Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5187575 Napisano: 15.05.2012 10:10:09 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

jakie konflikty? to po prostu zwykła wymiana zdań którą ty postrzegasz jako konflikt..niewiem o co ci chodzi squika

emotka

PS: Dobranoc wszystkim, do widzenia, do jutra (znaczy się: do dziś za kilka godzin). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187563 Napisano: 15.05.2012 09:50:59 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

masz rację joan trzeba brać udział we wszystkich konkach...Nawet gdy nagrodą w konkursie są kaszki czy pieluchy.. To nic nie szkodzi że dzieci nie mam imi niepotrzebne ale jest allegro można sprzedać ...itp itd

Noo, na kaszki i pieluszki to miałabym w rodzinie jedną chętną, co w kółko powtarza A ćo to jeś? Ale jakoś nigdy nie grałam o coś takiego. A jeżeli zagram i wygram, żadne wyrzuty sumienia się nie pojawią emotka Grać we wszystkich konkursach? Nie znam nikogo, kto tak postępuje.

Jak już wspomniałam, niech się wypowie ten, co każdego miesiąca oddaje innym, co mu na koncie zostaje. Jedni zarabiają na konkursach, inni w biurach. To skandal, żeby się ktoś z uczciwego zarobku tłumaczyć musiał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187545 Napisano: 15.05.2012 09:32:12 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

emotka emotka emotka żeby chociaż te zestawy były warte tych wszystkich komentarzy emotka emotka emotka

Chacha, trafiłaś w sedno emotka

A najbardziej mnie wzrusza, jak ktoś bluzga brednie w stylu TY-A-TY nie potrzebujesz dwóch kremów / trzech zupek / czterech maskar emotka
Po pierwsze: jakim prawem ktoś śmie twierdzić, że wie, ile czego bliźniemu potrzeba? Jasnowidz?
Po drugie: jeśli ktoś chce się tak wypowiadać, to zakładam, że sam postępuje w następujący sposób -> dzień przed wypłatą dostrzega, że na koncie ma 200 zeta, więc idzie do szefa. I rzecze Szefie, och Kochany Szefie, mam 200 złotych na koncie, to nadwyżka, co prawda uczciwie wypracowana, ale co tam, nie należy mi się, tak mówią konkursowicze, trzeba te pieniądze przekazać Panu Markowi, inaczej będę pazerny itepe. Kto tak robi, niech zapoda podpieczętowany przez szefa wniosek albo schowa w kieszeń te kamienie, co się tu bez sensu wałęsają. Tyle w temacie.
PS: Byłabym zapomniała, jeśli nie kojarzycie żadnego Marka, to ja znam jednego, mogę podać numer konta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187533 Napisano: 15.05.2012 09:15:16 w Inne mniejsze markety
agencjasmolar napisał(a):

Agencja SMOLAR zaprasza Sz. P. forumowiczów do udziału w nowej loterii Woseby emotka Szczegóły jak zawsze na www.smolar.pl

Witam emotka
Mam daleko do Polo. Nie piję kawy. Nie lubię loterii. Nie zagram. Tym razem emotka

Nie rozumiem, czemu konkursowicze burzą się, że kilka literek więcej trzeba wcisnąć w telefonie emotka Zamierzają wysłać 10000 esemesów i boją się nadwyrężenia kciuka? emotka

PS: Nagrody zacne emotka

PS2: A do d* to są Moi Drodzy loterie, gdzie się żadnych danych nie wpisuje; pozwolę sobie przypomnieć akcję z gumiaczkami Timotei, gdzie ludzie z giwerą w ręce (tudzież z procą) paragonów poszukiwali, takie mieli szczęście w loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5186601 Napisano: 15.05.2012 01:41:21 w Rossmann
vingag napisał(a):

Matko, już dawno nie biorę udziału w Rossnetowych konkursach. Powinni wprowadzić zasadę , że 1 nagroda na 1 adres i tyle. Serce boli na taką pazerność.

