Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5027540 Napisano: 20.02.2012 09:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna - fajnie, że dałaś linka do Teraz, bo może ktoś przegapił wcześniejsze wzmianki na forum emotka

To, że konkursu nie ma w bazie nie oznacza, że trzeba o nim milczeć. Skoro link został podany, można uznać, że forumowicze mieli szansę się z nim zapoznać. Zapewne konkurs czeka na dodanie. Admini też mają prawo do kąpieli i posiłków.

I zachęcam do dodawania konkursów do bazy - spokojnie, kurzajek się od tego nie dostaje, polecam spróbować emotka

A na wyniki konkursu Orsay również czekam. I sąsiadka-mugol zagrała, trzymam za nią kciuki! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5026895 Napisano: 19.02.2012 06:34:31 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

zimne to som na cmyntorzu... emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5023521 Napisano: 17.02.2012 01:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

W dniu zakupu było przez pierwsze 2 dni, teraz już można słać normalnie emotka

Właśnie nie, bo ja wcześniej nie wchodziłam w regulamin, czyli klikając dziś, zobaczyłam najbardziej aktualna wersję i pisze jak byk, że w dniu zakupu. Jeśli ktoś wcześniej odwiedzał tę stronę, będzie miał regulamin z dowolnym dniem zakupu w historii. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5023501 Napisano: 17.02.2012 01:49:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może najprościej będzie wydrukować regulamin Palette i załączyć do paragonu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5023066 Napisano: 17.02.2012 10:07:31 w Wkurza mnie...
Telepie mną dzisiaj. Spałam 3 godziny. Faceci mnie wykończyli. Oto moja historia.

Facet nr 1 - nastolatek, wąsa nie ma nawet, gdy kakao pije, posiadacz gitary elektrycznej, syn sąsiada z mojego piętra. Wczoraj chyba miał wolną chatę, bo muzyka metalowa przy akompaniamencie gitary elektrycznej wwiercała mi się w mózg do 3 w nocy. Walenie pięścią w ścianę zmieniło natężenie dźwięków o jedną setną decybela. A może debila.

Facet nr 2 - mężczyzna o wieku biologicznym 18, wąsa nie ma, bo nie chce mieszkać w kartonie pod mostem, niepracujący. Na moje hasło Dzwonię po Straż Miejską! zasugerował, żeby tego nie robić, bo g*rz jest krewnym sąsiadów z parteru. A w ogóle najlepiej to byłoby ubrać się, wyjść na mróz, przejść do sąsiedniej klatki i przez domofon poprosić o zachowanie ciszy nocnej. Powiedział-co-wiedział, otulił się kołdrą i obrócił na drugi bok. Nie była to zapowiedź rycerskiej postawy; raczej zachęta, bym się przespacerowała, co oczywiście nie nastąpiło.

EPILOG:
Kilka dni temu umówiłam się ze znajomymi na obiadokolację w pizzerii. Nie muszę więc dziś gotować dla Faceta nr 2. Zresztą i tak nie byłoby obiadu, jestem na to zbyt śpiąca emotka Niech sobie Don Kichot zje suchą bułkę albo dzisiejszą gazetę.
Po godzinie 16 zadzwonię do sąsiadów z parteru i zapytam, czy Facet nr 1 (bratanek) jest uczulony na słuchawki. I czy dostał od rodziców szlaban na brzękolenie na gitarze w ciągu dnia, co odreagowuje w nocy. I czy podejrzewają, że ma problem ze zdefiniowaniem słowa cisza emotka I czy życzy sobie mieć jeszcze więcej problemów, co mogę mu zagwarantować... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5022092 Napisano: 16.02.2012 04:51:28 w Konkurs na forum2?
Jupi joł, trafiłam emotka Kodziki niech zostaną w puli emotka Będę czekała na następne pytanko, kiedykolwiek się pojawi. Teraz zmykam do mamy w odwiedziny, mam nadzieję, że mnie nie poczęstuje pączkiem, bo mam dosyć po jednym (choć był bardzo smaczny)... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5021810 Napisano: 16.02.2012 02:43:48 w Popraw sobie humor...
radosna napisał(a):

Pączki zawsze idą w piersi!!!!!!!!

0 0

joan

#5021459 Napisano: 16.02.2012 12:40:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
zbojnicka napisał(a):

tak sobie mysle, ze masz racje.
i fakt-poniosło mnie.
wogóle mam nerwowy dzień.
ale jak po raz kolejny widze zamieszczone w prezentacji fotki, TE SAME na których wygrywała jako zenon, radosław, monika to poniosło,,,za mocno-fakt.

Zjedz pączka, będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5021448 Napisano: 16.02.2012 12:34:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
zbojnicka napisał(a):

joan napisał(a):

zbojnicka - a tak poza tym, to w domu wszyscy zdrowi? emotka

CHYBA ŻLE ZOSTAŁAM ZROZUMIANA.
skoro zgłaszacie plagiaty, to dlaczego nie wysyłac linków z jej prezentacjami do organizatorów?
w tym konkretnym przypadku prezentacji jest foto, którą zenon karolak wygrał w baunty...
po co czekac na wyniki?, skoro wiadomo, ze to będzie prezentacja albo swiecidełko, odrazu pisac do organizatorów by trzymali się regulaminu! co szkodzi uprzedzić, ze to stała sztuczka moniau i jej słupów?

