Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5160443 Napisano: 25.04.2012 11:17:46 w Wkurza mnie...
gracet napisał(a):

lolo napisał(a):

ktos się cieszy, pewnie nieświadomy ustępstw od regulaminu, a teraz co ma oddac coś co do niego należy?

chyba sobie żartujesz!
jak można być nieświadomym regulaminu???

Nikt nie każe oddać, skoro zostało nagrodzone zgłoszenie niespełniające regulaminu, jest to nagroda dodatkowa, poza regulaminem. Skoro agencja chce nagrodzić taką osobę, nie można im zabronić.
Zatem niech przyznają teraz nagrodę regulaminową, bo laureata nie ma.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160266 Napisano: 25.04.2012 10:09:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Tajemnicą blasku pana Wojciecha jest Tajemnica mojego blasku to 3 kilo milosci,ktore pod moim sercem gosci i radosc,ktorej doznalam,gdy na ten krok sie zdecydowalam.

Wiem, wiem, że to żadna zbrodnia wysyłać wersję damską, gdy się jest facetem i odwrotnie, ale to tak zabawnie zawsze wygląda w wynikach potem emotka a jeszcze ciąża u faceta to już w ogóle kumulacja emotka

WOW... Pan Wojciech ma szansę wygrać 1 mln $ bo tyle oferowali facetowi, który urodzi dziecko
emotka emotka

He he, od razu widać, że to brać konkursowa emotka Hasło bez ozdobników i słodzenia marce, podoba mi się, bo jest nietypowe w porównaniu do zgłoszeń owłosionych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160211 Napisano: 25.04.2012 09:50:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Ale wy pitolicie, w konkursach chodzi o to by wygrać, a skoro słodzenie marce daje rezultaty to nie bede pisać o cenzura marynie, chyba normalne czy zbyt skomplikowane dla co poniektórych?

emotka To oczywista oczywistość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160182 Napisano: 25.04.2012 09:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

nocti napisał(a):

Powiem tak... mam wielki uraz do produktów Palette więc nikomu nie życzę otrzymania rekompensaty w postaci kosza produktów... emotka

Kosz jest po to, by go potem założyć na głowę w celu ukrycia fryzury
emotka

No ba, a jak wygodnie się wtedy zakupy robi! emotka

http://m.ariva.de...orb_kopf_233649p.jpg
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160158 Napisano: 25.04.2012 09:28:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Ale powiedzmy, że o gustach się nie dyskutuje.
Dyskutować można jednak o konkretnym złamaniu regulaminu, w postaci przekroczenia liczby znaków. I na tym powinny opierać się reklamacje. Gdybym wygrała (nawet biżuterię), na pewno bym jedną wysłała.

O gustach nie chcę dyskutować, bo to bez sensu.
Nie wygrałam, ale i tak wysłałam reklamację, w imieniu tych, którzy nie zaglądają na forum. Błędy można popełniać, ale błędy się naprawia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160133 Napisano: 25.04.2012 09:14:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

I to jest myśl emotka emotka Za błędy się płaci. Byleby się nie chcieli wykupić koszem produktów w stylu Wedla i nieprzyznanych piłek emotka

Lepiej, żeby im tak głupi pomysł nawet przez myśl nie przeszedł, Internet to skuteczna broń przeciwko firmom, co ruchają klientów... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160102 Napisano: 25.04.2012 09:03:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nikomu nie każę zwracać nagrody emotka Pamiętajcie, że regulamin przyrzeka przyznanie określonych nagród za zgłoszenia zgodne z regulaminem. Przyjmijmy zatem, że te osoby, które dostały nagrody za dłuższe hasła, nagrodzono dodatkowo, ze względu na błędy pracowników organizatora emotka
A teraz niech nagrodzą ludzi zgodnie z regulaminem, a kto za to zapłaci, to mnie uj obchodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160033 Napisano: 25.04.2012 08:35:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jkkp napisał(a):

nocti napisał(a):

jkkp napisał(a):

a ja czytam i sobie myślę pogięło WAS emotka ludzie nie umiecie przegrywać!!! Ja posłałam kilkadziesiąt haseł, zero wygranej i nie widze problemu, a WY? Przerażacie mnie, może zamiast grać w konkursach, weźcie się do jakiejś normalnej pracy emotka

Jeśli popierasz nieprzestrzeganie zasad i regulaminów to Twoja sprawa.
Niektórzy piszący reklamacje nawet nie brali udziału w konkursie, ale niech Ci będzie - nie umiemy przegrywać. emotka emotka emotka

każdy z WAS grał nieregulaminowo!!!!!!! ile posłaliście haseł, ile mieliście paragonów, no ludzie co z WAMI, widziecie tylko to co chcecie widzieć emotka

