Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5125107 Napisano: 05.04.2012 05:50:54 w Pomocy!!!!
mariolakal - na forum znalazłam info leilani, że też dotarła do niej ta teczka.

O ile dobrze widzę, to jest ich profil FB (tam był chyba też konkurs, molestuj ich!):
http://www.facebo...CH-Beck/190938091737 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5123278 Napisano: 04.04.2012 08:24:40 w Carrefour konkursy
nice napisał(a):

A ja dzięki temu, że tu weszłam przypomniałam sobie, że dzisiaj kończy się konkurs. emotka Tyle, że nie wiem co im w tym smsie napisać.

No coś Ty, pomysłów Ci u nas dostatek w tym wątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5123269 Napisano: 04.04.2012 08:21:15 w Carrefour konkursy
My tu gadu gadu, a ja na serio fajne hasełko wymyśliłam emotka Zaraz wysyłam, lepiej późno, niż wcale emotka

A idąc tropem...

Podpaski głowę ochronią od deszczu,
jeśli je w burzy przykleisz na wierzchu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5123225 Napisano: 04.04.2012 08:10:31 w Carrefour konkursy
nice napisał(a):

Ksiądz Natanek mówi: Jeżeli Twoje dziecko używa Alwaysów to wiedz, że coś się dzieje ... emotka

Szczególnie, jeśli to chłopak emotka Ale zawsze może używać z ciekawości, co to za dziwactwo Tata Konkursowicz ze sklepu przyniósł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5123202 Napisano: 04.04.2012 08:03:24 w Carrefour konkursy
0 0

joan

#5123187 Napisano: 04.04.2012 07:57:44 w Carrefour konkursy
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

Skrzydełka kurczaka lubię niezmiernie,
a w majtkach te z Always noszę codziennie...
emotka

Co, codziennie? To za długo!
Wolność dla skrzydełek, bo jak nie, to voodoo!

Codziennie, bo nie mogę bez nich żyć, w nich czuję się taka uskrzydlona emotka

Tak BTW, to kiedyś kupiłam jakieś podpaski na konkurs, bodajże Naturella, ostatnio patrzę, co to za ustrojstwo, a to takie dłuuugie, że spokojnie obejmie odcinek od kości ogonowej do pępka emotka Eh, produkty konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5123160 Napisano: 04.04.2012 07:48:19 w Carrefour konkursy
Skrzydełka kurczaka lubię niezmiernie,
a w majtkach te z Always noszę codziennie...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5123082 Napisano: 04.04.2012 07:26:19 w Wkurza mnie...
emilka1705 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

a jakie to szczęście dla niego, jeśli mnie by tam nie było? emotka

emotka TEŻ BYM NIE PUŚCIŁA emotka

Ja też nie, z czystej miłości, po co ma tęsknić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5122805 Napisano: 04.04.2012 05:58:09 w Carrefour konkursy
vilemo - łatwiej Ci będzie w takich wypadkach zamieścić ogłoszenie w Zakupy na konkursy.
kotmarian - losowo może się przytrafić każdemu, pech to rzecz ludzka, ale recydywy wspierać nie będę.

A tak w temacie Carrefoura, to mam go pod nosem, a prawie nigdy nie gram, przez recydywistów właśnie emotka Co zrobić... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5122759 Napisano: 04.04.2012 05:39:56 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

Mia - ale zawsze ktoś wzbudzi u mnie wyrzuty, że to niewłaściwe i suma sumarum nie sprzedaję... z leclerca powstrzymał mnie wściekły, dziś to będziesz Ty - wniosek - potrzebuję zewnętrznego głosu sumienia - bo moje szwankuje w tych sprawach...

Wg mnie nie chodzi o to, że handel paragonami jest niewłaściwy. Raczej o to, że przeważnie w stosownym wątku ogłaszają się recydywiści i niewłaściwym jest wspieranie patologii. Potem taka recydywa się burzy, że przecież ten wątek jest od tego, żeby sobie pomagać. Nosz-by-to-szlag, to nie jest żadna pomoc, to ręka rękę myje emotka

A po co tam w ogóle wchodzę? Właśnie po to, żeby sprawdzić, czy ktoś wartościowy nie potrzebuje wsparcia i czy ja nie mogę jakoś zadziałać. Ale wyobraź sobie, że patrzę i nie widzę...

mia - hehe, jestem dziś optymistką i optymistycznym tokiem myślenia dochodzę do wniosku, że bak jest w połowie pełny, nie ma co paragonów sprzedawać emotka Dostałam dziś rachuneczek za gaz, bagatela 737,67 zł; ale żyłka paragonowego handlowca jednak we mnie nie zapulsowała. Przyczepię sobie ten rachunek na lodówkę, jeść się odechciewa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5122030 Napisano: 04.04.2012 12:58:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo - też tak myślę, najzwyczajniej w świecie żaden pracownik organizatora nie pamięta, co w regulaminie ujęto. O tej jednej osobie nie może być mowy, bo wiemy wszyscy, że się autorów tego typu prac namnożyło, a namnożyło. Bez wycieczek personalnych -> niech po prostu będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5122006 Napisano: 04.04.2012 12:50:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewka656 napisał(a):

