Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5362423 Napisano: 13.09.2012 08:42:10 w Wkurza mnie...
Ostrzegam, że Furagin potrafi ściąć z nóg emotka Ja miałam po nim takie mdłości, że ledwo utrzymywałam pion emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362380 Napisano: 13.09.2012 08:06:41 w Allegro.pl - bez linków
dianek - dzięki za wyjaśnienia, tego właśnie nie wiedzieliśmy. Myśleliśmy, że to oznacza coś w stylu w trakcie realizacji. Dobrze, że się skończyło, jak się skończyło.

O PayU wiem tyle, że wygrałam u nich w konkursie kartę. Trzeba będzie trochę posiedzieć w necie i się zainteresować takimi sprawami, bo nie dosyć, że wstyd tak w tyle zostać, to i niebezpieczne to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362377 Napisano: 13.09.2012 08:03:52 w Wkurza mnie...
joasia4786 napisał(a):

zapalenie pęcherza ;/ wrrrr cholera...

Bardzo Ci współczuję emotka Oby szybko przeminęło. Trzymaj się ciepło. Dosłownie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362373 Napisano: 13.09.2012 08:00:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Błagam, załóż agencję emotka

Niestety, obawiam się, że nikt nie brałby udziału w moich konkursach emotka

Ja z miłą chęcią... emotka Pod warunkiem, me zakupy promocyjne mieściłyby się w granicach 5 zł., na co byłoby mnie stać i warunek dodatkowy: podać nr paragonika... emotka

No wiesz, yyy, preferowałabym akcje typu: niski koszt paragonu / dużo nagród drugiego stopnia / minimalna ilość nagród głównych. Numer paragonu, hmm, czemu nie. Ale u mnie to nie byłby żaden tam numer paragonu, tylko numer naprzeciw daty emotka

aga67 - a oglądałaś film Złap mnie, jeśli potrafisz? Ciekawa historia. Gościu fałszuje czeki, więc w końcu wydawca czeków zatrudnia go, żeby zadbał o ich właściwe zabezpieczenie. Przyjmują go do pracy, bo jest specjalistą w danej dziedzinie. Nikt nie pyta o wykształcenie ani stan cywilny. To film oparty na faktach emotka

petunija1 - superro! emotka

PS: Muszę zakończyć to gdybanie, bo już dostałam pytanko na PW, czy pracuję w którejś z agencji emotka Powaga. A zatem oświadczam, że nie pracuję i nigdy nie pracowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362360 Napisano: 13.09.2012 07:49:02 w Allegro.pl - bez linków
slavek napisał(a):

Trzeba było dać za darmo. Z tego co piszesz chłopcy mieli duże apetyty, więc zapewne dużo jedzą, a to kosztuje emotka

Łożtyłajzo, mi się tu naigrawać będziesz! emotka Już widzę, jak za kilka dni zorientowalibyśmy się, że kasa nie wpłynęła i pukamy do drzwi tych pakerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362345 Napisano: 13.09.2012 07:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

Błagam, załóż agencję emotka

Niestety, obawiam się, że nikt nie brałby udziału w moich konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362339 Napisano: 13.09.2012 07:36:08 w PODZIĘKOWANIA
staszek napisał(a):

Dla kalisto1986 za bam emotka

Dla kalisto1986 za to, że wygrała z czasem i dziś doszedł prezent dla chłopaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362336 Napisano: 13.09.2012 07:34:22 w Allegro.pl - bez linków
Powiem Wam, co mi się dziś przytrafiło.

Mój sprzedał coś na allegro. Dostał automatyczną wiadomość, że kupujący wybrał opcję Płacę z Inteligo i transakcja ma status Rozpoczęta. To myśleliśmy, że przelew został właśnie zainicjowany i pieniążki powoli się do nas kulają.

