Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Znalazłam. Ale strajkuje - nie mruga porozumiewawczo, nie wywala gałek i nie żuje kości... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak sobie mówię codziennie w kontekście Viledy, a koniec końców zostaję ze szmatą w ręce i tyle
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to ktoś Ci zabrał szanse?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można wygrać kilka razy, to nawet wynika z regulaminu. I jeśli wygrasz, to zawsze zapraszają Cię do gry JUTRO. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To chyba oznacza, że w czasie, gdy wypełniałaś dane, nagrody się skończyły. Dlatego dane nie przechodzą dalej. Też tak kilka razy miałam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A są tam konkursy?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za odpowiedź. Jest super, jupi - myślałam, że produktów w obniżonej cenie w ogóle nie można tym bonem kupić
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy coś mi się poplątało, czy rzeczywiście tym bonem nie można zapłacić za przecenione produkty? Nie widzę już regulaminu. Za to widzę, że - jak na złość - co jeden produkt, to o 1-3 zł przeceniony
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... plus chodzi na zakupy konkursowe, zbiera paragony, wymyśla zgłoszenia, masuje plecki, kupuje kwiaty bez okazji, odkurza... Może to jeden i ten sam kolo, jak w Mayday?
nocti - pechowa kasa? Nooo, to mam wytłumaczenie wszystkich moich konkursowych niepowodzeń
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie to już częściej dziwi, niż wkurza. A najbardziej mnie dziwi, gdy ktoś lamentuje, że nie wygrywa, a 80% jego postów to oferty sprzedaży paragonów. Podobno poniższy filmik najlepiej odzwierciedla sytuację:
http://www.youtub...PL&v=OuTbhLIqUzc
W każdym razie uważam, że walenie non stop klocka do basenu, w którym się pływa jest... nierozsądne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma się co śmiać, poziom rośnie, konkurencja z każdym konkursem bardziej udana, jeśli ktoś chce się dostosować, to czopek w tyłek i trzeba iść na całość
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mieli rację z tym finiszem w roku 2012
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Prześlij mi go proszę, bo też bym chciała takiego esemesa dziś dostać
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie o to chodzi. Co jakiś czas mam wrażenie, że w konkursie pt. Jestem mądrym przedszkolakiem student pokonał gimnazjalistę. Dla mnie to jest dziwne.
nocti - niekoniecznie. Po prostu trzeba raz w życiu przysiąść i dobrze przemyśleć swoje miejsce w konkursach
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobrze podsumowałaś. No more Orsay.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O tak, a za parę lat nikt już nawet nie będzie pamiętał, jak TO się wszystko zaczęło...
To już zależy od Was. Mnie takie kwestie nie obejmują; nie gram w konkursach, gdzie mogę spotkać ludzi utalentowanych. Jestem tylko obserwatorem
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z testu konsumenckiego na http://polki.pl
Doręczył kurier (firmy nie znam).
Dziękuję miłej osobie, która wrzuciła info w Teraz