Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5154532 Napisano: 21.04.2012 08:23:12 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

wkurza mnie,że ciągle te same osoby szukają paragonów,co oznacza dla mnie tyle,że oszukują,grają nie spełniając zapisów regulaminów,rozumiem ,że losowo może coś się zdarzyć ,no ale tak ciągle-to chyba przesada emotka

Chcę Ci tylko napisać, że Cię rozumiem, żebyś przypadkiem nie czuła się samotna w swoich poglądach emotka Jak ktoś jest chciwy i przed oczami ma tylko mamonę, to nigdy, ale to przenigdy nie zrozumie, o co Ci w ogóle chodzi. Choć jestem chętna do pomocy (wiem, że różnie bywa, czasem zły los, czasem ktoś uległ pokusie), to w większości przypadków jednak zwyczajnie na horyzoncie nie ma nikogo, kogo warto by wesprzeć. Szkoda.

nocti - no mówię Ci, totalna olewka, widać skoro nie jestem córką prezydenta, to sobie mogę wypłakać morze łez, a potem napisać reklamację, ale z tego, co czytam w necie, to klapa emotka Jestem dziś kłębkiem nerwów, pewnie znowu posiwiałam, taka młoda, a siwków pełno. Dzięki za dobre słowo, idę do łóżka, to będzie ciężka noc. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154503 Napisano: 21.04.2012 08:06:50 w Wkurza mnie...
nocti - trzymaj mocno proszę, bo dosłownie nie będę miała na chleb ani herbatę emotka

Pracownica banku powiedziała, że transakcja nie została zakończona i zaksięgowana, ale nie mogą jej wstrzymać, bo przecież wszystkie dane zostały wpisane poprawnie i nie ma podstaw. Zatem płątności pójdą i koniec kropka. Ale mogę złożyć reklamację, nic nie stoi na przeszkodzie. Łatwo jej mówić, nie jej pieniądze... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154494 Napisano: 21.04.2012 08:02:53 w Wkurza mnie...
zeida napisał(a):

...no bo byliśmy w lokalu w parę osób na spotkaniu klasowym, ale tam nie idzie pogadać ( byli tam 5 godzin), więc koleżanka, która ma chatę, zaprasza na następne spotkanie klasowe za miesiąc w jej chacie - no i co? Niesmak jakiś mi się zrobił, wrogość jakaś, no nie wiem...

Faceci czasem coś palną, ale to przecież nie oznaka zdrady emotka Jeśli facet zdradza, to raczej chyba oficjalnie nie zapowiada, z kim i gdzie emotka A koleżanka z dawnych lat może być pasztetem, jakich marielu zjada na śniadanie, mieszkać z mężem i siódemką dzieci...

W temacie: właśnie wróciłam z komendy. Po godzinnym drążeniu rany z policjantem, mam ochotę złodziejowi ukręcić łeb gołymi rekami i wypruć flaki brudnym widelcem. I jeszcze tej panience, co dzwoniła do mnie, jak topiłam smutek w wannie i spytała, czy mi wyrobić nową kartę emotka Ogólnie, do d* weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154028 Napisano: 21.04.2012 02:51:58 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

jeszcze może wchodzić w grę błąd systemu bankowego, który transakcje dubluje i w ten sposób czyści konto

Nie, to nie są zdublowane transakcje, to 100% kradzież. Idę się położyć, źle mi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154001 Napisano: 21.04.2012 02:30:02 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, dzięki za dobre chęci, ale ja już kiedyś opisywałam tu na forum przypadek mojego kolegi, któremu skradziono kasę z karty, poszedł na policję, a funkcjonariusze nie wiedzieli, czego on w ogóle od nich oczekuje, musiał im opisać, co mogliby w tej sytuacji zrobić, ale mieli go w d* i nawet mu powiedzieli wprost, że nie ma się tym kto zająć, bo u nich nikt nie mówi w języku angielskim (pieniądze ukradziono w EURO) emotka

Chyba czeka mnie weekendowa zabawa w detektywa, a na policję pójdę i tak, jeśli kasa rzeczywiście zniknie na amen, bo teraz jeszcze kradzież nie zaistniała, przecież nie rozksięgowali przelewów, a że konto puste, to już nikogo nie obchodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153982 Napisano: 21.04.2012 02:17:46 w Wkurza mnie...
mia - mam token o zmiennym haśle, w necie płaciłam wiele razy, kartę mam od wielu X miesięcy, nie da się w ten sposób dojść, kto zwinął kasę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153966 Napisano: 21.04.2012 02:08:28 w Wkurza mnie...
wsciekly - to karta kredytowa, w życiu nie wypłacałam z niej kasy w bankomacie, ktoś sobie nią zrobił darmowe zakupy w necie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153942 Napisano: 21.04.2012 02:00:05 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

Joan, zgubiłas kartę czy skan z bankomatu ?

Kartę mam, wracałam z parku i chciałam kupić masło, a babka na kasie do mnie, że nie mam dostępnych środków emotka Myślałam, że jej coś kasa źle odczytała, zapłaciliśmy gotówką, kilka minut później przyszliśmy do domu, wchodzę na konto, a tam puściutko, zadzwoniłam do banku, karta zablokowana, a pieniędzy nie ma (aktualnie widnieją jako Autoryzacja)... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153920 Napisano: 21.04.2012 01:50:01 w Wkurza mnie...
Jakiś pierd* kut* ukradł mi wczoraj z karty wszystko, co na niej było emotka Kartę zastrzegłam, ale dziś, czyli PO tym, gdy pieniądze i tak już zostały zablokowane do rozliczenia. Jestem załamana, kazano mi czekać do poniedziałku, żeby sprawdzić, jak banki zaksięgują te transakcje, rozpacz, po prostu rozpacz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152251 Napisano: 20.04.2012 01:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kluseczka napisał(a):

dzięki, jeszcze mi zdradź z jakiego konkursu czy akcji, mogłam wylosować spotkanie z tym panem emotka

a był ktoś może na takim spotkaniu ??

