Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5298905 Napisano: 24.07.2012 07:21:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko - niestety, masz rację. W regulaminie na początku nie wspominają, że przepis musi być autorski, a jedynie informują, że Zadaniem konkursowym jest: samodzielne wykonanie przepisu na danie makaronowe (Przepis) i zdjęcia przyrządzonej wg Przepisu potrawy (Zdjęcie) Czym jest samodzielne wykonanie przepisu? Wymyśleniem go? Czy przygotowaniem potrawy?

Niemniej później wyraźnie wspominają, że Organizator (...) zastrzega, że z chwilą wydania nagrody nabywa całość autorskich praw majątkowych do nagrodzonego Przepisu i Zdjęcia (...)

Podejrzewam, że ktoś nie doczytał tego w regulaminie, współczuję, ale nagroda się nie należy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5298870 Napisano: 24.07.2012 06:43:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kretafka napisał(a):

No zaraz pobijecie kogoś kto wygrał PSP i parę gadżetów. Może bardzo lubią te ciasteczka emotka emotka

Taa, szczególnie za gadżety emotka

PS: Gratki autka! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5298866 Napisano: 24.07.2012 06:42:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Ktoś zainwestował tam konkretnie emotka
Tylko że naprawdę nie ma o co tam grać emotka

Nie mogę doczekać się następnych losowań, Kunegunda i Hermenegilda też chcą coś wygrać! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5298863 Napisano: 24.07.2012 06:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

Tylko, że tu się podaje numery paragonów. Nie zmienia to faktu, że w jednym losowaniu jedna osoba zgarnia prawie wszystkie nagrody, a lista jest publikowana emotka Wygląda to bardzo ciekawie emotka

Może na mniejsze nagrody nie każą odsyłać paragonów.
Może ten sam paragon jest wklepywany wielokrotnie.
Ja tam lubię tych, co grają z wykopem i większą kasę inwestują emotka Ale tu coś ani koko, ani spoko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5298857 Napisano: 24.07.2012 06:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miriam napisał(a):

http://www.przygo...laureaci-losowanie-2

ale jazda emotka
Jakimowice i Jakimowice Kolonia wymiotły wszystkie nagrody z losowania 2

Może jakiś konkursowy wymiatacz kupił sobie działki w kieleckim. Przynajmniej taką mam nadzieję, bo jak to klon Aleksandrowa Łódzkiego... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5298338 Napisano: 23.07.2012 01:53:19 w Inne mniejsze markety
aerdna napisał(a):

Nowy konkurs:

http://www.interm...a,specjalna,227.html

Widziałam go, rozbawił mnie emotka Widocznie w poprzednich konkursach prace tak dawały po oczach, że okulista zalecił Tylko ołówek, tylko ołówek! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5297941 Napisano: 23.07.2012 10:03:03 w NA CO CZEKAMY?
A zauważyliście, że na liście są tylko konkursy promocyjne? Co będzie, gdy ktoś zechce dopisywać terminy pozostałych? W bazie jest ok. 1000 konkursów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5297875 Napisano: 23.07.2012 09:30:06 w Konkursy to ... ciężka praca!
konwaliowa napisał(a):

Na moja odpowiedź że ja na moim hobby zarabiam, a nie wydaje.. usłyszałam że konkursy to nie hobby tylko bzdura dla znudzonych bab. emotka

emotka Tak właśnie czułam! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5297508 Napisano: 22.07.2012 09:29:07 w Pomocy!!!!
anaholub napisał(a):

joan napisał(a):

anaholub napisał(a):

może ktoś ma fajny pomysł na hasełko : Mój sposób na upalne dni to... czas nagli a moja szara komórka chyba wysiadła emotka poratujecie??? emotka

Włącz tivi, to gejzer natchnienia emotka Mnie się myśleć nie chce, bo sprzątam po gościach, ale w tle leci film -> od razu 1 pomysł wpadł, drugi podpowie reklama i... gotowe emotka

emotka obawiam się że TV to mnie zaraz uśpi a do północy niedługo emotka w każdym razie dzięki za radę

Ja oglądam horror, nie zasnę na pewno - gorzej, że może przez 2 noce z rzędu emotka Mój się ze mnie naśmiewa, że teraz to sobie oglądam, a jak wyjedzie na kilka dni, będę w portki robiła ze strachu, bo coś zaszurało w mieszkaniu. I rację ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5297470 Napisano: 22.07.2012 09:07:34 w Pomocy!!!!
anaholub napisał(a):

może ktoś ma fajny pomysł na hasełko : Mój sposób na upalne dni to... czas nagli a moja szara komórka chyba wysiadła emotka poratujecie??? emotka

Włącz tivi, to gejzer natchnienia emotka Mnie się myśleć nie chce, bo sprzątam po gościach, ale w tle leci film -> od razu 1 pomysł wpadł, drugi podpowie reklama i... gotowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5296087 Napisano: 21.07.2012 02:46:12 w TESCO konkursy
crism napisał(a):

Odpisałem im na profilu FB magazynu:
Strach teraz brać udział w konkursach. Niedawno był konkurs winiar czy czegoś, gdzie dla osoby, która kupi najwięcej przewidziany jest samochód. I teraz pytanie, skąd mam wiedzieć, czy gdzieś pod szafą w biurze organizatora nie leży nowy,zmieniony regulamin, w którym zamiast samochodu nagrodą jest paczka draży ?

