Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie wiem, skąd startujesz, ale na krótkie (max 1 - 2h) trasy bym się zdecydowała, na dłuższe już nie -> zdarzyło mi się więcej niż raz, że toaleta była nieczynna, a kierowca nie robił żadnych pauz / postojów, nie zatrzymaliśmy się też na żadnym dworcu...
PS: Przypomniało mi się, że niektóre banki w apkach dają kody zniżkowe na Flixbusa 10% i 20%, ale niestety nie mój, więc nie podpowiem, które. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A NIP się zgadza? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ejo, dlaczego zakładasz, że koleżanka ta nie potrafi czytać ze zrozumieniem?
Polecam sprawdzać Olx/Allegro, a nie pytać na naszym forum o takie sprawy - wątek sprzedażowy u nas od lat bawi mnie do łez
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zrób to samo, co koleżanka zrobi -> sprawdź oferty na Allegro i Olx
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wg regulaminu: "e) wgraniu przez Uczestnika zdjęcia lub skanu Dowodu zakupu, przy czym taki skan lub zdjęcie nie może przekroczyć 15 MB". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.faceb...a.122100819482418996
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ale w takim razie - o ile gratulacje nie przyjdą - możesz do nich z tego adresu mejlowego napisać, bo została Ci publicznie przyrzeczona nagroda
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A macie regulamin? Kto tam był sponsorem? Żabka? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ta loteria jest już w bazie
https://www.e-kon...y-chwila-byla-bueno1 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mnie zaś nie pasuje również to, że JA nie mogę używać AI przy konku, ale ORGANIZATOR może używać AI przy analizie paragonów. Tak się zastanowiłam, co łączy moje niewygrane konki, skoro agencje są różne. I jedyne, co się rzuca w oczy: wgrywanie paragonu przy zgłoszeniu. Niby powinno pomóc, a jednak wolałabym wpisywać dane z ręki
Ostatnio AI odrzucił mi 2 prawidłowe paragony, wyglądały mniej więcej tak (zakup 3 produktów, ale z automatu naliczał się rabat):
3 x produkt 5,00 PLN
opust -2,00 PLN
do zapłaty 13,00 PLN
I powiadomienie wyskakuje, że zakupiłam 2 produkty i paragon nieprawidłowy (bo przecież powinno być: 15,00 zł do zapłaty). Poszedł tenże kwitek do weryfikacji ręcznej i potem było ok, ale to mocno podkopuje moje zaufanie/wiarę w systemy sprawdzające paragony. Wolę najpierw dostać info o wygranej, a potem dopiero wysłać paragon i ewentualnie się bujać z agencją, niż info w ogóle nie dostać, bo oni sobie puszczą programik do analizowania paragonów i w ogóle się nie załapię do puli prawidłowych zgłoszeń. Takie przemyślenia o poranku, bez teorii spiskowych, po prostu dumam przy piątku
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U mnie też kropki zrobiły różnicę
Wracam do kuchni zupę gotować
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zgadzam się z picola1 - to już jest dosłownie DNO DNA.
W bramkach nagrody 1 zł i 2 zł, a nagroda g(ł)ówna = mural w łazience "o wartości" 18.000 zł -> jest specjalny kociołek w piekle dla pomysłodawców tego typu nagród... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.e-kon...ile-w-lidlu-lech-182
NAV podpięło na stronie regulamin do poprzedniej, zakończonej już akcji.
Teoretycznie wszystkie zgłoszenia, które dotrą do nich do momentu upublicznienia prawidłowego regulaminu, powinny zostać wykluczone z prawa do ubiegania się o nagrodę, gdyż przy wysyłaniu zgłoszenia obowiązkowo uczestnik musi zaznaczyć opcję "Oświadczam, że zapoznałem/am się z regulaminem.", a skoro regulaminu nie ma, to oświadczenie takie nie ma mocy prawnej.
Tak to tylko tutaj zostawiam...
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ale forumowiczka pisała o nagrodzie I stopnia, a taka była przyznawana 1x na TYDZIEŃ, więc - zgodnie z logiką - albo poinformowali tylko wszystkich laureatów nagród I stopnia, albo po prostu laureatów całego pierwszego tygodnia.
Tak czy siak, trochę lipa, bo wysłałam tylko jedno zgłoszenie i to w pierwszym tygodniu właśnie. Jest mały cień nadziei, że wpadnie bon do Lidla (ten blender już kiedyś dostaliśmy w prezencie)
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dobry pomysł, można dać ogłoszenie w domu kultury i szkole. A nagrodą może być nawet jakaś zbędna nagroda z konków. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Też mi się wydaje, że jakieś dziecko mogło to potraktować, jako zabawkę... Mam jednak nadzieję, że się odnajdzie - trzymam za to kciuki!
A tak ogólnie - myślisz, że byłaby możliwość doczepienia do takiej pompy taga z gpsem i nr kontaktowym? Nie wiem, jak takie coś wygląda, ale może w przyszłości dałoby się coś pokombinować. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Niestety, zamiast przeprosić i podziękować (w końcu to ktoś z konków im zwrócił uwagę, że dali ciała z formularzem)... po ponad tygodniu debatowania, jaką przyjąć wersję, odpisali wszystkim pytającym tak samo: "Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą."
I co zrobisz, jak nic nie zrobisz. Wyświetl w wątku >>