Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4993849 Napisano: 04.02.2012 12:56:05 w GFK
Telefony komórkowe -> zaznaczyłam dłużej niż 6 m-cy i odpadłam (10 pkt.)... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991960 Napisano: 03.02.2012 01:28:39 w Kaufland konkursy
errorr napisał(a):

Ja pierdziu ale wydali ,,gazetkę''reklamową chyba ze 40' ma emotka .Ze względu na małą rozpiętość ramion musiałem ją rozłożyć na stoisku z owocami przykrywając połowę towaru co nie spodobało się ochronie i dostałem upomnienie ustne,bez wpisu do akt emotka

Cha cha, a czego tam szukałeś, plakatów konkursowych? emotka Teraz przynajmniej Kaufland może się chwalić, że ma największe promocje emotka

Boniki zrealizowaliśmy wczoraj. Mój facet był z leksza podłamany, gdy spojrzał, jak niewiele produktów można było za nie kupić. No fakt, przecież koszyk zakupów to w tym kraju czysta kpina emotka Czasem się dłuuugo zastanawiam, co mnie tu jeszcze trzyma... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991704 Napisano: 03.02.2012 11:32:42 w TESCO konkursy
maribog napisał(a):

dla wściekłego oddadzą - już widzę jego wpisy- szukam nadprogramowych wygranych piłek z adidasa emotka

Lepsze to, niż nadprogramowe piłki, najlepiej od razu po 45 sztuk na głowę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991700 Napisano: 03.02.2012 11:28:33 w TESCO konkursy
sonata napisał(a):

Może z najlepszym naszym zdaniem hasłem warto zaczekać do ostatniej chwili emotka

Chyba tak, tylko człowiek nigdy nie wie, które hasełko jest 'najlepsze' emotka Bo ranking może być wskazówką, ale zgłoszenia tam są... hmm, różne. Sama nie wiem, myślałam, że będą odświeżać ranking raz w miesiącu; co 2 tygodnie mi nie pasuje i już. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991682 Napisano: 03.02.2012 11:23:01 w TESCO konkursy
efelinkaaa napisał(a):

ile jeszcze tych piłek zostało? Jak to sprawdzić? Nie wiem czy zdążę do sklepu pognac emotka

29.01. mieli jeszcze 1337 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991677 Napisano: 03.02.2012 11:21:28 w TESCO konkursy
sonata napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jejjku nie siejcie paniki piłek jest jeszcze z 1000 sztuk.
Zapewne znajdzie się jakiś mongoł , który teraz wyśle 100 smsów na piłki a potem wymieni jedna na 3 paragony. Ale myślę, że mimo to dla każdego wystarczy.

emotka emotka emotka

Zgadzam się, piłek starczy dla każdego emotka

Idealne podsumowanie akcji emotka W dzisiejszym rankingu jest jeszcze sporo piłeczek emotka Kto się pochwali czy jego hasła przetrwały pierwszy odsiew? emotka

Pierwszy odsiew... eh, dotrwać do końca, to byłoby coś. Mam wrażenie, że większość haseł jednak odpadnie i lepiej posłać zgłoszenie na finisz emotka Sama nie wiem, jaką taktykę teraz obrać emotka Muszę to przemyśleć.
BTW, powinniśmy się przenieść do wątku Dyskusje o konkursach, bo to nie jest konkurs Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991654 Napisano: 03.02.2012 11:12:49 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Jejjku nie siejcie paniki piłek jest jeszcze z 1000 sztuk.
Zapewne znajdzie się jakiś mongoł , który teraz wyśle 100 smsów na piłki a potem wymieni jedna na 3 paragony. Ale myślę, że mimo to dla każdego wystarczy.

emotka emotka emotka

Zgadzam się, piłek starczy dla każdego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991613 Napisano: 03.02.2012 11:03:24 w TESCO konkursy
bloblebla2 napisał(a):

Przysłali mi smsa o treści :witaj w konkursie zapachów adidas - PewneZaGranie! Twoje zgłoszenie zostało zarejestrowane. Za chwilę otrzymasz nagrode gwarantowaną dzwonek. Zachowaj dowód zakupu.

Takie eski to mam, ale żadnego w stylu Gratulujemy szybkiego zagrania! Jesteś jedną z osób, które otrzymają piłkę Adidas. Prześlij... Cóż, grunt, że moje zgłoszenia dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991588 Napisano: 03.02.2012 10:56:51 w TESCO konkursy
bloblebla2 napisał(a):

I po jakim czasie przysłali ci smsa że piłkę wygrałas?

Mnie w ogóle nie przysłali SMSów o piłkach. To mam ja te piłki, czy nie emotka Obstawiam, że tak emotka

efelinkaaa -> nie musisz się spieszyć, konkurs trwa jeszcze 2 m-ce. Nawet nie wiem, czy teraz opłaca się słać eski, bo ranking będą zmieniać choćby dla zasady... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991572 Napisano: 03.02.2012 10:52:23 w TESCO konkursy
bloblebla2 napisał(a):

i to i to się liczy zależy o jaką nagrodę się ubiegasz Już piłek nie maja ...tylko nagrody gwarantowane - dzwonki. za najwięcej zgłoszeń I phone 4 x12
za nalpsze zgłoszeniew można wygrać I Pad 2 x20

Nie mają piłek? Przecież lista przedstawia stan na 29.01. i wtedy jeszcze sporo piłek do rozdania zostało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991429 Napisano: 03.02.2012 10:00:12 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mówił chyba, że obok są śpioszki, a w zawiniątku coś. Ale nie mógł dotykać, jednak czuł zapach rozkładających się zwłok. emotka

A mnie wkurza Rutkowski - facet się tak lansuje, że szok! Na cudzej tragedii!!! emotka
Cały czas tylko oplata jaka to policja nieudolna, a on ściągnął specjalistów z Austrii od DNA.

