Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6665187 Napisano: 10.12.2019 12:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Tak, zawsze ten sam.Nie chciałam nikogo oszukać, tylko mam kilka paragonów i nie jestem pewna czy któregoś aby nie zgłoszę omyłkowo 2 razy.Nie wiem, czy w takim przypadku po prostu liczy się pierwszy zgłoszony z danym numerem, czy też w ogóle anulują wszystkie?

Najlepiej od razu pisz u góry na paragonie datę i godzinę wklepania zgłoszenia emotka

Anulować chyba nie anulują, ale mogą... kazać Ci przesłać tyle paragonów, ile zgłoszeń i z odpowiednimi numerami, co przy zdublowaniu paragonów byłoby niewykonalne. Na stronach loterii Smolara jest po boku chyba taki ruchomy banerek do sprawdzenia swoich zgłoszeń - tak możesz sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6665174 Napisano: 10.12.2019 12:17:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli omyłkowo zgłosiłabym na loterię Tymbark i Tic tac ponownie ten sam numer paragonu, to mi wyskoczy komunikat o wykorzystanym paragonie emotka

A zgłaszasz zawsze ten sam starter? Jeśli tak właśnie robisz, to po prostu do nich napisz z zapytaniem, czy mają zgłoszenie z takim numerem telefonu + paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6664597 Napisano: 07.12.2019 17:44:55 w WC - rozmowy o wszystkim
konkursowyninja - w teorii się to zgadza, ale z łatką "konkursowicza" ilość Twoich wygranych poleci na łeb na szyję i nie da się tego procesu zatrzymać. Czy jesteś w stanie poświęcić wymarzone wakacje dla lajków na profilu? Czy te lajki pozwolą Ci na podróż za kilkanaście tysięcy złotych?

Wydajesz się być sympatycznym facetem; mam nadzieję, że Twój świat będzie mniej cyniczny, niż mój. Oczywiście życzę Ci powodzenia, rzeczywistość zweryfikuje resztę.

yonex - ksywka jest nawiązaniem do książki (tak sądzę), nie do definicji encyklopedycznej, luzik  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6664411 Napisano: 06.12.2019 14:58:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zanim kto znów zapłacze, że czegoś nie wygrał... w konkursie z winem "Otrzymano blisko 1300 pełnych zgłoszeń." TYSIĄC TRZYSTA. Lol-i-takie-tam emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

joan

#6664352 Napisano: 06.12.2019 13:04:51 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

albo na stand-upa emotka emotka

No tak, masz rację! Nie pomyślałam o tym, bo mnie stand-up w ogóle nie śmieszy, ale wielu ludziom się podoba. Wyświetl w wątku >>

joan

#6664340 Napisano: 06.12.2019 12:47:11 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

wódkę wiem że lubi emotka kubek to tak dla jaj.
On jest taki bardziej wyluzowany emotka i trudno mu coś właśnie kupić. A w wigilię ma dodatkowo imieniny. Więc coś muszę wymyślić

Ma jajka w kubku trzymać? emotka

Jajcarzom można kupić bilety na kabarety, polecam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6664316 Napisano: 06.12.2019 12:13:01 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Doradzi ktoś na szybkiego... 
jade do miasta za niecałą godzinę, 
co mogę kupić szefowi na święta w prezencie? Mniej wiecej za 50 zł .... już mam kupione dwie rzeczy, wódkę i kubek i jeszcze coś pasuje dokupić a nie mam pojęcia co .. kosmetyki, skarpetki odpadają emotka  :/ 

Wódka i kubek? To chyba nic nie doradzę, totalnie nie moje klimaty... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6664051 Napisano: 05.12.2019 14:54:58 w Oferty z okazji Twoich URODZIN :)
Gorrrąca oferta z okazji imienin emotka Dla osób o imieniu... MIKOŁAJ emotka Czeladź / Pałac Saturna Termy Rzymskie:

"Zapraszamy w piątek do Term na gorące mikołajkowe seanse i niespodzianki. Każdy Pan o imieniu Mikołaj relaksuje się bezpłatnie."

