Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Luuuzik, bo Mój to maratończyk z doświadczeniem, takim to nie latanie za babami w głowie, tylko Endemondo, treningi według knig dla biegaczy i pobijanie poprzednich rezultatów o kolejne 5 minut
dolly - się robi, ubieram czerwone ciżemki i z gracją...
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Racja & pierwszy rotfl w tym roku
Już mi od tego ślęczenia przy kompie kończyny ścierpły, ale lada moment finito
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedyś udaliśmy się do parku i On biegł, a ja jechałam na rowerze. Niestety, Jego tempo przy podbiegach/podjazdach było dla mnie nie do osiągnięcia, bo mój rower nie posiada przerzutek
W temacie mam wiele do powiedzenia, zatem: wkurza mnie, że spałam dziś 4h, bo o szóstej zadzwonił budzik w mojej komórce, która leżała sobie spokojnie w salonie (zapomniałam go wyłączyć, ajajaj!) i postawił na nogi cały budynek
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Masz długi staż na forum, więc wybrano Ciebie, jako źródło informacji
Wkurza mnie, że Mój właśnie biegnie w maratonie, a ja siedzę nad pewnym konkiem (i to siedzę dosłownie, bo przed kompem), zatem kontynuujemy ciąg zdarzeń, dzięki którym Mój ma superciałko, a ja coraz większe d*
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na kopercie Siódemki jest numer komórki + imię i nazwisko osoby, która wysłała bony... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
The end. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pam-pa-ram, prze-bi-jam, bo mam chęć, oddać pięć
Pierwszej osobie na PW. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
sambolera - Tobie dziękuję podwójnie za tajemnicze działania, które przyniosły nam szczęście
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za info. Hmm, czyli nie można łączyć, żeby coś wartego kilkaset złotych kupić?
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A paragon miałaś 1 na 500 zł, czy 5 paragonów na 100 zł każdy? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeczytałam na forum, że były 2 opcje:
- bony za 2000 w 1 kopercie razem z nagrodą dzienną,
- bony za 2000 w oddzielnej kopercie, ale doręczone w tym samym dniu, co nagroda dzienna.
U mnie: kurier wręczył tylko kopertkę z nagrodami dziennymi, dwóch tysiączków brak
PS: W lokalnej Biedrze szał, nawet telewizor dali i w ogóle jakiś wypaśniejszy asortyment. Pożartowałam z kasjerką i jej sympatycznym chyba-szefem o konkursie 2000 sklepów, obiecali szybko zapoznać się z procedurami realizacji bonów. Pan Szef ponoć słał codziennie eski, ale nie wygrał ani razu... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wtedy na pewno będziesz musiała dowodzikiem machnąć
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pamiętam, stąd moje rozczarowanie, że u mnie niczego nie znalazłam. A sądziłam, że to standardowa Biedra. Teraz wlezę na GoogleMaps i pooglądam sobie powierzchnie okolicznych Biedronek, ha
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nigdy jeszcze w Biedronkach nie widziałam tego typu produktów - w necie znalazłam gazetki biedrowe, a w nich wypaśne zabawki, konsole PS, telewizory, komputery
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O, to jeden pozytywny aspekt
Szkoda, że nie włożyli do kopert karteczek z info Bony można realizować od dnia 01.01.2013, wszystko byłoby jasne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fiu fiu, to może najpierw do fryzjera pójdę, teraz ludzie wszędzie komórką fotki cykają, a skoro zbiegowisko pewne...
ilonar2301 - jest jakaś grupa bonów, gdzie nie wolno przekroczyć ich wartości + dopłacić, to jakiś rodzaj bonów socjalnych, mama mi mówiła. Aczkolwiek nie dotyczą one Biedry. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tata własnie dzwonił -> dostał wszystkie bony razem (za cały konkurs), jest hepi i nie przeszkadza mu, że nie zdążyli przed Świętami
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.tablet...etu-myphone-mytab-10 Wyświetl w wątku >>