Pół godziny później. Kupujący mieszka w mieście obok, więc dzwoni, że zaraz przyjedzie po towar. Podjeżdża auto. Wysiadają dwaj łysi mężczyźni nie obdarzeni przez Naturę szyją i brzęczą łańcuchami. Biorą towar i... wręczają Mojemu kasę emotka

Od dawna nie sprzedaję na Allegro i jestem w szoku -> się tak zagubiliśmy w tym wszystkim, że omal nie wydaliśmy za darmo wylicytowanego przedmiotu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362327 Napisano: 13.09.2012 07:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka - potencjalni to zły pomysł, ludzie się burzą.
Przewidziałabym w każdym konkursie 150 nagród niskiej wartości + jedną wypaśną. Wszyscy laureaci dostaliby esemesa o tej samej treści. Kto chciałby dostać jakąkolwiek nagrodę, musiałby odesłać oryginał paragonu. Paragon na nagrodę główną zostałby sprawdzony w centrali danej sieci sklepów. Nie byłoby żadnego ograniczenia na osobę czy adres, bo to kompletna głupota. Uważam za nonsensowne karanie kogoś za to, że odłożył kupno spodni i wydał kasę na 10 paragonów. Albo moi sąsiedzi z góry: mają szóstkę dzieci. Dlaczego mieliby nie wygrać 3 tornistrów? Co to, jakieś kufa jego mać przestępstwo? Aaa, zapomniałabym o najważniejszym! Nigdy nie prowadziłabym żadnego rejestru danych osobowych, bo zadaniem agencji nie jest toczenie walki z nieistniejącym podziemiem. Wszelkie próby wyłudzenia nagród zostałyby jednak zgłoszone odpowiednim organom. I zawsze nagradzałabym najlepsze hasła. Żeby ludzie mieli rozrywkę dla umysłu, którą kiedyś zapewniały krzyżówki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362319 Napisano: 13.09.2012 07:11:30 w Paragony
anava napisał(a):

Nawiązując do tematu, przeczytajcie:
http://www.maniaw...a-pani-to-gdzie.html

Ciekawy ten fragment z cenami paragonów. Sama chciałabym kiedyś wyczaić, jaki ludzie mają tupet, ale mnie by pewnie nikt nie odpisał na PW emotka

A co do numerów paragonów -> droga blogowiczko, to już nie działa. Ale po cichutku nadchodzi era robienia zakupów w internecie i wtedy już nie można puścić wodzy fantazji & objawić plastycznych talentów, bo wszystko jest skrupulatnie + szybko sprawdzane w rejestrach zamówień. Gites majonez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362300 Napisano: 13.09.2012 06:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paryzanka napisał(a):

Rozumiem, że auta z Biedronki juz maja wszystkich właścicieli?
A moze Agencja sie zabawia i jutro tez kogos poinformuje?
Ja smsa nie dostałam...

Pewnie wszyscy laureaci zostali już poinformowani. Dobrze, że ja u nich nie pracuję, bo laureaci nagród każdego stopnia dostaliby takiego samego SMSa o treści Zostałeś laureatem konkursu w Biedronce. Odeślij oryginał paragonu... emotka A gdyby ktoś mi d* zawracał dzwoniąc z pytaniem, co wygrał, to oczywiście byłabym poza biurem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361969 Napisano: 13.09.2012 02:14:59 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

hmmmm....75D zdjęcie robione od góry (kompletnie ubrana, w restauracji ma się rozumieć!) cóż myślę, że ziemniak tylko o tym marzy przed końcem świata
emotka A tym moderatorem to pewnie baba była emotka Szkoda, że nie ma w galerii, bo byłam dumna z mojej pracy i podałabym linka emotka

Może ten ziemniak miał, ten tego, zbyt oczywisty kształt? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361756 Napisano: 13.09.2012 12:55:25 w Dziś w telewizji polecam film...
Żeby chwilowo odejść od biedronkowych tasi...

Dziś o 22:05 na TVP 2 zostanie wyemitowany świetny film: Labirynt fauna. Polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361712 Napisano: 13.09.2012 12:43:50 w Inne mniejsze markety
kamila10001 napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Ja raczej zakładam, że ktoś jeszcze nie odebrał telefonu o samochód, a oni póki do wszystkich się nie dodzwonią, nie puszczą esków emotka
Zatem... sprawdzajcie startery emotka

Eh, to już wiadomo, o co chodzi. Trzy kobitki wrócą do domu, a tam mąż każdej powie przy obiedzie: Słuchaj mlask mlask, skończ już z tymi konkursami mlask mlask, bo dziś dzwoniła jakaś baba, agentka od reklamy czy coś mlask mlask, ale jej powiedziałem, że to pomyłka mlask mlask i że mają usunąć ze swojej listy mój numer, bo jak nie, to mlask mlask...

