Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5032448 Napisano: 22.02.2012 08:05:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goralecka napisał(a):

mi się udało. Ten zapis, że nastepna szansa juz jutro mam z racji wygranej czy znowu cos jest nie tak?

To znaczy, że z tego komputera ktoś prawidłowo przesłał dane. Jeśli będą kompletne, z automatu wpadnie nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5032402 Napisano: 22.02.2012 07:38:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

Na forum więcej wygranych z konkursu Logitech niż z Orsay... Nie wiem, ale wydaje mi się, że z Orsay nie rozdali wszystkich nagród - stąd brak listy zwycięzców emotka

No nie wiem. To już bardziej podejrzewam losowanie, bo jednak na forum jest sporo osób, które bardzo fajnie piszą i raczej by wspomniały o nagrodzie.

Gdy robiłam zakupy, w sklepie była MEGAkolejka do kasy, bo kasjerki każdej osobie z osobna mówiły o konkursie, udzielały instrukcji i odpowiadały na pytania emotka Mnie nic nie powiedziały; widocznie nie zasłużyłam na ich uwagę, skoro tak mało pieniędzy wydałam emotka Ale raczej rozdali wszystkie nagrody i zgłoszeń dostali mnóstwo. Nawet córka sąsiadki zagrała, choć nie biorą udziału w konkursach... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5032380 Napisano: 22.02.2012 07:16:55 w Konkurs na forum2?
Świniaka do przerobienia na mięso.

errorr - starość goni, człowiek coraz wcześniej spać chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5030531 Napisano: 21.02.2012 09:48:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka emotka emotka

ashley878 - trzeba to było posłać, pakowałabyś walizki na podróż emotka

PS: Moje paragony z minimalnymi kwotami. W sklepie same ścierki, nie odzież emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5030317 Napisano: 21.02.2012 08:15:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

OJ to i macie dobrze, Mi się ukazała biała plama i napis baza nie odpowiada. emotka

U mnie to samo, z każdym dniem jest coraz trudniej emotka Za wczoraj wpadły 2 minizestawiki, gram do końca, nie zniechęcą mnie emotka Chyba zdążą przysłać wszystkie nagrody, zanim mój facet wyjedzie na troszku. A gdy wróci, mieszkanie będzie na błysk. Tzn. taki jest plan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5029532 Napisano: 20.02.2012 08:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Najlepiej w Viledę grać potajemnie, żeby mąż przed teściową nie wypaplał, że żona takie fajne zestawy do sprzątania wygrała. W przeciwnym razie trzeba będzie na kolanach całe mieszkanie pucować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5028987 Napisano: 20.02.2012 05:50:38 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

mój wygrany był z 2.02. Numer telefonu już kiedyś w Kamisie nagrodzony. Wstyd się przyznać, ale chyba nauczyłam się schodzić na ich poziom

emotka

Taki konkurs to pewna zagadka, gdzie kluczem jest połączenie specyficznej treści i formy. Oczywiście, fajniejsze są konkursy, które rozwijają talenty i pozwalają odkryć ukryte możliwości. Choć w Kamisie widać tarczę, to jednak trudno trafić w dziesiątkę. Nie ma się czego wstydzić, jak to mówi Mariolka: bingosik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5028921 Napisano: 20.02.2012 05:32:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czarnygreg napisał(a):

a co jeszcze oglądasz na dobry humor? to może sobie ściagnę? bo juz oglądałam ostatnio wszystkie sezony Przyjaciół i szukam czegoś fajnego,

Właściwie to z komedii w tv zwykle oglądam tylko Two And a Half Men. Nie dosyć, że fajne, to puszczają ten serial w wygodnym czasie antenowym.

PS: Przyjaciół też lubię, ale w końcu się pogubiłam, kto aktualnie z kim emotka

A w temacie, to Mój dziś również nie ustrzelił nagrody, choć bardzo się starał. Oczywiście przeżywa to bardziej, niż ja w kontekście swoich niecelnych strzałów. Szkoda mi Go emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5028846 Napisano: 20.02.2012 05:13:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
N-i-c. No dobra, jakieś akcesoria dla Kopciuszka wpadły i mnie jeszcze sprzątanie czeka, więc nawet gorzej, niż NIC emotka

Oglądam Simpsonów, na dobry humor emotka Taki mam dziś looserowy nastrój. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5028803 Napisano: 20.02.2012 04:58:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarna2318 napisał(a):

Nie,no masakra z tymi konkursami,dzisiejszy dzień to całkowita porażka,a ten konkurs na nazwę festiwalu to po co go w ogóle ogłosili jak sami nazwę wymyślili,a ta nazwa to nijak ma się do tego festiwalu i po co ja tyle myślałam nad tą nazwą emotka emotka

W konku na nazwę festiwalu nie brałam udziału, ale pozostałe wyniki to u mnie kumulacja pudła. Jedno dobre w tym wszystkim - słałam max 2 zgłoszenia na konkurs, więc nie straciłam za dużo ani czasu, ani pieniędzy. A gdy otwarłam plik Kamisa, jak zwykle miałam odruch wymiotny... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5027711 Napisano: 20.02.2012 10:44:49 w Wkurza mnie...
becia1973 napisał(a):

działa Wam poczta na wp.pl??????????

