Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To znaczy, że z tego komputera ktoś prawidłowo przesłał dane. Jeśli będą kompletne, z automatu wpadnie nagroda
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No nie wiem. To już bardziej podejrzewam losowanie, bo jednak na forum jest sporo osób, które bardzo fajnie piszą i raczej by wspomniały o nagrodzie.
Gdy robiłam zakupy, w sklepie była MEGAkolejka do kasy, bo kasjerki każdej osobie z osobna mówiły o konkursie, udzielały instrukcji i odpowiadały na pytania
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
errorr - starość goni, człowiek coraz wcześniej spać chodzi
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ashley878 - trzeba to było posłać, pakowałabyś walizki na podróż
PS: Moje paragony z minimalnymi kwotami. W sklepie same ścierki, nie odzież
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie to samo, z każdym dniem jest coraz trudniej
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taki konkurs to pewna zagadka, gdzie kluczem jest połączenie specyficznej treści i formy. Oczywiście, fajniejsze są konkursy, które rozwijają talenty i pozwalają odkryć ukryte możliwości. Choć w Kamisie widać tarczę, to jednak trudno trafić w dziesiątkę. Nie ma się czego wstydzić, jak to mówi Mariolka: bingosik
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właściwie to z komedii w tv zwykle oglądam tylko Two And a Half Men. Nie dosyć, że fajne, to puszczają ten serial w wygodnym czasie antenowym.
PS: Przyjaciół też lubię, ale w końcu się pogubiłam, kto aktualnie z kim
A w temacie, to Mój dziś również nie ustrzelił nagrody, choć bardzo się starał. Oczywiście przeżywa to bardziej, niż ja w kontekście swoich niecelnych strzałów. Szkoda mi Go
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oglądam Simpsonów, na dobry humor
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W konku na nazwę festiwalu nie brałam udziału, ale pozostałe wyniki to u mnie kumulacja pudła. Jedno dobre w tym wszystkim - słałam max 2 zgłoszenia na konkurs, więc nie straciłam za dużo ani czasu, ani pieniędzy. A gdy otwarłam plik Kamisa, jak zwykle miałam odruch wymiotny... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pierwsze zapytanie Kaj te wyniki? pojawi się na FB o 12:00:01
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie musisz od razu spisywać protokołu, w miejscu podpisu odbiorcy można wpisać uwagi o uszkodzeniach typu Przesyłka zamoczona, prawdopodobnie zawartość uszkodzona podczas transportu + zdanie Kurier odmówił sporządzenia protokołu szkody
Do mnie dotarł fajny, walentynkowy zestawik z konka blogowego PP w wątku Teraz - spin, dzięki za info!
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, dziś Nuggetsy i Orsay. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To, że konkursu nie ma w bazie nie oznacza, że trzeba o nim milczeć. Skoro link został podany, można uznać, że forumowicze mieli szansę się z nim zapoznać. Zapewne konkurs czeka na dodanie. Admini też mają prawo do kąpieli i posiłków.
I zachęcam do dodawania konkursów do bazy - spokojnie, kurzajek się od tego nie dostaje, polecam spróbować
A na wyniki konkursu Orsay również czekam. I sąsiadka-mugol zagrała, trzymam za nią kciuki! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie nie, bo ja wcześniej nie wchodziłam w regulamin, czyli klikając dziś, zobaczyłam najbardziej aktualna wersję i pisze jak byk, że w dniu zakupu. Jeśli ktoś wcześniej odwiedzał tę stronę, będzie miał regulamin z dowolnym dniem zakupu w historii. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Facet nr 1 - nastolatek, wąsa nie ma nawet, gdy kakao pije, posiadacz gitary elektrycznej, syn sąsiada z mojego piętra. Wczoraj chyba miał wolną chatę, bo muzyka metalowa przy akompaniamencie gitary elektrycznej wwiercała mi się w mózg do 3 w nocy. Walenie pięścią w ścianę zmieniło natężenie dźwięków o jedną setną decybela. A może debila.
Facet nr 2 - mężczyzna o wieku biologicznym 18, wąsa nie ma, bo nie chce mieszkać w kartonie pod mostem, niepracujący. Na moje hasło Dzwonię po Straż Miejską! zasugerował, żeby tego nie robić, bo g*rz jest krewnym sąsiadów z parteru. A w ogóle najlepiej to byłoby ubrać się, wyjść na mróz, przejść do sąsiedniej klatki i przez domofon poprosić o zachowanie ciszy nocnej. Powiedział-co-wiedział, otulił się kołdrą i obrócił na drugi bok. Nie była to zapowiedź rycerskiej postawy; raczej zachęta, bym się przespacerowała, co oczywiście nie nastąpiło.
EPILOG:
Kilka dni temu umówiłam się ze znajomymi na obiadokolację w pizzerii. Nie muszę więc dziś gotować dla Faceta nr 2. Zresztą i tak nie byłoby obiadu, jestem na to zbyt śpiąca
Po godzinie 16 zadzwonię do sąsiadów z parteru i zapytam, czy Facet nr 1 (bratanek) jest uczulony na słuchawki. I czy dostał od rodziców szlaban na brzękolenie na gitarze w ciągu dnia, co odreagowuje w nocy. I czy podejrzewają, że ma problem ze zdefiniowaniem słowa cisza