Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5107437 Napisano: 29.03.2012 12:44:44 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że właśnie przypadkowo komuś zhakowałam konto na FB - takie piękne zabezpieczenia mają emotka Oczywiście zrobiłam to niechcący i nie za bardzo wiem, jak.

Weszłam na konto zupełnie obcej mi osoby, nawet nie musiałam podać hasła. Teoretycznie, mogłabym skopiować wszystkie dane (z wrażliwymi włącznie), zdjęcia dzieci, adresy mejlowe znajomych itp. Mogłabym dowiedzieć się kiedy wyjedzie na weekend i będzie można obrobić jej chatę albo upublicznić jej prywatne sprawy z PW.

Ostrzegam więc przed zamieszczaniem zbyt wielu osobistych informacji na FB!!!

PS: Proszę nie pytać o to, jak wlazłam na cudze konto; na swoim komputerze jestem, nikt inny z niego nie korzysta. Tyle w temacie, na PW nie odpowiadam, zła jestem i tyle w temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5107097 Napisano: 29.03.2012 11:07:57 w Czas na zmiany...
Potwierdzam, nie ma info, że czeka nowa wiadomość, nie można też zobaczyć, co się wysłało, bo po wysłaniu wiadomość przepada w czeluściach netu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5107058 Napisano: 29.03.2012 10:53:16 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

To nie była reklama konkretnego modelu/marki/typu telewizora, tylko nowej funkcjonalności, a konkretnie to chodzi o naziemną telewizję cyfrową.
http://www.telewizja-cyfrowa.com/

Cha cha, nie mnie tłumacz, tylko temu klientowi emotka On chciał zaszpanować telewizorem z reklamy, a szajs mu sprzedali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5106515 Napisano: 29.03.2012 08:24:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Dzwońcie do wedla i zgłaszajcie sprawę pod numerem 226707702 taki numer dostałam na infolini i pod tym numerem pani przyjmuje skargi. To na pewno nie jest wina poczty, chyba że listy zostały tam specjalnie przetrzymane ;/ już sama nie wiem co mam myśleć;/ emotka

Po co poczta miałaby przetrzymywać listy? To bez sensu. Nawet, gdyby listonosz zachorował itp., opóźnienie wyniosłoby kilka dni, a nie kilkanaście. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5106502 Napisano: 29.03.2012 08:17:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helatko napisał(a):

jeszcze mi się taka sytuacja nie zdarzyła, dziwny zbieg okoliczności, chyba faktycznie może specjalnie nie odebrali z poczty tych listów wcześniej?

Na to wygląda. Tzn. może jakiś pracownik się zagapił albo był na urlopie i Pani Od Konkursu (stwierdziwszy, że listów nie dostała) ruszyła z rezerwą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5106417 Napisano: 29.03.2012 07:52:03 w Żegnamy zmarłych
nineczka17 napisał(a):

Wypadek w miejscowości Przybędza na Śląsku. 8 osób nie żyje, 10 jest rannych

emotka emotka emotka

I za mojego wujka, który zmarł wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

joan

#5104874 Napisano: 28.03.2012 12:07:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Ja nie stawiałbym tutaj kompeltnego krzyżyka na poczcie wydaje mi się że agencja PMI Combera skutecznie miesza jak na razie wiem że osób poszkodowanych jest już 5 i wszystkie mają taki sam problem (list nie dotarł o czasie) Pani w agencji jest opryskliwa nie chce w ogóle rozmawiać i jak mówi To nie jest mój problem, proszę składać reklamacje nasz prawnik ją rozpatrzy Czyli tłumacząc na nasze pisz sobie babo co chcesz nagrody i tak nie dostaniesz!

Też tak sądzę. A ta pani chyba zapomina, że nie ona tu karty rozdaje, tylko Wedel... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104745 Napisano: 28.03.2012 11:13:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PS: A jakiej wartości są nagrody? Może jednak warto się przejechać do Wawy i jednego dnia złożyć wizytę i na poczcie i u organizatora? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104740 Napisano: 28.03.2012 11:11:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Właśnie słuchajcie co jest najśmieszniejsze w śledzeniu wygląda na to że przesyłka szła 17 dni wg kobiety w agencji że 16 a wg infolinii że 19 dni. Na infolini dostałam informacje że na śledzeniu przesyłek może nie widnieć zapis o awizowaniu i takiej informacji powinni mi udzielić w oddziale pocztowym do którego doszła przesyłka, czyli w warszawie i podała mi tam numer i uwaga teraz najśmieszniejsza sprawa Pani w warszawie opryskliwie powiedziała mi że jeśli chcę wiedzieć czy przesyłka była awizowana muszę pojechać do warszawy osobiście czyli 500km lub (uwaga i to też jest śmieszne!) Odbiorca przesyłki ma się udać na pocztę i zapytać ile razy była awizowana!!!!!!!! no durnota ludzka nie zna granic!

A jest ktoś z Was z Warszawy? Żeby pogadać z tym bezczelnym babskiem?

