Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6661520 Napisano: 27.11.2019 13:22:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Są już dwa wątki o nazwie Tyskie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6661276 Napisano: 26.11.2019 22:26:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Kiedy myślałam, że konkach nic mnie już nie zdziwi, trafiłam na... konkursowego ninję. I nie wiem, dokąd to prowadzi, że się publicznie udostępnia własny wizerunek i dane osobowe konkursowicza. Tzn. wiem -> krótki szpil i łatka "a ten pan to wszędzie wygrywa, to zawodowy konkursowicz menda, proszę go nie nagradzać, on już wygrał to i to, zerknijże organizatorze na ten-a-ten profil FB, nie należy się nagroda temu sępowi, on nie lubi Waszych produktów, jeno jak opętany gra w te konkursy i odbiera innym szansę na nagrody i szczęście, a moje dziecko to a to bla bla bla i tak się starałam".

Gdyby ktoś miał ochotę na jakiś konkursowy coming out w ramach ożywienia profilu na FB, to jednak odradzam. W przeciwieństwie do w/w ninjy siedzę w konkach już wiele lat i za destrukcyjne uważam stawianie siebie w świetle jupiterów. Na początku poczujecie miłe ciepełko, jakby samo Słońce całowało Was w policzki, a potem spłoniecie na stosie hejtu, niczym ćma przyklejona do lampy. Zasada jest prosta -> im mniej Ciebie w kontekście konkursów, tym więcej wygrywasz. Wyświetl w wątku >>

joan

#6661246 Napisano: 26.11.2019 20:40:57 w Popraw sobie humor...
Cytrusek77 napisał(a):

Najbardziej podoba mi się "wyłudzanie danych osobowych" w tej loterii emotka

O tak, bo przecież Tauron nie wie, z kim podpisał umowę emotka

Moje ulubione argumentacje hejtujące Tauron: "Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję" oraz "skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6661069 Napisano: 26.11.2019 14:42:02 w Popraw sobie humor...
Reakcja mugoli na loterię Taurona (zachowana pisownia oryginalna) z https://www.faceb...h/?v=420236375318049

"Wiara w loterie to wiara ludzi dorosłych wierzących w Alladyna, i czrodziejską lampę. Pamiętajcie zw jedynie co można wygrać ,to kubek, który sam sobie zrefundujesz."

"Proszę Państwa totalizatir sportowy też podlega kontroli adm, skarbowej i jest jak jest. MOŻECIE Państwo scedowac wygraną na członka dalszej rodziny itd, dlaczego Państwo nigdy nie ujawniacie danych wybranego.Oczywiscie jest RODO ,powiecie? lecz do obcego klienta nic nie trafia. Dwa jaki macie interes żeby robić prezenty zwykłej jednostce jaki jest wasz konsument?"

"Nie wierzę w żadne loterie kłamstwo i nic więcej a skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie ."

"loteria to to samo co totolotek i inne tego rodzaju rozrywki, to płacenie podatku od złudzeń."

"Raz wysłałam, nawet lizaka nie dostalam????????nie wysyłam wiecej"

"Kłamstwo i my odbiorcy za te wymysły płacimy"

"Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję"

"chyba loteria tylko dla wybranych już dawno wiadomo kto wygra "

"Te tak zwane sto tysięcy złotych do wygrania to już dawno wygrał szwagier! Teraz szukają jeleni .. ????????????"

"w bajki nie wierzę _nigdy nie wygrałam i nie wygram"

"Przestańcie naciągnąć ludzi nie naszym kosztem"

"Nie wierze w takie coś. A jak już ktoś wygra to zapewne syn prezesa"

"Bzdura,wyciąganie naszych danych już widzę jak Tauron rozdaje nagrody....chyba sobie????"

"Następna ściema."

"To raczej wyłudzenie danych osobowych ????"

