Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Musisz się rozwieść, dla dobra konkursowego życia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie że niedobrze, moje nazwisko również jest rzadkie i ponoć takie właśnie osoby, jak my... nie istnieją
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
zaczytana-pola - owszem, ale każda szkoła reguluje to inaczej. Ktoś był się wypisać, nie chodził na zajęcia, nie zapłacił za semestr, a potem nagle go ścigają o kasę, burdel na kółkach. Inna sprawa, to znaleźć teraz jakąś dokumentację po przeprowadzce sprzed 7 lat
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można wystąpić o udostępnienie list obecności, ale termin odwołania to 7 dni od dziś, nie ma szans, żeby zechcieli być pomocni. Termin minie, to po sprawie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiem, że trzeba być ostrożnym, ale to nie na mnie była umowa, ja mogę tylko spróbować teraz pomóc. Swoją drogą, ciekawe, czy mogę iść za świadka, w końcu wiem, że ta osoba nie chodziła na zajęcia; niby nie była ze mną w grupie, jednak potwierdzić, że jej na zajęciach nie było, mogę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ismena - też tak sądzę, przy karnych jest ok, przy cywilnych niestety nie ma domniemania niewinności, tylko syf i malaria. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też na to wpadłam, ale sprawa jest ciężka, bo sprzed bodajże ośmiu lat, kto by pamiętał ludzi, z którymi chodził 1 semestr
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie chcę Cię martwić, ale na podstawie własnej sprawy sądowej wyraźnie widzę, że człowiek nie jest niewinny, dopóki mu się winy nie udowodni, choć tak mówi konstytucja. Bujda i tyle
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Brak wpisów w indeksie nie dowodzi, że się nie uczęszczało na zajęcia, bo wpisy dostaje się na koniec semestru. To przechodzi wszelkie pojęcie! Oczywiście, listy (nie)obecności mogłyby wszystko wyjaśnić, ale byłyby niekorzystne dla szkoły, więc ta ich nie pokaże. A sąd nie uznał, że wskazane jest się z nimi zapoznać, bo i po co. W 15 minut i po sprawie, załamka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taaa, urzędnicy, prawnicy, sądy i cała reszta
Zagadka na dziś: jak udowodnić, że się nie chodziło na studia w danym okresie? Myślałam, że to uczelnia powinna przed sądem udowodnić, że się uczęszczało na zajęcia, tzn. przedstawić jakiegoś kolosa albo listę obecności. A tu znów wszystko na opak, co za kraj!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czekam - nie czekam, trudno powiedzieć. Nie pamiętam już, jaki tam był układ kwarantanny, ale ponieważ segregację laureatów wprowadzono wcześniej, niż oficjalnie ujęto ją w regulaminach, na nic nie liczę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
siwa0010 - bo widzisz, wiedza Twoja o konkursach ogranicza się do Rossnetu, zatem nie możesz wiedzieć, w których miastach sporo konkursowiczów mieszka, a gdzie nie.
Jeśli chodzi o niejasności na listach, napisz proszę, które konkretnie wyniki wydają Ci się podejrzane. Bo widzisz, autorka jednego z blogów nie rozumie, jak mogli jej nie wylosować, a zadaniem było kliknąć o określonej godzinie. Kule, regulamin, jak dla debili, a jednak za trudny. Osobiście w takich konkursach nie wygrywam, nie wiem, czy kliknąć sekundę przed, czy o równej, ale to ja za to ponoszę odpowiedzialność. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
BTW, ludzie zdolni wybić się UMIEJ¡. Pozostali nie UMI¡, co mnie akurat nie dziwi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W ogóle, to dziś zauważyłam, że obecny układ jest prześwietny: pudernice wygrają te swoje upragnione kosmetyki, a my całą resztę, dla mnie git
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Domyślam się, że w końcu maszynki czy stringi przechwyciły mój numer - chciałabym wiedzieć, na co się nastawiać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest pewnie ta forumowiczka, co się boi głosu zabrać w dyskusji
Dobranoc wszystkim, padam, bo w weekend muszę nadrobić całotygodniowe zaległości z bycia kurą domową
efelinkaaa - gratuluję dotacji