Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, ziolko, może tak każe Koran, więc nikt nie kwestionuje sensowności umartwiania się wrzątkiem, ale ja już naprawdę wczoraj się słaniałam na nogach i marzyłam o chłodnych napojach
79magda - moja mama bardzo lubi miętę, ja jednak za ziołami nie przepadam. Gdybym je zaparzyła wg instrukcji na opakowaniu i wypiła, twarz bym miała wykręconą, jak zombie; dla mnie takie wywary są zbyt intensywne. Odczekam, aż mi się na starość wyczucie smaku stępi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A dziś już z samego rana telefon z info, że a babcia widziała w telewizji, że teraz poczta będzie do 20:00 po domach chodzić i sprawdzać, kto płaci abonament. No wzruszające, mam płacić, choć kanały TVP, które chwyta antena satelitarna są kodowane i nie mogę ich oglądać. Spytałabym, czemu nie grzmisz, ale akurat grzmi i burza też już była. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zagubiony paragon -> prawdopodobnie wentylator zwiał go pod meble i szukać trzeba będzie z latarką.
I jeszcze fakt, że zapomniałam, iż owo urządzenie zwie się wentylatorem i musiałam to spisać z opakowania -> taki upał, że się mózg rozpłaszcza.
Grrr. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O tak, choć ślad został - w sobotę moja siostra powiedział coś w stylu Boże, ale Ty jesteś siwa, ile Ty masz siwych włosów, musisz coś z tym zrobić, kiedy idziesz do fryzjera?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://fakty.inte...tka/zdjecie,477616,3 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczerze mówiąc, szykowałam już oręż na drugą rundę boksowania się z systemem, a tu niespodzianka i cud nad Odrą. Nie łudzę się, że „takiego obrotu sprawy można się było spodziewać”, zbyt wiele podobnych historii opisano w necie. Co zadecydowało o happy endzie? Trudno powiedzieć, może trzepot skrzydeł motyla…
Korzystając z okazji, pragnę podziękować następującym osobom:
anta – za godzinną rozmowę i zaszczepienie we mnie tupetu Barbary K.,
ziolko – za pamięć & wsparcie w mowie i piśmie,
kalisto1986 – za pierwszą ofertę pomocy i „możliwość”;
Za konsultacje… pola731, vilemo, olunka, melissa… jeśli o kimś zapomniałam, bardzo przepraszam, minęło prawie 60 dni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.odnowa...nkursslubny2012.html
Do udziału w konkursie zaproszone są Pary Młode, których ślub odbywa się w dniach od 1 lutego do 30 września 2012 roku.
Warunkiem udziału w konkursie jest zorganizowanie kwesty ślubnej na rzecz Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięcego w Krakowie w ramach akcji „Podziel się swoim szczęściem”.
Pary, które się zgłoszą, wezmą udział w losowaniu wyjątkowej nagrody - tygodniowego pobytu w Zamku Czocha w Leśnej. Nagroda obejmuje zwiedzenie zamku z przewodnikiem, dostęp do siłowni, sauny, parking oraz pobyt w pokoju 2-osobowym. Pobyt na Zamku Czocha można zarezerwować od 1 października 2012 do 30 czerwca 2013 roku. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wróciłam z oglądania Monka i powiadam Ci, że od początku chodziło mu o to, by skraść całusa, spryciarz z niego, niezła intryga
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie nigdy nie drukowano na paragonie ABC. Kiedyś wchodziłam na oficjalną stronkę ABC, drukowałam stamtąd adres mojego sklepu i do tej kartki przypinałam paragon, było ok. Teraz tam nie gram.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może boi się psa? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8