Po pierwsze: uważam, że włażenie komuś z butami do domu i rzucanie stwierdzeń, że ktoś nie gotuje i nie sprząta jest obraźliwe i nie ma związku ze sprawą.

Po drugie: gdybym - jako pracownik organizatora - otrzymała zgłoszenie do konkursu z linkami do prezentacji innego uczestnika + listą członków jego rodziny, chyba spadłabym z krzesła. W każdym razie, na pewno pomyślałabym, że autor zgłoszenia ma nierówno pod sufitem.

Wystarczy subtelna uwaga/prośba, cytująca stosowny punkt regulaminu, np. Praca powinna mieć formę tekstową i nie przekraczać 720 znaków. Bo komisja też sklerozę ma. Gdybym grała tam, gdzie plastyczki, pewnie bym tak pisała. Ale nie gram, a jednak wygrywam, więc kij im w oko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5021421 Napisano: 16.02.2012 12:24:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
iva napisał(a):

mnie już ta sprawa powoli nudzi jak katastrofa smoleńska.. emotka

Świetna puenta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5021398 Napisano: 16.02.2012 12:15:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
zbojnicka - a tak poza tym, to w domu wszyscy zdrowi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5021322 Napisano: 16.02.2012 11:40:30 w Dziś cieszę się z.....
radosna napisał(a):

Dziś cieszę się, że mam dla każdego z Was pączka:
http://www.paczekdlaciebie.pl/144447

Dzięki! Kule, kliknęłam i ogryzło kawałek emotka A zaraz będę papać pączka 3D, już sobie herbatę zrobiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5020874 Napisano: 16.02.2012 07:55:59 w konkursy z gazet
radosna napisał(a):

A ja się cieszę, że ta pani się cieszy:
http://www.fakt.p...5926,1.html#miniPoll

emotka emotka emotka
Naprawdę się wzruszyłam...

PS: Podoba mi się ankieta pod artykułem:
Czy wygrałeś kiedyś samochód?
TAK NIE

0 0

joan

#5020869 Napisano: 16.02.2012 07:51:16 w Konkurs na forum2?
Dą łory emotka

Przegapiłam pytanko, ale już zapodaję propozycję: wnusio chciał wejść gdzieś, gdzie mu nie wolno, np. na balkon, żeby nakarmić ptaszki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5020442 Napisano: 15.02.2012 08:20:11 w Rossmann
tomex18 napisał(a):

Joan - ile juz masz paragonow adidasa?

Parę sztuk, pięć albo sześć. Nie rywalizuję ilościowo, każde zgłoszenie z innego telefonu słaliśmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5020155 Napisano: 15.02.2012 06:41:44 w Rossmann
mia napisał(a):

Czyżbyś zapomniała o Dove i Weneckim Pięknie? emotka

Dove jest dla mnie za drogim konkursem emotka Mam 1 paragon, nawet zgłoszenia nie wysłałam... Wolę kupować Adidasa (nota bene w Rossmannie).

Weneckie Piękno ma nieciekawe (dla mnie) nagrody. Wenecję zwiedzałam w zeszłym rku, bransoletek nie noszę, a kosmetyki Gliss Kur mam jeszcze z jakiegoś innego konka, bodajże Schwarzkopf.

Ale ostatnio zaszalałam i wysłałam zgłoszenie na bezparagonowy konek Rossnet (jaką jestem czekoladą czy coś), fiu fiu, a już urlop sobie od nich zrobiłam, to był impuls emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5020039 Napisano: 15.02.2012 05:53:52 w Rossmann
siutek3 napisał(a):

no tak...
emotka

to zostały albo niepotrzebne zakupy albo odpuszczenie konkursów emotka

Niekoniecznie. Możesz zrobić zakupy na konkurs X i wymienić się z kimś na paragony - ta osoba, oczywiście, kupi produkt na konkurs Rossnet. Wtedy oboje macie paragony + oboje macie produkty emotka Sama bym tak chętnie zrobiła, wszędzie tylko piwo i słodycze, nie mam w co grać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5020029 Napisano: 15.02.2012 05:50:17 w Rossmann
siutek3 napisał(a):

czy graliście kiedyś na rossnecie bez paragonu emotka czy jak się uda wygrać, to da jakoś załatwić paragon emotka
zawsze miałam paragony,ale tym razem nie potrzebuję kompletnie nic do kupowania, a ewentualną nagrodą mogę się podzielić emotka

Jeśli masz w domu Wielką Księgę Czarów.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5019572 Napisano: 15.02.2012 02:12:55 w Carrefour konkursy
zolza87 napisał(a):

pogaduszki zamiast konkretne podanie jakiegos konkursu... Mam przejrzec 1185 stron by zobaczyc jaki jest konkurs w carrefour'ze ?

Nie, masz go PODAÆ emotka Czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5019253 Napisano: 15.02.2012 12:46:50 w Paragony
tomex18 napisał(a):

potrzebuje paragonow z pewne zagranie

Tu może Cię ktoś wspomóc:

https://www.e-kon...-pg-93.html#f5019214 Wyświetl w wątku >>
0 0