Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5059799 Napisano: 07.03.2012 08:18:32 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

madanafi napisał(a):

z lutego mam piłkę a z 22 stycznia nie bardzo dziwne i wkurzające

Może nie doszedł SMS? Zawsze możesz do nich zadzwonić i spytać emotka

Właśnie się okazało, że do nas również nie dostał jeden SMS o wygranej piłce (zgłoszenie z początku lutego). Będę do nich jutro dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5059471 Napisano: 07.03.2012 06:07:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rodos napisał(a):

Czy w tym konkursie adidasa jedna osoba może wygrać kilka np.piłek czy tylko jedną nagrodę?

Każdy może wygrać tylko 1 nagrodę danego rodzaju. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058873 Napisano: 07.03.2012 02:35:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ejulek59 napisał(a):

Teraz już chyba żadna komisja nie wybiera regulaminowych haseł emotka skoro te same osoby ciągle ślą wycinanki i nimi wygrywają

http://www.eurosk...0Laureatow_WAWEL.pdf

Jeśli chodzi o Eurosklep, to tam ciągle wygrywają prace plastyczne, co widać po listach laureatów...

Jak zaprezentowana praca się ma do zapisu, że Do paragonu należy dołączyć kupon z wpisanymi danymi teleadresowymi oraz hasłem reklamowym, które zawierać będzie w treści słowa: euro SKLEP, Wawel.? Hm.

Wiesz, o NORMALNOŚÆ trzeba walczyć, jeśli się chce jej doświadczyć. Ale skoro ludzie wolą się dostosować, ich sprawa. Byle to nie dotyczyło konkursów, w których gram emotka A nie dotyczy, skoro wygrywam.

PS: A swoja drogą, gdzie brawa dla Pracy Artystycznej i Talentu? emotka

bc14 - wiemy, ale niech już zadzwonią z tych całych DC, bo czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058714 Napisano: 07.03.2012 01:28:10 w Pomocy!!!!
gusiabo81 napisał(a):

kochani właśnie dzwoniła moja mama, że kurier dostarczył frytownice ale cała połamana
oczywiście nie sprawdziła nie przy nim zawartości emotka
poradźcie prosze co w tej sytuacji robić ???????

A są widoczne ślady uszkodzenia na opakowaniu?
1) Niewpisane w list przewozowy widoczne uszkodzenie opakowania = raczej przegrana sprawa.
2) Uszkodzenie towaru, którego nie można było dostrzec z zewnątrz podczas podpisywania listu przewozowego, ponieważ opakowanie było ok emotka pstryknij foty i ślij do Smolara. Powinno się udać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058625 Napisano: 07.03.2012 12:57:24 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

napisała, że towar uległ zniszczeniu emotka

Niech pokaże to na zdjęciu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058561 Napisano: 07.03.2012 12:38:11 w Rossmann
koper napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1080

Znajdź swoją kobiecą linię- ja ciagle szukam emotka

Bo trzeba schować do torebki opakowanie żelu Adidas i... sru do parku/lasu na spacer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058328 Napisano: 07.03.2012 10:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

Jadąc jako pasażer (to dopuszczał regulamin) a wtedy nie trzeba było okazywać prawa jazdy, wiem bo sama go zapomniałam (!)
Ale jak się zmieścili w 5 osób plus ktoś z salonu w Pandzie? emotka no chyba że na raty emotka

No co Ty, dzięki temu Fiat udowodnił, jaka ta ich Panda jest pojemna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058308 Napisano: 07.03.2012 10:50:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darekgryko napisał(a):

ps. jak wytłumaczyc fakt ze przyszla rodzina, wypelnila 5 kuponow, a tylko 1 os. z nich ma prawo jazdy? wiec jak reszta jezdzila??? emotka

Normalnie; reszta rodziny jeździła tak, jak na to zasłużyła - czyli w bagażniku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058237 Napisano: 07.03.2012 10:22:33 w Wkurza mnie...
madanafi napisał(a):

z lutego mam piłkę a z 22 stycznia nie bardzo dziwne i wkurzające

Może nie doszedł SMS? Zawsze możesz do nich zadzwonić i spytać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5058189 Napisano: 07.03.2012 10:08:33 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

Wkurzają mnie pazerni ludzie i to że, ktoś śle zgłoszenia nie mając paragonu, a potem jeszcze łaskawie odstąpi nagrodę w zamian za coś emotka

Się nie przejmuj emotka
PS: Chodzi o piłkę?

Wkurza mnie, że jestem słomianą wdową z telefonem Mojego w torebce i co kwadrans dzwoni ktoś z pytaniem A to on już wyjechał? Przeca wiadomo, że wyjechał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5057891 Napisano: 07.03.2012 08:31:30 w Wkurza mnie...
grandprix napisał(a):

Mnie też to się nie podoba. Lubię, kiedy wygrywają fajne hasła, niekoniecznie moje emotka ,bo to mi przywraca wiarę w ludzi. Ale coraz częściej mam wrażenie, że z hasłami jak z piosenkami, żeby się podobały muszą się osłuchać. No i rozumiem też trochę szanowne jury, bo ja czytać tych wszystkich wytworów wyobraźni też nie miałabym siły.

