Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5301617 Napisano: 26.07.2012 10:44:52 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Kurna, tam nie ma żadnych słuchawek narysowanych... emotka

Wciskaj wszystkie przyciski po kolei, przytrzymując przez 5 sekund, może się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5301599 Napisano: 26.07.2012 10:37:39 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

joan, nie ma na górze małego przycisku...
Monika, jest duży przycisk z napisem M2, ale nic nie daje przytrzymanie go... emotka

Który to model z tej listy?
http://www.mgsm.p...atalog/sonyericsson/ Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5301568 Napisano: 26.07.2012 10:25:23 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Kurde, czy ktoś wie jak się włącza telefon sony ericsson ? Rozładował się, a po naładowaniu nie umiem go włączyć... Pozyczyłam go na kilka dni w celach konkursowych i to był błąd... Głupszego telefonu cheeeeba na świecie nie ma... emotka

Na obudowie u góry po prawej stronie jest mały, okrągły przycisk emotka

Co do tego, to się zgadzam: Głupszego telefonu cheeeeba na świecie nie ma... A przynajmniej na pewno, jeśli chodzi o telefon do celów konkursowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300643 Napisano: 25.07.2012 01:55:01 w RMF
mia napisał(a):

A co jest do wygrania?
Bo widzę aparat cyfrowy i inne atrakcyjne nagrody.
Czyli może być np. jeden aparat na cały konkurs i atrakcyjne smycze od RMF? emotka

To chyba zależy od kraju, pewnie teraz było kilo żwirku z greckiej plaży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300637 Napisano: 25.07.2012 01:50:15 w RMF
Dziękuję. Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300633 Napisano: 25.07.2012 01:48:48 w RMF
bloblebla2 napisał(a):

wystarczy strzelić jak najszybciej<chyba po zmianie widokówki> i najbliżej punktu gdzie stał fotograf..

A dobrze rozumiem, że zmieniają ją 1x dziennie, po pojawieniu się poprzedniego laureata na antenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300628 Napisano: 25.07.2012 01:44:02 w RMF
Nie słucham radia, więc nie wiem, o co w ogóle biega w tym konkursie, ale gdy strzelam, to mam minimalne różnice w metrach, a po chwili schodzę do zera emotka Więc sobie czasem strzelę dla rozrywki, bez szans na nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300497 Napisano: 25.07.2012 12:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

lato jest to się przyda emotka
Muszę piwnice posprzątać co się hurtownię tam zrobi emotka

Na Boże Narodzenie panowie dostaną od nas żyletki, będzie miłe zaskoczenie, bo co roku pod choinką znajdują wełniane skarpety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300487 Napisano: 25.07.2012 12:21:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nineczka17 napisał(a):

teraz kolej na Gillette do golenia nóg emotka

No tak, lato w pełni emotka

nocti - teoretycznie bez skrzydełek, ale można dołożyć dwie w poprzek i full wypas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300460 Napisano: 25.07.2012 12:12:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vilemo napisał(a):

emotka emotka emotka jak ja przeżyję z tymi 8 paczkami z poprzednich konkursów

Kup Discreety i ładuj po 5 na raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300451 Napisano: 25.07.2012 12:09:56 w Rossmann
vilemo napisał(a):

ale można się było tłumaczyć, a tak emotka emotka emotka za odwagę i przyznanie się do błędu

Też tak uważam, rzadko kto zdecydowałby się na tak odważną wypowiedź, zwykle ludzie toną w odmętach wymówek. Za to brawa emotka
Błądzić rzeczą ludzka, ale nie każdy do błędu się przyzna. Szczerze mówiąc, jestem pozytywnie zaskoczona, nie spodziewałam się tego, chyba trzeba mi więcej wiary w ludzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300379 Napisano: 25.07.2012 11:33:11 w Rossmann
fiufiu2003 napisał(a):

Najgorsze,że ten plagiat z 1 miejsca puściła dziewczyna ,która tak długo jest tu na forum...:(

Ano fakt, konkursowa rodzina, dopiero teraz skojarzyłam nazwisko. Jak na swój przepis, to zaprezentowała wybitnie cudzy emotka Choć - jak stwierdziła - przecież wysłała Normalny przepis zgodny z regulaminem. Widocznie Wy to wcale a w ogóle nie rozumiecie regulaminów...

