Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma to, jak wypowiedź kogoś z agencji Czart
Pang, pośmiejmy się razem, bo nasze forum jest dobitnym dowodem na to, że te ich procedury nie działają
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie było podobnie, nawet u Swiifta czy MC.
Teraz... cóż, losowania, gdzie tylko się da. I to przeważnie nieoficjalne, że niby najlepsza praca wygrywa, a wiadomo, że zgłoszeń nikt nie czyta, ale publicznie tego nie oświadczą, bo musieliby wnieść opłatę za zorganizowanie loterii. Co pozostaje? Konkursy pozaagencyjne. Tam jeszcze zostały skrawki normalności -> nikt nie losuje i nie nagradza haseł rodem ze śmietnika, żeby wykluczyć mafię konkursową i wręczyć precjoza zwyczajnym obywatelom. Doszło do tego, że w przypadku konkursów, gdzie zgłoszenia są jednak czytane, trzeba udebilniać swoje hasełka, żeby dostosować się do oczekiwań jury. I na tym polega teraz konkursowe wyzwanie.
Eh. Wolałam przegrywać z lepszymi, motywowana do wspinaczki na szczyt; wolałam czytać prace, które wykręcały stawy i rysowały mocną kreskę w pamięci. Liczę na to, że wrócą czasy ich królowania i że nie zapomnieliście ścieżki do takiej twórczości
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie najbardziej załamuje to, że Kaufland jest moim ulubionym sklepem i tylko tam robię duże zakupy, choć nie mam specjalnie blisko. A co konkurs na sklep, to pudło za pudłem. Na razie biorę urlop od tych promocji; choćbym nawet potrzebowała coś konkursowego kupić, zaopatrzę się w osiedlowym sklepie, bo zaczynam się irytować i grozi mi bycie zmierzłą babą na starość
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O ile mnie pamięć nie myli, kojarzę z dawnych lat, że:
biały - mocne zęby
czerwony - zdrowe dziąsła
niebieski - świeży oddech Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się! Pająki & wszelkie a'la koniiki polne są u mnie mile widziane
Przyznaję się jednak do zmniejszania populacji komarów. Zwykle walę w nie tym, co akurat jest pod ręką i przeważnie okazuje się, że to jakiś regulamin konkursowy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To na pewno ktoś z konkursów chciał odstraszyć konkurencję. Tylko coś mu się pomyliło, bo w Polo chyba nie ma konkursu z nagrodami na sklep... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może napisz coś więcej - szkoda, żeby fajna nagroda przepadła...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czasem proszą o NIP i dane Urzędu Skarbowego. Jeśli podatek odprowadza organizator, nic nie robisz. Jeśli Ty masz zapłacić podatek, robisz przelew na konto podane przez organizatora i gdy go dostanie, otrzymujesz nagrodę. Żadnych oświadczeń nigdy nie wypełniałam... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziwna sprawa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To wredziolstwo - osoby z końca listy ułożonej alfabetycznie nie dostały nawet produktów, a co dopiero mówić o dodawaniu opinii
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie masz internetu w telefonie? Albo takiego patyczka z dostępem do sieci?
PS: Wiara czyni cuda
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rossnet to i tak bajka, bo zamieszczą listy laureatów, a niczego nie trzeba przecież odsyłać
Zgadzam się, że szanse niewielkie, ale to również oznacza, że jakieś jednak są
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sama chciałabym wiedzieć -> tymczasem nadal czekam na produkt do testowania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8