Szczegóły: 32 290 13 90 Wyświetl w wątku >>

joan

#6664043 Napisano: 05.12.2019 14:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

czy w loterii inpost trzeba zachować list - etykietę do celów wydania nagrody?
Nie mogę się doszukać takiej informacji w regulaminie, więc chciałam się upewnić.

No właśnie tam jest to jakoś dziwnie zapisane, więc jednak te naklejki kolekcjonuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6664041 Napisano: 05.12.2019 14:34:04 w SZUKAM....
karolkas napisał(a):

Czy ktoś miał kiedyś taki wypadek, że dziecko złamało sobie rękę w parku trampolin i pisał jakieś pisma o rekompensatę, zadośćuczynienie, za brak zainteresowania do właścicieli parku?

Musisz sprawdzić, co zapisane jest w regulaminie tego miejsca. Bo jeśli coś a'la "dzieci mogą przebywać na terenie parku trampolin tylko pod opieką opiekunów albo rodziców", wtedy - jak na każdym placu zabaw - odpowiedzialność za ich los ponoszą opiekunowie / rodzice. O ile oczywiście np. nie stało się tak, że trampolina pękła.

"Zadośćuczynienie za brak zainteresowania"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6664019 Napisano: 05.12.2019 13:32:54 w Popraw sobie humor...
trebor1 napisał(a):

Dzieciaki teraz już w przedszkolu z nauką jęz. angielskim startują. Ciekawe jak długo wystarczy nam wiedzy, żeby im w nauce pomagać?  Ja już na tym etapie miewam wiedzę niedostateczną jak się okazuje:
- Tato? Dlaczego wszystkie zdania w języku angielskim zaczynają się od: What colour is it? 
:) 

Angielski dla daltonistów? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6663985 Napisano: 05.12.2019 11:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jofe8484 napisał(a):

U mnie w ankiecie w Kauflandzie udało się trzy razy. W  Lidlu zagrałam dopiero pierwszy raz w ubiegłym tygodniu, ale własnie coś mało tych wygranych z Lidla w porównaniu do Kauflanda, gdzie nie trzeba było wcześniej mieć paragonu. emotka

W zakończonych już edycjach ankiety Kaufa wpadło moim bliskim kilka wygranych; gdy patrzę na ostatnią edycję, to statystyka wychodzi 3/5.

W zakończonej już edycji loterii Lidla wpadła tylko jedna wygrana (albo 1 albo 3 paragony wysłane w zwycięskim tygodniu, nie pamiętam), w aktualnej nic. Teraz info o loterii jest na każdym paragonie, więc i zgłoszeń więcej mają. W Lidlu jestem praktycznie codziennie, ale gram bez spiny, pi razy drzwi 3 paragony tygodniowo wklepuję. Przy tak ogromnej liczbie sklepów nie da się realnie zwiększyć swoich szans na wygraną. Mam tylko nadzieję, że mnie nie zbanowali za bycie stałą klientką Lidla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6663756 Napisano: 04.12.2019 14:24:00 w SZUKAM....
monnikk napisał(a):

Czy widział ktoś może konkurs, w którym trzeba kupić słodycze? Widzę tylko Wawel Dino i Leclerc, a nie mam tych sklepów. 

C4 Milka. Wyświetl w wątku >>
1 monnikk 0

joan

#6663472 Napisano: 03.12.2019 14:24:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Zaprawdę powiadam Wam: kto się nagrodą pochwali, w tego stronę kamień rzucony będzie emotka

Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#6663450 Napisano: 03.12.2019 13:28:31 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Dzwonili z Avanti przed chwilą ,nie zdążyłam odebrać  - z czym mogli teraz dzwonić ?

