Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5448816 Napisano: 13.11.2012 11:40:33 w Rossmann
koper napisał(a):

Chcą mieć mniej uczestników konkursów? Chcą przestać nagradzać całe klany?
Rozwiązanie jest bardzo proste:
1. Podawanie numeru PESEL gdzieś w profilu, oczywiście 1 PESEL= 1 konto
2. Konkursy paragonowe, z podawaniem numeru paragonu i dokładnym sprawdzaniem paragonów podczas odbioru nagrody
3. Koniec wydawania nagród na upoważnienie od laureata

Również popieram. Sprzedaż byłaby większa, a owca cała wniebowzięta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448807 Napisano: 13.11.2012 11:38:21 w TESCO konkursy
maja10 napisał(a):

Wow..mają być drugie przesyłki z Bellą...ciekawe czy prawdziwe,czy fikcyjne,niby dlaczego poczta to rozdzieliła i jakoś tak nie po równo...?hmm

Ciśnięcie kitów i tyle.

A repliki piłek zamiast oryginałów? Pewnie wina poczty = panie w sortowni dorysowały na piłkach napis REPLIKA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448800 Napisano: 13.11.2012 11:34:41 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

Jeśli się im odpuści to dalej sobie będą w kulki lecieć, lepiej się poświęcić i napisać reklamację, nie olewajcie tego!
Joan, jak Twoja sprawa z MC, jest na właściwych torach?
Jeszcze Ziółko się ma za nich wziąć z racji sprzedawania naszych danych. No ciekawe na ile starczy Sławkowi zdolności aktorsko-prawniczych emotka

Ja nie odpuszczę na pewno emotka Mnie nie chcieli w ogóle uwierzyć, że coś jest nie tak, musiałam strasznie długo wisieć na telefonie emotka Potem się okazało, że no rzeczywiście, regulamin mówił wyraźnie, co należy wysłać klientowi emotka Ale przecież MC nie jest żadnym tam organizatorem, o nie nie, oni tylko zalepiają koperty emotka To są ludzie, którzy nie wiedzą, co czynią!

Czekam, co będzie dalej, moja reklamacja jeszcze trwa... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448779 Napisano: 13.11.2012 11:25:10 w Rossmann
koper napisał(a):

Uważacie, że teraz będzie łatwiej wygrać?

Uważam, że teraz będzie łatwiej wygrać byle jakie nagrody. Jeśli o to chodziło wiecznie pokrzywdzonym, to dostaną, czego chcieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448761 Napisano: 13.11.2012 11:18:35 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

Mamy składać reklamacje pocztowe do Media Contact emotka - no to lepiej niech już sobie tą Belle na cokolwiek zużyją emotka

http://www.facebo...;notif_t=share_reply

Zużyć to sobie mogą, ale na okłady, bo wcześniej skopiemy im d* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448744 Napisano: 13.11.2012 11:12:14 w Rossmann
To może niech po prostu zrobią jakąś nową zakładkę dla frustratów, np. Konkurs dla tych, co nigdzie nie wygrywają? emotka Bo to przecież o to chodzi, żeby w życiu lepiej mieli emotka

PS: Nie łudźcie się, że nowy system cokolwiek zmieni. Konkursy z najsłabszymi nagrodami pozostaną nieobstawione i tyle, a ci, którzy zawsze się starali, poświęcając czas i energię na konkursy Rossnet, dalej będą wymiatać. Tylko nie będzie tego tak widać. I dobrze, bo lepiej przegrać z inspirującą konkurencją, niż wygrać byle ochłap, bo było mało chętnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448702 Napisano: 13.11.2012 10:55:15 w TESCO konkursy
jaanonimka napisał(a):

i ja sie w koncu doczekalam , tez 5szt emotka

czy piszecie jakas reklamacje? na jaki adres w ogole? orientuje sie ktos?

Możesz zadzwonić do MC, ale prognozuję, że tylko stracisz pieniądze na rozmowę, wysłuchasz, dlaczego to oni są niewinni i zostanie Ci zasugerowane, żebyś na własny koszt odesłała to, co dostałaś, bo wcześniej nie przyślą Ci prawidłowej nagrody. Co więcej, przez kwadrans będziesz traktowana, jak chora psychicznie osoba, która śmie twierdzić, że coś jest nie tak. Usłyszysz także wykład na temat kultury prowadzenia rozmowy telefonicznej. Zatem proponuję Ci napisać krótkie info na profilu FB Tesco + reklamację na podany przez nich adres. Możesz też zadzwonić na infolinię Tesco, jeśli masz ochotę - nie wiadomo bowiem, kto prowadzi profil Tesco na FB (może MC?!), a infolinia to jednak infolinia.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448657 Napisano: 13.11.2012 10:38:47 w Rossmann
kazolka napisał(a):

Kurczę, jak tak na to patrzę, to aż mi się ich szkoda zrobiło...
Nie będą mieli czasu zrobić zakupów przed świętami.

Może mają jakiś sposób na te całe weryfikacje, ale nie potrafię go sobie wyobrazić. Chyba nie będą każdemu z nas kartoteki prowadzić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448633 Napisano: 13.11.2012 10:24:05 w Rossmann
kazolka napisał(a):

Tak jak pisałaś wcześniej Joan, prawo nie działa wstecz, więc na razie nie powinni sprawdzać kto? gdzie? kiedy?