"Nastepne oszustwo"

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6660758 Napisano: 25.11.2019 21:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

Mimo wysłania sms-a nie pobrało pieniędzy z karty, dziwne to wszystko

Jesteś pewna? 4321 to groszowe sprawy, może nie zauważyłaś różnicy albo masz jakiś pakiet darmowych smsów o niskiej wartości? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660726 Napisano: 25.11.2019 20:05:18 w Wkurza mnie...
Ludzie dorośli, co mają tendencję do podejmowania multum błędnych decyzji w ramach akcji "Mądry Polak po szkodzie." Dopiero po wtopie łaskawie (i ewentualnie) czytają o danej kwestii w necie i oczywiście jęk & lament "Ratuj mie, co żem zrobiła!" Szlag mnie trafia. Bo poradzić się mnie to przecież strata czasu, ale na psucie mojego humoru czas zawsze się znajdzie. Jakoś się na starość ludziom włącza tryb pseudosamodzielności, to nie na moje nerwy  emotka    Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6660701 Napisano: 25.11.2019 19:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiaczek144 napisał(a):

Wszystkie wiadomości zwrotne o wygranej są takie same wiec raczej to zbędne emotka

Tego nie wiedziałam. Natomiast zdarzają się regularnie osoby, które w konkursie / loterii nie zostały nagrodzone, ale wydania nagrody się domagają. Tak tak, czubki są w każdej grupie społecznej. Dlatego - jako dmuchacz na zimne - pewnie załączyłabym mejla o wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

joan

#6660694 Napisano: 25.11.2019 19:23:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

u mnie też na stronie brak wygranej emotka  - ale listy poszły

Jeśli ktoś jeszcze nie odsyłał docs pocztą, może dołączcie do paragonu wydruk z mejla, tak na wszelki wypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660616 Napisano: 25.11.2019 17:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Sąsiadowi daj a nie wylewać chcesz  emotka emotka

pikawka napisał(a):

Ewentualnie mogę Ci dać mój adres. U nas się nie zmarnują. non stop ktoś wpada  emotka

A co ja poradzę, że u nas NIKT nie pije? emotka Dyć to nie moja wina! emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#6660613 Napisano: 25.11.2019 17:29:30 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Nie pamiętam dokładnie,ale wygrałam wycieczkę w 2017 roku na 3 dni i była wartości (chyba) 18.000 dla 2 dorosłych osób i 2 dzieci.Tez był wylot z Warszawy,ale organizatorem była Kiora.Też wydaje się,że to niska kwota. Nie wiem czy to wystarczy na sam przelot czy tylko zakwaterowanie dla 4 osób?

No właśnie, jakieś to takie bardzo dziwne emotka

Żeby się zmieścić w kwocie 8.500 zł, to chyba musiałaby być wycieczka... jednodniowa emotka W dodatku cena takiej jednodniowej wycieczki obejmuje sam przelot + transfery, a wstęp do Wioski Mikołaja itp. dodatkowo płatny: 245 EUR od osoby... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6660605 Napisano: 25.11.2019 17:16:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

W sensie zostawiasz piwo pod sklepem? Też miałam taki pomysł, żeby gdzieś zostawić, ale zaraz doznałam paranoi, że jakieś dzieci to wezmą. Już wolę kupić paragon na forum.

Też tak mam, dawniej wolałam alkohol do toalety wylać. Aczkolwiek teraz jest wiele lokalnych grup typu Oddam jedzenie czy Foodsharing, więc np. piw Kozel przez takie właśnie grupy się pozbędę, przed Andrzejkami czy Sylwestrem nie powinno być problemu. Sprawdzając pełnoletność przy odbiorze flaszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660561 Napisano: 25.11.2019 15:53:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@ivanotta napisał(a):

Dżesika, Linda? Nie znam nikogo, kto ma takie imiona.. serio? W urzędach przyjmują Dżesiki przy rejestracji dzieci? 

