Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie rozgoryczenie, raczej znudzenie
BTW, dzięki za przypomnienie o akcji ogólnopolskiej, już chciałam paragon z Kauflandzia wyrzucić, pochucham, podmucham i może coś wpadnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale kto odpowiada za taką ilość rezerwy, przecież nie organizator...
Duża ilość nagród miała zachęcić do uczestnictwa mugoli, co się ucieszą, że coś wygrają. Jeśli jakaś babcia wygra dla wnuczka zestaw kibica albo piłkę, to aż z fotela spadnie z wrażenia. I życzę mugolom takich wygranych, już mnie k* chwyta, jak czytam, że do kogoś dzwonili po raz piąty i znów odrzucił nagrodę, bo czeka na lepszą, a ma jeden paragon. Syf i tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbuj podłączyć myszkę do innego wejścia USB. Jeśli to nic nie da, myszka do wymiany. Ale możesz wcześniej zastosować złota zasadę informatyka, czyli zrestartować kompa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdzić końcówkę kabla od myszki, czy nie wypadł z tego otworu, w którym powinien tkwić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... a noce bezsenne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla Ciebie również brawa!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przysyłają eska z gratulacjami i prośbą o dane - podobno
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale w domu na pewno jakiś maniak gier by się znalazł, co?
No patrz, a ja tyle już tych możliwości potworzyłam i nic, może mój anioł stróż uważa, że gapienie się na szklany ekran to strata czasu i sabotuje moje wysiłki?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja beczę
Tiwi nie kupię, posiadam tak długą listę rzeczy do kupienia, że mogłaby Ziemię wzdłuż równika opleść. Ale rację masz, nie ma co raciczek załamywać, grać trzeba i bawić się!
olunka - sąsiedzi by spuchnęli z zazdrości na wieść, że oto sobie nawet do wuce telewizor wstawisz!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może wygrasz 5 telewizorów?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pani bardzo miła, ale po słowach nagroda drugiego stopnia przestałam się cieszyć, że dzwonią. Eh, co za pech mnie prześladuje z tymi tv, żeby zdjęcia z wycieczek albo filmy pooglądać, muszę do teściów na tiwi chodzić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) za uja nie potrafię nigdzie, ale to nigdzie wygrać tv, w całym swoim życiu ani jednego nie wygrałam, to jakieś fatum
2) wpadła piłka, a mam już tyle w kolekcji, że od razu zapowiadam akcję promocyjnej wyprzedaży z okazji Dnia Dziecka, gram i gram o główne nagrody, a durś ino bala mom
3) już do mnie nie zadzwonią, bo tylko 1 eska posłałam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ok, wieczorkiem
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, jeśli mój esemesik wygra, mogę oddać nawet dwa telewizory, takie pakowne, z pupą a'la J.Lo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja się WYJ¡TKOWO załapałam, cud nad Wisłą.
W krzyżówce jakieś skromne zestawy do pielęgnacji mleczaków. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spodziewam się, że czytają wpisy na forum i mają niezły ubaw
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, kiedyś przy takiej ilości nagród przebiegły organizator prześle po prostu esemesy o treści Zostałeś laureatem konkursu XX. Aby odebrać przyznaną Ci nagrodę, odeślij dane osobowe wraz z oryginalnym paragonem na adres YY w ciągu 4 dni. W przeciwnym razie nagroda przepada. I wtedy dopiero można się zacząć martwić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8