Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5488542 Napisano: 03.12.2012 11:48:44 w Rossmann
agusia147 napisał(a):

joan napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Dobrze, że moje nazwisko jest tak rzadkie, że w tym kraju osobników można policzyć na palcach dwóch rąk.

Właśnie że niedobrze, moje nazwisko również jest rzadkie i ponoć takie właśnie osoby, jak my... nie istnieją emotka

O żesz! Cholera i co ja teraz zrobię? A no pewnie nic nie zrobię, bo mnie nie ma emotka
emotka emotka

Musisz się rozwieść, dla dobra konkursowego życia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5488516 Napisano: 03.12.2012 11:43:44 w Konkursowiczki w ciąży
0 0

joan

#5488410 Napisano: 03.12.2012 11:18:02 w Rossmann
agusia147 napisał(a):

Dobrze, że moje nazwisko jest tak rzadkie, że w tym kraju osobników można policzyć na palcach dwóch rąk.

Właśnie że niedobrze, moje nazwisko również jest rzadkie i ponoć takie właśnie osoby, jak my... nie istnieją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5488234 Napisano: 03.12.2012 10:23:11 w Wkurza mnie...
ismena - oj racja, ona sędzia i ona sędzia, nie wiem, skąd mi się ta sędzina wzięła. Wniosek dowodowy? Brzmi dobrze emotka

zaczytana-pola - owszem, ale każda szkoła reguluje to inaczej. Ktoś był się wypisać, nie chodził na zajęcia, nie zapłacił za semestr, a potem nagle go ścigają o kasę, burdel na kółkach. Inna sprawa, to znaleźć teraz jakąś dokumentację po przeprowadzce sprzed 7 lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5488182 Napisano: 03.12.2012 10:07:50 w Wkurza mnie...
W regulaminie tej szkoły jest przedawnienie po... 10 latach. Tam jakoś co 3 m-ce się rozliczano. Faktura została wystawiona w kwietniu X roku, ale - co najlepsze - pani sędzina (bo to jednak ona była) - nie potrafiła powiedzieć, za co ta faktura emotka Cyrk, ot co.

Można wystąpić o udostępnienie list obecności, ale termin odwołania to 7 dni od dziś, nie ma szans, żeby zechcieli być pomocni. Termin minie, to po sprawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5488082 Napisano: 03.12.2012 09:25:04 w Wkurza mnie...
ismena - dzięki. Nie wiem, czy sądowi zeznania świadków wystarczą, dziś będziemy chyba seans spirytystyczny organizować i próbować przypomnieć sobie tych ludzi.
Wiem, że trzeba być ostrożnym, ale to nie na mnie była umowa, ja mogę tylko spróbować teraz pomóc. Swoją drogą, ciekawe, czy mogę iść za świadka, w końcu wiem, że ta osoba nie chodziła na zajęcia; niby nie była ze mną w grupie, jednak potwierdzić, że jej na zajęciach nie było, mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5488063 Napisano: 03.12.2012 09:18:10 w Wkurza mnie...
Chore zdecydowanie. Dziś będziemy razem przeglądać papiery, zobaczymy, co znajdziemy. Na pewno mandatu nie ma, a nawet gdyby był, to nie oznacza, że ktoś wcale nie uczęszczał na zajęcia - mogło go raz nie być, bo akurat gdzieś wyjechał. Będziemy chyba tych znajomych szukali...

ismena - też tak sądzę, przy karnych jest ok, przy cywilnych niestety nie ma domniemania niewinności, tylko syf i malaria. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487998 Napisano: 03.12.2012 08:55:10 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

wydaje mi się ze musisz znaleźć świadków (z twojej grupy na uczelni) którzy poświadczą ze nie chodziłas na zajęcia.

Też na to wpadłam, ale sprawa jest ciężka, bo sprzed bodajże ośmiu lat, kto by pamiętał ludzi, z którymi chodził 1 semestr emotka I czy taki ktoś chciałby się w ogóle fatygować, żeby zeznawać. Kobitki mogły za mąż wyjść, nazwiska pozmieniać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487994 Napisano: 03.12.2012 08:53:19 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - to akurat nie moja sprawa w sądzie. Ale spoko, też mam swoją, czekam tylko na wyznaczenie terminu, może najlepiej w Wigilię emotka

Nie chcę Cię martwić, ale na podstawie własnej sprawy sądowej wyraźnie widzę, że człowiek nie jest niewinny, dopóki mu się winy nie udowodni, choć tak mówi konstytucja. Bujda i tyle emotka Choć przyznaję, że i ja nie mogłam uwierzyć, że to martwy przepis i bajka z hollywoodzkiego filmu. Niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487978 Napisano: 03.12.2012 08:48:03 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, no jednak nie jest tak, jak mówicie, dziś była rozprawa. Podobno w umowie tej szkoły jest zapis, że płaci się za kolejny semestr, chyba, że się nie chodzi, coś w ten deseń. I sędzia kazał udowodnić że się nie chodziło. Paranoja jakaś!

