Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18644
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej od razu pisz u góry na paragonie datę i godzinę wklepania zgłoszenia
Anulować chyba nie anulują, ale mogą... kazać Ci przesłać tyle paragonów, ile zgłoszeń i z odpowiednimi numerami, co przy zdublowaniu paragonów byłoby niewykonalne. Na stronach loterii Smolara jest po boku chyba taki ruchomy banerek do sprawdzenia swoich zgłoszeń - tak możesz sprawdzić
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A zgłaszasz zawsze ten sam starter? Jeśli tak właśnie robisz, to po prostu do nich napisz z zapytaniem, czy mają zgłoszenie z takim numerem telefonu + paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wydajesz się być sympatycznym facetem; mam nadzieję, że Twój świat będzie mniej cyniczny, niż mój. Oczywiście życzę Ci powodzenia, rzeczywistość zweryfikuje resztę.
yonex - ksywka jest nawiązaniem do książki (tak sądzę), nie do definicji encyklopedycznej, luzik
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No tak, masz rację! Nie pomyślałam o tym, bo mnie stand-up w ogóle nie śmieszy, ale wielu ludziom się podoba. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ma jajka w kubku trzymać?
Jajcarzom można kupić bilety na kabarety, polecam
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wódka i kubek? To chyba nic nie doradzę, totalnie nie moje klimaty...
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Zapraszamy w piątek do Term na gorące mikołajkowe seanse i niespodzianki. Każdy Pan o imieniu Mikołaj relaksuje się bezpłatnie."
Szczegóły: 32 290 13 90 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie tam jest to jakoś dziwnie zapisane, więc jednak te naklejki kolekcjonuję... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Musisz sprawdzić, co zapisane jest w regulaminie tego miejsca. Bo jeśli coś a'la "dzieci mogą przebywać na terenie parku trampolin tylko pod opieką opiekunów albo rodziców", wtedy - jak na każdym placu zabaw - odpowiedzialność za ich los ponoszą opiekunowie / rodzice. O ile oczywiście np. nie stało się tak, że trampolina pękła.
"Zadośćuczynienie za brak zainteresowania"?
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Angielski dla daltonistów?
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W zakończonych już edycjach ankiety Kaufa wpadło moim bliskim kilka wygranych; gdy patrzę na ostatnią edycję, to statystyka wychodzi 3/5.
W zakończonej już edycji loterii Lidla wpadła tylko jedna wygrana (albo 1 albo 3 paragony wysłane w zwycięskim tygodniu, nie pamiętam), w aktualnej nic. Teraz info o loterii jest na każdym paragonie, więc i zgłoszeń więcej mają. W Lidlu jestem praktycznie codziennie, ale gram bez spiny, pi razy drzwi 3 paragony tygodniowo wklepuję. Przy tak ogromnej liczbie sklepów nie da się realnie zwiększyć swoich szans na wygraną. Mam tylko nadzieję, że mnie nie zbanowali za bycie stałą klientką Lidla
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
C4 Milka. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, z czym dzwonili, ale może sprawdź na stronie poczty status swoich listów poleconych do Avanti - prawdopodobnie coś nie dotarło i dzwonią, żeby Ci nagroda nie przepadła. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W której gazetce? Przed chwilą sprawdzałam w necie i jest tylko info o zakupie Colgate
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I tak nie mamy najgorzej -> koledze mojego faceta, mugolowi sympatycznemu... rodzina przy sprzątaniu wyrzuciła kubeczki
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się ta firma jakoś nie podoba.
1) Nigdzie nie widzę zakładki "o nas", a firma ma w nazwie słowo "outlet". W związku z tym zastanawiam się, w jakim stanie są sprzedawane przez nich produkty. Nowe? Po naprawach? Powystawowe / obmacane / porysowane / zakurzone?
2) Mają od razu na głównej stronie zakładkę "Defektes Produkt", jakby spora część sprzedawanych przez nich produktów mogła mieć wady.
3) "2.1 Die im Online-Shop des Verkäufers enthaltenen Produktbeschreibungen stellen keine verbindlichen Angebote seitens des Verkäufers dar (...)" -> to mi się kojarzy z polską wersją ściemy pt. "niniejsze zaproszenie do złożenia oferty przez kupującego nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego". Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18644
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobrze zrobiłaś i że się zorientowałaś - generalnie najlepiej zerkać na paragony, czy jakaś karta nie została przyporządkowana do paragonu. Potem mogłyby być problemy np. ze zwrotem zakupów czy ich wymianą. Albo - jeszcze gorsza opcja - z udziałem w konkursie!