Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4968918 Napisano: 22.01.2012 10:45:14 w Wkurza mnie...
Hmm, wstałam, kolorowe omleciki usmażyłam i czytam wczorajsze posty z tego wątku. Nic a nic nie rozumiem. Stare konflikty wypłynęły spod śniegu, jak psie g* (to pewnie przez pogodową huśtawkę), a człowiek człowiekowi wilkiem. Chyba Wam mocno dał w kość wczorajszy dzień, może biomet niekorzystny, ale było-minęło. Dejcie se po szlagu, a potem się kochajcie emotka

Dziś Dzień Dziadka. Jednego idę odwiedzić. Drugiego już dawno z nami nie ma. Wojnę przeżył. Stan wojenny przeżył. Służba zdrowia Go zabiła. Rozłożyli Go szacowni lekarze na puzzle 1000 sztuk, a potem nie dali rady poskładać. I na sepię Mu skórę przerobili, żeby odszedł w zapomnienie, jak klisza ze zdjęciem studniówkowym.
I babci, Jego żony, też już nie ma. Odeszła mentalnie wiele lat temu, cichaczem, więc nikt nie zdążył się z nią pożegnać. Dyskretnie przestała pamiętać o świecie, o nas o tym, co widziała w lustrzanym odbiciu. Po swojemu odtwarzała scenariusz filmu Dziwny przypadek Benjamina Buttona. Oczywiście Jej ciało żyło dalej, prezentując świetne wyniki na testach lekarskich. Ale Ona uciekła; w środek głowy, w czerń nocy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4965928 Napisano: 20.01.2012 02:31:26 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

https://www.e-kon...files/forum_post.png - coś takiego będzie emotka
oczywiście edytuj i usuń będzie dostępne tylko do swoich wypowiedzi emotka

Sama nie wiem, czy to 'syndrom piątku', czy te kolory są troszku zbyt ostre... Chyba czas na weekend. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4965665 Napisano: 20.01.2012 12:44:40 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
rachel napisał(a):

Dostałam dziś książkę z Już wiem jak sobie radzić. 423 instrukcje dla ciekawych świata nadawca media contact dąbrowa górnicza wie ktoś może skąd to??:>

Może z konka SMS w Magazynie Tesco? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4965456 Napisano: 20.01.2012 11:26:50 w Kaufland konkursy
martalobos napisał(a):

Szkoda, że już w tej gazecie nie ma konkursu z tymi bonami. Raz wysłalam cztery sms i ktos dzwonił , ale akurat nie mogłam odebrać i przepadło emotka

Ale w tym konkursie słali SMSy, nie dzwonili do nikogo.

Również żałuję, że teraz tego konkursu nie ma, czekam z utęsknieniem, polubiłam go, choć nie wymiatam. A może się przyzwyczaiłam do tego, że zawsze był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4964635 Napisano: 19.01.2012 08:41:27 w Wkurza mnie...
leelee napisał(a):

Za 5 dni lecę do Egiptu, a wczoraj przyszły japonki jedne za małe, drugie za duże, dzisiaj buty za duże emotka emotka emotka chce mi się tylko płakać, bo nie zdążę już tego wymienić

Kup sobie takie a'la Crocs, kosztują w marketach poniżej 20 zeta za parę emotka Może nie trafisz na okładkę Vogue, ale to g-e-n-i-a-l-n-e klapki emotka Dobrej zabawy! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4964615 Napisano: 19.01.2012 08:33:04 w Paragony
bardzowesoy - ojoj, musisz koniecznie jeszcze kursywę zastosować, bez niej nie znajdziesz paragonów w każdej ilości, uczciwie Ci godom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4963675 Napisano: 19.01.2012 12:57:51 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
pola731 - najgorsze są koszty stałe emotka Oglądałam film an Iplexie o samowystarczalnych domach i załamka, ile 'normalnie' uiszczam za wszelkie opłaty emotka
Na pewno się w tym wszystkim odnajdziesz, bo już w konkursach długo siedzisz emotka A co teraz studiujesz?

nocti - ale przecież każdy, nawet największy wymiatacz, zaczynał tak samo. Nie wiem, czy są tutaj ludzie, co się urodzili milionerami emotka Czyli wszyscy mamy szansę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4963630 Napisano: 19.01.2012 12:41:15 w Konkursowiczki w ciąży
grusia25 napisał(a):

Kobitki a jaki kupujecie płyn do mycia do szpitala dla siebie, mi koleżanka mówiła żebym kupiła szare mydło w płynie Biały Jeleń i czym będziecie się myć bo ponoć gąbek nie wolno używać. I co niby całe ciało mam myc tym mydłem emotka

Nie piszę w tym wątku, ale Wam kibicuję i co jakiś czas sprawdzam, komu się rodzinka powiększyła emotka

