Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W pierwszej chwili chciałam zaprotestować, ale zastanowiwszy się stwierdzam, że... niestety, masz rację.
bethan - mam wrażenie, że niektóre promocje są przygotowane na kolanie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie Versus, to brak zaangażowania ze strony pracowników danego SuperPharm
Nie mówcie, że to Versus za takie sytuacje odpowiada, bo to nie był jedyny SuperPharm, który odwiedziłam. Urny stoją, gdy kierownictwo sklepu nie potrafi wyegzekwować od podwładnych nawet tego, by w danym dniu schowano na zaplecze jedno pudełko. Niektórych po prostu nadmiar obowiązków przerasta.
edytka301 - dziękuję, masz rację
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdy z nas chciał, ale pula ograniczona... Niemniej cieszę się z tych kosmetyków - to taki pozytywny akcent na koniec smutnego dnia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za odpowiedź
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będę wdzięczna, jeśli mi ktoś powie (najlepiej ubiegłoroczny laureat), czy poczta przyjmie list polecony na skrzynkę pocztową. Wpadły kosmetyki i chciałabym je otrzymać.
PS: Dzisiejszy dzień, jako termin zmasowanego ataku, obrały sobie wróżki i esemesowi spamerzy od pseudokonkursów; świra można było dostać. Przez to SMS od Versusa omal nie został skasowany przed przeczytaniem go
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam się podawało numer w zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie też ciężko stronka chodzi.
A w kwestii remontu ostrzegam, że panowie lubią sobie czasem pozaglądać przez okna, co tam się w mieszkaniach ciekawego dzieje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie do fyrlania
A tak coś kojarzę, że do mieszania np. ciasta na naleśniki, ale mogę się mylić, nie posiadam takiego gadżetu, a i pamięć już nie ta
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, bo trzeba się umówić na odbiór roweru, poza tym mugole na pewno przegapią listę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Być może, dowiemy się z listy laureatów. Ale może taka osoba woli zachować info o wygranej dla siebie i uwierzy w swoje szczęście, gdy wręczą jej kluczyki i wrzuci pierwszy bieg. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlatego właśnie nie zadzwonię przed opublikowaniem listy. Może nie wygrałam, a jak każdy zacznie dzwonić, miłe panie przestaną być miłe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro już z autami nie zadzwonią, to emocje opadły. U mnie w sklepie są spoko* babki, nie będę ich nękać do czasu opublikowania listy.
*to oznacza, że nagrody na sklep wybierają uczciwie i nie wzruszają ich laurki, a w konkursach ogólnopolskich kupony grzecznie przesyłają do centrali
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Święta racja, ja podobno uwielbiałam wkładać fyrlok do garnka i tak sobie godzinami fyrlałam
http://images50.f...08e93c89ed77b200.jpg Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jasne