Może to był ten?

https://www.e-kon...rticles-2-95428.html Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152233 Napisano: 20.04.2012 01:34:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kluseczka napisał(a):

Czy jest taki pan kucharz Okrasa z tv czy jakoś podobnie ?? właśnie rozmawiałam z panią przez telefon, która zaprosiła mnie na spotkanie kulinarne na 19 maja do Katowic - podobno mój nr telefonu został wylosowany - nic nie kojarzę emotka

http://www.tvp.pl...nia/kuchnia-z-okrasa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152180 Napisano: 20.04.2012 12:47:27 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

Jak sobie dziś pasjansa stawiałam to mi wyszło ,że 2 rowery moje i że mię dziś zawiadomiom
więc ja już dziś te 4 kółka opijam :rotfl

Cztery kółka? Może Ci pasjans w jakimś konkursie autko przepowiada, a Ty ciągle ino ten Always i Always emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152168 Napisano: 20.04.2012 12:40:08 w Paragony
79magda napisał(a):

To nie tylko o to chodzi... trzeba mieć jeszcze psa, specjalnie wytresowanego, by zjadał paragony, dziecko, które je wylizuje/obsikuje/drze w drobny mak. Oprócz tego dopuszczalne są tornada, nawałnice, trzęsienia ziemi, tsunami, gradobicie oraz Alibaba i 40 rozbójników...
emotka

No ba, nie zapominajmy też o przygranicznych zbójcach, Babie Jadze, tajnych stowarzyszeniach, potworach w szafie, Kapitanie Pirackim, dementorach i złych charakterach z Mody na sukces emotka Szokujące jest jedynie, że to wszystko przydarza się non stop, ileż można mieć nieszczęścia w szczęściu!

My tu żartu-żartu, mam nadzieję, że można, tak dla urozmaicenia monotonności niniejszego wątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152146 Napisano: 20.04.2012 12:24:07 w Paragony
mundek2004 napisał(a):

na 4 ostatnich stronach szukasz 4 paragonów emotka

emotka
Synek, zrozum: po prostu musisz więcej wygrywać, ciągle i ciągle, wtedy się szuka paragonu codziennie, a Ty się najwidoczniej za mało starasz i jeszcześ nie wszedł na Pantełon Miszczuf, ale nie przejmuj się, u mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5151873 Napisano: 20.04.2012 10:50:32 w Carrefour konkursy
Na stronie MC można znaleźć 2 różne określenia (różne konki) - czy to rozróżnienie było tam już wcześniej? emotka

Lista laureatów nagród głównych...

Lista osób nominowanych do nagród głównych... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5150134 Napisano: 19.04.2012 11:59:36 w Paragony
pazdzi0h napisał(a):

wojtek i reszta potrzebuje b.pilnie paragonu finish leclerc, piszcie na PW

A Ferdek nie ma? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5149897 Napisano: 19.04.2012 10:30:43 w Carrefour konkursy
nocti napisał(a):

Dokładnie tak. Ja sobie często zapisuję regulaminy na dysku, ale w Old Spice akurat nie planowałam grać więc go nie zapisałam.
Wtedy to nie wiem... wysyłać plik jako dowód? Skan wydrukowanego regulaminu? Każda zmiana powinna być w jakiś sposób widoczna na stronie głównej, że dnia xx.xx.2012 nastąpiła zmiana, prosimy o zapoznanie się. Cokolwiek.

Ja z kolei drukuję regulaminy, bo często znikają tuż po zakończeniu konkursu. I kij mnie obchodzi, że ktoś nie potrafi liczyć do dwóch emotka

Miałam już sytuację, że zrobiłam zakupy na kilka paragonów, a organizator postanowił zmienić zapis w ten sposób, że wartość minimalna zakupionych produktów musiała każdorazowo wynosić 20 zeta emotka Niestety, nie wiadomo było, kiedy zmiany zostały wprowadzone, wk* się i wywaliłam paragony. Koniec końców wygrałam nagrody n-tego stopnia, nie chcieli paragonów. Niesmak pozostał... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5149868 Napisano: 19.04.2012 10:22:57 w Carrefour konkursy
nocti napisał(a):

A swoją drogą... jak ktoś wczoraj kupił JEDEN Old Spice i zagrał to co...??
Ja akurat nie, ale przecież na stronie nie ma śladu po starym, błędnym regulaminie. Jedyny ślad to chyba tu na forum.

Wtedy raczej ok, można się wykłócić.

Ale pomyśl o tym, że ktoś wczoraj wydrukował regulamin, ale kupi produkty w następna sobotę, co wtedy? Czy uczestnik konkursu ma obowiązek codziennie sprawdzać, czy organizator przypadkiem nie postanowił wprowadzić zmian? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5149783 Napisano: 19.04.2012 09:56:49 w Carrefour konkursy
Nic nie piecze / swędzi / chlupie,
bo gdy przy Maryny d*
Always pachnie, dba i czuwa,
to dziewka pod niebem fruwa!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5149756 Napisano: 19.04.2012 09:48:42 w Carrefour konkursy
denira napisał(a):

a jakie pisaliście dokończenie? odnośnie podpasek czy coś innego?

To konkurs podpaskowy, trzeba było słać eski o d* Maryny, bo gwarantowała wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0