Ja oczywiście nikogo nie atakuję tylko rozmyślam sobie głośno emotka

My przecież też, od tego mamy forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5122000 Napisano: 04.04.2012 12:48:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
privatedo - się rozumie przecież emotka Nie obchodzi i mnie i nie obchodziło, kto ile wygrał. Może to dlatego, że jestem kobietą, faceci mają w sobie jakoś tak więcej chrapki na rywalizację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121985 Napisano: 04.04.2012 12:42:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewka656 - jak ktoś ma ochotę lepić papierowe zgłoszenia, to ja go zapraszam do udziału w konkursach na najpiękniejszą palmę wielkanocną emotka

Na nikogo nigdy nie doniosłam i donosić nie zamierzam, słowo donos pasuje tutaj, jak piernik do wiatraka emotka

Jak i Ty, ja również sporo konkursów odpuszczam, ale w końcu doszłoby do tego, że musiałabym w ogóle zrezygnować z grania emotka A tak się nie stanie emotka Póki co, siedzę w mojej pustelni, ale czasem z niej wychodzę i wtedy życzę sobie wygrać lub przegrać z honorem, a nie z g*. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121755 Napisano: 04.04.2012 11:09:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
iva napisał(a):

dajcie znać.. zawsze można zrobić zbiorowy sprzeciw albo flash mob<- wkurzanie niesprawiedliwej agencji emotka

Ja tam nikogo o informować nie będę, niech se ludzie siedzą z dziećmi po nocach, spawają i lutują, skoro takie mają hobby... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121749 Napisano: 04.04.2012 11:06:04 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

vilemo napisał(a):

na alwaysa emotka emotka jakieś szatańskie hasło by mi z tego wyszło - zapewne erotyki są niezgodne z regulaminem emotka

Są agencje, które nie mają nic przeciwko erotykom
emotka

Agencje towarzyskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121733 Napisano: 04.04.2012 10:58:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

Ja już obmyślam maila do Serenady, gdzie trzeba kupon z hasłem wysłać pocztą bo wiadomo na co może być naklejony ten kupon.

W Serenadzie raczej nie wezmę udziału. Ale w wolnej chwili stworzę sobie kilka zapytań na zapas, żeby potem nie musieć na szybko wymyślać. Ostatnio nie napisałam do organizatora, bo nie miałam ani gotowca, ani czasu na wymyślanie czegokolwiek.
Czekam aż wszystko wróci do normy, a nawet do normalności, bo to, co się dzieje, normalne nie jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121711 Napisano: 04.04.2012 10:51:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

assal napisał(a):

Wydaje mi się, że chodzi o coś innego.
Ludzie teraz, nauczeni doświadczeniem, jak jest konkurs z lepszymi nagrodami, wysyłają maile, czy takie prace będą brane pod uwagę.
Coraz częściej odpowiedź brzmi: nie, bo są nieregulaminowe emotka

wiec tak trzeba robić, wysyłać maile z zapytaniami, jak organizator pokojarzy że nie zarobi bo rzesza osób grać nie będzie ,jeśli takie nieregulaminowe prace będą nagradzane to wszystko wróci do normy emotka

Tak trzeba właśnie robić -> ostatnio nawet zamierzałam wreszcie owo zapytanie napisać, ale niespodziewanie wyjechałam i po powrocie tylko przekleństwami rzucałam, a nagrody powędrowały do Wiadomo Kogo emotka Teraz nie odpuszczę, nie ma takiej opcji! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121688 Napisano: 04.04.2012 10:45:12 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

w każdym razie - doświadczenia z moich konkursów marketowych w tym roku - wycieczka do Tesco - absolutnie udana, Carrefour - 20 zł w błoto - tak czy tak nie powinnam narzekać...ale trochę mi smutno

Mnie się właśnie przypomniało, że posłałam Mojego do Carrefoura, a potem prawie się na niego wydarłam, że nic nie kupił - w lodówce światło, herbata się skończyła itp. A potem sobie przypomniałam, że kazałam mu zgrzewkę Żywca kupić i taszczył ją do domu, przez co nie miał szansy na zrobienie większych zakupów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121659 Napisano: 04.04.2012 10:38:47 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

dzwoniłam do Media Contact - zwycięzcy wszyscy zostali wczoraj z Colgate powiadomieni, dziś będą hasła na stronie

Ten gość jest tak niemożliwy, jak to tylko możliwe, potrafi zabić człowieka rozmową, ostrzegałam Was przed nim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0