Ale im napisałeś, brawo, dosłownie z fotela spadłam i się pod szafę poturlałam, draży nie znalazłam, regulaminów też nie, ale trzymam kciuki za happy end emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294939 Napisano: 20.07.2012 01:58:16 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

emotka emotka

Współczuję Wam. Dobrze, że nie grałam.

Ja też nie. Zauważyłam, że w konkursach nagrody zdobywam działaniem, a spokój duszy - zaniechaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294847 Napisano: 20.07.2012 12:59:38 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

Jak 99% tutaj obecnych
emotka

Jak rzadko -> jestem w większości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294840 Napisano: 20.07.2012 12:56:55 w TESCO konkursy
Może zapomnieli, że uczestnikom kazano grać wg zasad TEGO regulaminu:

http://www.tesco....agrody_regulamin.pdf

4. NAGRODY
1. Nagrodami głównymi w konkursie są:
 2 odkurzacze firmy Bosch o wartości 435 PLN każdy.
2. Łączna wartość nagród głównych w konkursie wynosi 870 PLN brutto Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294599 Napisano: 20.07.2012 10:18:41 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Oj, faktycznie spojrzałam teraz w ten regulamin i jest tylko, że na zlecenie Tesco... słowa o Henkelu nie ma... emotka

No właśnie. Gdyby nagrodą był kosz słodyczy, to miałoby sens pisać do właścicieli marek typu Wawel, Milka, Wedel, Rittersport i Terravita? emotka Do Tesco piszcie, na FB wrzućcie, Henkelowi głowy nie zawracajcie emotka

na fb wrzucone ale na razie mały ruch w tym poście - czekam aż więcej komentarzy się pojawi może wtedy zaczną sobie zdawać sprawę, że jest więcej niezadowolnych i tych którym takie zachowanie się nie podoba
:(

A gdzie ten link do wpisu na FB? Zapodaj, a na pewno ktoś skomentuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294594 Napisano: 20.07.2012 10:16:20 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

... zaczęłam wszystko analizować i doszłam do tego, że od lat używałam Ariela ewentualnie Perasila, a od kilku miesięcy używam E (wioesna pachnąca emotka ) i te problemy zaczęły się po zmianie proszku!
Hmmm, dziwny zbieg okoliczności emotka

To może być to; niektóre proszki słabo się rozpuszczają, np. Bryza... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294589 Napisano: 20.07.2012 10:12:11 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Oj, faktycznie spojrzałam teraz w ten regulamin i jest tylko, że na zlecenie Tesco... słowa o Henkelu nie ma... emotka

No właśnie. Gdyby nagrodą był kosz słodyczy, to miałoby sens pisać do właścicieli marek typu Wawel, Milka, Wedel, Rittersport i Terravita? emotka Do Tesco piszcie, na FB wrzućcie, Henkelowi głowy nie zawracajcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294519 Napisano: 20.07.2012 09:28:05 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Maa - bardzo mocno współczuję, po raz kolejny wychodzi cudowność tej agencji. Widać, że u nich bezpośrednio nic nie wywalczycie, może uderzyć do właściciela marki (Henkel?) ?

myślicie ze Henkela coś interesuje taka sprawa? Organizatorem było tesco...

Pewnie i nie... Zapomniałam, że w przypadku Palette zlecającym organizację było sam Henkel, a tutaj jest to rzeczywiście Tesco i ono jest władne i zainteresowane. Olali sprawę?

Skoro organizatorem było Tesco, nie ma co zawracać głowy Henkelowi, o ile nie był wspomniany w regulaminie. A był? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294489 Napisano: 20.07.2012 09:09:47 w Rossmann
Kule, co wchodzę na Rossnet i widzę liczbę uczestników, to brechtam & opadam z sił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5294481 Napisano: 20.07.2012 09:03:42 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

a ja się zastanawiam, czemu chcecie chwalić się BAZYLI¡, przecież w każdym sklepie jest emotka emotka emotka

emotka
Gorzej, jeśli do czyjegoś męża zadzwonią, a on dopiero miesiąc później powie Aaa i wiesz, raz do mnie dzwonili z japońskiej firmy ogrodniczej Czi-Bo, że niby wygrałem bazylię, to pewnie ci sami natręci, co od maszynek do golenia, rozłączyłem się... Wyświetl w wątku >>
0 0