Bo nie działa, ale po kilku ostatnich wynikach quizów widać wyraźnie, że już wcześniej robili selekcję, teraz ją tylko wyraźnie zaznaczyli w najnowszych regulaminach emotka Zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce - chyba sami nie wiedzą, ile sobie roboty dowalili. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448624 Napisano: 13.11.2012 10:20:11 w Rossmann
dolly napisał(a):

Czy w biurze Rossnetu to mają teraz jakiś strajk, bo od dwóch już nie racza nawet telefonów odbierać emotka

Na mejle też nie odpisują. Ale wiesz, teraz sprawdzają kto? gdzie? kiedy? więc nie liczyłabym na prężną współpracę... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5448357 Napisano: 13.11.2012 07:21:35 w Rossmann
konwaliowa napisał(a):

Pytanie z konkursu Gumobranie

Czołg „Rudy” znany jest z serialu:
Czterej pancerni i piec

Ciekawe jak im się z tym piecem jeździło w czołgu.

A myślisz, że wtedy mieli pojazdy na baterie słoneczne? Przeca to boł czołg na wongiel! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5447015 Napisano: 12.11.2012 02:47:40 w Rossmann
rifle77 napisał(a):

No to teraz będziemy 2 miesiące czekali na wyniki emotka emotka

koper napisał(a):

Przecież przez takie głupie ograniczenie, powstanie 10 tyś. nowych kont emotka

Niestety, macie rację... A najlepsze jest, że - co wyraźnie widać po konkursach typu kliknąć o określonej godzinie - większość uczestników w ogóle regulaminów nie czyta emotka Będą się sypać reklamacje za reklamacjami do każdych wyników, a listy po trzykroć aktualizować będą. I też mnie zastanawia, co w przypadku, gdy kogoś pierwotnie wśród laureatów konkursu A nie będzie, więc zagra w B i wygra. Czy odbiorą mu nagrodę za konkurs późniejszy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5446995 Napisano: 12.11.2012 02:38:30 w Rossmann
aerdna napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1263

pkt. 9.

Dzięki, ale komplikują emotka Ciekawe, kto i jak to będzie sprawdzał, chciałabym to widzieć emotka I czy Rossnet wie, że prawo nie działa wstecz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5446981 Napisano: 12.11.2012 02:32:21 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

W konkursach Rossnet można wygrać jedną nagrodę w ciągu miesiąca (licząc od daty publikacji wyników konkursu, w którym uczestnik został laureatem).

no żart.... emotka

Z którego to regulaminu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5446692 Napisano: 12.11.2012 12:25:16 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

Czy ktoś otrzymał już zestaw Colgate z Intermarche od MC, bo wg P. Sławka wysłane w zeszły piątek.....

Nie; Andersen przy nim to nudziarz bez wyobraźni... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5443288 Napisano: 09.11.2012 08:43:16 w Popraw sobie humor...
frezja napisał(a):

poprawie wam humor http://www.golden...profile-na-facebooku emotka

Powinni jak najszybciej zmienić dilera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5443204 Napisano: 09.11.2012 07:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marta321 napisał(a):

Warto pisać do organizatora o nieuczciwości konkursu urnowego w Intermarche (może ktoś pisał i cos ugrał??) czy nie warto sie wysilać?? Do reklamacji nie mam podstaw.

Jak nie ma podstaw do reklamacji, to po co ją składać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5443203 Napisano: 09.11.2012 07:47:15 w Giełda Kodów ; )
mariolakal napisał(a):

Kochana,,, wyjątkowo dla Ciebie postaram się je zaraz odczytać /przy pomocy lupy/ i wyślę Ci na PW bez żadnych zobowiązań ! Ale to dotyczy tylko Ciebie !!! Chcę mieć wśród znajomych Królową, a sama nie potrafię zagrać...
emotka

Dziękuję, ale mam dosyć roboty na weekend.

PS: Chciałam tylko rzec, że Mariolka ma bardzo dobrą rękę do paragoników/kodów, niejeden już dzięki jej pozytywnym wibracjom wygrał to i owo, zachęcam do transakcji z nią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5443139 Napisano: 09.11.2012 07:13:36 w Inne mniejsze markety
diabe napisał(a):

OK wygram samochód i się zgłoszę -pozdrawiam emotka

emotka

Ale koniecznie wygraj samochód tam, gdzie wystarczy zrobić zakupy za 5 złotych, żeby potem czasem nie przepłacić za ten paragon, tylko zdroworozsądkowo dać za niego piątaka - w końcu, dana osoba będzie miała towar za darmo, konkursowe Eldorado...

PS: Wkrótce mróz, gołoledź,na Święta trzeba oszczędzać, masz rację, pier* wszystko i nie wychodźmy z domu na zakupy emotka

PS2: Oczywiście nabijam się, choć to wcale śmieszne nie jest, ale też nie chcę w piątkowy wieczór czynić filozoficznych wywodów. Miłego wieczoru wszystkim, bez względu na paragonową orientację...

rafi323raf - to fakt, ale tłumaczenia oczekiwałabym od osoby, której to dotyczyło, a nie jej sąsiada. Wystarczyło napisać, że z paragonem jest coś nie tak, sama bym doradziła, co począć, a takie poszukiwania paragonu za plecami, no cóż. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5443106 Napisano: 09.11.2012 06:59:15 w Giełda Kodów ; )
lola.lola napisał(a):

troche drogo, kod nie jest wart 1zł, skoro paczka chipsów kosztuje 1.50...

No nie wiem, dziś kupiłam DUŻ¡ paczkę konkursowych Lays'ów za kilka zeta i... nie było kodu emotka Bo nie w każdej paczce jest kod, czasem trzeba x paczek nabyć, żeby choć na 1 się załapać emotka

PS: Jeśli nikt nie da Mariolce 6 zeta za kody, to sama je odkupię i takie prace w weekend strzelę, że ogłoszą mnie Królową Czipsów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0