Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przyjdę tam dziś spytać o dane tych transakcji. Będę głośno mówić o kradzieży, braku ochrony środków i policji.
Jutro przyjdę, bo pewnie transakcje zostaną rozksięgowane (jeszcze wiszą). Co ciekawe, ponoć przed rozksięgowaniem nie mogę złożyć reklamacji
W sumie, to mogę przychodzić codziennie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mogłam jeszcze pójść do placówki, może za 2 godziny... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W temacie aut. Mnie wkurzyła babka na infolinii, powiedziała mi Ale jak to, to Pani ma tę kartę w ręce, to Pani nie można było ukraść pieniędzy, na karcie jest kod weryfikacyjny. Oni są chyba w erze dinozaurów, to tak, jakby komuś skradziono samochód, a ubezpieczyciel do niego Ależ proszę Pana, jak Pan ma kluczyki, to jak ktoś mógł odjechać Pana samochodem?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja też wyrobiłam z powodu biletów lotniczych, w dodatku do wygranej kiedyś wycieczki, ironia losu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wczoraj dokładnie to zrobiliśmy, niestety, wypłacone środki nijak się mają do ogromu kwoty skradzionej. Wiwat skarpeta.
ziolko - hasło do konta mam na token, to nie tak łatwo złamać, a np. przy karcie kredytowej dane są zawsze te same (nr karty - stały, dane osobowe - stałe, nr CVV - stały), raz wykradną i koniec
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z wypłatą kasy z bankomatu to jest własnie nieco inaczej (bardziej korzystnie dla klienta), niż przy kradzieży przez neta... Dobrze, że Ci się udało
PS: Czy są tu może ze 2 osóbki, którym mogłabym wysłać mój pomysł na pismo do banku na mejla i powiedziały by mi, co o nim sądzą, czy jest przekonujące, czy coś zmienić itp.? Za 5 będę miała gotowe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niekoniecznie, wykradane są całe bazy danych, tutaj artykuł na ten temat:
http://www.egospo...latnosci,1,20,2.html
A tu coś szokującego:
http://www.alert2...nal_reklamacji_.html
PS: evika0, dzięki za wczorajszą rozmowę, tak się nakręciłam i mi ciśnienie skoczyło, że pół nocy nie spałam, na szczęście mi to wk* zostało po przebudzeniu, ubiorę je w słowa i około południa gnam do banku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A po Bożym Narodzeniu to czasem nowiutkiej oponki nie miałaś?
Idę spać, wyśnijcie sobie te 4 kółka, od rowerów, samochodu albo w pieniążkach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wsciekly - dobrą pamięć masz
poprostuanette - niestety, nie wszystko da się załatwić bez karty kredytowej, dlatego ją wyrobiłam. A transakcje zostały dokonane w EURO gdzieś za granicą, ale gdzie, tego bank nawet jeszcze nie wie, nie mam do kogo dzwonić...
PS: Co innego, gdyby to był Polak, wtedy podajesz policji jego adres na tacy i może nawet się tym zajmą, ale że bliżej nieokreślony obcokrajowiec opłacił moją kartą np. weekend w Tropical Islands? Kogo-go-to... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie też się to w głowie nie mieści; właśnie się dowiedziałam, że to nie ja, a bank zastrzegł kartę
Oczywiście, pieniędzy nie wstrzymają. Idę na obiad, trzymajcie się! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Karta zastrzeżona,a na koncie nie ma pieniędzy, które można jeszcze zablokować.
Co do Visy, zadzwonię z ciekawości
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8