Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5221464 Napisano: 04.06.2012 09:03:01 w Konkurs na forum2?
Te spojrzenia, wszędzie spojrzenia, wiercące dziurę w mózgu ukradkowe muśnięcia wzrokiem. Ma ochotę ściągnąć majtki i wystawić ich zawartość na widok publiczny - o tak, tam sobie patrzcie! Na pewno porobiły już zakłady, urzędnicze bukmacherki; a przecież wiadomo, że co czterdziesta osoba dostaje pracę, a co dwusetna staż, takie są zasady tego konkursu, wystarczy regulamin przeczytać. Mariolka o tym wie, już szesnasty raz staje w kolejce; ustawia się tak, co by jej nie wylosowali, ale trudno ludzi policzyć, gdy oni wiercą się, rękami machają i pismami trzepocą. Cyfry przelatują jej przed oczami, mnoży, dzieli, pierwiastki wyciąga, w końcu zmęczona podchodzi do okienka, a tam teczka. W teczce donos, że Pani K. bierze udział w grach losowych i nie należy jej się praca. No i git, Mariola chowa kalkulator Casio i na odchodnym pokazuje pani w okienku środkowy palec. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5221438 Napisano: 04.06.2012 08:51:54 w Konkurs na forum2?

joan

#5221333 Napisano: 04.06.2012 08:17:39 w Konkurs na forum2?
Oddajecie kodzik walkoverem? emotka Nie bać się, pisać emotka
Mariolka, my tu jesteśmy człowieki, co myślą systemem 160 znaków, a Ty pięćset każesz? emotka Podpowiedz chociaż, czyś posadę łyknęła czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5221284 Napisano: 04.06.2012 08:02:56 w Konkurs na forum2?
tereniagno napisał(a):

joan,ale masz dziś venę emotka potrzebuję hasła na konkurs palmolive emotka emotka

Ja też potrzebuję hasełka na Palmolive, właśnie staram się sensowną wenę obudzić, ale na razie poszła gdzieś na manowce i nie chce wrócić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5221243 Napisano: 04.06.2012 07:51:34 w Konkurs na forum2?
Westchnęła. Swędziały ją łydki, na których pulsowały okrągłe, piekące bąble. Co ją pokusiło, żeby przeczesywać las pokrzyw w poszukiwaniu kodów Tyskiego? Czy była to promocyjna puszka, niedbale rzucona bok śmietnika? Czy nietrzeźwa grupa nastolatków, siedząca na krawężniku? A może ten żar, co lał się z nieba, szepcząc gorącem Mariolu, czy myślisz teraz o zimnym piwku? Cokolwiek zwabiło ją w te gęste, spowite pajęczyną cieni zarośla, stało teraz za nią, drapiąc jej nogi aż do kolan. W końcu żar zwyciężył, odarł ją z savoir-vivru i wszelkich zahamowań. Zdjęła prawego buta, podwinęła spódnicę aż do ud i drapiąc się obcasem po bąblach wrzasnęła K* mać, ale mnie swędzi! Pracy nie dostała. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5221169 Napisano: 04.06.2012 07:33:53 w Konkurs na forum2?
Mariolka, ja poprzedniej nocy spałam godzinę, gorzej bywało tylko na studiach emotka Rano wypiłam colę + pepsi + zjadłam snickersa i nic mi nie ma emotka Ale jaja. Aczkolwiek słyszałam, że na starość człowiek mniej snu potrzebuje emotka

Spojrzała na swoje drżące od wpisywania esemesów konkursowych dłonie, zacisnęła w nich znaleziony w damskiej ubikacji paragon z Biedronki. Wstała, mechanicznym ruchem odgarnęła włosy z okularów i powiedziała: Nie interesuje mnie żadna praca, o ile nie otrzymam do dyspozycji samochodu służbowego z napędem 4x4, iPADa 4G oraz pięciu telefonów z opcją wysyłania esemesów premium. Przykro mi, hasta la vista, mujeres de PUP! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5220889 Napisano: 04.06.2012 05:54:21 w Wkurza mnie...
ziolko - dziewięć zeta? Ty masz wodę za półdarmo emotka U mnie winogrona prawie po 20 zeta, chyba taniej wychodzi wino kupić...

efelinkaaa - czasem mi się wydaje, że te ceny są sztucznie windowane, żeby ludzie bardziej harowali i za dużo nie myśleli emotka Ale co tam, konkursy przeganiają chmury z tego nieba, raz skuteczniej, raz mniej, ale zawsze słonko do nas mruga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5220806 Napisano: 04.06.2012 05:31:39 w Wkurza mnie...
mmagd napisał(a):

a mnie wkurzają zimne dłonie.. nawet marzną w lecie emotka

Ogólnie się zwala na złe krążenie krwi, ale jednak gdy człowiek zamarza w górach, to przecież najpierw organizm chroni najważniejsze narządy i tam dostarcza ciepło, a kończynami się nie przejmuje. Zatem w takie dni, jak teraz, po prostu noście ciuchy termoaktywne; to naprawdę dużo daje emotka Bez nich niestety pizga...

kamila10001 napisał(a):

Ja też tak mam, a w temacie wkurzają mnie (...) ceny ( chciałam kupić bób bo bardzo lubię ale cena 35 zł zcięła mnie z nóg niemalże)

