Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://palcelizac...111116,12934778.html
Nagrodami w konkursie jest dziesięć książek Smak łowi Makłowicz przez cztery pory roku autorstwa Roberta Makłowicza - o wartości ok. 20 złotych każda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bethan - normalnie nie ma presji, żebym miała coś koniecznie wygrać, ale teraz naprawdę czuję ciśnienie. Pomijając fakt, że jakiś pędrak przylazł do mojej siostry na przystanku w ciemnym zaułku, ale mocniej ścisnęła plecak, więc zawrócił i sobie poszedł... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie bardzo chyba. Bo po co by o tym pisali? Napisaliby każdy uczestnik ma prawo do jednej nagrody. Cóż, i tak poślę tylko jednego eska.
BTW, jestem w STOKROTKOWEJ desperacji -> moja siostra zdobyła paragon, ale okupiła to przygodami, jak z horroru albo thrillera (jechała sama pociągiem sporo kilometrów, potem przesiadła się jeszcze na autobus, broczyła w ciemnościach między lasem, a żywopłotem, otoczona przez żulostwo najgorszej maści). W związku z tym, no jakby to rzec... gdyby ktoś zechciał podpowiedzieć, co lubi jury, byłoby mi lżej na sercu. Nie chciałabym, żeby tak koszmarna wyprawa zakończyła się konkursową klapą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję, ale nie -> nie potrafiłabym zrobić z niego pożytku. Niech pozostanie w puli
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kodzika nie biorę, pod prysznic mykam, człowiek wędzony niedobry jest, niedobry społecznie!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Boję się, że coś spapram, bo do obsługi jest aż JEDEN guzik
Może Mariolka była śpiąca, bo w nocy lepieje lepi i oczu otworzyć nie umiała
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja mam tak na jednym, bo nie chce mi się instrukcji przeczytać
Nie potrafiłaś orzecha rozłupać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Thx. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tatolenki (czy jak Ci tam naprawdę) - datę zapodaj i nazwę konkursu, bo nie wiadomo, o co chodzi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu masz specyfikacje
http://www.ispot....Pod_touch_c3707.html Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trzeba go odnaleźć na portalach społecznościowych i wyczaić, kiedy się urodził. A potem sprawdzać jego biorytm, żeby się dowiedzieć, czy ma sens grać danego dnia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To zależy od konkretnego sklepu. Gazetka jest nowością, będzie raczej szybko schodziła... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziwnie długo ciągnie się ta sprawa. Mogliby przelew zrobić albo przesłać bony SodexoPass; za tydzień grudzień, a to był przecież konkurs wakacyjny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam komuś dać kuraka z Biedry? Ar ju kidyn?
Gdyby to były produkty trwałe, można byłoby je oddać ubogim; takim, co czasem nawet jednego ciepłego posiłku dziennie nie jedzą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8