Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5121562 Napisano: 04.04.2012 10:15:58 w Paragony
qba1990 napisał(a):

jak mnie denerwuje to Wasze odsprzedawanie paragonów... natrzepałem 164 paragony sam, zasuwając po wszystkich sklepach w Łodzi i brakło mi dwóch sztuk. teraz zamiast wygrać z rezerwy - wygra osoba która nie spełniła warunków regulaminu, bo Ty mu odsprzedaż paragony... to chore.

Nikt nie powiedział, że wygra emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121551 Napisano: 04.04.2012 10:12:54 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

I co,to już koniec powiadamiania,tylko 2 osoby ?

Reszta sprawdzi startery wieczorem emotka

A może będzie tak,jak z wczorajszą pastą Colgate?

Skoro zaczynają dzwonić po kilku godzinach od zakończenia konkursu, to wszystkiego się można spodziewać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121523 Napisano: 04.04.2012 10:05:02 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

I co,to już koniec powiadamiania,tylko 2 osoby ?

Reszta sprawdzi startery wieczorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121518 Napisano: 04.04.2012 10:03:46 w Reklamacje wyników konkursów
ziolko napisał(a):

hehe

powinni się wziąć też za różne agencje, stosujące praktyki powiadamiania osób z rezerwy na równi z laureatami właściwymi a później wybieranie zwycięzców wg własnego widzimisię

Ale skąd wiesz, że później wybierają wg własnego widzimisię? emotka
PS: Nie, żebym ich oczyszczała z dziwacznych zachowań, które do dziś nie zostały wyjaśnione. Ale co do informowania wszystkich jednocześnie... też bym stosowała taką praktykę emotka

PS: Aż 80 klientów wystąpiło w tej sprawie przeciw Kraftowi? Szok! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121429 Napisano: 04.04.2012 09:41:04 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

Łudziłam się ,że do mnie zadzwonią,ale teraz sprawdziłam i zrobiłam w tekście totalnego wielkiego byka MORZE napisałam przez Ż emotka Jaki wstyd,ale to tak jest jak przepisuje się jeszcze raz ten sam tekst emotka To chyba już po ptokach emotka

Hihi, zmiękczyłaś serca jury, takiej mugolce to na pewno dadzą nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121412 Napisano: 04.04.2012 09:35:37 w Carrefour konkursy
A kiedy skończył się konkurs ŻYWCA? Bo coś w tym tygodniu zakręcona jestem, eska słałam wczoraj w nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121308 Napisano: 04.04.2012 09:02:21 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

joan - i się pewnie okaże, że tu jest przysłowiowy pies pogrzebany... Większość przesyłek kieruję do biura już na starcie, ale niestety gdy mowa o takim gabarycie to jest problem i dlatego wywalczyłam umówienie się na termin. A co w papierach? Się okaże.

Trzymam kciuki za happy end emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121293 Napisano: 04.04.2012 08:57:16 w Wkurza mnie...
mia - a listonosz do Ciebie dzwoni z pytaniem, czy jesteś w domu? I przychodzi o tej godzinie, o której sobie życzysz?
Za to, o której godzinie przesyłka dotrze do odbiorcy, odpowiada jej nadawca. Ja bym na pewno nie dzwoniła z prywatnego telefonu po ludziach, gdyby mi za to nie płacono. Większość kurierów tak robi, ale to ich dobra wola.
PS: Nie denerwuj się z samego rana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121275 Napisano: 04.04.2012 08:49:49 w Wkurza mnie...
skarb888 napisał(a):

A nie macie zapasu konkursowej farby do włosów? Ja mogę całą rodzinkę obdzielić emotka

Nie mam, włosy dałam sobie farbować może ze 2x w życiu (lekkie pasemka na siwkach), w domu nie farbowałam nigdy, mam włosy do pasa, pewnie nawet rodzinka nie miałaby do nich cierpliwości.
Co mnie wkurza, to fakt, że już 2x przepadły mi groupony na fajne usługi fryzjerskie, bo nie miałam kiedy się zgłosić - czyli zapłaciłam jakieś 120 zł za nic emotka Mam nadzieję, że w kwietniu uda mi się wyskoczyć do fryzjera...

nocti - pamiętaj, że nie to jest ważne, co ktoś obiecał, ale to, co w papierach. Mnie się jeszcze nigdy nie zdarzyło, żeby nadawca/organizator konka zaznaczył na liście przewozowym opcję dostawy w konkretnych godzinach, bo na to im szkoda pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121250 Napisano: 04.04.2012 08:42:23 w Wkurza mnie...
BTW, taka ciekawostka (niezwiązana z dyskusją), którą zaprzyjaźniony kurier powiedział mojej mamie: za dostarczenie przesyłek pewnej firmy płacą mu 1 gr, niezależnie od wagi i wymiarów. Słownie: JEDEN GROSZ. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121221 Napisano: 04.04.2012 08:34:05 w Wkurza mnie...
abodak napisał(a):

wkurza mnie kolejny siwy włos- nosz ile można ich codziennie wyrwać

Nawet mi o siwkach nie przypominaj emotka

PS: Ja tam nie wyrywam -> zaczesuję z prawa na lewo i z lewa na prawo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121188 Napisano: 04.04.2012 08:21:19 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

ale to czemu ktoś z rodziny nie może odebrać przesyłki, u mnie zawsze podpisuje siostra a ja tylko telefonicznie podaje dane z dowodu i wszyscy są happy.