Brak wpisów w indeksie nie dowodzi, że się nie uczęszczało na zajęcia, bo wpisy dostaje się na koniec semestru. To przechodzi wszelkie pojęcie! Oczywiście, listy (nie)obecności mogłyby wszystko wyjaśnić, ale byłyby niekorzystne dla szkoły, więc ta ich nie pokaże. A sąd nie uznał, że wskazane jest się z nimi zapoznać, bo i po co. W 15 minut i po sprawie, załamka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487942 Napisano: 03.12.2012 08:34:12 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

drogowcy nie wyjeżdżają wtedy, gdy widzą śnieg, tylko wtedy, kiedy urząd miasta/gminy wyda rozkaz

No to już wszystko jasne - zima nie zaskakuje drogowców, zima zaskakuje urzędników! emotka

Taaa, urzędnicy, prawnicy, sądy i cała reszta emotka

Zagadka na dziś: jak udowodnić, że się nie chodziło na studia w danym okresie? Myślałam, że to uczelnia powinna przed sądem udowodnić, że się uczęszczało na zajęcia, tzn. przedstawić jakiegoś kolosa albo listę obecności. A tu znów wszystko na opak, co za kraj! emotka Mam tydzień, żeby wymyślić, jak pomóc, ręce opadają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487921 Napisano: 03.12.2012 08:22:09 w Rossmann
konwaliowa napisał(a):

a tak zmieniając ten durny temat.
Czeka ktoś na wyniki z Allevo?
Bo ja bardzo, akurat się odchudzam i liczę na zestawik, a swoją drogą 453 uczestników, 300 nagród, jak nie wygram to będzie oznaczało, że naszedł mnie jakiś pech sromotny.

Czekam - nie czekam, trudno powiedzieć. Nie pamiętam już, jaki tam był układ kwarantanny, ale ponieważ segregację laureatów wprowadzono wcześniej, niż oficjalnie ujęto ją w regulaminach, na nic nie liczę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487230 Napisano: 02.12.2012 08:57:04 w Rossmann
assal - hehe, Ty mi się tu nie wyśmiewaj z obecnego systemu, jest zarąbisty emotka Poza kretyńskimi uwagami na blogach, wszystko gra i buczy. Listy laureatów będą piękne i każdy będzie zadowolony emotka Nie rozumiem jedynie, czemu z powodu żelu na gębę wybuchła afera emotka Może przyrzeknijmy, że nie będziemy o żadne żele grać i nastanie pokój emotka

siwa0010 - bo widzisz, wiedza Twoja o konkursach ogranicza się do Rossnetu, zatem nie możesz wiedzieć, w których miastach sporo konkursowiczów mieszka, a gdzie nie.
Jeśli chodzi o niejasności na listach, napisz proszę, które konkretnie wyniki wydają Ci się podejrzane. Bo widzisz, autorka jednego z blogów nie rozumie, jak mogli jej nie wylosować, a zadaniem było kliknąć o określonej godzinie. Kule, regulamin, jak dla debili, a jednak za trudny. Osobiście w takich konkursach nie wygrywam, nie wiem, czy kliknąć sekundę przed, czy o równej, ale to ja za to ponoszę odpowiedzialność. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487167 Napisano: 02.12.2012 08:39:58 w Rossmann
siwa0010 - a wiesz, po ile zgłoszeń było w każdym konkursie z maratonu? emotka Również nic nie wygrałam w jakiejkolwiek opisówce maratonowej, ale dlatego, że byli lepsi, po prostu emotka Nie jestem na tyle przekonana o swoim megatalencie, żeby myśleć inaczej.

BTW, ludzie zdolni wybić się UMIEJ¡. Pozostali nie UMI¡, co mnie akurat nie dziwi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487130 Napisano: 02.12.2012 08:26:37 w Rossmann
siwa0010 - nie musisz w żadnej sprawie do Rossnetu pisać, bo koleżanki od próbek już zrobiły swoje, nikt się dodatkowo ośmieszać nie musi.

W ogóle, to dziś zauważyłam, że obecny układ jest prześwietny: pudernice wygrają te swoje upragnione kosmetyki, a my całą resztę, dla mnie git emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5486920 Napisano: 02.12.2012 07:10:47 w Połączenia nieodebrane
Kto mógł dzwonić dziś ok. 18:45 z nieznanego?

Domyślam się, że w końcu maszynki czy stringi przechwyciły mój numer - chciałabym wiedzieć, na co się nastawiać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5486903 Napisano: 02.12.2012 07:04:43 w Biedronka
Przeglądam biedrową gazetkę Moje smaki życia i patrzę: świąteczna reklama Coca-Coli z hasłem Uwolnij magię Świąt (str. 27). Oto na wigilijnej kolacji króluje... cola, wiosenna sałatka i faszerowany indyk emotka A za oknem jasne światło poranka i zieleń drzew emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5485983 Napisano: 02.12.2012 01:06:02 w Rossmann
emotka Genialnie, jak nie zapomnę, to sobie to odszukam. Ciekawe, która firma kosmetyczna chciałaby być kojarzona z takim łajnem. O próbkach niech zapomną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5485934 Napisano: 02.12.2012 12:39:28 w Rossmann
lilithbb - oj, na pewno na tym lepiej nie wyjdzie; jako osoba, której bliskich sponiewierano, mogę to zagwarantować emotka Chyba, że te posty znikną z blogów. Przeprosin się nie domagam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5485126 Napisano: 01.12.2012 09:42:36 w Rossmann
ebola21 napisał(a):

ebola21 napisał(a):

assal napisał(a):

Długo nie trzeba szukać:
http://lowca-okaz...ossnet-oszukuje.html
emotka

a ten łowca okazji to na ekonkach siedzi, hahaha. Widziałam podpis o tym blogu gdzieś tu w postach. Pewnie podgląda co się dzieje na wątku Rossnet i potem opisuje emotka

i jest.. https://www.e-kon...nfo/users-77072.html

To jest pewnie ta forumowiczka, co się boi głosu zabrać w dyskusji emotka
Dobranoc wszystkim, padam, bo w weekend muszę nadrobić całotygodniowe zaległości z bycia kurą domową emotka

efelinkaaa - gratuluję dotacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0