Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O ile dobrze widzę, to jest ich profil FB (tam był chyba też konkurs, molestuj ich!):
http://www.facebo...CH-Beck/190938091737 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No coś Ty, pomysłów Ci u nas dostatek w tym wątku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A idąc tropem...
Podpaski głowę ochronią od deszczu,
jeśli je w burzy przykleisz na wierzchu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczególnie, jeśli to chłopak
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wesoło mi! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Codziennie, bo nie mogę bez nich żyć, w nich czuję się taka uskrzydlona
Tak BTW, to kiedyś kupiłam jakieś podpaski na konkurs, bodajże Naturella, ostatnio patrzę, co to za ustrojstwo, a to takie dłuuugie, że spokojnie obejmie odcinek od kości ogonowej do pępka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a w majtkach te z Always noszę codziennie...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja też nie, z czystej miłości, po co ma tęsknić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
kotmarian - losowo może się przytrafić każdemu, pech to rzecz ludzka, ale recydywy wspierać nie będę.
A tak w temacie Carrefoura, to mam go pod nosem, a prawie nigdy nie gram, przez recydywistów właśnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wg mnie nie chodzi o to, że handel paragonami jest niewłaściwy. Raczej o to, że przeważnie w stosownym wątku ogłaszają się recydywiści i niewłaściwym jest wspieranie patologii. Potem taka recydywa się burzy, że przecież ten wątek jest od tego, żeby sobie pomagać. Nosz-by-to-szlag, to nie jest żadna pomoc, to ręka rękę myje
A po co tam w ogóle wchodzę? Właśnie po to, żeby sprawdzić, czy ktoś wartościowy nie potrzebuje wsparcia i czy ja nie mogę jakoś zadziałać. Ale wyobraź sobie, że patrzę i nie widzę...
mia - hehe, jestem dziś optymistką i optymistycznym tokiem myślenia dochodzę do wniosku, że bak jest w połowie pełny, nie ma co paragonów sprzedawać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
My przecież też, od tego mamy forum
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na nikogo nigdy nie doniosłam i donosić nie zamierzam, słowo donos pasuje tutaj, jak piernik do wiatraka
Jak i Ty, ja również sporo konkursów odpuszczam, ale w końcu doszłoby do tego, że musiałabym w ogóle zrezygnować z grania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja tam nikogo o informować nie będę, niech se ludzie siedzą z dziećmi po nocach, spawają i lutują, skoro takie mają hobby... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Agencje towarzyskie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Serenadzie raczej nie wezmę udziału. Ale w wolnej chwili stworzę sobie kilka zapytań na zapas, żeby potem nie musieć na szybko wymyślać. Ostatnio nie napisałam do organizatora, bo nie miałam ani gotowca, ani czasu na wymyślanie czegokolwiek.
Czekam aż wszystko wróci do normy, a nawet do normalności, bo to, co się dzieje, normalne nie jest. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak trzeba właśnie robić -> ostatnio nawet zamierzałam wreszcie owo zapytanie napisać, ale niespodziewanie wyjechałam i po powrocie tylko przekleństwami rzucałam, a nagrody powędrowały do Wiadomo Kogo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się właśnie przypomniało, że posłałam Mojego do Carrefoura, a potem prawie się na niego wydarłam, że nic nie kupił - w lodówce światło, herbata się skończyła itp. A potem sobie przypomniałam, że kazałam mu zgrzewkę Żywca kupić i taszczył ją do domu, przez co nie miał szansy na zrobienie większych zakupów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten gość jest tak niemożliwy, jak to tylko możliwe, potrafi zabić człowieka rozmową, ostrzegałam Was przed nim