Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt nie każe oddać, skoro zostało nagrodzone zgłoszenie niespełniające regulaminu, jest to nagroda dodatkowa, poza regulaminem. Skoro agencja chce nagrodzić taką osobę, nie można im zabronić.
Zatem niech przyznają teraz nagrodę regulaminową, bo laureata nie ma.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
He he, od razu widać, że to brać konkursowa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba, a jak wygodnie się wtedy zakupy robi!
http://m.ariva.de...orb_kopf_233649p.jpg
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O gustach nie chcę dyskutować, bo to bez sensu.
Nie wygrałam, ale i tak wysłałam reklamację, w imieniu tych, którzy nie zaglądają na forum. Błędy można popełniać, ale błędy się naprawia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Lepiej, żeby im tak głupi pomysł nawet przez myśl nie przeszedł, Internet to skuteczna broń przeciwko firmom, co ruchają klientów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A teraz niech nagrodzą ludzi zgodnie z regulaminem, a kto za to zapłaci, to mnie uj obchodzi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ocierasz się o bezczelność, radzę uważać. Nie wiem, czemu puściły Ci nerwy
Nie masz prawa twierdzić, że wszyscy graliśmy nieregulaminowo. Za to my mamy prawo się domagać, żeby agencja robiła to, za co bierze kasę od sponsora, a każde zgłoszenie było równo traktowane pod względem zgodności z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jako niewiasta niezamężna chciałabym się dowiedzieć, jakiż to odcień zachwycił adama? Bo to chyba tylko Henkel wie
A to nagrodzone zgłoszenie ma ponad 380 znaków:
Palette Tajemnica mojego blasku to...uwielbiam zaskakiwac sama siebie.Uwielbiam zabawe kolorem pelnym blasku.Takie sensacyjne zmiany z nadejsciem wiosny sa bardzo pozytywne ,w idealny sposob wyrazaja mnie sama,kochajaca tecze zywych barw od glebokiej czerwieni az po ciemne bordo-to ja szalona i zaskakujaca!Szalenie zadowolona z moich wlosow pelnych blasku dzieki farbie PALETTE
PS: Wszystkich zgłoszeń nie czytałam, niemniej kilka ładnych znalazłam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak nie mogą się wytłumaczyć, mogliby podać pierwsze 160 znaków, a potem (...), ale jednoznacznie poinformowali świat, że wygrało CAŁE długaśne zgłoszenie; regulamin powinien być dla wszystkich taki sam.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem, sponsor może wybierać, mnie to nie przeszkadza, ale ze zgłoszeń, które spełniają warunki regulaminu, a te nieregulaminowe agencja powinna od razu odrzucać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Art. 919. § 1. Kto przez ogłoszenie publiczne przyrzekł nagrodę za wykonanie oznaczonej czynności, obowiązany jest przyrzeczenia dotrzymać.
Czy należy przez to rozumieć, że oznaczona czynność to przesłanie SMSa o długości maksymalnie 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie, pozdrówka dla firmy UNLIMITED, nie daliście mi iPADa, ale przynajmniej - w odróżnieniu od innych organizatorów, nie daliście d*
PS: W sprawie Palette napisałam bezpośrednio do firmy Henkel.
PS2: Zróbcie PrintScreeny, bo znając życie, za chwilę wszystko zniknie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
OK, tak zrobię. Najbardziej mnie wk*, jak wszyscy mówią Pani twierdzi, że ją okradziono...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.scambo.../SNCF-TGV.com-Montry Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tych transakcji nie przeprowadzono z użyciem PINu czy podpisu. Żeby ukraść pieniądze z karty kredytowej przez neta, wystarczy znać dane, które każdy może odczytać z karty i adres danej osoby.
PS: U mnie w umowie niczego takiego nie ma. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziś znów wizyta w banku, bo kwoty kradzieży zeszły i wreszcie można coś ruszyć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A zobaczy, co napisano o samym województwie śląskim: W ubiegłym roku na terenie województwa śląskiego przeprowadzono 36 nielegalnych loterii, natomiast w pierwszym kwartale tego roku odnotowaliśmy aż piętnaście tego typu przypadków - informuje Aldona Węgrzynowicz, Izba Celna w Katowicach.
W temacie: bank właśnie raczył rozksięgować skradzione pieniądze, przynajmniej reklamację można złożyć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dom Muzyki i Tańca zorganizował loterię. Teraz czas na... kary finansowe
http://www.tvs.pl..._kary_finansowe.html
PS: W temacie pierd* banku, niczego nie udało się załatwić, panienki wpisują reklamację w jakiś system (z nerwów zapomniałam, jaki), a nie da się wybrać z listy transakcji tych moich, bo są niezaksięgowane i ich na tej liście nie ma
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale kradzież przez neta to inna bajka, niestety.
I wkurza mnie to, że tak zdominowałam ten wątek