Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5149721 Napisano: 19.04.2012 09:39:25 w Carrefour konkursy
nocti napisał(a):

joan napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Dawać Alwaysa emotka Ja chce rower ze skrzydełkami emotka

Na pewno go chcesz? emotka

http://images.wik...flight-attempt-1.jpg

Ale ten rower... to razem z operatorem czy bez?? emotka emotka

Tylko rower, tutaj wersja z ulotki konkursowej Always emotka

http://www.dreami...lyingBicycleGirl.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5149682 Napisano: 19.04.2012 09:27:37 w Carrefour konkursy
ashley878 napisał(a):

Dawać Alwaysa emotka Ja chce rower ze skrzydełkami emotka

Na pewno go chcesz? emotka

http://images.wik...flight-attempt-1.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5148328 Napisano: 18.04.2012 02:14:56 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

szukam paragonu na konkurs tesco snickers lub m&m. chetnie odkupie.chodzi mi o okres z pierwszego etapu konkursu czyli do 16 kwietnia zainteresowanych zapraszam na pw.

może ktoś ma taki paragonik?

Daj sobie to info w stopkę, pls... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5148150 Napisano: 18.04.2012 01:00:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Też możliwe,że 15 szczęśliwiec wygrał
3 nagrody emotka
i może to być monia z Poznania ze swoimi czarami emotka

Przez esemesa te czary nie działają emotka

A szczęśliwiec może po prostu od tygodnia intensywnie imprezuje z okazji wygrania autka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5148023 Napisano: 18.04.2012 12:00:29 w Carrefour konkursy
sambolera napisał(a):

z gazetki uroda http://www.carref...jna/katcrf20120417u/

Aaa, to nie wiem, myślałam, że coś Ci się przyśniło, a tu wręcz przeciwnie, masz oko detektywa emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5148005 Napisano: 18.04.2012 11:53:35 w Carrefour konkursy
sambolera napisał(a):

sambolera napisał(a):

nic nie widze na str carrefoura-ile jest nagrod w konkursie welli?

W jakim konkursie Welli? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5146148 Napisano: 17.04.2012 01:47:23 w Wkurza mnie...
DHL i te ich hasła Nie mogę Panią połączyć z Panią X, bo ona nie obsługuje klientów przez telefon, jeśli dostała Pani e-maila, proszę do niej napisać. K* mać, jakość obsługi sięgnęła dna, skoro cizie się boją telefonów odbierać emotka Mam ochotę wysłać jej w mejlu wielkiego kut* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5145438 Napisano: 17.04.2012 08:51:34 w Carrefour konkursy
nocti napisał(a):

A jaki oni mają problem pomieszać imiona i nazwiska. Imię Pana a i nazwisko pana c i w ten sposób stworzyć listę.
Jak dla mnie sprawa bez szans.

Nam chodzi tylko o ustalenie, czy to Kammaro została przyznana nagroda, czy tez komuś innemu. Jeśli będzie inne nazwisko, nie ma co sznupać, ale możliwe, że organizator podał dane Kammaro, a nagrody nigdy nie wysłał. Jeśli poszły jej dane, muszą przedstawić list przewozowy i tutaj sprawa się rypnie, jakby co.

pola731 i tereniagno - wiadomo, u mnie to samo, nawet ludzie o takich samych imionach i nazwiskach mieszkają na tej samej ulicy emotka Ale z MC jest, jak uczą w szkole jazdy: zawsze, ale to zawsze obowiązuje zasada ograniczonego zaufania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5145419 Napisano: 17.04.2012 08:44:36 w Carrefour konkursy
kammaro napisał(a):

Pewnie zasłonią się ochrona danych osobowych i że nie mogą udzielić takiej informacji...

