Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W zakładzie pracy było zimno. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wkurzyło go, że wszyscy 11.11.2011 mają wolne, a on idzie do pracy i nie może pojechać z kumplami na ryby.
Wnerwiony wziął tłuczek, wyjął mięso z lodówki i zaczął tworzyć kotlety. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kaloszy nie wygrałam. Nie wiem, o którą przesyłkę może chodzić. Generalnie wkurzyło mnie to, że kurier nawalił, a jeszcze stawia żądania. Wręczenie obcemu facetowi kserokopii swojego dowodu osobistego jest nierozsądne, a to, czy dokument zwrotny był, czy też nie, regulują stosowne zapisy listu przewozowego. Najpierw kurierzy zostawiają paczki po sąsiadach albo w innych klatkach schodowych, a potem się dziwią, że nie dostali potwierdzonego dokumentu zwrotnego
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No coś Ty, standardowo, to nikt w Polsce takiej wizy nie ma przecież; wyrobisz ją, jak dostaniesz list gratulacyjny, z nim pójdziesz uśmiechnięta do konsula - GRATKI!!! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie zagłosowałabym na NIE. Co to w ogóle za pomysły, żal.pl... Kolo nie wygrał, więc zarzucił komisji, że na pewno nie przeczytała wszystkich prac
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do mnie również nie dochodzą wszystkie mejle z Rossnetu, dlatego dziękuję za to, że zawsze ktoś tu wklei odpowiednie info
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
c. Organizator może zażądać od Uczestnika przesłania oryginału dowodu zakupów promocyjnych (paragon fiskalny lub faktura VAT) w celu weryfikacji zwycięskiego zgłoszenia w Konkursie. Organizator może przedstawić takie żądanie podczas rozmowy telefonicznej z Uczestnikiem, określonej w pkt b powyżej. W takim przypadku Uczestnik jest zobowiązany przesłać wymagane dokumenty na adres: Agencja Reklamowa Graf sp. z o.o., Szosa Bydgoska 50, 87-100 Toruń, e-mail: promocje@graf.torun.pl, faks. 56 654 07 83 w ciągu 5 dni od daty przedstawienia takiego żądania przez Organizatora. O zachowaniu terminu decyduje data stempla pocztowego, z zastrzeżeniem, iż pod uwagę będą brane przesyłki zawierające datę stempla pocztowego zgodną z powyższym terminem, które wpłynęły do siedziby organizatora nie później niż w ciągu 12 dni od daty powiadomienia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.wykop....owersje-wokol-milki/
Wykopano 325 razy. Cokolwiek to oznacza
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tego nie wiem, Ty jesteś od przewidywania
Skoro mój paragon na Kieszonkowe otrzymuje mia, niech zdecyduje o jego losach, bo ja muszę na trochę wyskoczyć z forum i nie wiem, czy jeszcze dziś wrócę - w razie czego, potem sobie doczytam tu w wątku, komu wiszę paragon
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wielkiego smoka wawelskiego
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
BINGOOO!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem, czerwone, ale jednak wydawało mu się, że był kimś innym, niż Mikołajem
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Futro miał, ale nie tylko. Kolor futra kluczem do zagadki
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A owszem, rajstopy miał, ale przecież mamy Jacykowa, więc luzik. Rajstopy to tylko ułamek prawdy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podpowiedź: wyglądał na bogato