Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5155146 Napisano: 22.04.2012 12:33:05 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Joan, normalnie w głowie mi się to wszystko nie mieści. Współczuję bardzo.

Mnie też się to w głowie nie mieści; właśnie się dowiedziałam, że to nie ja, a bank zastrzegł kartę emotka To miło, że nawet mnie nie poinformowali, że coś nie tak emotka

Oczywiście, pieniędzy nie wstrzymają. Idę na obiad, trzymajcie się! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5155127 Napisano: 22.04.2012 12:18:19 w Wkurza mnie...
wsciekly - mam potwierdzenie z policji, że zgłosiłam kradzież, jest nawet w miarę wyczerpujące.

Karta zastrzeżona,a na koncie nie ma pieniędzy, które można jeszcze zablokować.

Co do Visy, zadzwonię z ciekawości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5155112 Napisano: 22.04.2012 12:08:48 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, bank już zapowiedział, że transakcji nie cofnie, numeru telefonu do prezesa banku nie mam, sama nie wiem, mogę się rozebrać do naga i protestować przed bankiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154535 Napisano: 21.04.2012 08:25:02 w Wkurza mnie...
0 0

joan

#5154532 Napisano: 21.04.2012 08:23:12 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

wkurza mnie,że ciągle te same osoby szukają paragonów,co oznacza dla mnie tyle,że oszukują,grają nie spełniając zapisów regulaminów,rozumiem ,że losowo może coś się zdarzyć ,no ale tak ciągle-to chyba przesada emotka

Chcę Ci tylko napisać, że Cię rozumiem, żebyś przypadkiem nie czuła się samotna w swoich poglądach emotka Jak ktoś jest chciwy i przed oczami ma tylko mamonę, to nigdy, ale to przenigdy nie zrozumie, o co Ci w ogóle chodzi. Choć jestem chętna do pomocy (wiem, że różnie bywa, czasem zły los, czasem ktoś uległ pokusie), to w większości przypadków jednak zwyczajnie na horyzoncie nie ma nikogo, kogo warto by wesprzeć. Szkoda.

nocti - no mówię Ci, totalna olewka, widać skoro nie jestem córką prezydenta, to sobie mogę wypłakać morze łez, a potem napisać reklamację, ale z tego, co czytam w necie, to klapa emotka Jestem dziś kłębkiem nerwów, pewnie znowu posiwiałam, taka młoda, a siwków pełno. Dzięki za dobre słowo, idę do łóżka, to będzie ciężka noc. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154503 Napisano: 21.04.2012 08:06:50 w Wkurza mnie...
nocti - trzymaj mocno proszę, bo dosłownie nie będę miała na chleb ani herbatę emotka

Pracownica banku powiedziała, że transakcja nie została zakończona i zaksięgowana, ale nie mogą jej wstrzymać, bo przecież wszystkie dane zostały wpisane poprawnie i nie ma podstaw. Zatem płątności pójdą i koniec kropka. Ale mogę złożyć reklamację, nic nie stoi na przeszkodzie. Łatwo jej mówić, nie jej pieniądze... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154494 Napisano: 21.04.2012 08:02:53 w Wkurza mnie...
zeida napisał(a):

...no bo byliśmy w lokalu w parę osób na spotkaniu klasowym, ale tam nie idzie pogadać ( byli tam 5 godzin), więc koleżanka, która ma chatę, zaprasza na następne spotkanie klasowe za miesiąc w jej chacie - no i co? Niesmak jakiś mi się zrobił, wrogość jakaś, no nie wiem...

Faceci czasem coś palną, ale to przecież nie oznaka zdrady emotka Jeśli facet zdradza, to raczej chyba oficjalnie nie zapowiada, z kim i gdzie emotka A koleżanka z dawnych lat może być pasztetem, jakich marielu zjada na śniadanie, mieszkać z mężem i siódemką dzieci...

W temacie: właśnie wróciłam z komendy. Po godzinnym drążeniu rany z policjantem, mam ochotę złodziejowi ukręcić łeb gołymi rekami i wypruć flaki brudnym widelcem. I jeszcze tej panience, co dzwoniła do mnie, jak topiłam smutek w wannie i spytała, czy mi wyrobić nową kartę emotka Ogólnie, do d* weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154028 Napisano: 21.04.2012 02:51:58 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

jeszcze może wchodzić w grę błąd systemu bankowego, który transakcje dubluje i w ten sposób czyści konto

Nie, to nie są zdublowane transakcje, to 100% kradzież. Idę się położyć, źle mi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5154001 Napisano: 21.04.2012 02:30:02 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, dzięki za dobre chęci, ale ja już kiedyś opisywałam tu na forum przypadek mojego kolegi, któremu skradziono kasę z karty, poszedł na policję, a funkcjonariusze nie wiedzieli, czego on w ogóle od nich oczekuje, musiał im opisać, co mogliby w tej sytuacji zrobić, ale mieli go w d* i nawet mu powiedzieli wprost, że nie ma się tym kto zająć, bo u nich nikt nie mówi w języku angielskim (pieniądze ukradziono w EURO) emotka

