Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skarbówka pewnie chciałaby, żebym prowadziła rejestr TESCO: KOSZTY & STRATY, bo nie można tak sobie co chwilę wtapiać i na minus wychodzić, to bardzo podejrzana sprawa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak nic trzeba się zabrać za tajemne obrzędy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Już się zastanawiam, co wymyślić, gdy ludzie zaczną mówić Rany, jak Ty to robisz, że tak co chwilę NIE wygrywasz w Tesco? To chyba niemożliwe, sama wiesz, rachunek prawdopodobieństwa itd.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gratulacje dla zwycięzców
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za info, liczyłam co prawda na radosne wieści, ale przynajmniej wiem, co mnie czeka (lista zakupów gotowa, przesuwałam termin z nadzieją na konkurs, buu). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Liczy się moment ostatniego kliknięcia w konkursie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlatego uważam, że do momentu, aż nie minie termin wskazany w regulaminie, nie należy bliźniemu zawracać d*
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zazdrościsz i tyle
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie rozumiesz mojej stopki, to Ci wytłumaczę. W kontekście konka Allevo oznacza to, że wygranej takim zgłoszeniem nie będę nikomu gratulować, bo to JAK zdobyto nagrodę, na gratulacje nie zasługuje - w mojej opinii. Taki mam po prostu pogląd i dotyczy on wszystkich laureatów, niezależnie od tego, czy kogoś znam/lubię itp.
Co do zazdrości: jestem zbyt ubogim człowiekiem, by coś takiego odczuwać
PS: Zastanawiam się, co dalej. Będzie konkurs pt. Moje dziecko podczas posiłku. I oto ktoś zamieści ciążowe zdjęcie USG z napisem To jest Romek, kolejnych 600 zdjęć oraz filmiki z Disneylandu, przepisy na kołocz poznański, moje wynurzenia poetyckie i dowcipy o księżach znajdziecie na www.romekitakwygra.pl Czy to ok? Pytam na serio, bom dziś skołowana... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ty tak na poważnie?
PS: Nie chce mi się już o tym pisać, zdania nie zmienię, a te wyniki uważam za obelgę wobec innych uczestników. Powinni kasę za produkty zwrócić i tyle.
Dziś (nie)czekam na wyniki konka Air Wick, aż strach pomyśleć, co tam ludzie poprzysyłali, może link do filmiku z wizyty bratanka w wuce, taka oryginalność?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No niestety, biję się w pierś (piękną), żem nie jest tak kreatywna
Pamiętam natomiast, co trzeba było zrobić w Allevo. Do dyspozycji oddano 4 podstrony, a na każdej wyraźnie zaznaczono, jakie jest zadanie do wykonania. Czyli coś w stylu: podaj składnik batona, podaj składnik batona, podaj polewę babona, podaj propozycję nazwy batona. Nie rozumiem, gdzie tu miejsce na filmy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...i tego się trzymajmy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie OGÓLNIE W KONKURSACH słanie tego typu prac, gdzie (zgodnie z regulaminem, obowiązującym wszystkich uczestników) należy wpisać coś w formularz zgłoszeniowy, to jak przyjść na rozmowę o pracę i na progu pokazać cycki, no sorry, innego porównania nie mam, nigdy w tym geniuszu i piękna nie dostrzegałam, niezależnie od tego, kto jakie programy graficzne w domu posiada. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy sobie kpisz, czy też naprawdę podoba Ci się owa wypowiedź w formularzu zgłoszeniowym -> takie filmiki dają u mnie efekt torsjopędny, niestety, nie ma na to odpowiedniej ikonki... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I ja
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pudelek donosi, że UFO to szara eminencja, co rozdziela pralki według klucza francuskiego. Ponoć sporo zgłoszeń na pralki nadesłali organizatorzy przeróżnych loterii (w tym totka), bo zamierzają wykorzystać w swojej działalności pralkowe bębny...
Jeśli z kolei ja nie wygram żadnej pralki, to przyznam wreszcie, że na tym świecie jest sprawiedliwość, sens i ład (nie brałam udziału w konkursie E)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Musieli ściąć tę brzozę (zgodnie z myślą średniowiecza), bo ona była... podejrzewana o CZARY! Próbowano już ją wcześniej utopić, ale bez rezultatu, a na spalenie na stosie nie zgodził się GrinPis. Ot co. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8