Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5177239 Napisano: 09.05.2012 04:50:51 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

konkurs w Kauflandzie przeprowadza 4frame emotka

Nic przeciwko 4F nie mam, ale w tych konkursach zawsze brałam udział ze względu na TQG emotka Mógł człowiek spokojnie zakupy zrobić i jakoś się przez paragonowe bagno przebić, a tak? Szkoda czasu i pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5176583 Napisano: 09.05.2012 11:35:13 w Kaufland konkursy
edytka301 napisał(a):

Wreszcie coś emotka Od 10-27.05. Troszczymy się o wiosenny budżetTrzeba kupić dwa produkty podanych marek (Fairy, Ariel, Lenor, Vizir, Pampers, dreft, AmbiPur) i napisać, co najbardziej lubisz w wiośnie. Do wygrania po 4 bony 100zł na sklep, czyli chyba to, co tygrysy lubią najbardziej emotka

Dziękuję Ci bardzo za info, lubię te konkursy, czekałam na niego od dawna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5176463 Napisano: 09.05.2012 10:55:05 w Reklamacje wyników konkursów
agamaty napisał(a):

W O W ... szacun dla Albedo i Henkel... no to czekamy na kolejne wyniki..

No, powiem Ci, zdziwili mnie. Na początku poszedł mejl do Henkela, a odpowiedź przyszła... od Albedo, żeby przesłać oficjalną reklamację (dla mnie to oznaczało info: może się uczestnikom nie będzie chciało pisać, sprawa ucichnie, ukręcimy łeb, zamieciemy pod dywan). A teraz takie coś! Trzymam kciukasy za Was! emotka

nocti - przyszła mejlem emotka Mogę zapodać screena, jeśli ktoś sobie życzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5176437 Napisano: 09.05.2012 10:42:29 w Reklamacje wyników konkursów
Nie wiem, czy było na forum:

Do wszystkich uczestników konkursu „ZAWSZE OLŚNIEWAJ¡CA Z PALETTE”.

Mając na uwadze dobro wszystkich osób, biorących udział w konkursie „ZAWSZE OLŚNIEWAJ¡CA Z PALETTE” („konkurs”), firma Albedo Marketing, organizator konkursu, chciałby poinformować, że w porozumieniu z firmą Henkel Polska sp. z o. o., uprawnioną do korzystania z marki Palette, podjęła decyzję o przeprowadzeniu wyboru dodatkowych zwycięzców konkursu i ufundowaniu dla nich dodatkowych nagród.

Podczas realizacji konkursu doszło do nieprawidłowości, których skutkiem było ogłoszenie listy zwycięskich haseł, wśród których znalazły się także takie, które – choć zdaniem jury najciekawsze – nie spełniały wszystkich kryteriów ustalonych regulaminem. Takich haseł było 22, przyznano na ich podstawie 35 nagród.

Dlatego też jury konkursu zbierze się powtórnie i w trybie pilnym, do dnia 14 maja 2012 roku, wybierze dodatkowych 22 zdobywców nagród dziennych, 12 zdobywców nagród tygodnia oraz jednego dodatkowego zdobywcę nagrody głównej samochodu osobowego Nissan Micra.

Lista dodatkowych zwycięzców, która uzupełni listę zwycięzców, ogłoszoną poprzednio i pozostającą w mocy, zostanie podana do publicznej wiadomości do dnia 1 czerwca 2012 roku za pośrednictwem strony www.palettemojkolor.pl. Wszystkie dodatkowe nagrody trafią do rąk zwycięzców w trybie i terminie zgodnym z regulaminem konkursu.

Decyzja o przyznaniu dodatkowych nagród wynika z szacunku dla wszystkich uczestników konkursu i użytkowników produktów Palette. W kolejnych konkursach, w tym organizowanych na zlecenie Henkel Polska sp. z o. o., dołożymy wszelkich starań, aby tego rodzaju sytuacje nie miały miejsca oraz aby zabawa konkursowa pozostawała niezakłócona.

Za wystąpienie powyższej sytuacji pragniemy przeprosić wszystkich uczestników konkursu.

Z poważaniem,

Mirek Młynarczyk
Członek Zarządu
Albedo Marketing sp. z o.o.