Wtedy pozostaje zadzwonić do sponsora i poprosić o wyciągnięcie listy laureatów danego konkursu. Następnie można przesłać skan dowodu osobistego i poprosić o oficjalne oświadczenie sponsora z podpisem i pieczątką firmową, że osoba, której dane znajdują się na dowodzie, została laureatem lub nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5145408 Napisano: 17.04.2012 08:40:58 w Carrefour konkursy
kammaro napisał(a):

@ joan jeszcze nie widziałam innego Sebastiana z Chorzowa na liście innych konkursów, za to nie pierwszy raz, kiedy nie biorę udziału w konkursie Media C. jestem na liście
P.S.
W słynnym konkursie Club Cards nawet kilka razy bylismy na liście

Ty to wiesz, ja to wiem, ale to, że żadna z nas innego Sebastiana na liście nie widziała, to nie argument, żeby Ci przysłali ekspres emotka
Tak myślę na przyszłość: co tu robić w tego typu sytuacjach?

mia - myślę, że uczestnik konkursu ma prawo skontaktować się ze sponsorem i domagać się podania nazwiska laureata. Mogą powiedzieć, że pełna lista do wglądu tylko u sponsora/ organizatora, ale co tam, może jednak warto się przejechać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5145391 Napisano: 17.04.2012 08:34:34 w Carrefour konkursy
bartula napisał(a):

O matko, czytam to i nie wierzę. Raz brałam udział w konk z Media C. jako początkujący konkursowicz i już po pierwszym razie widać było że coś nie tak z tą firmą. Nic się z tym nie da zrobić?

A jak Kammaro im udowodni, że to o nią chodzi? Zadzwoni, to powiedzą, że niejednemu psu Burek i tyle... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5145364 Napisano: 17.04.2012 08:24:40 w Carrefour konkursy
kammaro napisał(a):

Właśnie chciałam sprawdzić czy jest lista z Colgate
http://www.media-.../colgate/wygrani.htm
i dowiedziałam się, że mąż wygrał ekspres w konkursie, w którym nie braliśmy udziału emotka emotka
Czy media Contact zawsze połowę nagród zgarnia dla siebie, wpisując na listę laureatów dane osób, które nie brały udziału w danym konkursie emotka emotka
Ale oni mi podnoszą ciśnienie emotka

Hmmm. Albo to nie on, albo nie mogli się skontaktować z laureatem, a zatem ekspres ma Ania z drugiego piętra i sprawa zamknięta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5145173 Napisano: 17.04.2012 06:34:53 w Wkurza mnie...
fel0 napisał(a):

A mnie z rano wq.... bo nie wkurzył kurier który nie chce wydać paczki która ma przyjsc na siostre mimo pisemnej zgody na potwierdzenie odbioru . Bo ona musi osobiście , a pisali mi , żebym taka zgode miał to będe mógł odebrać.Tak mi podniosł ciśnienie ,że mi sie już odechciało spać mimio ,że spałem 5h-.-

U mnie z rana odwrotne wkurzenie: sąsiad nadmienił, że na sieni leży przesyłka do mnie emotka Szkoda, że jej kurier nie zostawił na śmietniku, może obierki ziemniaczane by mu pokwitowały odbiór tych 100 zeta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5143152 Napisano: 16.04.2012 10:12:33 w Wkurza mnie...
ziolko - nawet mi nie mów o Anglii, wkrótce zostanę tu sama, jak palec...
Niestety, masz rację, kto dzieci nie ma, ten zaraz mieć będzie emotka Aczkolwiek sama znam przypadek osoby, która ledwo się zatrudniła (a dostała umowę na czas nieokreślony), od razu w ciążę zaszła, co za przypadek emotka Dziecko ma kilkanaście miesięcy, ona w domu siedzi i bierze kasę od pracodawcy, który ledwo ją na oczy widział. Proszę kamieniami nie rzucać, ale nie podoba mi się to. Potem się dziwić, że firmy są przewrażliwione emotka