Organizator mógłby Wam przesłać skan/fotę/faks koperty, bo na niej wpisuje się info o awizowaniu. Ale po co miałby to robić? To mogłoby być dla niego niekorzystne... emotka

Tutaj chyba trzeba awanturę robić, gdzie się da, jest Was więcej, trzymam kciuki!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104726 Napisano: 28.03.2012 11:04:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Trzeba sprawdzić, gdzie faktycznie utknął list. Jak wina poczty, to reklamację do nich.
Ale wiele się nie dostanie emotka

Byle działać jak najszybciej, bo kiepska sytuacja... Dziwne jednak, żeby listy z różnych stron Polski miały taki poślizg, to musiałaby być wina oddziału pocztowego u odbiorcy. Warto byłoby sprawdzić, czy Wasze listy były awizowane, ale nie wiem, czy się da - może telefonicznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104703 Napisano: 28.03.2012 10:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Coś to podejrzana sprawa emotka Da się sprawdzić datę odbioru? Z drugiej strony - mogę przecież wysłać list polecony, po 3 dniach listonosz wrzuci do skrzynki awizo, ale odbiorca na pocztę pójdzie dopiero po 13 dniach. Ile wtedy trwa DROGA listu? Według mnie 3 dni, ale według papierów chyba 16 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104162 Napisano: 28.03.2012 07:57:23 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

hahahah... uśmiałam się z tego niejadalnego portiera emotka emotka emotka

Cha cha, to niezłe z niego musi być ciacho, skoro nawet pies go nie tknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104072 Napisano: 28.03.2012 07:15:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
madanafi napisał(a):

ani wedel ani palette ani gellwe moich dzieci nikt nas nie lubi brak weny mam doła i se wypije piwo może natchnienie przyjdzie wy też jesteście tacy zdołowani jak z 5 konkursów wyniki a nagród nie ma?

Zastanowiwszy się stwierdzam, że nie jestem zdołowana ani przy pięciu, ani przy piętnastu niewygranych konkursach emotka Może to jest właśnie moja wygrana? emotka
PS: Żeby było na temat, ostatni raz coś wpadło 12.03.2012. Czekam ze stoickim spokojem na rozwiązania 3 konkursów, powinny być lada dzień. Zamieściłam tutaj posta, więc na pewno wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5103740 Napisano: 27.03.2012 08:21:06 w Wkurza mnie...
Co do psów, to nie wiem, czy pisałam na forum, ale w marcu byłam w hotelu na kompletnym zad*. SPA, zarybione stawy, ostoja żubra, takie tam sraty taty. A wystarczyło na krótki spacer pójść i od razu trafiliśmy na świeżo zbezczeszczone truchło, zostało tylko trochę piór i krwi. Wieczorem zobaczyliśmy na jednym z drzew a'la ogłoszenie sołtysa sprzed kilku tygodni. Info, że w okolicy grasują agresywne psy i zagryzają zwierzęta i że nie wiadomo, kto jest ich właścicielem, ale jak się sołtys dowie, to ta osoba poniesie konsekwencje. Grrr! emotka

iwonciaaa - ja też się boję psów, a dzikich na wsiach to szczególnie. Ale ostatnio przeczytałam artykuł o babce, która boi się kaczek i w ogóle drobiu! To dla mnie taki nonsens, że może pomoże mi opanować własne lęki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5102839 Napisano: 27.03.2012 02:13:34 w Wkurza mnie...
nocti - nie wiem, czy się dobrze zrozumiałyśmy emotka
Chodziło mi o to, że jeśli wezmą od stu ludzi 8 zeta na przesyłkę kolejnego przedmiotu, a wyślą wszystko razem, to zarobią nieuczciwie 100 x 8 zł = 800 zł. Nie ma co odpuszczać, niech zwrócą kasę emotka Jak ja wysyłałam paczki i np. zostało mi 2 zeta nadpłaty, to jeszcze tę monetę wciskałam do środka, eh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5102799 Napisano: 27.03.2012 01:58:43 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

hittmanka napisał(a):

KZK GOP emotka

czy ktoś może mi powiedzieć czy to ten sam konkurs??? W środę mialy być wyniki a teraz widzę zupełnie inne zasady... jakieś kategorie, warości bletów i pytania i odpowiedzi... zupełnie co innego niż kiedy ogłaszali konkurs, o zmianie terminu ogłoszenia wyników nie wspomnę !!!
No wq54372 się normalnie emotka

http://www.kzkgop...amy-pule-nagrod.html

http://41200.sosn...asazerow-kzkgop.html

mnie to równiez wkurza.. emotka zmienili zasady emotka

Podbijam, bo właśnie jakiś słaby na umyśle kolo z KZK GOP wypowiadał się w radiu na ten temat. Rzekł coś w stylu no, bo my nie wiedzieliśmy, że jak w konkursie występuje element losowania, to trzeba mieć pozwolenie Urzędu Celnego, a jak się w końcu zorientowaliśmy, to stwierdziliśmy, że w takim razie posortujemy te kilkanaście tysięcy zgłoszeń, zadamy pytania i tym samym jakoś się wykręcimy sianem, ogólnie to Państwa przepraszamy bla bla bla bla. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5102220 Napisano: 27.03.2012 11:13:40 w Wkurza mnie...
anielka napisał(a):

No tak, ja napisze maila że zapłaciłam tyle za przesyłki przyszły 2 portfele w jednej kopercie a inni płacili inaczej a ona napisze w komentarzu że nie dość że nie płaciłam za portfel to jeszcze narzekam itd...

Sprzedadzą w ten sposób 100 portfeli i mają 8 zł x 100 = 800 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5100192 Napisano: 26.03.2012 02:15:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Zajrzałam z ciekawości na wyniki KOTANYI i... wygląda na to, że wyklejanko-prezentacje nie pomogły wygrać nagród głównych emotka Albo coś się za mało panie starają i własnym mieczem pokonane zostały emotka Bo praca była za słona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5099739 Napisano: 26.03.2012 11:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Dobra, idę do zajęć swoich.

Chyba rzeczywiście winem zapachniało, bo przeczytałam, że idziesz SPAÆ i myślę sobie - no nieźle, to mia wczoraj konkretnie poimprezowała albo do późnej nocy siedziała nad hasełkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5094147 Napisano: 23.03.2012 02:32:01 w Popraw sobie humor...