Szczegółowy tryb wyboru dodatkowych zwycięzców:
1. Jury w trybie pilnym, do dnia 14 maja 2012 roku dokona wyboru łącznie 35 dodatkowych nagród. Wybór zostanie przeprowadzony w każdej sytuacji, gdy nagrodzone wcześniej hasło nie spełniało regulaminowych wymogów i dotyczy to zarówno nagród dziennych, tygodniowych jak i nagrody głównej.
2. Do dnia 16 maja 2012 roku dodatkowi zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej w trybie i w sposób określony w regulaminie konkursu. W terminie do 31 maja 2012 roku zwycięzcy nagród dodatkowych będą zobowiązani spełnić spoczywające na nich wymogi regulaminowe uprawniające do odbioru nagrody.

3. Lista dodatkowych zwycięzców zostanie opublikowana do dnia 1 czerwca 2012 roku na stronie konkursowej www.palettemojkolor.pl.

4. Zgodnie z regulaminem nagrody zostaną wydane dodatkowym zwycięzcom do dnia 20 czerwca 2012 roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5176427 Napisano: 09.05.2012 10:37:27 w Wkurza mnie...
bc14 - współczuję, chyba musieli być kompletnie pijani, skoro tak mocno się pocięli... Wczoraj wieczorem na ruchliwej ulicy w moim mieście nietrzeźwe nastolatki urządziły sobie zapasy na środku jezdni, walczyli kretyni w paterze, było ciemno i cud, że im nikt głowy nie rozjechał (a może jednak w końcu tak się stało).

Wkurza mnie:
1) bank - jego pracownicy ciągle dzwonią, żeby powiedzieć, że nic nie wiedzą. To po uja mi d* zawracają.
2) policja - jutro o 11:00 wizyta na komisariacie, nie wiadomo, po co, nic nowego nie wiem, nic dla nich nie mam.
3) debil z Niemiec - brak kultury i agresja słowna podczas rozmowy telefonicznej zawsze mnie szokują. Aż się cała trzęsę, niech już się skończy wątek z kradzieżą, bo mi psychika siada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5174418 Napisano: 08.05.2012 07:19:15 w Popraw sobie humor...
Aż trudno uwierzyć, ale wygląda na to, że na FB był konkurs organizowany przez fanpejdż o nazwie ''Są czapeczki, są cenzuraczki'' emotka

http://forumprawn...rs-na-facebooku.html Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5174399 Napisano: 08.05.2012 07:07:06 w TESCO konkursy
falus napisał(a):

Polskich znaków się nie używa, bo sms skraca się z 160 do 70 znaków. A jak piszesz polskie znaki i to jest nokia - to i tak dochodzą bez polskich znaków (można to zmienić) emotka emotka

Racja. Poza tym, esemes nie musi być cacuś ¡ Ê, bo ludzki mózg naprawia słowa podczas ich odczytywania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5173643 Napisano: 07.05.2012 01:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

po pierwsze - agencja nie upublicznia haseł, więc nie ma czego się wstydzić

po drugie - raczej nie wierzę, że wszyscy nagrodzeni grali bez paragonów emotka

Chodziło mi o to, że wygrana bez paragonu, to żadna wygrana -> to tak, jak gdyby ktoś chciał się pochwalić, że szalał autem, jak idiota, ale udało mu się uniknąć mandatu albo że jechał bez biletu, ale kanar go nie chwycił. IMO nie ma się czym asić emotka
PS: Pamiętaj, że część konkowiczów w pracy siedzi, a startery zostawili w domu w woreczku. Nagród było niewiele, bo AŻ całe 10 szt. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5173622 Napisano: 07.05.2012 01:44:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

a mnie zastanawia, dlaczego w Paragonach przed południem było poruszenie kauflandowo-wedlowskie

jedni szukali, inni chcieli się pozbyć

tylko nikt nie przyznawał się do wygranej emotka

Bo w takich okolicznościach wstyd się przyznać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5173371 Napisano: 07.05.2012 11:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czyli mogę teraz z czystym sumieniem bele co posłać emotka

Możesz emotka Np. cos takiego:
Skoro haseł nie czytacie i ten konkurs w d* macie, nie poświęcę nawet chwili na to, aby mózg wysilić, bo to według mnie jest kpina, że losuje tu maszyna! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5173228 Napisano: 07.05.2012 10:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asior24 napisał(a):

