Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, a czego tam szukałeś, plakatów konkursowych?
Boniki zrealizowaliśmy wczoraj. Mój facet był z leksza podłamany, gdy spojrzał, jak niewiele produktów można było za nie kupić. No fakt, przecież koszyk zakupów to w tym kraju czysta kpina
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Lepsze to, niż nadprogramowe piłki, najlepiej od razu po 45 sztuk na głowę
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba tak, tylko człowiek nigdy nie wie, które hasełko jest 'najlepsze'
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
29.01. mieli jeszcze 1337
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pierwszy odsiew... eh, dotrwać do końca, to byłoby coś. Mam wrażenie, że większość haseł jednak odpadnie i lepiej posłać zgłoszenie na finisz
BTW, powinniśmy się przenieść do wątku Dyskusje o konkursach, bo to nie jest konkurs Tesco
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się, piłek starczy dla każdego
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Takie eski to mam, ale żadnego w stylu Gratulujemy szybkiego zagrania! Jesteś jedną z osób, które otrzymają piłkę Adidas. Prześlij... Cóż, grunt, że moje zgłoszenia dotarły. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie w ogóle nie przysłali SMSów o piłkach. To mam ja te piłki, czy nie
efelinkaaa -> nie musisz się spieszyć, konkurs trwa jeszcze 2 m-ce. Nawet nie wiem, czy teraz opłaca się słać eski, bo ranking będą zmieniać choćby dla zasady... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mają piłek? Przecież lista przedstawia stan na 29.01. i wtedy jeszcze sporo piłek do rozdania zostało
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu się zgadzam - lans absolutny. Jego pijar upadł, społeczeństwo przestało mu ufać, to pcha się w sławną sprawę, żeby ugrać coś dla siebie
PS: U mnie na przystanku autobusowym było ogłoszenie, żeby dzwonić z info na policję albo od razu na komórkę do Rutkowskiego, a można liczyć na 10 tys. O ile dobrze kojarzę, wtedy nagroda wynosiła już 160 tys.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może tak być, niech już wreszcie podadzą jednoznaczne info, tylko w głowach ludziom mieszają
PS: Dzieci wszędzie włażą i czasem spadają. Mój kolega musiał kiedyś złożyć wyjaśnienia na pogotowiu, jak mu drugi raz w tygodniu synek orła wywinął i (o ile dobrze pamiętam) z przewijaka spadł. Wtedy nawet się ucieszyliśmy, że pracownicy pogotowia się zainteresowali tematem. Może dla kolegi nie było to przyjemne, ale przynajmniej podejrzliwie zareagowano na ponownie posiniaczone dziecko... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeszłości zmienić się nie da. Ale lepiej niech Allegro o nas zawalczy, bo inaczej ludzie przerzucą się na portale z darmowymi ogłoszeniami, na których nie trzeba przy rejestracji wpisywać danych osobowych
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zależy od konkursu. Jeśli dzwonią, to z zastrzeżonego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żarówka? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdziłam i okazało się, że ja je mam! Chcecie je z powrotem?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mariolka, akurat na obiad wpadłaś
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poza tym wkurza mnie żołądek w gardle. Nie powinien się tam znajdować, łajza jedna!
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wieczorem zadzwonię