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5027677 Napisano: 20.02.2012 10:34:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Informacja z FB Orsay:
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone dzisiaj po południu. Trzymamy kciuki!

Pierwsze zapytanie Kaj te wyniki? pojawi się na FB o 12:00:01 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5027668 Napisano: 20.02.2012 10:32:28 w Rossmann
Może po ostatniej erotycznej wpadce zdjęcia zgłaszane na konkursy muszą przejść przez moderatora? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5027653 Napisano: 20.02.2012 10:26:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
amif napisał(a):

inka113 napisał(a):

zestaw Ole- kurier TNT

i u mnie z tym że 2 słoiki w postaci puzzli
kurier nawet nie chciał pisać protokołu uszkodzenia, stwierdził że to nic nie da mimo że karton był mokry i widać było od razu uszkodzenie przesyłki emotka

Nie musisz od razu spisywać protokołu, w miejscu podpisu odbiorcy można wpisać uwagi o uszkodzeniach typu Przesyłka zamoczona, prawdopodobnie zawartość uszkodzona podczas transportu + zdanie Kurier odmówił sporządzenia protokołu szkody emotka

Do mnie dotarł fajny, walentynkowy zestawik z konka blogowego PP w wątku Teraz - spin, dzięki za info! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5027610 Napisano: 20.02.2012 10:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonar2301 napisał(a):

Czy dzisiaj mają być wyniki Nuggetsów? emotka

Tak, dziś Nuggetsy i Orsay. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5027540 Napisano: 20.02.2012 09:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna - fajnie, że dałaś linka do Teraz, bo może ktoś przegapił wcześniejsze wzmianki na forum emotka

To, że konkursu nie ma w bazie nie oznacza, że trzeba o nim milczeć. Skoro link został podany, można uznać, że forumowicze mieli szansę się z nim zapoznać. Zapewne konkurs czeka na dodanie. Admini też mają prawo do kąpieli i posiłków.

I zachęcam do dodawania konkursów do bazy - spokojnie, kurzajek się od tego nie dostaje, polecam spróbować emotka

A na wyniki konkursu Orsay również czekam. I sąsiadka-mugol zagrała, trzymam za nią kciuki! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5026895 Napisano: 19.02.2012 06:34:31 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

zimne to som na cmyntorzu... emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5023521 Napisano: 17.02.2012 01:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

W dniu zakupu było przez pierwsze 2 dni, teraz już można słać normalnie emotka

Właśnie nie, bo ja wcześniej nie wchodziłam w regulamin, czyli klikając dziś, zobaczyłam najbardziej aktualna wersję i pisze jak byk, że w dniu zakupu. Jeśli ktoś wcześniej odwiedzał tę stronę, będzie miał regulamin z dowolnym dniem zakupu w historii. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5023501 Napisano: 17.02.2012 01:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może najprościej będzie wydrukować regulamin Palette i załączyć do paragonu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5023066 Napisano: 17.02.2012 10:07:31 w Wkurza mnie...
Telepie mną dzisiaj. Spałam 3 godziny. Faceci mnie wykończyli. Oto moja historia.

Facet nr 1 - nastolatek, wąsa nie ma nawet, gdy kakao pije, posiadacz gitary elektrycznej, syn sąsiada z mojego piętra. Wczoraj chyba miał wolną chatę, bo muzyka metalowa przy akompaniamencie gitary elektrycznej wwiercała mi się w mózg do 3 w nocy. Walenie pięścią w ścianę zmieniło natężenie dźwięków o jedną setną decybela. A może debila.

Facet nr 2 - mężczyzna o wieku biologicznym 18, wąsa nie ma, bo nie chce mieszkać w kartonie pod mostem, niepracujący. Na moje hasło Dzwonię po Straż Miejską! zasugerował, żeby tego nie robić, bo g*rz jest krewnym sąsiadów z parteru. A w ogóle najlepiej to byłoby ubrać się, wyjść na mróz, przejść do sąsiedniej klatki i przez domofon poprosić o zachowanie ciszy nocnej. Powiedział-co-wiedział, otulił się kołdrą i obrócił na drugi bok. Nie była to zapowiedź rycerskiej postawy; raczej zachęta, bym się przespacerowała, co oczywiście nie nastąpiło.

EPILOG:
Kilka dni temu umówiłam się ze znajomymi na obiadokolację w pizzerii. Nie muszę więc dziś gotować dla Faceta nr 2. Zresztą i tak nie byłoby obiadu, jestem na to zbyt śpiąca emotka Niech sobie Don Kichot zje suchą bułkę albo dzisiejszą gazetę.
Po godzinie 16 zadzwonię do sąsiadów z parteru i zapytam, czy Facet nr 1 (bratanek) jest uczulony na słuchawki. I czy dostał od rodziców szlaban na brzękolenie na gitarze w ciągu dnia, co odreagowuje w nocy. I czy podejrzewają, że ma problem ze zdefiniowaniem słowa cisza emotka I czy życzy sobie mieć jeszcze więcej problemów, co mogę mu zagwarantować... Wyświetl w wątku >>
0 0