Jeśli bierzecie udział w SONKO - to nie trzeba się starać -
dzwoniłam do firmy, gdzie można zobaczyć wyniki - to pewien człowiek mi powiedział, że są na bieżąco przez system losowane i wtedy mail do tej osoby wysyłają...
a w paragrafie 3 - punkt 13 regulaminu wyraźnie piszą że komisja będzie brała pod uwagę kreatywność i pomysłowość w udzielaniu odpowiedzi. emotka

Jakie produkty, taka organizacja promocji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5173118 Napisano: 07.05.2012 09:12:55 w dziś mam urodzinki
annaszura napisał(a):

Ja mam dziś urodziny emotka

Wszystkiego najlepszego, dużo wspaniałych chwil i radujących serce prezentów, również od organizatorów konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5172742 Napisano: 06.05.2012 08:21:20 w Pomocy!!!!
amif napisał(a):

zrobiłam dzisiaj konkursowe zakupy w Kauflandzie, niestety bardzo słaby wydruk, konk dopiero się zaczął, do końca pewnie zostanie mi blady papierek z tego paragonu, jak go przechować żeby cokolwiek z nadruku zostało?

Paragon skseruj, żeby mieć wyraźne dane, wtedy, jeśli paragon całkiem wyblaknie, w POKu wydrukują Ci duplikat czy coś podobnego. Ja przechowuję paragony w koszulkach segregatora, nie blakną nawet po wieeelu miesiącach emotka
PS: Też mam aktualnie takiego prawie albinosa z Kauflandzia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5171805 Napisano: 05.05.2012 02:30:03 w Carrefour konkursy
anus napisał(a):

a konkurs BAM w zakończonych? przecież trwa do 9.05 emotka

Tak napisano na ulotce, ALE... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5171572 Napisano: 05.05.2012 09:30:44 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Kur*a, zrobiłam zakupy w stokrotce a na paragonie nie mam nazwy sklepu! Akurat rolka się skończyła, i paragon jest, ale widnieje tylko NIP z całości nazwy! Jaki pech..

A paragon trzeba wysłać razem ze zgłoszeniem? NIP powinien wystarczyć, w końcu służy do identyfikacji podatnika emotka Możesz odesłać paragon z pieczątką sklepu na odwrocie albo paragon z wydrukiem tej strony: http://www.stokrotka.pl/klienci/kontakt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5171315 Napisano: 04.05.2012 09:31:15 w Konkurs na forum2?
0 0

joan

#5171296 Napisano: 04.05.2012 09:18:22 w Konkurs na forum2?
Coś latającego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5168652 Napisano: 02.05.2012 12:51:49 w co chcielibyście wygrać?
maro napisał(a):

fajnego faceta, jest taki konkurs?

Nie wiem, czy jest, ale:
- gwarancji do Niego nie dostaniesz,
- mężczyzna jest drogi w utrzymaniu,
- sprzedaż Twojego egzemplarza na części byłaby niezgodna z prawem.
I pamiętaj, że taki konkurs cechuje ogromny stopień trudności, trzeba nie tylko popisywać się kulinarnie, ale też wierszem z rękawa sypać, pieśni pochwalne układać, laurki dziergać, SMSy hurtowo słać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5168386 Napisano: 02.05.2012 09:13:13 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
magic18girl napisał(a):

Dostałam od chłopaka tłuszcz naturalny w słoiku ze świni emotka jak dobrze że bez okazji..

Ja bym to potraktowała, jako ostrzeżenie, że tak kończą laski, które zachowują się wobec niego, jak świnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5168247 Napisano: 02.05.2012 06:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

konkurs kamis beznadziejny i nie ma się o co zabijać
...jeśli się wygra, a wysłało się więcej zgłoszeń, chcą odpowiednią liczbę paragonów
- paskudnie weryfikują zwycięzców, chca skany dowodów

I to chyba bardzo dobrze - na pohybel oszustom i cwaniakom
emotka

Hehe, wg mnie to same zalety, gdybym była mięsożercą z własnym ogródkiem, na pewno wzięłabym udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0