Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Dobranoc wszystkim, do widzenia, do jutra (znaczy się: do dziś za kilka godzin). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Noo, na kaszki i pieluszki to miałabym w rodzinie jedną chętną, co w kółko powtarza A ćo to jeś? Ale jakoś nigdy nie grałam o coś takiego. A jeżeli zagram i wygram, żadne wyrzuty sumienia się nie pojawią
Jak już wspomniałam, niech się wypowie ten, co każdego miesiąca oddaje innym, co mu na koncie zostaje. Jedni zarabiają na konkursach, inni w biurach. To skandal, żeby się ktoś z uczciwego zarobku tłumaczyć musiał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chacha, trafiłaś w sedno
A najbardziej mnie wzrusza, jak ktoś bluzga brednie w stylu TY-A-TY nie potrzebujesz dwóch kremów / trzech zupek / czterech maskar
Po pierwsze: jakim prawem ktoś śmie twierdzić, że wie, ile czego bliźniemu potrzeba? Jasnowidz?
Po drugie: jeśli ktoś chce się tak wypowiadać, to zakładam, że sam postępuje w następujący sposób -> dzień przed wypłatą dostrzega, że na koncie ma 200 zeta, więc idzie do szefa. I rzecze Szefie, och Kochany Szefie, mam 200 złotych na koncie, to nadwyżka, co prawda uczciwie wypracowana, ale co tam, nie należy mi się, tak mówią konkursowicze, trzeba te pieniądze przekazać Panu Markowi, inaczej będę pazerny itepe. Kto tak robi, niech zapoda podpieczętowany przez szefa wniosek albo schowa w kieszeń te kamienie, co się tu bez sensu wałęsają. Tyle w temacie.
PS: Byłabym zapomniała, jeśli nie kojarzycie żadnego Marka, to ja znam jednego, mogę podać numer konta
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Witam
Mam daleko do Polo. Nie piję kawy. Nie lubię loterii. Nie zagram. Tym razem
Nie rozumiem, czemu konkursowicze burzą się, że kilka literek więcej trzeba wcisnąć w telefonie
PS: Nagrody zacne
PS2: A do d* to są Moi Drodzy loterie, gdzie się żadnych danych nie wpisuje; pozwolę sobie przypomnieć akcję z gumiaczkami Timotei, gdzie ludzie z giwerą w ręce (tudzież z procą) paragonów poszukiwali, takie mieli szczęście w loterii
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również tak na 99% nie biorę udziału, nic mnie u nich nie pociąga. Ale po 1 zestawie Ajaxa na głowę to tak akurat i niech każdy po sobie łazienkę i ubikację pucuje, nie ma się co spinać, że u kogoś w domu dwa płyny do kafelek stoją
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Teraz wszystko powinno być dopięte na ostatni guzik, żeby się nie skompromitowali po raz drugi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiesz, zapewne część konkursów na najlepsze zgłoszenie i tak jest rozwiązywana w ten sposób, że losują, tylko nie dowiesz się tego, dopóki osobie w agencji się to nie wymsknie
Oczywiście, nie zawsze lenistwo zwycięża, ale zakamuflowane loterie mnie nie dziwią. A czemu od razu nie napiszą, że dana promocja to nie konkurs, a loteria? Bo w przypadku loterii trzeba się starać o zezwolenie i zapłacić kasę fiskusowi
Co do Palette: nie rozumiem, jak po Wpadce Roku pracownik tej firmy mógł palnąć takie głupstwo... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobry pomysł, kojarzę sytuację, gdzie voucher musiał być ważny w dniu dokonywania rezerwacji
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.rossne....aspx?contestId=1120
Uczestników brak, kto z Was będzie pierwszy?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mamy siebie w znajomych
Również nie jestem specjalistką, ale i tak zhakowałam komuś konto i znalazłam osobę poza wyszukiwarką, więc uczucie bezpieczeństwa na FB to czysta iluzja... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ta opcja nic nie daje, mój narzeczony ma ją włączoną, a znalazłam go w mig. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Napiszcie dane tej osoby, wszystko da się znaleźć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obejrzałam kiedyś, bodajże na Iplexie, film o samowystarczalnych domach. Ale nie o naszpikowanych techniką, tylko o ekologicznych, wyglądają, jak z bajki, ulepione rękami właścicieli. Gdybyśmy w takich mieszkali, nie płacilibyśmy za prąd / ogrzewanie / wodę, a warzywa rosły by nam dorodne, że hoho. Bo zobacz, jaka część pensji idzie na opłaty
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie widziałam regulaminu, ale zawsze można było kupić dowolne produkty. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No coś Ty, po co w ogóle robić zakupy, przeca teraz teoretycznie mogę zagrać na wszystkie Kauflandy w Polsce, a potem za grosze odkupić stosowne paragony, kto mi zabroni?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie słyszałam o takim przypadku, tzn. wśród najbliższych. Choć jak pracowałam u pewnych buraków, raz zostaliśmy w biurze do 23:00, czyli 5h dłużej, a Pani Żona do mnie, że mogę następnego dnia przyjść godzinę później, jeśli już koniecznie muszę
A co do mam: pracownikiem jest się 8h dziennie, mamą - 24h. Nie zazdroszczę, podziwiam i postuluję pracę na pół etatu dla wszystkich
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ojtam, kobieta kobiety nie rozumie?
Jaśniej już nie wytłumaczę, dopiero co wróciłam z komisariatu, gdzie Szanowny Pan Policjant spytał, co MI się udało załatwić, dostałam głupawki; sądziłam, że za coś im płacą z moich podatków, a wygląda na to, że jeszcze JA mam za nich odwalać robotę. Stan głupawki utrzymuje się. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlaczego szkoda? Bo życie krótkie jest & pieniądze na drzewach nie rosną.
TQG miała specyficzne metody weryfikacji, które mnie odpowiadały. Kto dostał info o byciu potencjalnym laureatem na 11 telefonów, przy czym posiadał 1 paragon, ten miał problem. I mógł się jedynie polansować, jaki to jest utalentowany. Gdy robiłam zakupy na te konkursy, zawsze miałam poczucie, że to ma sens, choć oczywiście nigdy nie wiedziałam, czy coś wygram. Wyświetl w wątku >>