Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5292540 Napisano: 18.07.2012 07:52:21 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

wkurza mnie obłędna ilość paragonów z konka Henkel w Intermarche

PW pęka w szwach i od ofert człowiek opędzić się nie może emotka

szkoda że to wszystko w snach a tak na serio.... emotka emotka emotka

A bo to wszyscy czekają na ostatni moment (kiedy nikt nie ma już czasu ani ochoty jechać na zakupy) albo chcą, żeby im kupić najtańsze produkty (jakoś mnie takie hasło nie zachęca do tego, żeby jechać do sklepu + stać w kolejce, wolę się podrapać za uchem). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5292381 Napisano: 18.07.2012 06:23:54 w Inne mniejsze markety
PS: Zanim pójdę na spacer, jeszcze jedna myśl:

bethan napisał(a):

Ale wiecie co, ciekawa sprawa to jest, bo w urnowych u nich nie wygrywam NIGDY (tzn. grałam 2-3 razy), w sms'owych ZAWSZE.

A pamiętasz tę listę laureatów konkursu kuponowego nie-dla-każdego?
http://eurocash-w...atow_12_urodziny.pdf
Po obejrzeniu jej również doszłam do wniosku, że jednak smsy rządzą. Dobrze, że wtedy nie grałam, nie groził mi wytrzeszcz oczu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5292369 Napisano: 18.07.2012 06:13:09 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

Joan - nanieś jeszcze na mapę na żółto bądź zielono gdzie są Delikatesy i zobaczymy co nam się pokryje emotka

Pokryje się, tak mnie właśnie tknęło przy wrzucaniu na mapę, żeby sprawdzić kilka miejscowości o przedziwnych nazwach w bazie sklepów DC i włala, są emotka I nie przesadzam z tym, że niektóre wioski to kilka domów na krzyż i rzeka, na Googlu to wszystko widać emotka Całe wioski pełne geniuszy, czemu nie trąbią o tym w TVN?

gracet - cieszymy się z Tobą emotka Naprawdę git te rowery, przynajmniej ten model a'la górski emotka

Jeszcze chciałabym się krótko odnieść do tego, co pisała kadjas123. Moja droga, popatrz na nazwę swej miejscowości = Twoje szanse rosną. Weź pod uwagę, że lokalna konkurencja nie wygryzie tak doświadczonej w konkursach osoby, jak Ty = Twoje szanse rosną. Koniec końców emotka rower Twój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5292302 Napisano: 18.07.2012 05:26:14 w Inne mniejsze markety
mia - ja jestem właśnie w Polsce BE, jak BEz nagrody emotka

Tu nie chodzi o rower, chodzi o zasady emotka DC mogę tylko określić, jako zbiorowość o nazwie: Złamasy Jedne! emotka

Mam do dyspozycji 2 damskie rowery, jeden to nawet nówka i chcę go sprzedać. Na tego z Nivei się nie napalam, bo widziałam go w sklepie i nie rozpalił mojego serca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5292282 Napisano: 18.07.2012 05:14:22 w Inne mniejsze markety
przemekm77 napisał(a):

skoro sklepy są w mniejszych miastach, miasteczkach i wsiach to logiczne ze większość zwycięzców jest właśnie z mniejszych miast, miasteczek i wsi. Proste.
Zreszta cała koncepcja DC na tym się opiera.

Chyba list laureatów nie śledzisz emotka Zwycięzcy mieli być wybierani wg kategorii najlepsza praca, a nie k* wg tego, gdzie mieszkają emotka
Tak czy siak, powiem Wam, jak to naprawdę było...

... nie zdążyłam dziś na Two And A Half Men, to pomyślałam, że dla rozrywki oblukam wyniki konkursu DC. Pobawiłam się mapą Googla, bo nigdy jej do takich celów nie używałam, oto rezultat dla konkursu OGÓLNOPOLSKIEGO w DC:
http://imageshack...es/839/52751143.jpg/

