Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5361124 Napisano: 13.09.2012 07:05:39 w Inne mniejsze markety
PS: Angielskojęzyczne filmiki TLC dot. Extreme Couponing:

http://tlc.howstu...tv/extreme-couponing

Nie zagłębiałam się jeszcze, ale średnia oszczędność wynosi 1000 ichniejszej waluty na rodzinę. To sami powiedzcie: czy rzeczywiście 1000 zeta rocznie to taki szpan dla przedstawicieli konkursowego świata? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361109 Napisano: 13.09.2012 06:52:10 w Inne mniejsze markety
karkocka napisał(a):

xjustx napisał(a):

gdzie można obejrzeć ten program? emotka

TLC

Również chętnie obejrzałabym ten program, ale nie odbieram TLC.

Mnie by jednak takie coś męczyło -> wycinanie, latanie na zakupy, obliczanie, przechowywanie, zarządzanie. Czyli ta strona konkursów, której nie cierpię! Za dużo zachodu i zużytego czasu, za mało kreatywności i wypaśnych nagród emotka Mogłabym robić 1 taką akcję na pół roku, charytatywnie. Na dłuższą metę raczej wykluczone. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361007 Napisano: 12.09.2012 09:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To zdjęcie powinno mieć tytuł: Koń by się uśmiał.

Należy jednak pamiętać, że nie trzeba było znajdować się na fotografii, wystarczyło, że byli na niej członkowie rodziny i zgadzali się na upublicznienie swego wizerunku. Można było słać zgłoszenie na siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360154 Napisano: 12.09.2012 11:32:27 w Rossmann
toka napisał(a):

dobra joan-wygrałaś.Ja zgarnę to autko z konka rosnetu i będę Twoją szoferką emotka a Ty jakoś skombinuj te miliony żeby Cię było na mnie stać emotka

Nie ma tak łatwo, ja również posłałam zgłoszenie emotka Co do szofera -> wiesz, są pewne wymagania: jędrne pośladki, umięśniona klata, oczy koloru morza przy Seline... Spełniasz wymagania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360150 Napisano: 12.09.2012 11:29:58 w Inne mniejsze markety
grusia napisał(a):

Dziewczyny mozecie mi napisac czy jest jakis konk teraz w NETTO ? Wyszukiwarka ma na wczoraj i ladowac sie nie chce emotka

Niczego nie ma; ewentualnie możesz zrobić zakupy na konkursy ogólnopolskie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360145 Napisano: 12.09.2012 11:28:15 w Rossmann
toka napisał(a):

joan napisał(a):

awi napisał(a):

joan ale norma kondycyjna wyrobiona emotka
a poza tym... mogłaś pobiec byłoby mniej straconego czasu emotka

Pobiec? Ty też przeciwko mnie? emotka

ja mam lepszy pomysł-wygraj sobie samochód-będzie jeszcze szybciej emotka emotka

To już wolę wygrać grube miliony i dać się wozić limuzyną z szoferem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360136 Napisano: 12.09.2012 11:23:10 w Rossmann
awi napisał(a):

joan napisał(a):

awi napisał(a):

wkurzają mnie wasze problemy emotka
a nie można przed wyjazdem zadzwonić do sklepu czy są nagrody do odebrania (i listy)?

U mnie w drogeriach przeważnie nikt nie odbiera telefonu, już to przerabiałam. A wczoraj w Rossie oczywiście nagrody nie było, choć czekać miała od 05.09.2012. 20 minut stracone na dojście tam, 20 minut (albo i dłużej) na poszukiwania nagrody, 20 minut na powrót -> godzina zmarnowana.

joan ale norma kondycyjna wyrobiona emotka
a poza tym... mogłaś pobiec byłoby mniej straconego czasu emotka

Pobiec? Ty też przeciwko mnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360090 Napisano: 12.09.2012 10:43:27 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

joan napisał(a):

masza napisał(a):

to nie rezerwa, przeciez nawet @ nie odczytali jeszcze

Może nie przysłali potwierdzeń odczytania. Co nie znaczy, że nie odczytali. Ja nigdy nie odsyłam potwierdzeń, bo z doświadczenia wiem, że wtedy ktoś od razu dzwoni i dręczy mnie ja w sprawie tego mejla, com go wysłał, no więc... A niekoniecznie w danym momencie mam czas i ochotę zająć się tą sprawą emotka

joan w budżecie przysyłali potwierdzenia, to i tu też/ zresztą 4 Frame dzwoni jak paragon do nich nie dotrze.Prędzej ktoś nie odebrał 5 razy....

Aha. To ok, niech dzwonią. Mam jeszcze 1 paragon w zapasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360086 Napisano: 12.09.2012 10:34:32 w Wkurza mnie...
79magda - eh, jeśli ktoś posiada odpowiednią dozę polotu, to i banalnych aspektach życia potrafi napisać tak, że ludzie czytają bloga z wypiekami na twarzy, wcinając liście hodowanej na biurku paprotki. Niestety, takie blogi to rzadkość...

Co do wcierania kremu: do dziś nie wiem. Czekam, aż filmik instruktażowy pojawi sie na portalu spryciarze. Do tego czasu pozostaje mi wcierać krem nieprawidłowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360073 Napisano: 12.09.2012 10:23:22 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

to nie rezerwa, przeciez nawet @ nie odczytali jeszcze

Może nie przysłali potwierdzeń odczytania. Co nie znaczy, że nie odczytali. Ja nigdy nie odsyłam potwierdzeń, bo z doświadczenia wiem, że wtedy ktoś od razu dzwoni i dręczy mnie ja w sprawie tego mejla, com go wysłał, no więc... A niekoniecznie w danym momencie mam czas i ochotę zająć się tą sprawą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360064 Napisano: 12.09.2012 10:15:41 w Wkurza mnie...
79magda - ojej, uchachałam się, czytając Twoją wypowiedź emotka Ale niestety, masz rację. A najlepsze są videoblogi z poradami typu: jak prawidłowo wcierać krem do rąk...