pola731 - nie zawsze to rodzic dziecko odbiera, czasem babcia i nie ma co wymagać, żeby z lubą czytała wszystkie kartki, jakimi oklejone jest przedszkole. Poza tym, dziecko może być przez 2 tygodnie chore i co wtedy, skąd rodzic będzie wiedział, co i jak w najbliższym czasie?
Obowiązkiem nauczyciela jest skutecznie poinformować rodziców o sprawach organizacyjnych w sposób wygodny dla obu stron i własnie mejl mi tu najbardziej pasuje. Odpowiedzialność za przeczytanie mejla spoczywa na rodzicach emotka A przesłanego mejla można wydrukować 1x i na drzwi nakleić - dla tych, co z neta nie korzystają. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5143085 Napisano: 16.04.2012 09:56:07 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pytania o dzieci są pytaniami niedozwolonymi, jeśli chodzi o rozmowy kwalifikacyjne
emotka

zgadza się ,ale musiałabyś iść do sądu - a w naszej rzeczywistości jest jak jest

Najlepsze jest to, że zadają je osoby, które z kapusty się nie wzięły, a do tego same mają dzieci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5143045 Napisano: 16.04.2012 09:46:10 w Popraw sobie humor...
slavek napisał(a):

Biedaczyna!

http://mistrzowie...dynos.jpg?1334177289

Ten wypadek miał miejsce dlatego, że gościu OŚLEPŁ i nie widział drogi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5142967 Napisano: 16.04.2012 09:22:02 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

oj, joan chyba za dużo amerykańskich filmów oglądasz
emotka w naszych realiach jeżeli ktoś wywiesi kartkę na drzwiach, to właściwie uważa się sprawę za załatwioną, no bo przecież pisze... A ja oczywiście idąc do przedszkola powinnam czytać codziennie wszystkie kartki emotka

A wcale nie, sama to wymyśliłam emotka Ale tak na poważnie, to myślałam, że mailing to coś oczywistego; przecież tyle samo czasu zajmie wklepanie info do Worda, co do mejla i puszczenie go do wszystkich rodziców emotka

PS: Najbardziej ekstremalne są opowieści mojego kolegi o wieczornych wycieczkach po centrach handlowych, gdy się dowiaduje po pracy w dzień A, że syn ma przynieść do przedszkola na dzień B np. duże ilości gładkiej bibuły w kolorach białym i czerwonym albo szerokie tasiemki z tkaniny, bo przecież dom rodzinny to skład z art. papierniczymi i materiałami ozdobnymi na każdą okazję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5142907 Napisano: 16.04.2012 09:02:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rodos napisał(a):

Mam pytanie, czy jest ktoś na tym forum kto wygrał kiedykolwiek nagrody z programów Polsatu typu must be the music bo jakoś tak nie dowierzam temu Solorzowi. Ogólnie co myślicie o tego typu konkursach rozgrywanych w trakcie trwania programu?

W sylwestrowych ludzie wygrali, więc chyba to nie przekręt emotka Ale pomyśl o tych wszystkich mugolach, co ślą esemesy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5142890 Napisano: 16.04.2012 08:59:06 w Dziś cieszę się z.....
bartula napisał(a):

Zrealizowany weekend Prymat w Wiśle Gołębiewski, dzisiaj wróciłam
....ktoś z forum może też tam był? emotka
Fajny odpoczynek, na który tak normalnie człowieka nie stać emotka emotka

Nie byłam tam, niemniej skoro polecasz, to trzeba wygrać emotka
Mnie dziś zimno, wieczorem idę wygrzać stare kości w saunie, może to nie SPA, ale na to mnie dzisiaj stać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5142881 Napisano: 16.04.2012 08:55:37 w Wkurza mnie...
Powiem Wam babeczki, że to wszystko jest niesmacznym żartem -> przecież można organizacyjne info zamieszczać na stronie przedszkola, a jeśli nie ma kto aktualizować strony, to zawsze jest jeszcze mailing emotka Wyświetl w wątku >>
0 0