W trakcie czynności Wytnij/Wklej, Wróżka Jasmina objawiła mi prawdę. Otóż: DC postanowiły być tak wspaniałomyślne i uczciwe, że wpadły na kretyński pomysł nagrodzenia reprezentantów jak największej ilości sklepów. Pod uwagę brano oczywiście tylko te sklepy, z których dotarły zgłoszenia. Dlatego na liście mamy min. rolników ze wsi, gdzie mieści się jeno rzeka, pole namiotowe i DC. Czasem nawet rzeki nie ma, bo wieś biegnie wzdłuż drogi. I takie uchachane te panie z DC teraz są, że ładnie rozdzieliły nagrody, z każdego sklepu jedna (lub MAX 2) osoba wygrała, to się wieść po wsiach rozniesie, jakie to wspaniałe promocje organizują.
Niech ich szlag trafi prosto w te głupie łby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5292047 Napisano: 18.07.2012 02:20:17 w Inne mniejsze markety
magnus napisał(a):

...Szkoda tylko, że człowiek nie mieszka na wsi, bo widzę, że tam ludzie znacznie bardziej uzdolnieni są...
Na to wychodzi, jeszcze z Krakowa, Lublina, Radomia i Kalisza są jakieś osoby, ale Wawa pojawia się rzadko, a w tym wcale- ZERO osób, chociaż kilka osób podających w opisie Wawa chwaliło się rowerami emotka

Ja se później te miejscowości wrzucę na mapę Google, muszę to zobaczyć w kolorach, bo choć rozum widzi wyniki, to moje serce nie chce w to uwierzyć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5292020 Napisano: 18.07.2012 02:07:57 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

Ja ze swojego roweru się cieszę, ale teorię z małymi miejscowościami już dawno sama wysnułam.
W paru konkursach, nie pamiętam w jakich, było mnóstwo nagród, a nazwy miejscowości takie, że nijak tego umiejscowić na mapie. Nie wiem, czy zbieg okoliczności czy zamierzone działanie.
Moja mieścina mieści się w przedziale do 50 tys mieszkańców emotka

Tym mocniej gratuluję emotka

Najlepsze, że nie wygrał nikt z Warszawy i okolic, wstydźcie się, obywatele stolicy, przegonili Was nawet mieszkańcy Zalasowej, Suśca i Puńska. Co z Wami? Czas na konkursową emeryturę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5292001 Napisano: 18.07.2012 01:57:36 w Inne mniejsze markety
mia - czas się zapisać do kółka gospodyń domowych emotka

Gratuluję laureatom, konkurencja na pewno była spora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291995 Napisano: 18.07.2012 01:51:44 w Inne mniejsze markety
Tu nawet nie chodzi o wielkość powierzchni miasta, jest kilka węzłów konkursowych, gdzie gra (i to z powodzeniem) większa ilość konkursowiczów. Czy miasto małe, czy duże, to bez znaczenia.

W ogóle, ta lista laureatów w DC mi się nie podoba. Pamiętam, że kiedyś już podobną widziałam, tylko w tamtym konkursie nie wzięłam udziału. Oczywiście, są znajome nazwiska, laureaci jak najbardziej z krwi i kości. Szkoda tylko, że człowiek nie mieszka na wsi, bo widzę, że tam ludzie znacznie bardziej uzdolnieni są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291988 Napisano: 18.07.2012 01:42:28 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

mia napisał(a):

Oj, to pod tym kątem w ogóle nie patrzyłam - sklepu...
Zaraz sprawdzę z ciekawości, czy ktoś w ogóle w moim wygrał. A może urna dalej tam stoi? Od czasu, jak wrzucałam kupony tam nie byłam emotka

Nikt... emotka
A to akurat jest bardzo dziwne, bo jest tu kilka osób, które o rower może by się nie fatygowały, ale o samochód na pewno... emotka

U mnie również nikt; pal licho moje zgłoszenia, ale jak to, nagle całe miasto zostało odarte z talentu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291950 Napisano: 18.07.2012 01:11:44 w Inne mniejsze markety
size napisał(a):

jest lista laureatów z konka w delikatesach centrum
http://www.delika...senna_strefa_nagrod!

Buuu. Oferta wymiany damskiego roweru miejskiego na górala z DC aktualna. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291818 Napisano: 18.07.2012 11:31:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
humanista napisał(a):

tyle esek na różne konkursy do Grafa wysyłam i nigdy od nich nic nie wygrałem... zastanawiam się jak to jest, że wciąź nagrody dostają osoby o tych samych nazwiskach...

