Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki za odpowiedź. Gdyby brakowało jakiegoś gadżetu typu breloczek z napisem Coccolino, to inna sprawa - ten żel, co go nie przysłali, jest przecież wart kilkadziesiąt złotych
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Paczka dotarła -> również brakuje drugiej sztuki tego najdroższego produktu
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jakoś bodajże w ubiegłym roku nasza forumowiczka wygrała samochód jednym zgłoszeniem w loterii i w dodatku wzięła udział tylko dlatego, że akurat potrzebowała tego produktu. Nie wiem, jaka tu zadziałała matematyka, ale chyba ta, co o niej pisała anaesth: żeby wygrać, trzeba grać
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dokładnie tak jest! A kiedy już się zagra, to zawsze szanse są fifty-fifty: albo wygram, albo nie
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na platformie coś nie pykło i będzie dodatkowa tura, ALE tylko 39 sztuk:
e) dodatkowy drop (II termin) – rozmiar S – koszulka Pepsi x Książulo – 30.09.2025 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja również się schylam po każdy pieniądz (nawet monety o niskim nominale) - przekonały mnie 2 kwestie:
1) zapobiegam sytuacji, że ktoś podepcze orzełka na godle Polski,
2) żyję widząc, że pieniądze przychodzą do mnie z każdej strony.
A w temacie: 100 zł Knoppers. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Trwa nadal, podwójne bilety można odbierać:
"Dzisiejsza dostępność podwójnych biletów do kina: 157" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Imię, nazw., tel., @, kod z apki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Josh3 - czy Twój dzisiejszy wpis dotyczy właśnie wygranej za zgłoszenie z 24.09.2025?
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ale racja: od zdjęć jest wątek dotyczący zdjęć nagród
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Będzie się chciało, ale możesz im ułatwić pracę - graficznie wyróżniając produkt konkursowy np. poprzez podkreślenie, strzałkę itp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
PS: Zamiast plecaka Doughnut Macaroon w kolorze LILAC... przysłali egzemplarz w kolorze MILKY GRAPE
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mnie się nie zdarzyło.
A ta "lepsza" nagroda była wymieniona w regulaminie? Może zmienili Ci stopień nagrody?
Zwykle, jak towar jest niedostępny, organizator robi przelew. Bo inna nagroda to min. takie komplikacje, że inny podatek powinien zostać odprowadzony. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dziękuję za wiarę w moje możliwości & szczęście, lecz "najnowsza" główna nagroda w konkach przydarzyła mi się... w lutym tego roku
Anwen ma jeszcze czas na informowanie; po upływie stosownego terminu można ich męczyć, że laureat się widzi na liście zwycięzców, a mejl nie doszedł. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Oni te mejle zdaje się wysyłają do każdego z laureatów oddzielnie, więc może się jeszcze do Twojego nie dokulali
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na forum z bonów: 7/100 -> nawet mnożąc razy laureatów, co się nie ujawniają: słaaabo. Do 20.09.2025 mają jeszcze czas, chociaż tak szczerze, to nie wiem, czy jakikolwiek mejl się do mnie doczłapie...
Najgorzej - odkąd zaczęły się "dziwne" pod kątem rozdawania nagród konkursy (min. Aktywacje x Tiger), całe lato użeram się ze spartaczonymi konkursami. Końca nie widać
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Rodzaj powiadomienia: mejl
Dodatkowe informacje:
Teraz poszło oficjalne info. Wyświetl w wątku >>