Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obojętnie, za jaką cenę byś sprzedała, to by tylko utwierdziło innych w tym, że bez paragonu warto grać. Nie chodzi o sprzedaż samego paragonu, sprzedaje się coś więcej...
Tak sobie nad tym myślę i wychodzi mi, że 99% poszukiwań paragonów wynika z nieczystej gry i czystej zachłanności. Pozostały 1% można uznać za przypadki losowe. Niestety, człowiek musi się w tym jakoś odnaleźć i się do tego ustosunkować, a to łatwe nie jest. Zanim pomogę w jakikolwiek sposób, również odnośnie paragonu, najpierw patrzę na NICK. Zwykle na tym się historia kończy...
PS: A bardziej od wpisów poszukuję drażnią mnie wszelkie posty pt. mam. Jakby co. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie, że nie ruszy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kryzys -> mniejsza sprzedaż; żeby pobudzić sprzedaż, firmy powinny nam jeszcze więcej konków promocyjnych podsuwać
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
jkkp - może czekali na lepszą nagrodę?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Łaaa, to gratulacje, przeczytałam to z wypiekami na twarzy...
W temacie: mam paragony z lat 2009 i 2010, może ktoś potrzebuje? Kolekcjoner / przypadkowy zbieracz / gracz sentymentalny? Sprzedam za wartość produktów konkursowych na paragonie albo drobne doładowanie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj, dawno niczego nie wysłałam - cieszę się, że mi przypomniałaś o Postcrossingu
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha cha, ja również
Mam przeczucie, że tym razem esek 'potencjalny' nie zamieni się w bony, ale to akurat nie sprawka agencji, tylko lokalnej konkurencji
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dosyć często (niestety) bywam płatnikiem podatku od nagrody, ale po prostu przelewam organizatorowi stosowną sumę przed wydaniem nagrody i to organizator odprowadza podatek, nigdy nie było mowy o wypełnianiu zeznań podatkowych czy innych papierów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziwna procedura, nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Może coś się zmieniło w przepisach po pierwszym stycznia?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, ciekawe, może warto spytać na FB? Bo troszkę to dziwne
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oblukaj gwiazdkę... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To wcale nie zależy od tego, czy konkurs jest tani, czy drogi. Jak trzeba kupić coś za 2 złote, też ludziom jest zawsze nie po drodze...
Widocznie ci, co mieli prawidłowe paragony, częściowo powtórzyli zgłoszenia. Trzeba było wymyślić smak Cappuccino, bodajże. Ile osób napisało cynamonowe albo biała czekolada? I doopa zbita, bo nawet, jeśli smak się spodobał, nie nagrodziliby przecież 30 zgłoszeń z tym samym pomysłem.
PS: Będzie lepiej
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wystarczyło wpisać ten sam numer z 30 starterów, to przecież niewielka ilość... A potem o raju o jejku i jak to się stało, że tyle nagród przepadło
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mieli 1200 zgłoszeń, bo nie przyporządkowali na każde zgłoszenie rezerwy x2. Może wpłynęło 500 zgłoszeń. Z czego 50 odrzucili, bo nie spełniały wymogów regulaminu (brak numeru paragonu itp.) Zostaje 450. Z tego 200 propozycji smaku kawy powtarza się. Zostaje 250. Z tego tak ze 200 zostało wysłanych bez pokrycia w paragonach albo na paragonach zdublowanych. Zostaje 50... Finito. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8