Również tak na 99% nie biorę udziału, nic mnie u nich nie pociąga. Ale po 1 zestawie Ajaxa na głowę to tak akurat i niech każdy po sobie łazienkę i ubikację pucuje, nie ma się co spinać, że u kogoś w domu dwa płyny do kafelek stoją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5186527 Napisano: 15.05.2012 01:10:51 w Reklamacje wyników konkursów
79magda - tu się zgadzam; można zadzwonić, ale dopiero, gdy termin minie. Gdyby mi ktoś ciągle zawracał d*, pewnie poznałby mnie z tej gorszej i bardziej mrocznej strony. Często pracownicy agencji są nękani, bo gracz koniecznie chce wiedzieć, jaki dzień obdzwonili, żeby sobie mógł odpowiedni koszyczek starterów przez telefon przepuścić emotka

PS: Teraz wszystko powinno być dopięte na ostatni guzik, żeby się nie skompromitowali po raz drugi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5186500 Napisano: 15.05.2012 12:56:51 w Reklamacje wyników konkursów
aurorcia napisał(a):

To jest nie możliwe,że nikt z forum nic nie wygrał!
A wogóle to o jakim losowaniu ona mówiła? emotka Może jej się konkursy pomyliły??????????

Wiesz, zapewne część konkursów na najlepsze zgłoszenie i tak jest rozwiązywana w ten sposób, że losują, tylko nie dowiesz się tego, dopóki osobie w agencji się to nie wymsknie emotka Bo losowanie trwa przecież minutkę i można sobie oszczędzić wielu godzin pracy. Dlatego właśnie nie przemawiają do mnie argumenty w stylu jak ktoś posyła dobre zgłoszenia, to i tak wygra.
Oczywiście, nie zawsze lenistwo zwycięża, ale zakamuflowane loterie mnie nie dziwią. A czemu od razu nie napiszą, że dana promocja to nie konkurs, a loteria? Bo w przypadku loterii trzeba się starać o zezwolenie i zapłacić kasę fiskusowi emotka
Co do Palette: nie rozumiem, jak po Wpadce Roku pracownik tej firmy mógł palnąć takie głupstwo... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5184403 Napisano: 14.05.2012 11:29:32 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

goralecka napisał(a):

a mnie wkurza, że dostalam voucher do spa a czas na jego realizcję to 17 dni emotka Wiem, że są tacy co by pewnie już dziś się spakowali i się cieszyli ale ja zwyczajnie nie mogę w tym momencie wyjechać emotka
Nie lubię gdy mi organizator psuje radość z nagrody takimi zagraniami emotka

emotka
zadzwoń do hotelu, byc może zgodzą się teraz zarezerwować późniejszy termin emotka

Dobry pomysł, kojarzę sytuację, gdzie voucher musiał być ważny w dniu dokonywania rezerwacji emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5183854 Napisano: 14.05.2012 07:22:47 w Rossmann
Przetestuj pierwsza nowość od Olay!:

http://www.rossne....aspx?contestId=1120

Uczestników brak, kto z Was będzie pierwszy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5183484 Napisano: 13.05.2012 07:42:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Buu, a myślałam, że mam Superzdolności! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5183352 Napisano: 13.05.2012 06:12:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
nocti napisał(a):

Ale w wyszukiwarce? Bo jeśli tak to pewnie dlatego, że macie siebie w znajomych.

Ale od razu mówię.. nie jestem specjalistka od FB emotka

Nie mamy siebie w znajomych emotka

Również nie jestem specjalistką, ale i tak zhakowałam komuś konto i znalazłam osobę poza wyszukiwarką, więc uczucie bezpieczeństwa na FB to czysta iluzja... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5183286 Napisano: 13.05.2012 05:40:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
monikar napisał(a):

jest taka opcja na FB

Ta opcja nic nie daje, mój narzeczony ma ją włączoną, a znalazłam go w mig. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5183274 Napisano: 13.05.2012 05:37:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
nocti napisał(a):

Wydaje mi się, że widziałam taka opcję na FB, żeby nie pokazywało danych w wyszukiwarce.

Napiszcie dane tej osoby, wszystko da się znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5178588 Napisano: 10.05.2012 01:06:52 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

Popieram emotka Praca dla kobiet na 1/2 czy 2/3 etatu ale nie za 800 zl tylko sensowne pieniadze emotka )) Marzenia ah marzenia.