Jaki zapach czuł??? Przecież non stop był mróz!
Facet tylko konferencję za konferencję odbywa i plecie co mu do głowy przyjdzie - darmowa reklama, super!!! emotka

Tu się zgadzam - lans absolutny. Jego pijar upadł, społeczeństwo przestało mu ufać, to pcha się w sławną sprawę, żeby ugrać coś dla siebie emotka

PS: U mnie na przystanku autobusowym było ogłoszenie, żeby dzwonić z info na policję albo od razu na komórkę do Rutkowskiego, a można liczyć na 10 tys. O ile dobrze kojarzę, wtedy nagroda wynosiła już 160 tys. emotka To nie było na początku poszukiwań. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991339 Napisano: 03.02.2012 09:22:13 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

Za chwile okaże sie, ze dziewczyna wszystkiego sie wyprze. Że Rutkowski namieszał jej w głowie, że brak snu, stres zrobiły swoje i już nie wie, co jest prawdą a co wymysłem emotka

Może tak być, niech już wreszcie podadzą jednoznaczne info, tylko w głowach ludziom mieszają emotka

PS: Dzieci wszędzie włażą i czasem spadają. Mój kolega musiał kiedyś złożyć wyjaśnienia na pogotowiu, jak mu drugi raz w tygodniu synek orła wywinął i (o ile dobrze pamiętam) z przewijaka spadł. Wtedy nawet się ucieszyliśmy, że pracownicy pogotowia się zainteresowali tematem. Może dla kolegi nie było to przyjemne, ale przynajmniej podejrzliwie zareagowano na ponownie posiniaczone dziecko... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4991312 Napisano: 03.02.2012 09:13:39 w Wkurza mnie...
Przeczytałam w gazecie o chorym na białaczkę 15-latku. Matka nie zgodziła się na leczenie szpitalne i zabrała go z oddziału, gdzie wcześniej został umieszczony nakazem sądu. Aresztowano ją i grozi jej 5 lat więzienia, bo naraziła zdrowie i życie chłopca. Kto ma tutaj rację - w tej rzeczywistości, w której lekarze ponoszą porażkę za porażką, jeśli chodzi o WYLECZENIE pacjentów chorób przewlekłych? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4989875 Napisano: 02.02.2012 01:59:06 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

http://finanse.wp...sc.html?ticaid=1dd97

Izby skarbowe mają twoje dane i historię transakcji. Informacje o sprzedawcach dostarcza wyłoniona w przetargu firma.

Z tego wychodzi, że oni już mają dane??
I teraz nie wiem czy mogę sprzedawać rzeczy po synku (niektóre udowodnię, że nasze, bo mam zdjęcia z maleńkości dziecka, ale nie wszystko przecież...)

Przeszłości zmienić się nie da. Ale lepiej niech Allegro o nas zawalczy, bo inaczej ludzie przerzucą się na portale z darmowymi ogłoszeniami, na których nie trzeba przy rejestracji wpisywać danych osobowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4989616 Napisano: 02.02.2012 11:57:41 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

aurorcia napisał(a):

a jak myślicie,czy z tego konka walentynkowego,który organizuje Media Contact to będą informowali smsem,czy raczej oni dzwonią???

Media Contact raczej eski emotka

Zależy od konkursu. Jeśli dzwonią, to z zastrzeżonego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4989611 Napisano: 02.02.2012 11:54:21 w Konkurs na forum2?
Dzień dobry, a zimny.

Żarówka? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4989169 Napisano: 02.02.2012 07:56:16 w Dziś cieszę się z.....
emka86 napisał(a):

zarania napisał(a):

Duży sukces - w Nowym Roku ubyły mi 2 zbędne kilogramy. emotka

u mnie 3 kg
emotka

Sprawdziłam i okazało się, że ja je mam! Chcecie je z powrotem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4988020 Napisano: 01.02.2012 02:13:57 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

Dzień dobry.

Cukier emotka

Bingo ! Wczoraj się nie doczekałam odpowiedzi, więc poszłam spać... Joan odgadła, że cukier... PS. Rwas podała prawidłową definicję tytki... emotka

Mariolka, akurat na obiad wpadłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4987976 Napisano: 01.02.2012 02:00:09 w Wkurza mnie...
Mensz, ile gadki o niczym. A potem zawsze Nie mam czasu dodawać konkursów do bazy, ten karniak mnie zabije. To dopiero jest wkurzające emotka

Poza tym wkurza mnie żołądek w gardle. Nie powinien się tam znajdować, łajza jedna! emotka I jeszcze mnie wkurza to, co zaranię w pkt. 1) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4987758 Napisano: 01.02.2012 12:50:54 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

Można na infolinie zadzwonic 800 300 062 i sprawdzą czy są aktywne.

Wieczorem zadzwonię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0