Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie się okazało, że do nas również nie dostał jeden SMS o wygranej piłce (zgłoszenie z początku lutego). Będę do nich jutro dzwonić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdy może wygrać tylko 1 nagrodę danego rodzaju. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o Eurosklep, to tam ciągle wygrywają prace plastyczne, co widać po listach laureatów...
Jak zaprezentowana praca się ma do zapisu, że Do paragonu należy dołączyć kupon z wpisanymi danymi teleadresowymi oraz hasłem reklamowym, które zawierać będzie w treści słowa: euro SKLEP, Wawel.? Hm.
Wiesz, o NORMALNOŚÆ trzeba walczyć, jeśli się chce jej doświadczyć. Ale skoro ludzie wolą się dostosować, ich sprawa. Byle to nie dotyczyło konkursów, w których gram
PS: A swoja drogą, gdzie brawa dla Pracy Artystycznej i Talentu?
bc14 - wiemy, ale niech już zadzwonią z tych całych DC, bo czekamy
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A są widoczne ślady uszkodzenia na opakowaniu?
1) Niewpisane w list przewozowy widoczne uszkodzenie opakowania = raczej przegrana sprawa.
2) Uszkodzenie towaru, którego nie można było dostrzec z zewnątrz podczas podpisywania listu przewozowego, ponieważ opakowanie było ok
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niech pokaże to na zdjęciu
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo trzeba schować do torebki opakowanie żelu Adidas i... sru do parku/lasu na spacer
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No co Ty, dzięki temu Fiat udowodnił, jaka ta ich Panda jest pojemna
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Normalnie; reszta rodziny jeździła tak, jak na to zasłużyła - czyli w bagażniku
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może nie doszedł SMS? Zawsze możesz do nich zadzwonić i spytać
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Się nie przejmuj
PS: Chodzi o piłkę?
Wkurza mnie, że jestem słomianą wdową z telefonem Mojego w torebce i co kwadrans dzwoni ktoś z pytaniem A to on już wyjechał? Przeca wiadomo, że wyjechał
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ołje, ostatnio właśnie tak sobie myślałam, że fajnie byłoby przeczytać naprawdę świetną pracę konkursową
PS: Nadmiar zgłoszeń związany jest z wątkiem Paragony. To widać, słychać i czuć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ostatnio tak ktoś miał w Dove. Ale w loterii też trzeba mieć szczęście, więc gratuluję.
Szkoda tylko, że organizatorzy od razu nie piszą drukowanymi literami LOTERIA, to bym czasu nie traciła. Lecz przecież loteria oznacza zdobycie pozwolenia z Izby Celnej i dokonanie opłaty, więc się to kamufluje słowem konkurs i nie trzeba załatwiać formalności
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czasem się nie trafia, to fakt. A że coraz częściej losują (albo oglądają) zamiast czytać zgłoszenia, to też fakt.
Szkoda, że Karlsbad niczego nie organizuje i nie ma standardowego konka w Kauflandzie (TQG). Nie chce mi się wysilać mózgu na inne konki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na studia, akuuurat
eveliina i bartula - jedźcie razem
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, wolałabym emocje, gdy do mnie zadzwonią
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No wiesz co, tak ludzi straszyć - ja słałam wczoraj (28.02.)
PS: Oczywiście gratuluję!
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
bartula - u mnie prysznic od dawna przyspiesza funkcje myślowe, tylko przeważnie po prostu przypomina mi się po 5 rzeczy na raz, co to je miałam zrobić, a zapomniałam
Jeśli wygram tymi hasełkami z wczoraj, będzie ubaw
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie jest nawet takie głupie, podobno ponad 2000 lat temu też jedna niewiasta tak stwierdziła i... wszyscy to kupili
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W dzisiejszych czasach transgeniczności i od kotleta można