Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko rower, tutaj wersja z ulotki konkursowej Always
http://www.dreami...lyingBicycleGirl.jpg Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno go chcesz?
http://images.wik...flight-attempt-1.jpg Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Daj sobie to info w stopkę, pls... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przez esemesa te czary nie działają
A szczęśliwiec może po prostu od tygodnia intensywnie imprezuje z okazji wygrania autka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aaa, to nie wiem, myślałam, że coś Ci się przyśniło, a tu wręcz przeciwnie, masz oko detektywa
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W jakim konkursie Welli? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nam chodzi tylko o ustalenie, czy to Kammaro została przyznana nagroda, czy tez komuś innemu. Jeśli będzie inne nazwisko, nie ma co sznupać, ale możliwe, że organizator podał dane Kammaro, a nagrody nigdy nie wysłał. Jeśli poszły jej dane, muszą przedstawić list przewozowy i tutaj sprawa się rypnie, jakby co.
pola731 i tereniagno - wiadomo, u mnie to samo, nawet ludzie o takich samych imionach i nazwiskach mieszkają na tej samej ulicy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wtedy pozostaje zadzwonić do sponsora i poprosić o wyciągnięcie listy laureatów danego konkursu. Następnie można przesłać skan dowodu osobistego i poprosić o oficjalne oświadczenie sponsora z podpisem i pieczątką firmową, że osoba, której dane znajdują się na dowodzie, została laureatem lub nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ty to wiesz, ja to wiem, ale to, że żadna z nas innego Sebastiana na liście nie widziała, to nie argument, żeby Ci przysłali ekspres
Tak myślę na przyszłość: co tu robić w tego typu sytuacjach?
mia - myślę, że uczestnik konkursu ma prawo skontaktować się ze sponsorem i domagać się podania nazwiska laureata. Mogą powiedzieć, że pełna lista do wglądu tylko u sponsora/ organizatora, ale co tam, może jednak warto się przejechać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jak Kammaro im udowodni, że to o nią chodzi? Zadzwoni, to powiedzą, że niejednemu psu Burek i tyle... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm. Albo to nie on, albo nie mogli się skontaktować z laureatem, a zatem ekspres ma Ania z drugiego piętra i sprawa zamknięta
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie z rana odwrotne wkurzenie: sąsiad nadmienił, że na sieni leży przesyłka do mnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, masz rację, kto dzieci nie ma, ten zaraz mieć będzie
pola731 - nie zawsze to rodzic dziecko odbiera, czasem babcia i nie ma co wymagać, żeby z lubą czytała wszystkie kartki, jakimi oklejone jest przedszkole. Poza tym, dziecko może być przez 2 tygodnie chore i co wtedy, skąd rodzic będzie wiedział, co i jak w najbliższym czasie?
Obowiązkiem nauczyciela jest skutecznie poinformować rodziców o sprawach organizacyjnych w sposób wygodny dla obu stron i własnie mejl mi tu najbardziej pasuje. Odpowiedzialność za przeczytanie mejla spoczywa na rodzicach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepsze jest to, że zadają je osoby, które z kapusty się nie wzięły, a do tego same mają dzieci
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten wypadek miał miejsce dlatego, że gościu OŚLEPŁ i nie widział drogi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A wcale nie, sama to wymyśliłam
PS: Najbardziej ekstremalne są opowieści mojego kolegi o wieczornych wycieczkach po centrach handlowych, gdy się dowiaduje po pracy w dzień A, że syn ma przynieść do przedszkola na dzień B np. duże ilości gładkiej bibuły w kolorach białym i czerwonym albo szerokie tasiemki z tkaniny, bo przecież dom rodzinny to skład z art. papierniczymi i materiałami ozdobnymi na każdą okazję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sylwestrowych ludzie wygrali, więc chyba to nie przekręt
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie byłam tam, niemniej skoro polecasz, to trzeba wygrać
Mnie dziś zimno, wieczorem idę wygrzać stare kości w saunie, może to nie SPA, ale na to mnie dzisiaj stać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8