Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5484560 Napisano: 01.12.2012 05:26:00 w Paragony
ewcia.o napisał(a):

Pilnie potrzebuję paragonu z wina Jacobs Creek z okresu 8.10 do 18.11. Ktoś może ma?

Czekałam na taki wpis emotka Ale jeśli nie stać Cię na wino za 20 zeta, to i kosztów podróży zamorskiej nie udźwigniesz... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484529 Napisano: 01.12.2012 05:11:53 w Rossmann
frodo - no a jak się nie ma zajmować analizą, skoro to tak wybitny umysł?

Choć w regulaminie napisano jasno i wyraźnie Zwycięzcami konkursu zostaną osoby, które udzielą odpowiedzi najbliżej godziny 8, 12, 16 lub 20., to się testerki smarowideł dziwują, że ich nie WYLOSOWANO. Bo twierdzą, że Wyniki powinny być wyłaniane na drodze losowania, jak pisze w regulaminie emotka Czyżby maskary teraz tak przedłużały i pogrubiały rzęsy, że nie da się nawet zdania przeczytać? Zawsze się dziwiłyśmy, czemu przy konkursach, gdzie trzeba było kliknąć np. o 18:00, przez cały dzień przybywało mnóstwo zgłoszeń - włala, zagadka rozwiązana.

Warto także zwrócić uwagę na wyjątkową znajomość geograficznego podziału nazwisk w kraju zwanym Polską. B*, nie przejmuj się, wiem, że istniejesz emotka

Kiedyś się zastanawiałam, kto to taki ten cały wykształciuch. Ale teraz to proste: to osoba, która przynosi ujmę polskim uczelniom wyższym, a rozumu powinna szukać w reklamie Neostrady. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484366 Napisano: 01.12.2012 03:48:22 w Rossmann
ladyinred - jak mogłaś coś takiego napisać?! Przecież po wpisach na blogach wyraźnie widać, że ktoś nie wygrał żelu do twarzy, więc świat mu się zawalił i tłusty pryszcz na czole wyskoczył, chyba sumienia nie masz, wstydź się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484343 Napisano: 01.12.2012 03:25:14 w Rossmann
cleopatra - gdy czytam Twoje wcześniejsze posty na tym forum, to się dziwię, że jeszcze się do Klubu Milczących nie przyłączyłaś, moim zdaniem: powinnaś emotka

A to już jest majstersztyk bajkopisarstwa: duzo osob tutaj ma duzo ciekawych rzeczy do powiedzenia jednak boja sie w obawie ze zostana zle odebrani bo maja ochote powiedziec co mysla przez ludzi z dluzszym stazem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484013 Napisano: 01.12.2012 12:34:34 w Wkurza mnie...
merkana - nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale Ty chyba mieszkasz ze swoim ukochanym, czyli się usamodzielniłaś, prawda? Nie możesz zatem przychodzić do cudzego domu i tam sprzątać, bejbe, jesteś GOŚCIEM, a gościowi się zaparza herbatkę i tyle w kwestii jego aktywności emotka Może spytaj siebie samą, gdzie dom Twój? Bo chyba nie masz predyspozycji do odwiedzania innych ludzi w ich mieszkaniach i sprzątania tam, co? W przeciwnym razie - zapraszam emotka

A tak na poważnie: po co przyjeżdżasz tam w każdą sobotę, skąd ten obowiązek? Skoro studiujesz i kombinujesz, jak związać koniec z końcem, to chyba sobota powinna być świętością. To czas dla Ciebie i dla Was. Czas, w którym możesz zaplanować Waszą przyszłość albo pielęgnować teraźniejszość.

