Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chcę Ci tylko napisać, że Cię rozumiem, żebyś przypadkiem nie czuła się samotna w swoich poglądach
nocti - no mówię Ci, totalna olewka, widać skoro nie jestem córką prezydenta, to sobie mogę wypłakać morze łez, a potem napisać reklamację, ale z tego, co czytam w necie, to klapa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pracownica banku powiedziała, że transakcja nie została zakończona i zaksięgowana, ale nie mogą jej wstrzymać, bo przecież wszystkie dane zostały wpisane poprawnie i nie ma podstaw. Zatem płątności pójdą i koniec kropka. Ale mogę złożyć reklamację, nic nie stoi na przeszkodzie. Łatwo jej mówić, nie jej pieniądze... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Faceci czasem coś palną, ale to przecież nie oznaka zdrady
W temacie: właśnie wróciłam z komendy. Po godzinnym drążeniu rany z policjantem, mam ochotę złodziejowi ukręcić łeb gołymi rekami i wypruć flaki brudnym widelcem. I jeszcze tej panience, co dzwoniła do mnie, jak topiłam smutek w wannie i spytała, czy mi wyrobić nową kartę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, to nie są zdublowane transakcje, to 100% kradzież. Idę się położyć, źle mi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba czeka mnie weekendowa zabawa w detektywa, a na policję pójdę i tak, jeśli kasa rzeczywiście zniknie na amen, bo teraz jeszcze kradzież nie zaistniała, przecież nie rozksięgowali przelewów, a że konto puste, to już nikogo nie obchodzi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kartę mam, wracałam z parku i chciałam kupić masło, a babka na kasie do mnie, że nie mam dostępnych środków
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to był ten?
https://www.e-kon...rticles-2-95428.html Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.tvp.pl...nia/kuchnia-z-okrasa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cztery kółka? Może Ci pasjans w jakimś konkursie autko przepowiada, a Ty ciągle ino ten Always i Always
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba, nie zapominajmy też o przygranicznych zbójcach, Babie Jadze, tajnych stowarzyszeniach, potworach w szafie, Kapitanie Pirackim, dementorach i złych charakterach z Mody na sukces
My tu żartu-żartu, mam nadzieję, że można, tak dla urozmaicenia monotonności niniejszego wątku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Synek, zrozum: po prostu musisz więcej wygrywać, ciągle i ciągle, wtedy się szuka paragonu codziennie, a Ty się najwidoczniej za mało starasz i jeszcześ nie wszedł na Pantełon Miszczuf, ale nie przejmuj się, u mnie to samo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Lista laureatów nagród głównych...
Lista osób nominowanych do nagród głównych... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Ferdek nie ma?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja z kolei drukuję regulaminy, bo często znikają tuż po zakończeniu konkursu. I kij mnie obchodzi, że ktoś nie potrafi liczyć do dwóch
Miałam już sytuację, że zrobiłam zakupy na kilka paragonów, a organizator postanowił zmienić zapis w ten sposób, że wartość minimalna zakupionych produktów musiała każdorazowo wynosić 20 zeta
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wtedy raczej ok, można się wykłócić.
Ale pomyśl o tym, że ktoś wczoraj wydrukował regulamin, ale kupi produkty w następna sobotę, co wtedy? Czy uczestnik konkursu ma obowiązek codziennie sprawdzać, czy organizator przypadkiem nie postanowił wprowadzić zmian?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bo gdy przy Maryny d*
Always pachnie, dba i czuwa,
to dziewka pod niebem fruwa!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To konkurs podpaskowy, trzeba było słać eski o d* Maryny, bo gwarantowała wygraną