Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziś Dzień Dziadka. Jednego idę odwiedzić. Drugiego już dawno z nami nie ma. Wojnę przeżył. Stan wojenny przeżył. Służba zdrowia Go zabiła. Rozłożyli Go szacowni lekarze na puzzle 1000 sztuk, a potem nie dali rady poskładać. I na sepię Mu skórę przerobili, żeby odszedł w zapomnienie, jak klisza ze zdjęciem studniówkowym.
I babci, Jego żony, też już nie ma. Odeszła mentalnie wiele lat temu, cichaczem, więc nikt nie zdążył się z nią pożegnać. Dyskretnie przestała pamiętać o świecie, o nas o tym, co widziała w lustrzanym odbiciu. Po swojemu odtwarzała scenariusz filmu Dziwny przypadek Benjamina Buttona. Oczywiście Jej ciało żyło dalej, prezentując świetne wyniki na testach lekarskich. Ale Ona uciekła; w środek głowy, w czerń nocy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sama nie wiem, czy to 'syndrom piątku', czy te kolory są troszku zbyt ostre... Chyba czas na weekend. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może z konka SMS w Magazynie Tesco? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale w tym konkursie słali SMSy, nie dzwonili do nikogo.
Również żałuję, że teraz tego konkursu nie ma, czekam z utęsknieniem, polubiłam go, choć nie wymiatam. A może się przyzwyczaiłam do tego, że zawsze był
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kup sobie takie a'la Crocs, kosztują w marketach poniżej 20 zeta za parę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno się w tym wszystkim odnajdziesz, bo już w konkursach długo siedzisz
nocti - ale przecież każdy, nawet największy wymiatacz, zaczynał tak samo. Nie wiem, czy są tutaj ludzie, co się urodzili milionerami
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie piszę w tym wątku, ale Wam kibicuję i co jakiś czas sprawdzam, komu się rodzinka powiększyła
Szare mydło w płynie Biały Jeleń mam w domu i używam go do mycia rąk, jest ok. Ale niedawno kupiłam mydło ALEP w kostce i zdziwiłam się, bo napisano o nim, że można nim myć nawet dzieci w pierwszych dniach życia
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I brawo
Napiszę Wam jeszcze, że nie każdy człowiek z mety nadaje się do tego, żeby w jakikolwiek sposób zarabiać w domu, czy to poprzez konkursy, czy też inaczej. Jak dla mnie, powinno się spędzać podobną ilość czasu na konkursach, co w pracy -> np. mąż pracuje 8-16, więc żona konkursuje 10-14, potem obiadek i reszta, wieczory spędzają wspólnie, a kasa jest i nagrody też. ALE. Dzwonię z pytaniem, tak z głupia frant, ile już konkursów w danym tygodniu opracowała dana osoba, a ta, że ZERO. Bo koleżanka przyszła. Bo oglądała TV. Bo jakoś tak te dni szybko mijają. Bo jej się nie chciało. Bo nie miała weny. Wygląda na to, że niektórzy po prostu potrzebują, by im ktoś patrzył na ręce, bo inaczej mają przychód z konkórsów 60 zeta/miesiąc i z tego się nie da wyżyć
pola731 - nie do końca się zgadzam. Wg mnie jedyny minimalny wydatek na konki to koszt internetu (i tak każdy ma w domu neta, a jak nie, można pójść do biblioteki miejskiej, jest za darmo) i poświęcony czas. Doładowania telefonu można mieć z GFK albo konkursów na forum, bądź sprzedaży mniejszych nagród.
Fajnie, jeśli jedna osoba pracuje, a druga gra. Wtedy nie ma za dużej presji, a są opłacane ubezpieczenia i zawsze pensja na koncie, nawet niewielka. Niestety, nie zawsze tak się życie układa
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bezrobotny konkursowicz może poświęcić o ponad 160 godzin miesięcznie więcej na granie, niż pracujący. Tak na logikę, powinno się z tego nie tylko dać wyżyć, ale nawet całkiem przyjemnie żyć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podobno zadeklarowali, że poślą mejle w tym tygodniu - czyli można zakładać, że jutro
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najbardziej mi się podoba dowcip o jęczeniu! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8