PS: Co do tej zmarłej kuzynki, to czy sądzisz, iż przeciętny wynajmujący wie, co się działo w jego mieszkaniu wcześniej? Libacje, przemoc domowa, molestowanie - człowiek nie ma o tym pojęcie, a jednak jakoś funkcjonujemy, więc i Ty dasz radę emotka Dni bez faceta możesz spędzać na konkursach, czytaniu książek, dbaniu o formę fizyczną itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5483377 Napisano: 30.11.2012 10:49:46 w Wkurza mnie...
nataszka i pola731 - na pewno Wam się wszystko uda, tylko radość małymi kroczkami przychodzi. Najważniejsze, że żadna z Was nie jest sama i jest ktoś, do kogo możecie się przytulić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5483362 Napisano: 30.11.2012 10:36:01 w Rossmann
kazolka napisał(a):

Kiedy nie widziałam się na liście zwycięzców, zawsze wydawało mi się, że jestem 1. niezbyt kreatywna, 2. zbyt wolna, ale po przeczytaniu zaledwie kilku wypowiedzi z tych stron chyba powinnam wybrać odp. 3. dziwne, że nie wygrałam, oszukano mnie...
;)

Ja również tak sądziłam i w dalszym ciągu tak sądzić będę emotka To, że są lepsi, tylko zachęca, żeby wziąć się w garść emotka

Ponieważ widzę, że blogerki od siedmiu boleści postanowiły nieopatrznie nadepnąć mi na odcisk, zapraszam serdecznie do mnie na PW -> możecie mleć jęzorem & wypłakać swoje żale i dać upust zawiści. Dla mnie jesteście CIENIASAMI, których inteligencja jest wprost proporcjonalna do wygrywanych nagród (czyt. minisów). Polecam pudernicom odlepić się od luster.

PS: Tak w ogóle, to jestem w szoku, bo nie sądziłam, że niedojrzałe emocjonalnie smarki mają jakiś związek z konkursami. Człowiek żył w błogiej nieświadomości, a tu jakieś pokolenie wyrasta, co zmutowaną narośl przypomina... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5482100 Napisano: 30.11.2012 02:47:50 w Rossmann
picola - może i pisać będą, ale wygrywać więcej fajnych nagród, niż wcześniej i tak nie dadzą rady. Może wtedy do nich dotrze, że w Rossmannie jednak zwykle wygrywali najlepsi, czyli ludzie z najlepszym refleksem, polotem itd. Bezsensowna ta cała akcja emotka

assal - niech się przypatrują, to nic nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481971 Napisano: 30.11.2012 02:03:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aka napisał(a):

Ja w auchanie wygrałam w loterii, kupony zwykłe wrzucane do urny przez pracowników

Bo loterie na sklep organizowane są inaczej, wszystko pod megakontrolą, plomby na urnach, minikuponiki, publiczne losowanie na środku sklepu itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481946 Napisano: 30.11.2012 01:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

joan napisał(a):

Konkursy w Auchan pojawiają się tak mniej więcej raz na rok emotka A gdy już są, to tylko loterie albo konkursy pseudournowe, gdzie ta i owa plastyczka zalewa świat swoją tFUJczością emotka

To u nich urnowe konkursy wygrywały prace plastyczne większe niż sama urna?

Nie wiem, czy były od urny większe, a że były... cóż, dawne dzieje, sól im w oko. Do Reala mam bardzo daleko, ale i tak wolę go od Auchan -> to konkursowo martwy sklep! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481924 Napisano: 30.11.2012 01:45:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

luko922 napisał(a):

w Auchan nie ma żadnych konkursów emotka

u nich lipa.. na święta robią czasami jakieś urnowe ale tyle razy podchodziłam to jeszcze nigdy nawet uścisku dłoni kierownika nie wygrałam emotka

Konkursy w Auchan pojawiają się tak mniej więcej raz na rok emotka A gdy już są, to tylko loterie albo konkursy pseudournowe, gdzie ta i owa plastyczka zalewa świat swoją tFUJczością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481558 Napisano: 30.11.2012 11:30:06 w Rossmann
bartlomiej napisał(a):

a to moze ktoś mi tu powie gdzie mam sie zglosic po odbiór tej nagrody?a dokładnie do kogo? wystarczy podejsc do kasy czy jakiegos kierownika prosic? Pierwszy raz jutro pójdę odebrac takze wiecie troche zielony jestem...

