Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7302901 Napisano: 03.10.2025 12:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za pomoc, ale przejrzałam jej apkę i tego przycisku nie ma  wszystkie inne relacje w tych kółeczkach są: i amoya, i arabskie perfumy, i inne cuda i dziwy, a tego nie ma. U mnie normalnie się pojawia w tym samym miejscu co u ciebie. Ale patrząc na wyniki poprzednich konkursó w ich aplikacji to nie ma co płakać emotka

Jestem dokładnie tego samego zdania! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302893 Napisano: 03.10.2025 12:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

joan

#7302887 Napisano: 03.10.2025 12:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za interwencję! Podepnę się tutaj, bo mam pytanie o ten konkurs. U mnie na samsungu normalnie jest po prawej od tych pinów, ale powiedziałam o konkursie siostrze i u niej na starym iphonie nie ma żadnej zakładki po prawej od pinów, pinów w ogóle nie można "przesunąć", nigdzie indziej w apce też nie znalazłam u niej tego konkursu. No i lipa, bo udziału wziąć nie może, bo nie ma fizycznego dostępu do zakładki z konkursem.

Pytanie czy u kogoś też go nie widać, ale gdzieś znalazł w apce? Czy może jakby kupiła sensodyne przez swoją apkę to by się magicznie info pojawiło?

Sprawdziłam na iPhone & Honor Lite: trzeba kliknąć czerwony button z wizerunkiem koszyka zakupowego i napisem "Misja? Czas start!" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302837 Napisano: 03.10.2025 09:48:18 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Czy był już Crunchips Prawko? Termin chyba do 07.10

Na forum nikt nie wspominał o wygranej, ale nagród było niewiele... może jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302826 Napisano: 03.10.2025 09:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Napisałam do nich wiadomość. Ale nawet tdo regulaminu nie mam już dostępu..

lorie0137 napisał(a):

Ja też napisałam do nich, też to zostawiłam na ostatni dzień i się rozczarowałam. Miałam nie zostawiać na ostatnią chwilę, ale wiadomo jak jest. emotka

Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili! Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

joan

#7302816 Napisano: 03.10.2025 09:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Hej! Chciałam dziś wziąć udział w Misji Rossmanna (zakup Sensodyne). Ostatnio to wyzwanie w aplikacji normalnie mi się otwierało, a teraz po kliknięciu w ikonkę mieli i mieli i nic się nie wyświetla. To ostatni dzień na wzięcie udziału - ktoś też ma taki problem? Coś mogę z tym zrobić?

Napisałam post powyżej w tym temacie.

Możesz: uderzyć do firma@rossmann.com.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302805 Napisano: 03.10.2025 08:27:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Konkurs Rossmann sensodyne, była informacja że konkurs do 3.10. Nie mam formularza. Czy coś przegapiłam? Myślałam, że trzeci włącznie emotka

Nie tylko do dziś do północy powinniśmy mieć możliwość wysłania zgłoszenia - wg regulaminu JEDNOCZEŚNIE dziś do północy powinni też... rozesłać nagrody! emotka
"6. Akcja rozpoczyna się w dniu 18.09.2025 r., a kończy się w dniu 03.10.2025 r., który jest ostatecznym dniem wydania nagród w Akcji."

Uważam, że w tym roku do listy emotek powinna zostać dodana kupa! emotka Bo u niektórych organizatorów tylko g*wnoburza w SM może zadziałać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7302760 Napisano: 02.10.2025 21:51:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Ale w Formularzu Zwycięzcy dodawało się skan paragonu, więc mogą sobie porównać. Oryginał nic w tym zakresie nie zmieni.

Aha ok, myślałam, że dopiero będzie odsyłać zdjęcie paragonu.

Niech podadzą szczegółowo, kiedy został zgłoszony ten sam PARAGON, którego skan odesłała Twoja córka.
Chodzi o PARAGON, a nie: NUMER dowodu zakupu emotka Regulamin mówi jasno, że "3. (...) Na podstawie tego samego Paragonu, niezależnie od liczby zakupionych Produktów Promocyjnych można dokonać maksymalnie 1 Zgłoszenia w Loterii." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302681 Napisano: 02.10.2025 17:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy ktoś dostało od Fortis wezwanie do przesłania paragonów z loterii Knoppers?

