Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt nie powiedział, że wygra
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro zaczynają dzwonić po kilku godzinach od zakończenia konkursu, to wszystkiego się można spodziewać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Reszta sprawdzi startery wieczorem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale skąd wiesz, że później wybierają wg własnego widzimisię?
PS: Nie, żebym ich oczyszczała z dziwacznych zachowań, które do dziś nie zostały wyjaśnione. Ale co do informowania wszystkich jednocześnie... też bym stosowała taką praktykę
PS: Aż 80 klientów wystąpiło w tej sprawie przeciw Kraftowi? Szok!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, zmiękczyłaś serca jury, takiej mugolce to na pewno dadzą nagrodę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trzymam kciuki za happy end
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Za to, o której godzinie przesyłka dotrze do odbiorcy, odpowiada jej nadawca. Ja bym na pewno nie dzwoniła z prywatnego telefonu po ludziach, gdyby mi za to nie płacono. Większość kurierów tak robi, ale to ich dobra wola.
PS: Nie denerwuj się z samego rana
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mam, włosy dałam sobie farbować może ze 2x w życiu (lekkie pasemka na siwkach), w domu nie farbowałam nigdy, mam włosy do pasa, pewnie nawet rodzinka nie miałaby do nich cierpliwości.
Co mnie wkurza, to fakt, że już 2x przepadły mi groupony na fajne usługi fryzjerskie, bo nie miałam kiedy się zgłosić - czyli zapłaciłam jakieś 120 zł za nic
nocti - pamiętaj, że nie to jest ważne, co ktoś obiecał, ale to, co w papierach. Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło, żeby nadawca/organizator konka zaznaczył na liście przewozowym opcję dostawy w konkretnych godzinach, bo na to im szkoda pieniędzy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet mi o siwkach nie przypominaj
PS: Ja tam nie wyrywam -> zaczesuję z prawa na lewo i z lewa na prawo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może nocti chce im zrobić niespodziankę na Wielkanoc?
U mnie również zawsze wszystkie papiery wypełnia ten, co akurat w domu siedzi, ALE to są jednak mugole i jest ryzyko, że: tu nie zauważają, że coś uszkodzone, tam nie widzą, że opakowanie rozerwane, nie słyszą, że się szkło w kartonie telepie itp.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Usługa standardowa nie przewiduje tego, że kurier zgłasza się o określonej godzinie w jakimś miejscu; on działa, jak listonosz, ma mnóstwo punktów dostawy i ustaloną wcześniej trasę - ewentualnie możesz spróbować umówić się na jutro, może godzina będzie bardziej korzystna, ale kurier i tak nie ma obowiązku się zgodzić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawe, jak będzie z odbiorem puszek Coli, nastawiam się na kosmiczne jaja
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej tu wpisz:
https://www.e-kon...pg-101.html#f5120468 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest pewnie w wątku z namiarami na agencje reklamowe. Ale odradzam, niczego się nie dowiesz. Wygrałam u nich kiedyś nagrodę w konkursie, gdzie była jedna nagroda, a i tak nie chciało im się sprawdzić, czy jestem laureatką
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I jeszcze zadaje niewygodne pytania, np. Skąd Pani ma mój numer?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak szczerze, przyznaj się -> 3/4 produktów wykupiłaś i sklep świeci pustkami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podobno poczta już nie świadczy usług faksowych.
PS: Ostatnio widziałam punkt do wysłania faksu na dworcu PKP w Katowicach