Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5346966 Napisano: 31.08.2012 08:46:08 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
pang napisał(a):

http://www.wirtua...mocji-konsumenckiej#

pierwsza część artykułu ciekawa, agencje szukają sposobów na graczy emotka

Nie ma to, jak wypowiedź kogoś z agencji Czart emotka Nie ma to, jak odgrzać mercedesowego kotleta emotka Nie ma to, jak kupić nowy starter i mogą mnie ugryźć emotka
Pang, pośmiejmy się razem, bo nasze forum jest dobitnym dowodem na to, że te ich procedury nie działają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5345258 Napisano: 29.08.2012 07:02:20 w Inne mniejsze markety
marzanna napisał(a):

Jednym, a skutecznym smsem kosiłam parę lat temu nagrody u Karlsbada. Niestety później zaczęli organizować wyłącznie loterie. Wspominam tę agencję z łezką w oku.....W agencjach Swiift czy MediaContact niestety metoda jednego smsa nie działa emotka

U mnie było podobnie, nawet u Swiifta czy MC.
Teraz... cóż, losowania, gdzie tylko się da. I to przeważnie nieoficjalne, że niby najlepsza praca wygrywa, a wiadomo, że zgłoszeń nikt nie czyta, ale publicznie tego nie oświadczą, bo musieliby wnieść opłatę za zorganizowanie loterii. Co pozostaje? Konkursy pozaagencyjne. Tam jeszcze zostały skrawki normalności -> nikt nie losuje i nie nagradza haseł rodem ze śmietnika, żeby wykluczyć mafię konkursową i wręczyć precjoza zwyczajnym obywatelom. Doszło do tego, że w przypadku konkursów, gdzie zgłoszenia są jednak czytane, trzeba udebilniać swoje hasełka, żeby dostosować się do oczekiwań jury. I na tym polega teraz konkursowe wyzwanie.
Eh. Wolałam przegrywać z lepszymi, motywowana do wspinaczki na szczyt; wolałam czytać prace, które wykręcały stawy i rysowały mocną kreskę w pamięci. Liczę na to, że wrócą czasy ich królowania i że nie zapomnieliście ścieżki do takiej twórczości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5344082 Napisano: 28.08.2012 09:38:13 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

joan nie łam się mnie 4Frame też nie lubi i od kiedy oni kaufland przejeli tylko w 1 ich konkursie mi się udało (tym pierwszym) - wolałam TQG z ich potencjalnymi emotka
ale próbuje i mam jeszcze nadzieje ze teraz zadzwonią bo przecież nie na darmo mam zapas Fairy emotka emotka

Mnie najbardziej załamuje to, że Kaufland jest moim ulubionym sklepem i tylko tam robię duże zakupy, choć nie mam specjalnie blisko. A co konkurs na sklep, to pudło za pudłem. Na razie biorę urlop od tych promocji; choćbym nawet potrzebowała coś konkursowego kupić, zaopatrzę się w osiedlowym sklepie, bo zaczynam się irytować i grozi mi bycie zmierzłą babą na starość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5343865 Napisano: 28.08.2012 06:57:11 w Kaufland konkursy
Kaufland w moim przypadku to porażka - w ostatnich konkursach chyba z 16 esków & paragonów poszło w pizdoo, odpuszczam wszystko, co w promieniu 500 metrów od 4Frame leżało, białą flagę wywieszam i B* kibicuję. Od teraz będę przekraczać próg tego sklepu jako 100% mugol emotka Finito. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337963 Napisano: 23.08.2012 10:12:03 w Rossmann
nikoletka napisał(a):

Czy ktoś zna odpowiedz na pytanie co oznaczają kolory w logo Aquafresh ?

Nigdzie nie mogę znależc odpowiedzi. emotka

O ile mnie pamięć nie myli, kojarzę z dawnych lat, że:
biały - mocne zęby
czerwony - zdrowe dziąsła
niebieski - świeży oddech Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337935 Napisano: 23.08.2012 09:44:10 w Inne mniejsze markety
saruto napisał(a):

kotmarian szczęśliwy dom gdzie pająki sa emotka emotka

u nas też dużo i nikt nie zabija, bo by zabił szczęście
a ile razy już w pajęczyne wpadłam pomiędzy tujami

Zgadzam się! Pająki & wszelkie a'la koniiki polne są u mnie mile widziane emotka A nawet ćmy i biedronki (te nie-chińskie).
Przyznaję się jednak do zmniejszania populacji komarów. Zwykle walę w nie tym, co akurat jest pod ręką i przeważnie okazuje się, że to jakiś regulamin konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337820 Napisano: 23.08.2012 08:24:48 w Inne mniejsze markety
emotka emotka emotka
To na pewno ktoś z konkursów chciał odstraszyć konkurencję. Tylko coś mu się pomyliło, bo w Polo chyba nie ma konkursu z nagrodami na sklep... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337756 Napisano: 23.08.2012 07:29:21 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

dzieki, w związku z tym nie bedę nic wypełniać, trudno nagroda przepadnie, ogólnie podejrzana sprawa z tym oświadczeniem...