Ja nie dostałam wezwania na przykład tylko info że taki paragon został już zgłoszony i nie mogą wydać nagrody, a paragon był Zgłaszany przeze mnie 1 raz, nie wiem co zrobić

Tam wpisywało się bardzo mało danych z paragonu i nie załączało się jego skanu - powtórki były nieuniknione, o ile ktoś kupował w sieci sklepów. To nie klient ponosi odpowiedzialność za te duble, tylko Fortis, bo dane w formularzu były niewystarczające emotka Możesz ich poprosić o podanie adresu, na który wyślesz oryginał swojego paragonu i niech sobie weryfikują z tym innym laureatem, czy podstawą obu zgłoszeń był ten sam dowód zakupu. Bo Ty zgłosiłaś dowód zakupu i jeżeli nie było drugiego zgłoszenia na podstawie tego samego dokumentu, masz prawo do nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302661 Napisano: 02.10.2025 16:13:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wie ktoś może, co z tym Albedo? emotka

Żywiec-Zdrój / karty Orlen / wysyłka kurierem do 30.09.2025 -> nie ma.
Nałęczowianka / ebony Biedronka / wysyłka @ do 02.10.2025 -> nie ma.

Jak się spóźniamy albo wiemy, że spóźnić możemy, to informujemy drugą stronę - zarówno w życiu prywatnym, jak i zawodowym, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7302620 Napisano: 02.10.2025 14:16:51 w Żabka
Może kogoś zainteresuje -> Żabka ma co tydzień promki:
(a) banany w środę po 4,99zł / kg,
(b) pomidory malinowe w czwartek po 5,50 zł / kg
emotka

Najlepiej upewnić się, że jest odpowiednia plakietka przy towarze, a potem przy kasie głosem Marcina Dorocińskiego "TE MALINOWE SĄ DZIŚ PO 5,50 ZA KILOGRAM!" Kasjerki robią czary-mary (a czasem najpierw: wieeelkie oczy) i hajs się zgadza. Aha: cena musi się od razu prawidłowo wyświetlać na ekranie, czyli np. 1,5 kg x 5,50 PLN (rabat nie nalicza się na końcu paragonu jako upust itp.)

Polecam szczególnie, gdy ktoś szuka bananów do chlebka bananowego, bo w Żabce tanio i powoli schodzą, więc są ładnie dojrzałe emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7302500 Napisano: 02.10.2025 10:09:57 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
@Kwiat napisał(a):

a jaki kurier wysyła? czy jest jakieś wcześniej info?

Żadnej informacji dot. wysyłki nie dostałam (ani sms, ani @). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302490 Napisano: 02.10.2025 09:38:03 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kumulacja napisał(a):

Czy dostaliście karty Orlen z konkursu Albedo Marketing:<br />
https://www.e-kon...ap-fale-nagrod<br />
W regulaminie jest czas wysyłki do 30 września br.

Nie, a dostawa dzisiaj mi wybitnie nie pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

joan

#7302305 Napisano: 01.10.2025 15:03:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

Zdecydowanie się przeliczyli, ale to już ich problem. Zbyt bystrzy nie są. Naprawdę liczyli, że ludzie wydając 100 zł na zgłoszenie nie będą wściekli jeśli nie dostaną jednej z ponad 360 nagród? Żenujące zagranie, Mniejszy syf i oburzenie byłoby, gdyby wszystkim pozostałym uczestnikom rozdali chociaż po plecaku. Pewnie wtedy rozgoryczenie byłoby mniejsze i większość machnęłaby ręką.

Ich odpowiedź to kwintesencja bezczelności pt. "Czeeeść stara, Twoje zgłoszenie było g*wniane" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7302209 Napisano: 01.10.2025 11:07:05 w Smolar
jomico napisał(a):

Skąd wiadomo, co powinno być? Jak sprawdzić czy mi coś brakuje?

W regulaminie jest lista produktów, które powinny dotrzeć. Wyświetl w wątku >>
1 jomico 0

joan

#7302056 Napisano: 30.09.2025 19:30:30 w SZUKAM....
ktosiek1 napisał(a):

A gdzie w ogóle kupić można Foxy?

Np. C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7301938 Napisano: 30.09.2025 14:17:46 w Żabka
mysia napisał(a):

U mnie nadal kod nie działaemotka

Ale mnie to wkurza. Za 2h znowu wszyscy pójdą do domu i tyle z tego ich podziału na pule nagród dziennych... emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, Majkii 0

joan

#7301933 Napisano: 30.09.2025 14:08:37 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

Tak, ja sie wpisywałam za ostatni dzień. 

P.S. Jak miałaś fajna prace, to i tak sprawdz sobie dla pewności w wynikach, bo u mnie w rodzinie nie doszedł jeden SMS z tego konkursu, a zgloszenie było zwycięskie.

Dzięki & gratulacje! emotka

Pustki u nas, już sprawdzałam na stronce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7301926 Napisano: 30.09.2025 13:54:08 w Czy informują/ informowali?
7 days Biedronka za dzień 28.09.? Chyba mignął mi przed oczami jeden wpis, ale teraz nie potrafię go znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0