Mam swoje teorie: ludzie piszą, choć nie potrafią, bo przecież praktyka czyni miszcza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360039 Napisano: 12.09.2012 10:01:07 w Rossmann
awi napisał(a):

wkurzają mnie wasze problemy emotka
a nie można przed wyjazdem zadzwonić do sklepu czy są nagrody do odebrania (i listy)?

U mnie w drogeriach przeważnie nikt nie odbiera telefonu, już to przerabiałam. A wczoraj w Rossie oczywiście nagrody nie było, choć czekać miała od 05.09.2012. 20 minut stracone na dojście tam, 20 minut (albo i dłużej) na poszukiwania nagrody, 20 minut na powrót -> godzina zmarnowana.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359963 Napisano: 12.09.2012 08:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pecia napisał(a):

jestem początkująca i mampytanie - czy bierzevie udział w konkursach gdzie trzeba podać nr dowodu osobistego? po co to komu? oświeć mnie

Ja biorę. Ale numer dowodu podaję dopiero w przypadku zostania laureatem, jeśli trzeba wypełnić jakieś oświadczenie. I tak kurier może zażądać okazania dowodu i spisać ten numer, dostarczając nagrodę, więc nie ma się co kryć. Ale chyba nie wzięłabym udziału w konkursie, gdzie numer dowodu trzeba byłoby podać od razu w momencie wysłania zgłoszenia na konkurs... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359553 Napisano: 11.09.2012 07:09:05 w Wkurza mnie...
kundzia87 napisał(a):

i to dziecko, w moim przypadku, które samo waży 30kg.. nie rozumiem tego.. dlaczego takie dzieci (szkoła podstawowa) nie mogą mieć zajęć w jednej sali i w niej zostawiać książki.. Ja jak chodziałm do podst. to tak właśnie miałam..
heh.. chyba i tak z tym nic nie zrobię.. ale może, gdy pójdę w kierunku swojego wykształcenia i zostanę nauczycielem, coś z tym zrobię emotka

No coś Ty! Jedna książka! To by branża edukacyjna nic nie zarobiła! Poza tym, przecież w dorosłym życiu przydaje nam się absolutnie wszystko, co nam cisną do głowy. Mnie jest żal, że dzieci tracą najlepsze lata swojego życia w szkole emotka A czego potrzeba w dorosłym życiu, oprócz umiejętności czytania, pisania i liczenia? Bo mam już trochę życia za sobą, a nie znajduję odpowiedzi na to pytanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359523 Napisano: 11.09.2012 06:54:30 w Wkurza mnie...
kundzia87 napisał(a):

a ja wkurzyłam się dzisiaj, gdy mój chrześniak pokazał mi swój tornister szkolny Ważył 19 kg (i to bez stroju do wf)!!
A chrześniak waży 30kg i chodzi do 5 klasy.
Mam ochotę napisać do kogoś w tej sprawie- mam zrobione zdjęcie, ale czy to coś da?!

Rozumiem Twoje wkurzenie emotka Szkoda mi dzieciaczków, to jest chora sytuacja. Nie mam w domu wagi, więc nie wiedziałam, ile średnio waży mój plecak na wycieczkach. Ale w końcu leciałam samolotem i okazało się, że maxiwypchany plecak na pobyt tygodniowy ważył niewiele ponad 7 kg. A tu dziecko ma nieść prawie 20 kg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359020 Napisano: 11.09.2012 12:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

http://www.raidmeninblack3.com/pl/
hmmmm, jedna rodzinka się obłowiła....

Nie ma o czym dyskutować emotka Wybierali uczciwie, bo widzę 2 znajomych spoza forum emotka Jak do tego dodać znajome nazwiska konkursowe... wszystko gra i buczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358809 Napisano: 11.09.2012 09:39:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
dolly napisał(a):

abodak napisał(a):

kochani jesteście ale ja nic nie wygrałam isiulka chciała chyba forum ożywić a wie ze mam za daleko żeby do niej pojechać i emotka

bbuuaahahah, to przynajmniej wiesz, ile życzliwych Ci osób jest na forum emotka

Cha cha, dokładnie! Gdy już wygrasz coś megaśnego, nie krępuj się i napisz nam o tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358801 Napisano: 11.09.2012 09:35:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
abodak napisał(a):

kochani jesteście ale ja nic nie wygrałam isiulka chciała chyba forum ożywić a wie ze mam za daleko żeby do niej pojechać i emotka

emotka
No i ożywiła emotka

A Ty nie bój nic, traktuj to, jak dobrą wróżbę -> lada moment mogą do Ciebie zadzwonić z jakąś główną nagrodą emotka To się isiulka zdziwi i wróżka Luna też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358770 Napisano: 11.09.2012 09:22:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
cudaczek121 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Gratulacje Abodaku emotka emotka emotka emotka emotka Warto było czekać, w końcu jakaś porządna wygrana emotka emotka emotka

a co abodak wygrała emotka

Nie wiem; isiulka, z Twojej wypowiedzi wynika jedynie, że abodak niczego porządnego nie wygrywa emotka Wrednaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358690 Napisano: 11.09.2012 08:28:00 w Carrefour konkursy
asiasia napisał(a):

Ja też spryskuję feromonami, dlatego nagrody dostarczają mi osobiście pracownicy agencji
emotka Jak zobaczę przez wizjer że nie w moim typie to mężowi każę odbierać.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0