Ocierasz się o bezczelność, radzę uważać. Nie wiem, czemu puściły Ci nerwy emotka Osobiście posłałam jedno zgłoszenie, zakupy zrobiła dla mnie Mariolka, bo włosów nie farbuję, choć zacznę, bo w związku z niedawną kradzieżą pieniędzy mocno posiwiałam emotka

Nie masz prawa twierdzić, że wszyscy graliśmy nieregulaminowo. Za to my mamy prawo się domagać, żeby agencja robiła to, za co bierze kasę od sponsora, a każde zgłoszenie było równo traktowane pod względem zgodności z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5160018 Napisano: 25.04.2012 08:30:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tajemnica mojego blasku to lsniace wlosy w odcieniu Wlasnie na ich temat adam sprawil mi pierwszy komplement. Dzis jestesmy juz malzenstwem.

Jako niewiasta niezamężna chciałabym się dowiedzieć, jakiż to odcień zachwycił adama? Bo to chyba tylko Henkel wie emotka I adam oczywiście.

A to nagrodzone zgłoszenie ma ponad 380 znaków:
Palette Tajemnica mojego blasku to...uwielbiam zaskakiwac sama siebie.Uwielbiam zabawe kolorem pelnym blasku.Takie sensacyjne zmiany z nadejsciem wiosny sa bardzo pozytywne ,w idealny sposob wyrazaja mnie sama,kochajaca tecze zywych barw od glebokiej czerwieni az po ciemne bordo-to ja szalona i zaskakujaca!Szalenie zadowolona z moich wlosow pelnych blasku dzieki farbie PALETTE

PS: Wszystkich zgłoszeń nie czytałam, niemniej kilka ładnych znalazłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5159951 Napisano: 25.04.2012 08:06:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

Zawsze mogą się tłumaczyć, że brali pod uwagę tylko 160 znaków, bo np ja czytając to hasło, mam wrażenie, że jest to zlepek dwóch haseł emotka

Tak nie mogą się wytłumaczyć, mogliby podać pierwsze 160 znaków, a potem (...), ale jednoznacznie poinformowali świat, że wygrało CAŁE długaśne zgłoszenie; regulamin powinien być dla wszystkich taki sam.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5159942 Napisano: 25.04.2012 08:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

Kiedyś miałam przyjemność rozmawiać z osobami z Albedo na temat wyboru laureatów (byłam początkująca i mnie to bardzo ciekawiło). Dowiedziałam się wtedy, że oni robią wstępna selekcję i tą listę wysyłają do sponsora (wtedy też był to Henkel). Później kilka razy spotkałam się z sytuacją, kiedy główne wybierał sponsor a nie ludzie z agencji.
.....
ach, ile nerwów sobie i konkursowiczom agencje by zaoszczędziły, gdyby nie publikowali zwycięskich haseł emotka

Owszem, sponsor może wybierać, mnie to nie przeszkadza, ale ze zgłoszeń, które spełniają warunki regulaminu, a te nieregulaminowe agencja powinna od razu odrzucać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5159899 Napisano: 25.04.2012 07:34:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak w ogóle, co sądzicie o tym zapisie kodeksu Cywilnego:

Art. 919. § 1. Kto przez ogłoszenie publiczne przyrzekł nagrodę za wykonanie oznaczonej czynności, obowiązany jest przyrzeczenia dotrzymać.

Czy należy przez to rozumieć, że oznaczona czynność to przesłanie SMSa o długości maksymalnie 160 znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5159883 Napisano: 25.04.2012 07:25:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

vilemo napisał(a):

maliszka ale wczoraj chyba chwaliliśmy konkurs Pewne Zagranie - fajne hasła, dobrze przeprowadzony - czyli można... emotka

Dokładnie tak. O ile gust komisji to sprawa bardzo subiektywna, to przeprowadzenie konkursu i przejrzystość zasad zasługują na uznanie. emotka

PS... w życiu bym Palette nie kupowała gdyby nie konkurs emotka więc to kolejny dowód na to, że konkurs napędza sprzedaż emotka