Nie wiem, z czym dzwonili, ale może sprawdź na stronie poczty status swoich listów poleconych do Avanti - prawdopodobnie coś nie dotarło i dzwonią, żeby Ci nagroda nie przepadła. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6662953 Napisano: 01.12.2019 20:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

czy ktoś wie czy na ten konkurs biedronki
https://www.e-kon...iechu-biedronka.html
można kupić np produkt Palmolive? (bo w gazetce jest ze i palmolive i Colgate ale nie wiem czy to nie przypadek)

W której gazetce? Przed chwilą sprawdzałam w necie i jest tylko info o zakupie Colgate emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6662384 Napisano: 29.11.2019 14:34:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ace napisał(a):

joan napisał(a):

"Wydaliśmy już ponad 760 kuponów na Pyszne.pl" -> ja się pytam, kto wcina moje pitce?! emotka

na pewno nie ja... Zero piccccc a codziennie wklepuje ok 2 kodow.

I tak nie mamy najgorzej -> koledze mojego faceta, mugolowi sympatycznemu... rodzina przy sprzątaniu wyrzuciła kubeczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6662164 Napisano: 28.11.2019 21:51:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
"Wydaliśmy już ponad 760 kuponów na Pyszne.pl" -> ja się pytam, kto wcina moje pitce?! emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

joan

#6662090 Napisano: 28.11.2019 18:47:46 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

a ja szukam pomocy osób obeznanych z robieniem zagranicznych zakupów. Marzy mi się, więc poluję na ciekawą ofertę ekspresu Jura. Ceny u nas są zaporowe, szukam w Austrii, Niemczech, no i czekam na promocję wow. Teraz szczególnie poświęcam czas, bo wiadomo - Black Friday. Dziś wpadł mi taki link, i byłam bliska zamówienia, bo cena niska, aż nie do uwierzenia. Ale powstrzymałam się, bo zaczęłam szukać info o sklepie i jakichś opinii, no i zonk, firma widmo? Czy można sprawdzić wiarygodność takiego sklepu? 
https://weihnachts-outlet.de/haushalt-kueche/kaffeemaschinen/kaffeevollautomaten/16350/jura-kaffeevollautomat-e8-wireless-ready-und-kompatibel-mit-jura-app-j.o.e.-smart-connect-optiona?number=832157315

Mnie się ta firma jakoś nie podoba.
1) Nigdzie nie widzę zakładki "o nas", a firma ma w nazwie słowo "outlet". W związku z tym zastanawiam się, w jakim stanie są sprzedawane przez nich produkty. Nowe? Po naprawach? Powystawowe / obmacane / porysowane / zakurzone?
2) Mają od razu na głównej stronie zakładkę "Defektes Produkt", jakby spora część sprzedawanych przez nich produktów mogła mieć wady.
3) "2.1 Die im Online-Shop des Verkäufers enthaltenen Produktbeschreibungen stellen keine verbindlichen Angebote seitens des Verkäufers dar (...)" -> to mi się kojarzy z polską wersją ściemy pt. "niniejsze zaproszenie do złożenia oferty przez kupującego nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego". Wyświetl w wątku >>
2 delvitto, nkba 0

joan

#6662082 Napisano: 28.11.2019 18:29:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410 napisał(a):

Też miałam taką sytuację w tchibo-były to zakupy konkursowe,facet przyłożył swoją kartę,na moje pytanie co to za karta zaczął coś mętnie tłumaczyć  w końcu kazałam mu zrobić zwrot i jeszcze raz wszystko skanował bez udziału tej  karty

Dobrze zrobiłaś i że się zorientowałaś - generalnie najlepiej zerkać na paragony, czy jakaś karta nie została przyporządkowana do paragonu. Potem mogłyby być problemy np. ze zwrotem zakupów czy ich wymianą. Albo - jeszcze gorsza opcja - z udziałem w konkursie! emotka Wyświetl w wątku >>