Wczoraj mnie poraziło, gdy zobaczyłam, jak w moim mieście zmieniała się cena wody. W ciągu 6 lat, odkąd tutaj mieszkam,cena wody wzrosła prawie o 100%! emotka A pensje? Bo jakoś nie kojarzę, żeby ktokolwiek o czymś takim wspominał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5219984 Napisano: 04.06.2012 12:42:57 w Rossmann
Nudy na pudy, świecące psie budy, to wszystko już było (niejednej odbiło), nieładnie pisz razem, a nie walcz obrazem, pam param, jak dobrze, że nie gram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5219859 Napisano: 04.06.2012 11:49:15 w TESCO konkursy
Mają swoją oficjalną stronę, ostatnia aktualizacja z dziś, kto grał, może zadać niewygodne pytanie emotka

http://www.facebook.com/Tescomagazyn Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5219813 Napisano: 04.06.2012 11:32:27 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

Finał kuponowy z Tesco Magazyn:
http://itesco.pl/...comagazyn/online.swf str.6 emotka
*Voucher na wycieczkę za 5 tys zł wygrała Maria z Chorzowa
*Vouchery na wycieczki po 3 tys wygrała Maria z Rudy Śl.i Krzysztof z Warszawy
Jeszcze przed ogłoszeniem wyników spodziewaliśmy się takich tajemniczych zwycięzców.
Ciekawe gdzie lista pozostałych stu osób z kartami podarunkowymi emotka

Miasta niby aktywne konkursowo. Ale żeby nikt z forum nie wygrał? Niemożliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5219382 Napisano: 04.06.2012 08:17:45 w Wkurza mnie...
izoldaaa6 napisał(a):

właśnie na tych stronach mi tak wyszło, albo że w ogóle nie wysyłają takich rozmiarów - haha pierwszy i ostatni raz tak zrobiłam, no nic trzeba płacić za swoje błędy emotka

Podaj wymiary i wagę, coś się wymyśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5219113 Napisano: 03.06.2012 10:02:44 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

Joan, jutro Ci odpiszę i wyślę kodzik... Dzisiaj padam...padam... W kurniku mnie wykończyli... emotka

Rzeczywiście Cię wykończyli psychicznie, skoro chcesz mi przesłać mój własny kod emotka Spoko koko zostaje on w puli emotka Dobranoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5218878 Napisano: 03.06.2012 07:54:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
kliknijmi napisał(a):

Gratuluję, posiadaczce auta!
ale pamiętajcie,że na tym wisi haczyk...
z 2-3lata temu wygrałam auto u Nas w miescie jak zrobilo sie przeglad auta w okreslonym czasie to paragon wzial udzial w losowaniu pierwsza osoba nie odebrala telefonu a my bylismy na miejscu losowania, wylosowali nas wszystko pieknie, tylko... naklejek firmowych nie mozna zerwac a na dodatek chyba po roku czasu MOZNA TO AUTO OD NICH ODKUPIC!!!!! mimo iz je wygralismy ono bylo ich wlasnoscia;/ mam nadzieje ze w twoim wypadku tak nie bedzie... Pozdrawiam i jeszcze raz Gratuluje

Zanim się zagra, regulamin trzeba przeczytać emotka A wygranemu autu nie zagląda się w... emotka

Baja31 - gratulacje! Niech Ci jeszcze długo towarzyszą dobre emocje związane z tak wspaniałą wygraną, BRAWO! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5218771 Napisano: 03.06.2012 07:10:19 w Konkurs na forum2?
mariolakal - aaa, najprostsza myśl okazała się trafieniem w sedno emotka
Pamiętaj, co by mieć brud za paznokciami, limo na oku (możesz użyć kredek Dawidka) i papieros za uchem emotka

Zdaje się, że wygrałam swojego koda, zostawiam więc w puli - przypominam, to PIŁKOSZAŁ emotka

Niestety muszę spadać, bo mam dziś ustalić szczegóły wyjazdu wakacyjnego. Nie dosyć, że muszę się dostosować do mnóstwa innych osób, w tym nawet do opinii swojego przyszłego teścia, to jeszcze znalazłam kilka fajnych ofert last minute na czerwiec, a tu Mój zrzędzi, że NIE-BO-EURO emotka Niech uj strzeli to całe EURO, ja pierdziu, jestem wścieknięta, zaraz pożrem ten voucher ze smakiem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5218730 Napisano: 03.06.2012 06:51:44 w Konkurs na forum2?
Ale musiałabyś iść na dodatkowy kurs / szkolenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5218717 Napisano: 03.06.2012 06:48:43 w Konkurs na forum2?
Ale... Ci się nie chce? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5218704 Napisano: 03.06.2012 06:46:01 w Konkurs na forum2?
Witam po 2 dniach pauzy.

Nie potrafisz jeszcze obsługiwać czegoś, co związane jest z proponowanym etatem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5216503 Napisano: 01.06.2012 09:27:48 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

wrócił z knajpy z kodzikami tyskiego... emotka emotka emotka

Najważniejsze, że Cię wspiera w działaniach konkursowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5216422 Napisano: 01.06.2012 08:57:12 w Konkurs na forum2?
UP chciał, żebyś coś im doniosła, a nie miałaś tego. Wyświetl w wątku >>
0 0