Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6681558 Napisano: 10.02.2020 22:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Taka moja odezwa... zdaje mi się, że mam deja vu i coś podobnego pisałem ze 2 lata temu; tak czy inaczej, być może adresaci posta są na tym forum i być może przeczytają.

Fałszowanie paragonów w celu uzyskania korzyści majątkowej jest formą oszustwa. Oszustwo to przestępstwo niezależnie od kwoty, zgodnie z art 286 k.k. Może Was bawi zabawa w kotka i myszkę i udowadnianie, kto lepiej zmanipuluje paragon i czy może tym razem się uda.
Otóż informuję - nie uda się.

A ja ze swojej strony zapewniam i przysięgam na wszystkie świętości - robię wszystko, aby klienci poszli z tym wreszcie do prokuratury. I obiecuję, że pewnego dnia na dwuznacznych mailach się nie skończy.

Warto sobie nasrać w papiery dla np. 50 zł? Zastanówcie się.

Tak, Starachowice, to do Was mówię w tej chwili. I nie tylko.

Przykro mi, że masz do czynienia z takimi przypadkami i musisz na nie poświęcać czas i energię. Dziękuję, że walczysz o lepszy świat.  Wyświetl w wątku >>

joan

#6680774 Napisano: 07.02.2020 11:45:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jusiaaa napisał(a):

Hej, mam pytanie. Z jednego
numeru telefonu, wysyłacie po kilka zgłoszeń?

W loteriach: tak.
W konkursach: nie. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6680771 Napisano: 07.02.2020 11:42:39 w SZUKAM....
wrrrryyy napisał(a):

joan napisał(a):

Szukam informacji, co to są za produkty Oreo "najmniejsze po 1,60 zł" - bo nic mi nie przychodzi do głowy, a nie chcę kupić na forum paragonu, który się potem okaże nieprawidłowy.

Bardzo proszę o podzielenie się linkiem lub grafiką emotka

A takie ci one: https://www.frisc...niliowym/stn,product

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź! Już wszystko rozumiem emotka

Nie znam się na tych ciastkach - myślałam, że może ktoś oferuje paragony z batonikami Oreo, ale to są batoniki marki MILKA, a nie OREO. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680767 Napisano: 07.02.2020 11:37:38 w SZUKAM....
Szukam informacji, co to są za produkty Oreo "najmniejsze po 1,60 zł" - bo nic mi nie przychodzi do głowy, a nie chcę kupić na forum paragonu, który się potem okaże nieprawidłowy.

Bardzo proszę o podzielenie się linkiem lub grafiką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680760 Napisano: 07.02.2020 11:28:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Prawdopodobnie nie poinformują laureatów, czy pralka, czy proszek. Pytanie, czy odbiór będzie ustalany pod paragon, czy podany adres. I czy do 100 km się zmieszczą  emotka

Oczywiście, że pod paragon. Bo nie będą zgadywali czy tez obliczali w Googlu, do którego marketu masz najbliżej, ani studiowali mapy Polski. Przydzielą paragony do sklepów i tak rozdzielą pralki, po to one już tam stoją. Pozostałym paragonom przydzielą zestawy produktów i włala! wszystko im się będzie zgadzało. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680626 Napisano: 06.02.2020 19:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

w moim auchan, a myślę że również we wszystkich, są już takie ekspozycje "na bogato", ale ja o czym innym emotka  pooglądałam sprzęcik, i całkiem on ładniutki, ale chcę spytać, czy używacie taki podobny, i jak się sprawdza 2 w 1, czyli pralka z suszarką. Czy po wyjęciu suchego prania ubrania są mocno pogniecione? Bo nie ukrywam, prasować nie lubię, a jak rozwieszę zwirowane lecz mokre, to i tak wiele szmatek się samoistnie wyprostowuje:) no bo co tu dużo gadać, tak się przymierzam do wygrania tej praleczki emotka

Ototo, tak samo mam, nawet żelazko oddałam (bez żalu) i święty spokój, hasta no la vista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680411 Napisano: 06.02.2020 12:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