Może spróbuj zmienić formę tekstu w esemesach? Bo inaczej będziesz musiał zmienić nazwisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291615 Napisano: 18.07.2012 10:04:27 w Inne mniejsze markety
kadjas123 napisał(a):

Odnośnie pw- podsyłam zdjęcie roweru z delikatesów centrum, rower dokładne jak na foto:

http://sklepsport...agnum_flash/trzy.jpg

Fajowy rower, chciałabym taki mieć... Jeśli ktoś odebrał w DC dokładnie taki model górala, proszę o kontakt, chętnie dokonam wymiany -> mam nowy damski rower miejski, z koszyczkiem. Najpóźniej jutro powinna pojawić się lista laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291604 Napisano: 18.07.2012 09:58:46 w Wkurza mnie...
ziolko - a czy to nie był przypadkiem Pub Captain Morgan? Byłam tam w czerwcu, smaczne jedzonko i fajna muza, taka piracka emotka Ale ludzi było sporo, może dlatego, że padał deszcz... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291573 Napisano: 18.07.2012 09:50:06 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a ja byłam w lokalu na Helu, gdzie oprócz nas, nie było nikogo emotka
i tam jadłam super pysznego dorsza po helsku, wszystko pyszne, ziemniaki świeżo gotowane
(fakt, że czekaliśmy na wszystko ponad godzinę, ale warto było emotka smak ok i wystrój lokalu, który oglądałam z wielkim zainteresowaniem emotka )

Uuu, mniam! Idealnie trafiłaś, widocznie miałaś przeczucie, że to dobry lokal emotka

Teraz mi się przypomniało, że na molo zagadali do mnie Włosi, siedzący przy stoliku obok. Chcieli, żeby im wskazać w menu, co jem, bo też zamierzali to zamówić. Chyba prezentowałam się przy jedzeniu, jak Meg Ryan w Kiedy Harry poznał Sally emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291501 Napisano: 18.07.2012 09:13:26 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Poważnie? emotka
A mnie ona bardzo pasuje. I to jest właśnie tak zwana względność rzeczy! emotka

Cha cha, teoria względności... wytłumaczona na przykładzie pasty BAM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291494 Napisano: 18.07.2012 09:11:43 w Wkurza mnie...
ziolko - najgorzej, że czasem np. dzieciaki jadą na kolonie i mając codziennie 2h czasu wolnego, narażone są na debili, którzy serwują przeterminowane jedzenie emotka

Jedną z moich zasad jest to, że nie jadam w lokalach, gdzie jest mało klientów. Bo tam najczęściej zostawia się jedzenie na potem. Skoro ugotowałem garnek zupy grzybowej, to będzie tu stała, aż się sprzeda. Czy to moja wina, że nikt jej nie zamawia? Przecież nie będę codziennie gotował nowej! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291484 Napisano: 18.07.2012 09:01:27 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

bułka może być dmuchana emotka kiełbasa taka, co ma mniej mięsa niż ulepszaczy emotka
nic lepiej nie jeść emotka

a na serio... jak tak popatrzeć na to wszystko, to się odechciewa - jak można nie mieć sumienia, że truje się ludzi???????

Hehe, kiedyś poprosiliśmy panią w piekarni w Krościenku, żeby nam przekroiła bułki (chcieliśmy sobie zrobić kanapki, żeby posiłek był tani, a bezpieczny). Kasjerka odwróciła się i machnęła taką maczetą, że nam włosy dęba stanęły - tej pani pewnie nikt nie podskoczy, gdy pyta Czy mogę być winna grosik? emotka

Brak sumienia i tumiwisistwo emotka Tu nawet nie chodzi o kary, człowiek powinien wewnętrznie czuć, że tak drugiemu robić nie wolno... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291465 Napisano: 18.07.2012 08:46:06 w TESCO konkursy
kajeczka napisał(a):

do mnie też się nie pofatygowali emotka
ostała się jeno pasta emotka

U mnie to samo. W dodatku jedna z past ma paskudny smak, a raczej okropny jest posmak, który po niej zostaje, fuuj! emotka emotka
Podam nazwę, żebyście ją omijali z daleka: Complete 7 White emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5291460 Napisano: 18.07.2012 08:37:12 w Wkurza mnie...
ziolko - my w tym roku byliśmy nad morzem 2x, objadaliśmy się wszystkim, co rybne emotka To była taka nasza kulinarna przygoda. Mój nawet wędzone szprotki zamówił sobie do pociągu na drogę i tam je wpierniczał emotka

Sprawdzony lokal to ważna rzecz, przeważnie jednak ludzie ignorują znaki ostrzegawcze typu: wszelkie odmiany smrodu, wygląd obsługi, podejrzanie niskie ceny itp. A potem biegunka do końca pobytu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0