Właśnie, pozdrówka dla firmy UNLIMITED, nie daliście mi iPADa, ale przynajmniej - w odróżnieniu od innych organizatorów, nie daliście d* emotka Może niektórzy nie zdają sobie sprawy, ale oprócz Pewnego zagrania agencja Unlimited przygotowała też wcześniej min. promocję Coty Wygraj 2012. I biorąc pod uwagę te 2 akcje, jestem pod wrażeniem zaangażowania pracowników tej agencji (mam porównanie z innymi). Jeśli brakowało czegoś w oświadczeniu - informowali SMSem. Jeśli ktoś chciał się dowiedzieć, czy wygrał - mógł uzyskać info telefoniczne. Jeśli po tygodniu nie dotarł do nich list z danymi - dzwonili spytać, czy wszystko w porządku, czy nie trzeba pomóc itp., a ja zwyczajnie nie miałam czasu na PP pójść, bo po co się spieszyć, skoro 14 dni miałam. Dla mnie coś wspaniałego! emotka

PS: W sprawie Palette napisałam bezpośrednio do firmy Henkel.

PS2: Zróbcie PrintScreeny, bo znając życie, za chwilę wszystko zniknie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5158313 Napisano: 24.04.2012 08:24:10 w Wkurza mnie...
vilemo napisał(a):

Zawsze możesz napisać, że w Internecie pojawiły się informacje o tym, że działa jakaś grupa hakerów tym się zajmująca i Twój przypadek nie jest jednostkowy i dodatkowo to załączyć...

OK, tak zrobię. Najbardziej mnie wk*, jak wszyscy mówią Pani twierdzi, że ją okradziono...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5158286 Napisano: 24.04.2012 08:12:01 w Wkurza mnie...
Pozwalam sobie spytać: czy poniższe informacje można jakoś w sposób korzystny wpisać w moją reklamację dot. kradzieży? Nie wiem, jak to ubrać w słowa...

http://www.scambo.../SNCF-TGV.com-Montry Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5158213 Napisano: 24.04.2012 07:42:54 w Wkurza mnie...
quaqua napisał(a):

joan sprawdziłam w swojej umowie o kartę kredytową i mam zapis, że bank odpowiada 72h wstecz od zgłoszenia zastrzeżenia karty za wszystkie transakcje nieautoryzowane PINem lub podpisem.
A nuż masz też taki zapis?

Tych transakcji nie przeprowadzono z użyciem PINu czy podpisu. Żeby ukraść pieniądze z karty kredytowej przez neta, wystarczy znać dane, które każdy może odczytać z karty i adres danej osoby.
PS: U mnie w umowie niczego takiego nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5158183 Napisano: 24.04.2012 07:25:23 w Wkurza mnie...
cb656 - a widzisz, da się, ja wczoraj spytałam w banku, czy bank informuje swoich użytkowników o podejrzeniu kradzieży i zastrzeżeniu ich kart, a pani do mnie, że bank nie ma takiego obowiązku. Obowiązku, rozumiesz, nie ma czegoś takiego, jak obsługa klienta na właściwym poziomie, są tylko obowiązki emotka
Dziś znów wizyta w banku, bo kwoty kradzieży zeszły i wreszcie można coś ruszyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5158157 Napisano: 24.04.2012 07:14:00 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Dom Muzyki i Tańca, często ma jakieś hmmm problemy.
Nie mówiąc o tym, że bilety na miejsca się często dublują.

A zobaczy, co napisano o samym województwie śląskim: W ubiegłym roku na terenie województwa śląskiego przeprowadzono 36 nielegalnych loterii, natomiast w pierwszym kwartale tego roku odnotowaliśmy aż piętnaście tego typu przypadków - informuje Aldona Węgrzynowicz, Izba Celna w Katowicach. emotka

W temacie: bank właśnie raczył rozksięgować skradzione pieniądze, przynajmniej reklamację można złożyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5158107 Napisano: 24.04.2012 06:50:05 w Wkurza mnie...
Warto przeczytać cały artykuł:

Dom Muzyki i Tańca zorganizował loterię. Teraz czas na... kary finansowe

http://www.tvs.pl..._kary_finansowe.html

PS: W temacie pierd* banku, niczego nie udało się załatwić, panienki wpisują reklamację w jakiś system (z nerwów zapomniałam, jaki), a nie da się wybrać z listy transakcji tych moich, bo są niezaksięgowane i ich na tej liście nie ma emotka Wkurza mnie to, nie wiem, co dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5156530 Napisano: 23.04.2012 10:31:22 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

moją też sobie ktoś UKRADŁ - prawie 3000 zł a bank (albo raczej VISA) mi oddał w całości

Ale kradzież przez neta to inna bajka, niestety.

I wkurza mnie to, że tak zdominowałam ten wątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0