I tak prawie wszyscy zagrają  emotka  Wygrać będzie trudniej jak zorganizować transport  emotka

Co prawda, to prawda! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680396 Napisano: 06.02.2020 12:01:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

I tak oto marzenie o jednej pralce pękło jak bańka mydlana  emotka

Ejo, się nie poddawaj! emotka

Mam nadzieję, że organizatory zaczną podchodzić do konków z RTV/AGD tak samo, jak do tych z podróżami, gdzie nagrodą jest "wyjazd do Meksyku", a tak naprawdę to voucher na 10.000 zł. I wtedy będziemy grały nie o "pralkę", a o bon do sklepu z AGD. Pralka kupiona na ten bon będzie całkowicie zdefiniowana przez Ciebie pod względem: marki, modelu, kolorystyki, wymiarów, pojemności. Do tego dostaniesz pełną gwarancję, a także (w wygodnym dla Ciebie terminie) transport / wniesienie / montaż gratis, zaś starą pralkę wyniosą z uśmiechem na ustach. Taaak, byłoby pięknie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680383 Napisano: 06.02.2020 11:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Oby nie było tak, że powiadomią laureatów o potencjalnej nagrodzie - dopiero po odesłaniu danych wybiorą po łebku na sklep  emotka  Nie znam tej agencji i aż się boję pomyśleć

Niestety pewnie tak własnie będzie - pokryją 70 sklepów wg paragonów, a co im nie wyjdzie, to te marne 4 sklepy z laureatami z drugiego końca Polski, z którymi będą się wykłócać. Bo lepiej się użerać z 4. laureatami, niż z 74. emotka Reszta dostanie zestawy produktów i na papierze się wszystko zgadza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680374 Napisano: 06.02.2020 11:30:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Dzwoniłam do agencji zapytać o te nieszczęsne pralki. Tak jak zauważyliśmy - pralki są już rozwiezione po 74 sklepach Auchan. Nie będzie żadnego "przewożenia" pralek pomiędzy sklepami, tylko sprzęty będą odbierane z "relatywnie" najbliższych lokalizacji. Jeśli na jeden sklep np. W katowicach przypadnie kilka pralek, to laureaci będą musieli odebrać je sobie w krakowie, w opolu, a nawet np. we wrocławiu - strzelam. Porażka.

Dziękuję za info i fatygę. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6680368 Napisano: 06.02.2020 11:19:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Joan: W Belvicie się podawało sklep. O rowery. I jeszcze pamiętam konkurs z pralkami, gdzie te pralki były wystawione, a zgłoszenie wrzucało się do urny w sklepie emotka  

Jeszcze był jakiś konkurs z bonami Auchan 600 zł i tam również sklep się wybierało samodzielnie (w formularzu). Wyświetl w wątku >>
1 assal 0

joan

#6680360 Napisano: 06.02.2020 11:09:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Auchan już podobne konkursy miał. Nagrodę zawsze odbierało się w sklepie, z którego był paragon emotka
Jak raz coś wygrałam i się w terminie wyznaczonym pojawiłam (mogłam wybrać dzień od pon-pt) za mną była wielka tablica z informacją, ze w tym oto sklepie dwie panie zdobyły taką a taką nagrodę. Tylko imiona podali, ale nagrodę wręczali tak, by tłum się zebrał dookoła  emotka  

Bo taki był zapis w regulaminie. Teraz jest inny. Poza tym również wygrałam w konkach Auchana, ale dobrze pamiętam, że zawsze podawałam adresy sklepów, w których grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680353 Napisano: 06.02.2020 11:03:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

Ja rozumiem,że dowiozą do tego w którym brałaś udział 

magisterek napisał(a):

A ja uważam, że jak się wygra to się wskaże Auchana, w którym odbierze się nagrodę! Dla konkursowego wyjadacza może być i tak, że z 5 pralek wyślą do wskazanego przez laureata Auchana i będzie kolejno rodzina, ciotki i pociotki odbierać! Nic tylko wygrać i odbierać emotka

Nie wiem, jak wyjdzie w praktyce, ale z regulaminu wynika co innego:

"Liczba nagród (...) jest równa liczbie hipermarketów Auchan (...)"

