Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A bo to wszyscy czekają na ostatni moment (kiedy nikt nie ma już czasu ani ochoty jechać na zakupy) albo chcą, żeby im kupić najtańsze produkty (jakoś mnie takie hasło nie zachęca do tego, żeby jechać do sklepu + stać w kolejce, wolę się podrapać za uchem). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A pamiętasz tę listę laureatów konkursu kuponowego nie-dla-każdego?
http://eurocash-w...atow_12_urodziny.pdf
Po obejrzeniu jej również doszłam do wniosku, że jednak smsy rządzą. Dobrze, że wtedy nie grałam, nie groził mi wytrzeszcz oczu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pokryje się, tak mnie właśnie tknęło przy wrzucaniu na mapę, żeby sprawdzić kilka miejscowości o przedziwnych nazwach w bazie sklepów DC i włala, są
gracet - cieszymy się z Tobą
Jeszcze chciałabym się krótko odnieść do tego, co pisała kadjas123. Moja droga, popatrz na nazwę swej miejscowości = Twoje szanse rosną. Weź pod uwagę, że lokalna konkurencja nie wygryzie tak doświadczonej w konkursach osoby, jak Ty = Twoje szanse rosną. Koniec końców
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu nie chodzi o rower, chodzi o zasady
Mam do dyspozycji 2 damskie rowery, jeden to nawet nówka i chcę go sprzedać. Na tego z Nivei się nie napalam, bo widziałam go w sklepie i nie rozpalił mojego serca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba list laureatów nie śledzisz
Tak czy siak, powiem Wam, jak to naprawdę było...
... nie zdążyłam dziś na Two And A Half Men, to pomyślałam, że dla rozrywki oblukam wyniki konkursu DC. Pobawiłam się mapą Googla, bo nigdy jej do takich celów nie używałam, oto rezultat dla konkursu OGÓLNOPOLSKIEGO w DC:
http://imageshack...es/839/52751143.jpg/
W trakcie czynności Wytnij/Wklej, Wróżka Jasmina objawiła mi prawdę. Otóż: DC postanowiły być tak wspaniałomyślne i uczciwe, że wpadły na kretyński pomysł nagrodzenia reprezentantów jak największej ilości sklepów. Pod uwagę brano oczywiście tylko te sklepy, z których dotarły zgłoszenia. Dlatego na liście mamy min. rolników ze wsi, gdzie mieści się jeno rzeka, pole namiotowe i DC. Czasem nawet rzeki nie ma, bo wieś biegnie wzdłuż drogi. I takie uchachane te panie z DC teraz są, że ładnie rozdzieliły nagrody, z każdego sklepu jedna (lub MAX 2) osoba wygrała, to się wieść po wsiach rozniesie, jakie to wspaniałe promocje organizują.
Niech ich szlag trafi prosto w te głupie łby
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja se później te miejscowości wrzucę na mapę Google, muszę to zobaczyć w kolorach, bo choć rozum widzi wyniki, to moje serce nie chce w to uwierzyć...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tym mocniej gratuluję
Najlepsze, że nie wygrał nikt z Warszawy i okolic, wstydźcie się, obywatele stolicy, przegonili Was nawet mieszkańcy Zalasowej, Suśca i Puńska. Co z Wami? Czas na konkursową emeryturę!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gratuluję laureatom, konkurencja na pewno była spora
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W ogóle, ta lista laureatów w DC mi się nie podoba. Pamiętam, że kiedyś już podobną widziałam, tylko w tamtym konkursie nie wzięłam udziału. Oczywiście, są znajome nazwiska, laureaci jak najbardziej z krwi i kości. Szkoda tylko, że człowiek nie mieszka na wsi, bo widzę, że tam ludzie znacznie bardziej uzdolnieni są
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie również nikt; pal licho moje zgłoszenia, ale jak to, nagle całe miasto zostało odarte z talentu?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Buuu. Oferta wymiany damskiego roweru miejskiego na górala z DC aktualna. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może spróbuj zmienić formę tekstu w esemesach? Bo inaczej będziesz musiał zmienić nazwisko
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fajowy rower, chciałabym taki mieć... Jeśli ktoś odebrał w DC dokładnie taki model górala, proszę o kontakt, chętnie dokonam wymiany -> mam nowy damski rower miejski, z koszyczkiem. Najpóźniej jutro powinna pojawić się lista laureatów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uuu, mniam! Idealnie trafiłaś, widocznie miałaś przeczucie, że to dobry lokal
Teraz mi się przypomniało, że na molo zagadali do mnie Włosi, siedzący przy stoliku obok. Chcieli, żeby im wskazać w menu, co jem, bo też zamierzali to zamówić. Chyba prezentowałam się przy jedzeniu, jak Meg Ryan w Kiedy Harry poznał Sally
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, teoria względności... wytłumaczona na przykładzie pasty BAM
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedną z moich zasad jest to, że nie jadam w lokalach, gdzie jest mało klientów. Bo tam najczęściej zostawia się jedzenie na potem. Skoro ugotowałem garnek zupy grzybowej, to będzie tu stała, aż się sprzeda. Czy to moja wina, że nikt jej nie zamawia? Przecież nie będę codziennie gotował nowej!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, kiedyś poprosiliśmy panią w piekarni w Krościenku, żeby nam przekroiła bułki (chcieliśmy sobie zrobić kanapki, żeby posiłek był tani, a bezpieczny). Kasjerka odwróciła się i machnęła taką maczetą, że nam włosy dęba stanęły - tej pani pewnie nikt nie podskoczy, gdy pyta Czy mogę być winna grosik?
Brak sumienia i tumiwisistwo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie to samo. W dodatku jedna z past ma paskudny smak, a raczej okropny jest posmak, który po niej zostaje, fuuj!
Podam nazwę, żebyście ją omijali z daleka: Complete 7 White
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdzony lokal to ważna rzecz, przeważnie jednak ludzie ignorują znaki ostrzegawcze typu: wszelkie odmiany smrodu, wygląd obsługi, podejrzanie niskie ceny itp. A potem biegunka do końca pobytu