Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poczytajcie koniecznie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zakładasz na sposób tradycyjny, a po golu swojej drużyny robisz tak, jak poniżej i wtedy ukazuje się Szczęsny
http://i.wp.pl/a/...-bk-face_getafe.jpeg Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie również, a myślałam, że kibice potrafią w takich sytuacjach tylko milczeć albo śpiewać Nic się nie stało... Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli Kibice Irlandii!
PS: A teraz oglądam mecz, którego nie ma
dawidekk - to jak to, niby będziesz Pan rządził w konkursach aż do września? Veto!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Racja
Jack Sparrow zgodziłby się z taktyką Odchodzę, żeby wrócić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W zgłoszeniu podawało się numer paragonu.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wobec zaistniałych zdarzeń, pasta będzie w cenie 25 zł
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gryfna
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pojechałam dziś na chwilkę do CH i przy okazji wstąpiłam do Tesco:
BAM / Katowice / Silesia City Center / Nie ma pasty konkursowej
Specjalnie sprawdzałam etykiety na półkach, czy czasem nie wyprzedali towaru, ale w ogóle nie było takiego opisu; gdy towaru brakuje, opis zostawiają z karteczką Przepraszamy, ten towar jest obecnie niedostępny. Czyli nie ma i nie było tam tej pasty
Przy okazji wstąpiłam do TUI, gdzie usłyszałam, iż ostatnio jakaś pani przyszła do nich z bonem wygranym przez jej dziecko w konkursie rysunkowym. Edyto? Olu? Basiu? Gratulacje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciii, to taka standardowa ściema - gdziekolwiek zadzwonisz, wszędzie usłyszysz, że Pani od konkursów jest na urlopie, don't worry, wyniki pewnie będą lada moment
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno można, ja zawsze odsyłam fotki, skany wychodzą bardzo niewyraźne... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co, obudziłaś się młodsza?
Nie wiem, ale strzelam: wejdź do galerii i kliknij przy wybranych zdjęciu Ustaw, jako główne zdjęcie profilowe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co możecie zrobić? Napisać do Tesco zapytanie, czy ten konkurs to farsa i fikcja, bo nie można nabyć produktów. Ale:
- nie wiecie, czy w całej Polsce tych past nie ma, a co kogo obchodzi, że akurat w Waszym sklepie wyprzedano te produkty? Zawsze mogą powiedzieć, że wykupili je gracze hurtownicy
- jeśli ostatniego dnia, na pięć minut przed północą, pasty się pojawią, Tesco będzie kryte, bo przecież umożliwia klientom nabycie produktu. A że nie każdego dnia i o każdej porze? Cóż, tego nikt nie obiecywał.
Można byłoby pisać reklamacje, gdyby:
- pasty nie było w żadnym sklepie Tesco na terenie Polski,
- nagrody przyznawano z podziałem na dni.
A tak można napisać tylko uprzejme zapytanie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie wierzyliście, że Tyskie Was wykończą, już literki przed oczami przeskakują
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wymiotłaś
Ja słałam eska z pociągu, wracając nocą z meczu w Gdańsku -> wszyscy inni pasażerowie w przedziale już spali, a ja sobie pam param na kartce krzywym pismem zgłoszenie gryzmoliłam, potem wklepałam je do telefonu i wysłałam, gdy pociąg ze świstem gnał pod gwiazdami, a powietrze niosło ze sobą zapachy nocnych stworzeń miasta.
Pomyślałam wtedy Jak wygram, zapamiętam ten konkurs na wiele lat. Nie wygrałam, skandal, ukradli mi wspomnienia!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedna nagroda przepadnie.
O ile nie odesłałaś jeszcze paragonu, możesz wybrać tę, na której Ci bardziej zależy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podaj nr na PW, to sprawdzę, czy jesteś na liście
U mnie null; jeśli kiedyś wygram w konku Smolara, to dam na mszę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8