"(...) Nagrody (...) odbierane są osobiście przez zwycięzcę w hipermarkecie Auchan wyznaczonym przez Organizatora po otrzymaniu od Uczestników kompletu dokumentów (...)" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680347 Napisano: 06.02.2020 10:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

No ja sie właśnie zastanawiam kto wpadł na taki cudowny pomysł... Dla mnie konkurs odpada w przedbiegach - nie mam jak przetransportować pralki ze sklepu, zwłaszcza gdy nie wiadomo z którego sklepu... 

Czyli również w ten sposób rozumiesz zapisy regulaminu?

Przypada jedna pralka na sklep, czyli na pewno będzie wystawiona. A może nawet powystawowa. Opalcowana, zakurzona, rozpakowana. Do wzięcia pod pachę... przez Khala Drogo. I teraz czy uda się umówić jakoś sensownie na jej przewiezienie między sklepami? Wątpię (ale nie wykluczam).

Trzeba wziąć pod uwagę, że jest w Polsce kilka okolic intensywnie konkursujących i co potem? Laureat ma jechać 80 km po pralkę do Auchana, którego wyznaczy mu organizator, bo wszystkie najbliższe markety zostały już "obstawione"? Wyświetl w wątku >>

joan

#6680337 Napisano: 06.02.2020 10:46:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

W konkursie o pralki jest 74 pralek i 74 Auchanów. Czy wie ktoś czy jest 1 pralka na Auchan? Z Regulaminu to nie wynika, ale wolę dopytać emotka  

NIE odnośnie słania zgłoszeń -> bo w zgłoszeniu nie podaje się info o sklepie.

TAK odnośnie odbioru pralki -> bo to organizator narzuca, skąd laureat ma pralkę odebrać (pewnie stoją wystawione w sklepach). Oznacza to, że jeśli np. w Twojej okolicy wygra 15 osób, to może i 100 km będziesz musiał jechać po tę pierońską pralkę (odbiór osobisty!) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680332 Napisano: 06.02.2020 10:42:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Persil w promocji 23,89

To miło - mogli zrobić 19,99 zł / szt. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680231 Napisano: 05.02.2020 21:43:16 w Wkurza mnie...
kukuleczka napisał(a):

wkurza mnie, że nigdzie nie mogę znaleźć promocyjnego Rafaello.
Wyjazd do SPA to jedno z moich konkursowych marzeń, dlatego mam zamiar wziąć udział, ale jak? W Tesco nie ma, w Auchanie nie ma, w Biedronce nie ma, w osiedlowym sklepiku mnóstwo czekoladek i pierdół walentynkowych ale Rafaello "normalne". Aaa.. i jeszcze byłam w Rossmanie- rowniez brak emotka
Może to jakiś znak aby nie grała bo nie wygram? emotka

Spokojnie, zaraz Walentynki - będzie wysyp Raffaello w każdym sklepie... Wyświetl w wątku >>

joan

#6680137 Napisano: 05.02.2020 15:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

no to koniecznie musisz nadrobic takie niedopatrzenie, sa jeszcze 2 konki emotka

Trwające? Gdzie? Dźwigom kieca i leca! emotka

Jeszcze z dwóch różnych konków czekam na zestawy past i widzę, że w tym tygodniu przyślą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680135 Napisano: 05.02.2020 15:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

a z DN masz pasty? bo jak nie to będę zmuszona twoja teorie obalić emotka

Nie grałam w DN, nie mam aż takiego parcia na te pasty emotka Tzn. wiadomo: smaruję się nimi od stóp do głów codziennie, a nocą prowadzę pastowy handel obwoźny na Tauzenie i w ogóle to zajebiaszcze są takie nagrody, ze łzą wzruszenia w oku witam kuriera... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680131 Napisano: 05.02.2020 15:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

u mnie 0/3

U mnie: 0/4. Ale na pewno lista laureatów jeszcze nie podpięta, bo jakże bym mogła nie wygrać zestawu past? Wykluczone! emotka Wyświetl w wątku >>