można pisać do Rossmana w sprawie konkursów? Chciałam zapytać o Colgate...

Szanowny Szanownik Cię oskarży o molestowanie psychiczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5537139 Napisano: 02.01.2013 08:49:38 w Rossmann
petunija1 - nie rozmyślimy się, bo razem raźniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5536441 Napisano: 02.01.2013 12:56:09 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Ja jestem za stara emotka
Konkurs jest przeznaczony dla dziewcząt w wieku od 16 do 26 lat
I za niska i za gruba emotka
...które są zainteresowane pracą modelki i spełniają kryteria (smukła figura, wzrost od 172 do 182 cm, ciekawa twarz).

Buu, ja również jestem za stara, a do tego z krainy hobbitów, niezainteresowana karierą, bardziej wypukła niż smukła... a kryterium ciekawa twarz mnie rozbroiło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5536192 Napisano: 02.01.2013 10:25:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

No nie mowcie mi że tu też mogą byc laurki emotka Ja to jednak jestem naiwna na wygrana nie liczę ale mam nadzieję ,że wygrają hasla a nie laurki emotka

Odsłonę lokalną może i wygrają hasła, a ogólnopolską... cóż.

BTW, pamiętam, że w ostatnim konkursie Heliosa nagrodzone zostały same niekonkursowe nazwiska (przynajmniej tak mi się wydaje), co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze sądziłam, że w regionie jednak zwykle konkursowicze wygrywają, skorośmy chyba ciut bardziej doświadczeni w pisaniu dobrych hasełek od przeciętnego mugola. Widać udział wzięli sami mugole nieprzeciętni... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5536182 Napisano: 02.01.2013 10:16:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

edith napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu na 20 urodziny sieci kin Helios emotka Czy dużo z was brało w nim udział??Chodzi mi o to czy wasze hasła reklamowe to były krótkie hasełka czy wierszowane kilkuwersowe??I czy w 2 części kuponu hasło bylo dotyczące waszego kina czy raczej ogólnie emotka Konkurs się zakończył więc chyba nie będzie problemu podzielić się swoimi spostrzeżeniami emotka

Wrzuciłam tylko dwa kupony.Hasła krótkie.Też ciekawa jestem co wygra,choć sama za bardzo na nic nie liczę,wymysłałam na ostatnia chwilę.W urnie w kinie 31 po południu było mało kuponów.

Nie wzięłam udziału, choć początkowo zamierzałam.

A co do zawartości urn, to w pewnym konkursie urna była przezroczysta i znajdowały się w niej tylko normalne kupony, aż do samego zamknięcia urny; tylko potem się okazało, że zupełnym przypadkiem rodem z Hogwartu główne nagrody otrzymały panie plastyczki z innych województw, więc się nie ma co zawartością urny sugerować... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5535837 Napisano: 01.01.2013 07:53:41 w TESCO konkursy
basku napisał(a):

czy komus po reklamacji udalo sie odzyskac kompletna nagrode BELLA z magazynu tesco?

Mnie ledwo co przysłali fajnisty zamiennik (dot. innej reklamacji), więc chyba działają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5535537 Napisano: 01.01.2013 02:56:00 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

ech.... to jeszcze sobie posiedzę...
ja mam na sobie bluzę polarową z lat młodości weszłabym w nia dwa razy- więc siedzę i myślę- taka wielka wtedy byłam, czy to taka moda wtedy była
emotka

Nie byłaś wtedy czasem w stanie błogosławionym? emotka

Ja z kolei niedawno przejrzałam zdjęcia sprzed kilku lat i szok, jaką niefajną cerę miałam, eh beznadzieja. A teraz cud miód bez żadnego makijażu, sama nie wiem, może ciało przygotowuje się powoli na zmarszczki emotka

A w temacie: przepadło mi kilka starterów, bo były ważne jeno do 31.12.2012. Wyświetl w wątku >>
0 0