Tak, a później mówią w Tv że nieznane były przyczyny kłótni rodzinnej i zgonu mężczyzny

Morderstwo w afekcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361697 Napisano: 13.09.2012 12:36:25 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Ja raczej zakładam, że ktoś jeszcze nie odebrał telefonu o samochód, a oni póki do wszystkich się nie dodzwonią, nie puszczą esków emotka
Zatem... sprawdzajcie startery emotka

Eh, to już wiadomo, o co chodzi. Trzy kobitki wrócą do domu, a tam mąż każdej powie przy obiedzie: Słuchaj mlask mlask, skończ już z tymi konkursami mlask mlask, bo dziś dzwoniła jakaś baba, agentka od reklamy czy coś mlask mlask, ale jej powiedziałem, że to pomyłka mlask mlask i że mają usunąć ze swojej listy mój numer, bo jak nie, to mlask mlask...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361682 Napisano: 13.09.2012 12:29:36 w Inne mniejsze markety
dolly - wszyscyśmy wypili jedną małą wódeczkę, która jeszcze nikomu nie zaszkodziła, na cześć nor-mafii owczywiście emotka I jakoś tak wyszło, że straciliśmy głowę, świniak zresztą też... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361659 Napisano: 13.09.2012 12:14:49 w Inne mniejsze markety
asiasia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ludzie ja żartowałam z tym wpisowym, nie wysyłajcie mi pytań o kwotę ani czy może być doładowanie lub coś na wymiane emotka

Wiesz Isiulka takie żarty są nie na miejscu bo ja już prosiaka zarzynałam na łapówę i miejsce w saszetce u starego na kartę członkowską zrobiłam
emotka

Teraz musisz jakąś odpowiedź wymyślić, bo pewnie mąż będzie chciał wiedzieć, czemu zarżnęłaś świniaka emotka Może coś w tym stylu: z fartucha wypadł mi plik paragonów, a świnia go zeżarła i beknęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361621 Napisano: 13.09.2012 12:01:11 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

79magda napisał(a):

Wchodzić, ale komu? emotka

Każdemu, Magda, na wszelki wypadek każdemu! emotka emotka

To forum ma 33038 zarejestrowanych użytkowników, nie wiem, czy by mi się chciało emotka

Jedyna mafia, o której mam dziś ochotę czytać, to nor-mafia emotka Mam nadzieję, że długo nie ochłonie, bo i po co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361252 Napisano: 13.09.2012 08:32:10 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

a właśnie - PASTY- właśnie jedną przeterminowana wyrzuciłam!!!! cholera.

A ja do swojej pastowej kolekcji wygrałam jeszcze zestaw produktów od MC/Colgate/Intermarche emotka

Myślę, że zorganizowanie takiego przejściowego magazynu na potrzeby jednej akcji charytatywnej byłoby super. Aczkolwiek pamiętajmy, że pewien koleś za rozdanie potrzebującym starego chleba dostał jebutną karę. Ale to Polska właśnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361229 Napisano: 13.09.2012 08:19:39 w Inne mniejsze markety
xjustx napisał(a):

Szkoda, że u nas nie ma takich promocji emotka

Etam, ja wolę polskie akcje emotka Co mi z kupionych promocyjnie 60 płynów do płukania tkanin? Nawet na Allegro bym ich nie sprzedała, bo fiskusowi już całkiem odp*. Zamiast się bawić w sprzedaż 1000 rolek cenzurataśmy, lepiej wygrać wycieczki pod palmę albo kasiurkę emotka

Już wiem, 1000 dolarów oszczędzają mugole, skoro There’s couponing — sitting down with the Sunday newspaper and clipping those offers your family will use — which saves the average family about $1,000 a year, according to NCH Marketing Info, which tracks coupon use. Ci bardziej zaangażowani oszczędzają więcej. Ale ja nie chcę oszczędzać, bo oszczędzanie nigdy nie przekroczy pewnej granicy. Lepiej mieć większe dochody - tu granicy nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0