Może nocti chce im zrobić niespodziankę na Wielkanoc? emotka
U mnie również zawsze wszystkie papiery wypełnia ten, co akurat w domu siedzi, ALE to są jednak mugole i jest ryzyko, że: tu nie zauważają, że coś uszkodzone, tam nie widzą, że opakowanie rozerwane, nie słyszą, że się szkło w kartonie telepie itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121159 Napisano: 04.04.2012 08:06:28 w Wkurza mnie...
nocti napisał(a):

Widzisz... tylko wszystko dałoby się załatwić gdyby przyjechał na wskazany adres o godzinie 15 skoro przesyłki dostarczają do 17. Nie byłoby żadnej dyskusji, ale z tym robi problem, a na żadne inne rozwiązania się nie zgadza...

Usługa standardowa nie przewiduje tego, że kurier zgłasza się o określonej godzinie w jakimś miejscu; on działa, jak listonosz, ma mnóstwo punktów dostawy i ustaloną wcześniej trasę - ewentualnie możesz spróbować umówić się na jutro, może godzina będzie bardziej korzystna, ale kurier i tak nie ma obowiązku się zgodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121127 Napisano: 04.04.2012 07:53:13 w Wkurza mnie...
nocti - tak na 99% rację ma kurier, bo dostarcza przesyłkę wg wytycznych z listu przewozowego. Przekierowanie przesyłki na inny adres, dostawa po godzinie 17, telefoniczne awizowanie przed dostawą, doręczenie w sobotę itp. to opcje dodatkowo płatne i jeśli nadawca tego nie zamówił, kurier nie jest zobowiązany do realizacji jakichkolwiek usług poza tymi, które zostały w list przewozowy wpisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5121094 Napisano: 04.04.2012 07:38:22 w Konkursy ABC
Niestety, te sklepy tak mają - najlepiej zakupy robić u nich, ale bony, to już pszepani se gdzie indziej zrealizuje emotka

Ciekawe, jak będzie z odbiorem puszek Coli, nastawiam się na kosmiczne jaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5120804 Napisano: 03.04.2012 09:20:19 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

czy ktoś może kupić mi w top market coś?? - litra koli poszukiwana + wysyłka paragonu:) emotka

Najlepiej tu wpisz:
https://www.e-kon...pg-101.html#f5120468 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5120639 Napisano: 03.04.2012 08:05:07 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

a macie tam telefon - może jutro zadzwonię? emotka

Jest pewnie w wątku z namiarami na agencje reklamowe. Ale odradzam, niczego się nie dowiesz. Wygrałam u nich kiedyś nagrodę w konkursie, gdzie była jedna nagroda, a i tak nie chciało im się sprawdzić, czy jestem laureatką emotka Miałam nieodebrane połączenie, chciałam po prostu wiedzieć, kto dzwonił i czego chciał, ale mi nie powiedzieli. Za jakiś czas zadzwoniła miła pani z info o wygranej, nagrodę dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5120482 Napisano: 03.04.2012 07:06:50 w Carrefour konkursy
masza napisał(a):

Proponuję zadzwonić i zapytać, ale ten Pan zawsze kręci i kłamie jak z nut

I jeszcze zadaje niewygodne pytania, np. Skąd Pani ma mój numer? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5120326 Napisano: 03.04.2012 06:04:46 w Konkursy ABC
ludzka_istota napisał(a):

Udało się zrobić pierwsze zakupy emotka . Na zeszyt, hihi emotka . Zostałam wpisana do zeszytu z kwotą 250zł- bon. Dobreeeee emotka

Tak szczerze, przyznaj się -> 3/4 produktów wykupiłaś i sklep świeci pustkami emotka W moim ABC na pewno by tak było, tam mają taki obrót, że ani chybi to pralnia brudnych pieniędzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5120322 Napisano: 03.04.2012 06:02:47 w Pomocy!!!!
pereka napisał(a):

Potrzebuję info odnośnie faxu!
Chodzi mi o konkurs nutelli gdzie trzeba odesłać paragon i dane faxem, ale ja faxu nie posiadam i nie mam pojęcia jak go używać.
Ponoć na poczcie można wysłać, ale jak mam to zrobić iść do nich z paragonem i numerem faxu i mi sami poślą emotka
Może mnie ktoś oświecić jak to zrobic i ile to kosztuje? emotka

Podobno poczta już nie świadczy usług faksowych.

PS: Ostatnio widziałam punkt do wysłania faksu na dworcu PKP w Katowicach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0