Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...dostałam na ten adres dwa mejle o tym, że założono na niego konto FB i do pełnej aktywacji mam kliknąć w link aktywacyjny
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fajowe
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1. Wydawnictwo Bauer nie jest oszustem
2. Są konkursy Bauera, ogłaszane w różnych czasopismach - to są takie specjalne krzyżówki, gdzie np. w poniedziałek grasz o laptoka, we wtorek o kino domowe, w środę o kasę itp. Wtedy to logiczne, że w każdej z tych gazet jest ta sama lista laureatów.
3. Jeśli sprawa dotyczy całkiem zwyczajnych krzyżówek, coś jest nie halo, bo - jak wspomniała emanuela24 - co tydzień nie wolno u nich wygrywać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) kody na bilety do Cinema City (potrzebne 4 szt.),
2) nowa CD Ewa Farna Cicho,
3) pomoce szkolne -> kredki, farbki, plastelina itp. Może komuś zostały np. z konka BIC,
4) zabawkowy zestaw lekarski,
5) bony (Empik, sklepy obuwnicze, sklepy z zabawkami).
Proponuję zapłatę w postaci szamponów i żeli NFM / rozpuszczalnej kawy Tchibo / niewysokiego doładowanka
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wejdź np. do Infran View i zmień zdjęcie poprzez odbicie lustrzane
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.szlachetnapaczka.pl
Jeśli na Twoich półkach jawią się proszki Bryza (których nie używasz) albo produkty żywnościowe (które Twoje dziecko i tak wypluje) albo płyny E atakują Cię jak wścieknięte, to wiedz, że coś się dzieje -> warto przekazać je ludziom w potrzebie i zrobić w swoim domu miejsce na nowe nagrody
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie rozumiem tego mejla. Przecież Fundatorem nagród w Konkursie jest Kimberley-Clark Polska Al. Jana Pawła II 12 00-124 Warszawa. W pierwszym odruchu pomyślałam, że po prostu zdobywcy nagrody w postaci zestawu produktów dostaną je pocztą. Ale przecież mejla wysłali też do osób, które wygrały karty Rossmanna
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A w regulaminie nie podali szczegółowej listy z kosmetykami, które wchodzą w skład nagrody?
PS: Oj wierz mi, to zupełnie innego rodzaju konkursy były - przypomina mi o tym cała półka męskich kosmetyków
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://n-magazyn.n.pl/nkonkurs.html
3. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie dowolną ilość razy, z zastrzeżeniem, że w ramach jednego konkursu może otrzymać tylko jedną nagrodę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja grałam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, ja również gratuluję, choć 1 sztukę mogłaś dla mnie zostawić