Drukujesz mejla i podchodzisz do dowolnego pracownika albo kasjerki. Ktoś na pewno pomoże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481492 Napisano: 30.11.2012 11:08:36 w Inne mniejsze markety
ewka656 napisał(a):

Może to nie miejsce na takie pytania ale co oznaczają te żółte stópki przy awatarach? emotka

Jak ktoś ma jedną, to oznacza, że jego aktywność na forum kuleje emotka
Etam, żart. Co ileś zamieszczonych postów dostaje się stopkę. Od razu wiadomo, kto ma słowotok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481397 Napisano: 30.11.2012 10:28:01 w Rossmann
Nie sądzę, że będą się aż tak czepiali. Raczej czepiać mogliby się ci wiecznie nienagrodzeni, co do nich napisali i cały ten bajzel spowodowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481361 Napisano: 30.11.2012 10:18:50 w Rossmann
koper - sugerujesz, że zechcą wkroczyć ze mną na wojenną ścieżkę? emotka Skoro obowiązuje mnie zapis o jednokrotnej wygranej w miesiącu, to ich obowiązuje zapis z tego samego regulaminu, podający datę publikacji wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481336 Napisano: 30.11.2012 10:09:20 w Rossmann
skarb888 napisał(a):

A co, jeśli wyniki podane będą z opóźnieniem. Załóżmy, że biorę udział w 2 konkursach: w 1 wyniki wg regulaminu powinny się pojawić 5.12, w 2 - 6.01. Jednak wyniki pierwszego pojawiają się np. 10.12. Wtedy automatycznie usuwają moje dane z wygranych w drugim konkursie?

Mnie osobiście to lotto emotka Rossnet w regulaminie podaje datę wyników, nie jestem zobowiązana codziennie sprawdzać czy to już. Jeśli się nie potrafią wyrobić, niech sobie obetną premię, a nie przenoszą odpowiedzialność za brak zorganizowania własnej pracy na klientów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481327 Napisano: 30.11.2012 10:06:04 w Rossmann
bartlomiej napisał(a):

Te wasze żarty to tak jakby trochę poważne emotka

Bo nas nie znasz emotka

A tak NA POWAŻNIE: pilnuj, żeby nie przekraczać tego miesięcznego okresu, bo inaczej szkoda Ci siedzieć i wymyślać zgłoszenie, skoro i tak by Cię nie nagrodzą.
Pamiętaj emotka konkurs w postaci quizu możesz wygrać max 1x na 3 m-ce. Laureatem jakiegokolwiek konkursu możesz zostać 1x na m-c. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481297 Napisano: 30.11.2012 09:56:38 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Jak mnie wkur... codzienne smsy od wróżek na wszystkie telefony... I mam wrażenie, że taki wysyp zaczął się od ostatniego konkursu biedronkowego z gazetki Smaki Życia - wcześniej były pojedyncze, teraz codziennie na każdy telefon. I boje się, że gdy je zablokuję, to zablokuję sobie smsy przychodzące z numerów premium, czyli też konkursów. No wkurza mnie to...

Podzielam Twoje obawy emotka

A co do nasilenia, to jest ono związane z Andrzejkami emotka Które mnie wkurzają, bo miałam dzisiaj iść do kina (bilety dziś w nocy stracą ważność!), a tam jakieś festiwale i koncerty, o których wcześniej nie raczono wspomnieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481289 Napisano: 30.11.2012 09:54:50 w Rossmann
bartlomiej napisał(a):

ale co wy tak na mnie najeżdżacie?
Co więcej jestem tu nowy, nigdy nie miałem tu konta

To żarciki tylko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5481247 Napisano: 30.11.2012 09:38:39 w Konkursy ABC
mikki85 - pracownicy agencji reklamowych czytają nasze forum emotka To tak dla przypomnienia, bo ten fakt co chwilę komuś umyka, a potem się dziwuje... Wyświetl w wątku >>
0 0