Może napisz coś więcej - szkoda, żeby fajna nagroda przepadła...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337750 Napisano: 23.08.2012 07:25:19 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

a mam jeszcze pytanie, czasami uda Wam się pewnie wygrać jakąś nagrodę większej wartości np ponad 1000 zł, czy kiedykolwiek musieliście wypełniać jakies oświadczenie podatkowe aby nagrodę dostać?

Czasem proszą o NIP i dane Urzędu Skarbowego. Jeśli podatek odprowadza organizator, nic nie robisz. Jeśli Ty masz zapłacić podatek, robisz przelew na konto podane przez organizatora i gdy go dostanie, otrzymujesz nagrodę. Żadnych oświadczeń nigdy nie wypełniałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337744 Napisano: 23.08.2012 07:18:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

Tylko z tego co zauważyłam to wcale nie jest konkurs tylko dla osób, które otrzymały produkt. Na FB nawet komuś pisali, że można testować na własną rękę. Pewnie dlatego jest możliwość dodawania opinii mimo braku części przesyłek.

Dziwna sprawa emotka Ale może tak być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337732 Napisano: 23.08.2012 07:08:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

magdax78 napisał(a):

od kiedy rusza konk (recenzja) balasamu nivea q10?

Cały czas można dodawać opinie z tego co widać na stronie. Mnie bardziej zastanawia DO KIEDY można pisać... Regulamin nie określał daty końcowej...

To wredziolstwo - osoby z końca listy ułożonej alfabetycznie nie dostały nawet produktów, a co dopiero mówić o dodawaniu opinii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337723 Napisano: 23.08.2012 06:55:13 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

niestety cały wrzesień bez neta, wzięłam 20 dni urlopu bo jeszcze miałam stary a do końca wrzesnia trzeba stary wykorzystać emotka

ja tam wierze że coś się trafi, zresztą nie mając wiary w wygraną po co brać udział w konkursach?

A nie masz internetu w telefonie? Albo takiego patyczka z dostępem do sieci?

PS: Wiara czyni cuda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337718 Napisano: 23.08.2012 06:49:33 w Rossmann
zarania napisał(a):

polarniczka napisał(a):

zaczną podawać wyniki konkursów we wrześniu a ja na urlopie, bez neta... się będzie działo...

Cały miesiąc będziesz na urlopie? Po drugie szanse i tak niewielkie na to, że się wygra przy takiej konkurencji. emotka

Rossnet to i tak bajka, bo zamieszczą listy laureatów, a niczego nie trzeba przecież odsyłać emotka
Zgadzam się, że szanse niewielkie, ale to również oznacza, że jakieś jednak są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337707 Napisano: 23.08.2012 06:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdax78 napisał(a):

od kiedy rusza konk (recenzja) balasamu nivea q10?

Sama chciałabym wiedzieć -> tymczasem nadal czekam na produkt do testowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337649 Napisano: 22.08.2012 10:54:46 w Konkurs na forum2?
Mariola, no nie powiem, niezła gadka na podryw emotka Zwykle faceci raczej nie wychodzą poza Która godzina? i Ładne masz ten tego oczy, a tu takie coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337644 Napisano: 22.08.2012 10:53:18 w Konkurs na forum2?
Dobranoc, jutro tu sprawdzę, co i jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337642 Napisano: 22.08.2012 10:50:24 w Konkurs na forum2?
Hmm, to długopis chciał pożyczyć. Ale po co, tego już nie wiem, może chciał sobie Twój numer telefonu zapisać albo żona mu przez telefon dyktowała listę zakupów... na konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337640 Napisano: 22.08.2012 10:48:59 w Konkurs na forum2?
Powiedział jej, żeby mu dała swoją kanapkę, bo jest gruba i lepiej, żeby jej nie jadła. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337634 Napisano: 22.08.2012 10:46:20 w Konkurs na forum2?
Chciał jogurtu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5337633 Napisano: 22.08.2012 10:45:39 w Konkurs na forum2?
Jak prosto z biura szła, co może... chciał pożyczyć zszywacz, bo mu zamek w dżinsach strzelił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0