Szare mydło w płynie Biały Jeleń mam w domu i używam go do mycia rąk, jest ok. Ale niedawno kupiłam mydło ALEP w kostce i zdziwiłam się, bo napisano o nim, że można nim myć nawet dzieci w pierwszych dniach życia emotka To chyba musi być na maksa delikatne... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4963589 Napisano: 19.01.2012 12:26:19 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
slavek napisał(a):

jest tu na forum osoba - wszystkim znana i powszechnie lubiana emotka , która kiedyś napisała mi, ze nie ma żadnej motywacji do pójścia do pracy i na dodatek żyje się nieźle

I brawo emotka Życzę każdemu bezrobotnemu konkursowiczowi, żeby mógł w ten sposób żyć emotka

Napiszę Wam jeszcze, że nie każdy człowiek z mety nadaje się do tego, żeby w jakikolwiek sposób zarabiać w domu, czy to poprzez konkursy, czy też inaczej. Jak dla mnie, powinno się spędzać podobną ilość czasu na konkursach, co w pracy -> np. mąż pracuje 8-16, więc żona konkursuje 10-14, potem obiadek i reszta, wieczory spędzają wspólnie, a kasa jest i nagrody też. ALE. Dzwonię z pytaniem, tak z głupia frant, ile już konkursów w danym tygodniu opracowała dana osoba, a ta, że ZERO. Bo koleżanka przyszła. Bo oglądała TV. Bo jakoś tak te dni szybko mijają. Bo jej się nie chciało. Bo nie miała weny. Wygląda na to, że niektórzy po prostu potrzebują, by im ktoś patrzył na ręce, bo inaczej mają przychód z konkórsów 60 zeta/miesiąc i z tego się nie da wyżyć emotka

pola731 - nie do końca się zgadzam. Wg mnie jedyny minimalny wydatek na konki to koszt internetu (i tak każdy ma w domu neta, a jak nie, można pójść do biblioteki miejskiej, jest za darmo) i poświęcony czas. Doładowania telefonu można mieć z GFK albo konkursów na forum, bądź sprzedaży mniejszych nagród.

Fajnie, jeśli jedna osoba pracuje, a druga gra. Wtedy nie ma za dużej presji, a są opłacane ubezpieczenia i zawsze pensja na koncie, nawet niewielka. Niestety, nie zawsze tak się życie układa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4963543 Napisano: 19.01.2012 12:08:05 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
tusiek napisał(a):

a myślicie że da się wyżyc z konkursów?
Ostatnio znajoma ,która wie że biorę udzial mnie o to spytala!

Bezrobotny konkursowicz może poświęcić o ponad 160 godzin miesięcznie więcej na granie, niż pracujący. Tak na logikę, powinno się z tego nie tylko dać wyżyć, ale nawet całkiem przyjemnie żyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4963382 Napisano: 19.01.2012 10:59:37 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

no to trochę przekroczyli termin wg regul.

Podobno zadeklarowali, że poślą mejle w tym tygodniu - czyli można zakładać, że jutro emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4963316 Napisano: 19.01.2012 10:36:44 w Popraw sobie humor...
emotka emotka emotka
Najbardziej mi się podoba dowcip o jęczeniu! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4962773 Napisano: 18.01.2012 10:09:16 w Konkurs na forum2?
Zawartość flaszki zostanie pomnożona, a kranówka w wino przemieniona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4962752 Napisano: 18.01.2012 10:01:28 w Konkurs na forum2?
errorr - czytaj między wierszami, czyli jutro u Mariolki męska wyżerka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4962736 Napisano: 18.01.2012 09:58:05 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

PS. Mój M. własnie wrócił cheeeba z Kaufa i przytargał koncentrat pomidorowy, cebulę, pomidory i paprykę... Cheeeebaaaaa Mu brakowało do tego sosiku... emotka

Wcale nie, teraz TY masz z tych składników wyczarować 2 dania dla gości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4962683 Napisano: 18.01.2012 09:35:37 w Konkurs na forum2?
0 0

joan

#4962611 Napisano: 18.01.2012 09:11:27 w Konkurs na forum2?

joan

#4962600 Napisano: 18.01.2012 09:07:53 w Konkurs na forum2?
Pół litra i czipsy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4962575 Napisano: 18.01.2012 08:58:30 w Konkurs na forum2?
Butelczynę i słoik ogórków. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4961342 Napisano: 18.01.2012 11:52:53 w Dziś cieszę się z.....
amif napisał(a):

Ja jak dostałam za gaz to omało nie spadłam emotka emotka emotka emotka

To mnie właśnie martwi emotka Wiem, że będzie kilkaset złotych, ale czy 400 czy 700, tego już nie wiem...

l0ginka - strach się bać kontroli z Vattenfalla emotka Ale serio, zdziwiłam się: jak się zastanowić, to zużywamy najwięcej prądu (biorąc pod uwagę ilość włączonych urządzeń) w całej historii mieszkania tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0