Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co to za NUMER? Jakiś kod odbioru?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po pierwsze: oni czytają wszystkie hasełka, nawet te słane z pościeli.
Po drugie: motyw z zupą na gwoździu gotowaną bardzo mi się podoba.
Po trzecie: mam nadzieję, że sypną nam nagrodami. Dla mnie raz młynek, raz patelnia i raz skuterek, ale migusiem!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co do skutera, to nigdy czymś takim nie jechałam, jakby co, dasz się karnąć?
BTW, nie wiem, czy Wam już pisałam, ale mój kolega dojeżdżał do pracy autem. Latem kupił sobie skuterek i autem jeździ już tylko na dalsze trasy, do biura zawsze skuterkiem. Wynik finansowy, miesięczny:
auto -> 700 zeta na paliwo
skuterek + auto -> 170 zeta na paliwo (łącznie!!!)
Więc może taki skuterek, to całkiem fajna rzecz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
4Frame -> opisówki
Smolar -> czasówki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nagrody są wydawane po okazaniu dowodu osobistego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie masz czego żałować, ta suszarka ma bardzo słabą moc
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bony z opisówek były aktywne od razu. Wnioskuję więc, że ktoś nie zrobił przelewu na czas
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wygląda na to, że standardowo ruszyli z procedurą potencjalnych i finalistów, ale zapomnieli jej uprzednio wpisać w regulamin. I teraz zonk, nie wiadomo, na czym sprawa stoi... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...w związku z czym zorganizujemy akcję pt. Rzut patelnią do celu. Tylko cel trzeba obrać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może tym od prac plastycznych zaczną wreszcie przyznawać nagrody dodatkowe, a nie z puli przewidzianej regulaminem? Proponuję peerelowskie temperówki z zapasem żyletek
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taaa, i żeby nasze dzieje w pieśniach i legendach po wsze czasy trwały
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spodziewałam się tego, Twój dzień dopiero się zaczyna
awi - nadziei na kokosy sobie nie rób, bo 10% z połowy kwoty, za którą bryka zostanie sprzedana, to może być np. 30 złotych
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Doczytałam, myślałam, że nie zauważysz i na tym stanie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Jesssu, to niech czytelnie wypisze, bo jeszcze mu drugiego nie wydadzą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ziolko - niech więc to zgłoszą poszkodowane, ja nie brałam udziału. Nie będę występowała w obronie tych osób, bo jeszcze mam prawidłowe ciśnienie śródczaszkowe. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadza się. Jedyny myk jest taki, że w regulaminie konkursu z konsolami... nie było wzmianki o potencjalnych laureatach