Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zjedz pączka, będzie dobrze
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po pierwsze: uważam, że włażenie komuś z butami do domu i rzucanie stwierdzeń, że ktoś nie gotuje i nie sprząta jest obraźliwe i nie ma związku ze sprawą.
Po drugie: gdybym - jako pracownik organizatora - otrzymała zgłoszenie do konkursu z linkami do prezentacji innego uczestnika + listą członków jego rodziny, chyba spadłabym z krzesła. W każdym razie, na pewno pomyślałabym, że autor zgłoszenia ma nierówno pod sufitem.
Wystarczy subtelna uwaga/prośba, cytująca stosowny punkt regulaminu, np. Praca powinna mieć formę tekstową i nie przekraczać 720 znaków. Bo komisja też sklerozę ma. Gdybym grała tam, gdzie plastyczki, pewnie bym tak pisała. Ale nie gram, a jednak wygrywam, więc kij im w oko
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Świetna puenta
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki! Kule, kliknęłam i ogryzło kawałek
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Naprawdę się wzruszyłam...
PS: Podoba mi się ankieta pod artykułem:
Czy wygrałeś kiedyś samochód?
TAK NIE
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przegapiłam pytanko, ale już zapodaję propozycję: wnusio chciał wejść gdzieś, gdzie mu nie wolno, np. na balkon, żeby nakarmić ptaszki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Parę sztuk, pięć albo sześć. Nie rywalizuję ilościowo, każde zgłoszenie z innego telefonu słaliśmy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dove jest dla mnie za drogim konkursem
Weneckie Piękno ma nieciekawe (dla mnie) nagrody. Wenecję zwiedzałam w zeszłym rku, bransoletek nie noszę, a kosmetyki Gliss Kur mam jeszcze z jakiegoś innego konka, bodajże Schwarzkopf.
Ale ostatnio zaszalałam i wysłałam zgłoszenie na bezparagonowy konek Rossnet (jaką jestem czekoladą czy coś), fiu fiu, a już urlop sobie od nich zrobiłam, to był impuls
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niekoniecznie. Możesz zrobić zakupy na konkurs X i wymienić się z kimś na paragony - ta osoba, oczywiście, kupi produkt na konkurs Rossnet. Wtedy oboje macie paragony + oboje macie produkty
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli masz w domu Wielką Księgę Czarów..
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, masz go PODAÆ
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu może Cię ktoś wspomóc:
https://www.e-kon...-pg-93.html#f5019214 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak ktoś nie wie, co robi, to i w d* palce złamie, taka prawda jest
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zdążyłam wziąć udziału, ale wyniki to dla mnie szok
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rosół na męskich serduszkach?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wyślij na mena, nie sygnuj własnym nazwiskiem
U mnie też perły - myślę nad wierszykiem urodzinowym dla babci, ale chyba mi wena w saunie wyparowała