Chyba czeka mnie weekendowa zabawa w detektywa, a na policję pójdę i tak, jeśli kasa rzeczywiście zniknie na amen, bo teraz jeszcze kradzież nie zaistniała, przecież nie rozksięgowali przelewów, a że konto puste, to już nikogo nie obchodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153982 Napisano: 21.04.2012 02:17:46 w Wkurza mnie...
mia - mam token o zmiennym haśle, w necie płaciłam wiele razy, kartę mam od wielu X miesięcy, nie da się w ten sposób dojść, kto zwinął kasę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153966 Napisano: 21.04.2012 02:08:28 w Wkurza mnie...
wsciekly - to karta kredytowa, w życiu nie wypłacałam z niej kasy w bankomacie, ktoś sobie nią zrobił darmowe zakupy w necie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153942 Napisano: 21.04.2012 02:00:05 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

Joan, zgubiłas kartę czy skan z bankomatu ?

Kartę mam, wracałam z parku i chciałam kupić masło, a babka na kasie do mnie, że nie mam dostępnych środków emotka Myślałam, że jej coś kasa źle odczytała, zapłaciliśmy gotówką, kilka minut później przyszliśmy do domu, wchodzę na konto, a tam puściutko, zadzwoniłam do banku, karta zablokowana, a pieniędzy nie ma (aktualnie widnieją jako Autoryzacja)... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5153920 Napisano: 21.04.2012 01:50:01 w Wkurza mnie...
Jakiś pierd* kut* ukradł mi wczoraj z karty wszystko, co na niej było emotka Kartę zastrzegłam, ale dziś, czyli PO tym, gdy pieniądze i tak już zostały zablokowane do rozliczenia. Jestem załamana, kazano mi czekać do poniedziałku, żeby sprawdzić, jak banki zaksięgują te transakcje, rozpacz, po prostu rozpacz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152251 Napisano: 20.04.2012 01:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kluseczka napisał(a):

dzięki, jeszcze mi zdradź z jakiego konkursu czy akcji, mogłam wylosować spotkanie z tym panem emotka

a był ktoś może na takim spotkaniu ??

Może to był ten?

https://www.e-kon...rticles-2-95428.html Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152233 Napisano: 20.04.2012 01:34:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kluseczka napisał(a):

Czy jest taki pan kucharz Okrasa z tv czy jakoś podobnie ?? właśnie rozmawiałam z panią przez telefon, która zaprosiła mnie na spotkanie kulinarne na 19 maja do Katowic - podobno mój nr telefonu został wylosowany - nic nie kojarzę emotka

http://www.tvp.pl...nia/kuchnia-z-okrasa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152180 Napisano: 20.04.2012 12:47:27 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

Jak sobie dziś pasjansa stawiałam to mi wyszło ,że 2 rowery moje i że mię dziś zawiadomiom
więc ja już dziś te 4 kółka opijam :rotfl

Cztery kółka? Może Ci pasjans w jakimś konkursie autko przepowiada, a Ty ciągle ino ten Always i Always emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152168 Napisano: 20.04.2012 12:40:08 w Paragony
79magda napisał(a):

To nie tylko o to chodzi... trzeba mieć jeszcze psa, specjalnie wytresowanego, by zjadał paragony, dziecko, które je wylizuje/obsikuje/drze w drobny mak. Oprócz tego dopuszczalne są tornada, nawałnice, trzęsienia ziemi, tsunami, gradobicie oraz Alibaba i 40 rozbójników...
emotka

No ba, nie zapominajmy też o przygranicznych zbójcach, Babie Jadze, tajnych stowarzyszeniach, potworach w szafie, Kapitanie Pirackim, dementorach i złych charakterach z Mody na sukces emotka Szokujące jest jedynie, że to wszystko przydarza się non stop, ileż można mieć nieszczęścia w szczęściu!

My tu żartu-żartu, mam nadzieję, że można, tak dla urozmaicenia monotonności niniejszego wątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5152146 Napisano: 20.04.2012 12:24:07 w Paragony
mundek2004 napisał(a):

na 4 ostatnich stronach szukasz 4 paragonów emotka

emotka
Synek, zrozum: po prostu musisz więcej wygrywać, ciągle i ciągle, wtedy się szuka paragonu codziennie, a Ty się najwidoczniej za mało starasz i jeszcześ nie wszedł na Pantełon Miszczuf, ale nie przejmuj się, u mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5151873 Napisano: 20.04.2012 10:50:32 w Carrefour konkursy
Na stronie MC można znaleźć 2 różne określenia (różne konki) - czy to rozróżnienie było tam już wcześniej? emotka

Lista laureatów nagród głównych...

Lista osób nominowanych do nagród głównych... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5150134 Napisano: 19.04.2012 11:59:36 w Paragony
pazdzi0h napisał(a):

wojtek i reszta potrzebuje b.pilnie paragonu finish leclerc, piszcie na PW

A Ferdek nie ma? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0