Obejrzałam kiedyś, bodajże na Iplexie, film o samowystarczalnych domach. Ale nie o naszpikowanych techniką, tylko o ekologicznych, wyglądają, jak z bajki, ulepione rękami właścicieli. Gdybyśmy w takich mieszkali, nie płacilibyśmy za prąd / ogrzewanie / wodę, a warzywa rosły by nam dorodne, że hoho. Bo zobacz, jaka część pensji idzie na opłaty emotka Gdyby ich nie było, wystarczyłoby mieć nawet te 800 zeta, żeby godnie i szczęśliwie żyć emotka Może nikt by na Kanary co kwartał nie leciał, ale od czego są konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5178456 Napisano: 10.05.2012 11:58:46 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Czy na konkurs mozna kupić płyn fairy 500 ml?

Nie widziałam regulaminu, ale zawsze można było kupić dowolne produkty. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5178439 Napisano: 10.05.2012 11:51:02 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

(...) zresztą przy takiej ilość kauflandów większość i tak zabezpiecza się w 4 paragony na sklep ( przynajmniej taka mam nadzieję)

No coś Ty, po co w ogóle robić zakupy, przeca teraz teoretycznie mogę zagrać na wszystkie Kauflandy w Polsce, a potem za grosze odkupić stosowne paragony, kto mi zabroni? emotka Bez sensu takie zasady, wolałam potencjalnych. Ale wiadomo, każdy ma inny gust emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5178420 Napisano: 10.05.2012 11:41:38 w Kaufland konkursy
Mniej więcej właśnie o to mi chodziło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5178415 Napisano: 10.05.2012 11:37:52 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

Kolejna sobota w pracy!!! Chyba trzecia w ciagu 1,5 m-ca, nic nie moge zalatwic, a nastepne szykuja sie wesela wiec zero wolnego!!!
Czy tez tak macie ze wypracowujecie nadgorziny gratisowe czyli nieplatne ani nie oddaja za to wolnego?????
Czasem zazdroszcze mamom siedzacym w domu z dziecmi!

Nie słyszałam o takim przypadku, tzn. wśród najbliższych. Choć jak pracowałam u pewnych buraków, raz zostaliśmy w biurze do 23:00, czyli 5h dłużej, a Pani Żona do mnie, że mogę następnego dnia przyjść godzinę później, jeśli już koniecznie muszę emotka Nigdy potem już nie zostałam dłużej, nie przyszłam też w żadną sobotę...
A co do mam: pracownikiem jest się 8h dziennie, mamą - 24h. Nie zazdroszczę, podziwiam i postuluję pracę na pół etatu dla wszystkich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5178400 Napisano: 10.05.2012 11:30:30 w Kaufland konkursy
79magda napisał(a):

Nie rozumiem Twojej argumentacji, przecież teraz również będzie potrzebne tyle paragonów, ile wygranych...

Ojtam, kobieta kobiety nie rozumie? emotka
Jaśniej już nie wytłumaczę, dopiero co wróciłam z komisariatu, gdzie Szanowny Pan Policjant spytał, co MI się udało załatwić, dostałam głupawki; sądziłam, że za coś im płacą z moich podatków, a wygląda na to, że jeszcze JA mam za nich odwalać robotę. Stan głupawki utrzymuje się. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5178379 Napisano: 10.05.2012 11:20:39 w Kaufland konkursy
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Mógł człowiek spokojnie zakupy zrobić i jakoś się przez paragonowe bagno przebić, a tak? Szkoda czasu i pieniędzy emotka

Możesz wyjaśnić, dlaczego?!

Dlaczego szkoda? Bo życie krótkie jest & pieniądze na drzewach nie rosną.
TQG miała specyficzne metody weryfikacji, które mnie odpowiadały. Kto dostał info o byciu potencjalnym laureatem na 11 telefonów, przy czym posiadał 1 paragon, ten miał problem. I mógł się jedynie polansować, jaki to jest utalentowany. Gdy robiłam zakupy na te konkursy, zawsze miałam poczucie, że to ma sens, choć oczywiście nigdy nie wiedziałam, czy coś wygram. Wyświetl w wątku >>
0 0