Co do Lindy... nie wiem, natomiast przy Dżesice to może istnieć, bo moja znajoma (nauczycielka) ma 3 egzemplarze w klasie i każde imię posiada inną pisownię i inaczej się je wymawia. Powaga. Wyświetl w wątku >>
0 1 bethan

joan

#6660550 Napisano: 25.11.2019 15:38:37 w SZUKAM....
Tak z ciekawości, bo może ktoś wie: dlaczego "rodzinny wyjazd do wioski Świętego Mikołaja" wg duetu Karlsbad / Mondelez jest wart 8.500 zł, a jakiś być może inny "rodzinny wyjazd do wioski Świętego Mikołaja" wg duetu Walk Creative / Smyk jest wart 50.000 zł? Ten drugi to też nie dwa tygodnie w pięciogwiazdkowym hotelu przy opcji AI, lecz: 2 osoby pełnoletnie + 2 dzieci, a dla nich przelot samolotem Wawa – Rovaniemi – Wawa, ubezpieczenie, transfery lotniskowe, dwa noclegi i cztery obiadokolacje w hotelu *** w Rovaniemi, zorganizowane wycieczki, m.in.: wizyta w Wiosce św. Mikołaja, na farmie reniferów.

Te 8.500 zł to jakaś podejrzanie niska kwota emotka Wyświetl w wątku >>
3 brucee, nkba, jokan 0

joan

#6660501 Napisano: 25.11.2019 14:21:17 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

Być może niechcący ale wcześniej tego nie było. No,chyba że post w nieodpowiednim wątku albo spam-wówczas sama walę z radością łapki w dół  emotka

Pewnie część to rzeczywiście reakcje negatywne, ale raczej mniejszość. A ludzie, co dają łapki w dół... to przeważnie w kółko te same osobniki, więc można łatwo wyciągnąć wnioski emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6660491 Napisano: 25.11.2019 14:14:24 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

O co chodzi z tymi łapkami w dół przy postach? Są celowo klikane czy może jakiś błąd jest? Nie przeszkadza mi to bardzo ale jakoś tak niefajnie się na to patrzy...

Ja sobie zawsze wmawiam, że to niechcący ktoś przy przewijaniu kliknął emotka Bo sama tak mam - np. na telefonie nie używam aplikacji ekonków, tylko wchodzę przez przeglądarkę na starą wersję strony. I czasem gdzieś źle kliknę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660460 Napisano: 25.11.2019 13:36:30 w Smolar
gizoon napisał(a):

A ja mam takie pytanie? Czy często wygrywacie w loteriach/opisówkach SMOLARA? Odkąd rok temu wygrałem coś wartościowego, to teraz nawet jak jest kilkaset nagród do wygrania (jakieś badziewia) to nie mogę u nich wygrać. 

W opisówkach? Nigdy - jedna wygrana na kilka lat podchodzi pod błąd statystyczny emotka Ale co jakiś czas odbijam to sobie w ich loteriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660432 Napisano: 25.11.2019 12:14:54 w SZUKAM....
Albedo coś / komuś odpisało w temacie braku zwrotek & braku regulaminu? Czy może chcą się dyskretnie teleportować w czasie do 21.11.2019? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660266 Napisano: 24.11.2019 18:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Również zauważyłam ten napisz, tylko co na to regulamin jak ktoś wyżej napisał. Mogą sobie wybrać kiedy zakończą jeśli nie ma w regulaminie godziny?

No nie wiem, czy mogą - chyba w przypadku niepodania godziny w regulaminie... przyjmuje się jako moment zakończenia konkursu / loterii godzinę 23:59:59. Ale mogę się mylić, głowy nie dam (ani ręki). Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#6660087 Napisano: 23.11.2019 21:39:06 w Wkurza mnie...
Wygrałam dziś audiobooka w loterii InPost, więc nagrody jeszcze są  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6659771 Napisano: 22.11.2019 15:39:58 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Czy komuś z Was zmieniła się szata graficzna strony na fioletowa i jest bardzo nieczytelna?  Nie wiem czy ja cis namiwszalam  emotka

Ja nie widzę swojej stopki - sprawdzałam na 3 różnych wersjach strony emotka

@pionas - ?  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0