Ołje, ostatnio właśnie tak sobie myślałam, że fajnie byłoby przeczytać naprawdę świetną pracę konkursową emotka Ale po pierwsze: organizatorzy rzadko publikują zgłoszenia laureatów, a po drugie: gram w tak niewielu konkach, że nie wiem, gdzie fajnych prac szukać. BTW, smutno mi, jak widzę, że osoby, które potrafią zgrabnie operować słowem, zmuszane są przez organizatora do zejścia na poziom troglodyty; bo tylko zwykli ludzie dostaną nagrody.

PS: Nadmiar zgłoszeń związany jest z wątkiem Paragony. To widać, słychać i czuć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5057872 Napisano: 07.03.2012 08:14:29 w Wkurza mnie...
grandprix napisał(a):

Wysłałam kiedyś dwa razy to samo hasło do konkursu, który składał się z kilku etapów. W pierwszym etapie przeszło bez echa, wysłałam je więc ponownie do drugiego etapu, gdzie zdobyło nagrodę główną. Konkurs bardzo oblegany, w drugim etapie z pewnością było więcej zgłoszeń niż w pierwszym. Konkursy kreatywne to też loteria.

Ostatnio tak ktoś miał w Dove. Ale w loterii też trzeba mieć szczęście, więc gratuluję.
Szkoda tylko, że organizatorzy od razu nie piszą drukowanymi literami LOTERIA, to bym czasu nie traciła. Lecz przecież loteria oznacza zdobycie pozwolenia z Izby Celnej i dokonanie opłaty, więc się to kamufluje słowem konkurs i nie trzeba załatwiać formalności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5057855 Napisano: 07.03.2012 07:59:00 w Wkurza mnie...
bartula napisał(a):

Wkurza mnie mówienie, że w konkursie w którym się nie wygrywa to muszą losować! Może po prostu nie trafia się w gust? Nie twierdzę, że wszyscy podchodzą sumiennie do wyboru ale żeby od razu losowali?
Nie mogę tak nawet myśleć bo w losowaniu to nigdy przenigdy nie miałam szczęścia... emotka

Czasem się nie trafia, to fakt. A że coraz częściej losują (albo oglądają) zamiast czytać zgłoszenia, to też fakt.
Szkoda, że Karlsbad niczego nie organizuje i nie ma standardowego konka w Kauflandzie (TQG). Nie chce mi się wysilać mózgu na inne konki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5051710 Napisano: 03.03.2012 08:30:34 w co chcielibyście wygrać?
dawidekk napisał(a):

Tablet albo lapka na studia, koniecznie!

Na studia, akuuurat emotka

eveliina i bartula - jedźcie razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5047372 Napisano: 29.02.2012 09:38:05 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

oj tam, oj tam, trochę emocji ci nie zaszkodzi emotka kciuki trzymam!

Hehe, wolałabym emocje, gdy do mnie zadzwonią emotka Kciuki trzymaj proszę dalej, jeszcze yyy piłka w grze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5047351 Napisano: 29.02.2012 09:30:11 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

agamaty napisał(a):

aaaaaaa.....!!!!!!!!!
wygrałam 1000zł od Dove!!!!!!!
emotka emotka emotka emotka
Zgłoszenie wysłane wczoraj wieczorem emotka

przepraszam, zgłoszenie z 27.02

No wiesz co, tak ludzi straszyć - ja słałam wczoraj (28.02.) emotka

PS: Oczywiście gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5043924 Napisano: 28.02.2012 07:49:06 w Wkurza mnie...
mia - bo potrzebowałam dużej, niezapisanej powierzchni, a jutro wyjeżdżam i mam w domu syndrom tornada, więc znalezienie czystej kartki A4 mogłoby zbyt długo potrwać emotka

bartula - u mnie prysznic od dawna przyspiesza funkcje myślowe, tylko przeważnie po prostu przypomina mi się po 5 rzeczy na raz, co to je miałam zrobić, a zapomniałam emotka
Jeśli wygram tymi hasełkami z wczoraj, będzie ubaw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5043788 Napisano: 27.02.2012 10:30:46 w Wkurza mnie...
Mnie też zaczęła głowa boleć (chyba od myślenia nad tym PITem), więc poszłam pod prysznic z... uwaga uwaga: kopertą i długopisem emotka Bo muszę ukulać kilka hasełek, a nie ma kiedy i pomyślałam, że tam mnie wena najdzie emotka I rzeczywiście, trzy zgłoszenia wymyśliłam emotka Hasła per aqua emotka Nic mnie nie wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5043604 Napisano: 27.02.2012 08:52:25 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

mnie kiedyś koleżanka oskarżyła, że przeze mnie zaszła w ciążę, bo ją wyciągałam na dyskoteki.. świetnie, szło nas całe stado a tylko ona została mamą emotka (btw potem zaczęła oskarżać Boga.. serio)

To nie jest nawet takie głupie, podobno ponad 2000 lat temu też jedna niewiasta tak stwierdziła i... wszyscy to kupili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5043550 Napisano: 27.02.2012 08:29:22 w Wkurza mnie...
joanne napisał(a):

mia ale od kotleta nie zachodzi się...

W dzisiejszych czasach transgeniczności i od kotleta można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0