Ale to tylko utwierdza mnie w podejściu do Rossnetu, które wyrazić można krótko: poprzez wyprostowanie środkowego palca emotka

polarniczka - no nie, na razie milczy, ale pamiętam wpis o wygranym sprzęcie, no doprawdy, było się czym chwalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300352 Napisano: 25.07.2012 11:08:21 w Rossmann
kotek11 napisał(a):

wiecie ..biorąc pod uwage, że widzimy 3 wypowiedzi.. i wśród nich sa 2 plagiaty... ile ich jest jeszcze wsród pozostałej 60 emotka ja sobie odpuscilam ten konkurs bo przewidywalam takie zakonczenie... ludzie dzisiaj posuna sie do wszystkiego ...

Min. dlatego odpuściłam wszystkie konkursy Rossnetu; zobaczcie chociażby galerie w konkursach fotograficznych emotka Szkoda inwestować czas i pieniądze... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5300021 Napisano: 25.07.2012 07:37:24 w Kaufland konkursy
edytka301 - dziękuję bardzo za info, masz rację, rzeczywiście fajny ten konkurs P&G emotka

koniczynka123 - jesteś wielka emotka Teraz mogę spokojnie napisać, że jutro wybieram się na zakupy do Kauflandu emotka O ile dziś dojdą bony ze Smolara, a jest szansa.

mariolakal - nie ogłaszają, bo to nie Kaufland jest organizatorem. Ale i tak każdy mniej więcej wie, kto u niego w markecie wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5299984 Napisano: 25.07.2012 06:45:19 w Konkursy to ... ciężka praca!
staszek napisał(a):

Zastanawiam się nad konkursami promocyjnymi, bo prawie w nie nie gram. Czy dużo kasy trzeba wydawać na produkty i jaka jest skuteczność wygrywania? Wiem, że to zależy od konkursu, ale jestem zielona w promocyjnych jak na razie emotka

Kluczowe jest zachowanie równowagi i skuteczność. Aby zachować równowagę i nie siedzieć całymi dniami nad konkursami, w których się nie wygrywa, trzeba mieć dużą skuteczność. Oceniasz swoje szanse, zastanawiasz się nad spodziewaną konkurencją, eliminujesz konkursy z dużym stopniem prawdopodobieństwa oszustw i... zostaje kilka/max kilkanaście konkursów, w których grasz i wygrywasz. Nie trzeba wydawać dużo kasy, jeśli wcześniej wszystko dobrze przemyślisz. U mnie takie myślenie trwa dłużej, niż granie emotka Oczywiście, pięknie jest mieć wiadro pieniędzy do zainwestowania w konkursy promocyjne, ale i przy skromnym budżecie da się wygrać wszystko emotka

kalisto1986 - zgadzam się, że kto tego nie lubi, nie poradzi sobie. Konkursy wiążą się z dużą ilością papierkowej roboty: dokładne czytanie regulaminów, sortowanie świstków, łażenie na pocztę z danymi, przesyłanie zdjęć paragonów, przechowywanie dokumentacji, spisywanie kodów, notowanie kto w rodzinie jaki numer transakcji posłał, kontrolowanie wyników, sprawdzanie czy nagroda doszła, prowadzenie wszelkiej korespondencji (w tym reklamacje) itp. To trzeba kochać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5299341 Napisano: 24.07.2012 01:41:08 w Paragony
Widzimy, specjalnie oczy naprężamy o tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5299144 Napisano: 24.07.2012 10:54:57 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

masza napisał(a):

miriam napisał(a):

Tylko proszę o wyrozumiałość:)

nie wiem jak napisac odmianę słowa Kaufland
idę na zakupy do....KauflandA czy KauflandU ???

ja pisałam ostatnio wybiore się do Kaufland i wygrało więc jest ok

Tego nie wie nikt, mi jakoś bardziej pasuje do Kauflanda ale mogę się myslić emotka

ciasssteczko, wypowiedz się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5299123 Napisano: 24.07.2012 10:41:31 w Kaufland konkursy
maja21z napisał(a):

są jakieś nowe konkursy w Kauflandzie ?

Teraz nie, ale czekamy na nowe akcje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5298992 Napisano: 24.07.2012 09:01:41 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

W dodatku na zepsutym netbooku mam całą swoją bazę pomysłów, haseł, tekstów...

Przerzuć wszystkie konkursowe pliki do Google Docs, ja tak zrobiłam dawno temu, teraz mogę z dowolnego kompa (a nawet komórki) wejść do danego pliku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5298921 Napisano: 24.07.2012 07:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

Czy ktoś będzie składał reklamację w związku z tym?

Ja nie, ale pewnie kilka osób, które wzięły udział - tak. Wyświetl w wątku >>
0 0