Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7298179 Napisano: 17.09.2025 18:17:37 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Jest mnóstwo wpisów negatywnych, głównie kierowcy mający wszystko gdzieś, zero informacji, jak jakaś awaria to radź sobie sam itd. Być może to pojedyncze przypadki i wiadomo, że jak jest ok to raczej nikt nie pisze.
Polskim Busem zdarzyło mi się jechać w sumie zastanawiałam się co się z nim stało, nie wiedziałam że to FlixBus. 
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi  emotka

Nie wiem, skąd startujesz, ale na krótkie (max 1 - 2h) trasy bym się zdecydowała, na dłuższe już nie -> zdarzyło mi się więcej niż raz, że toaleta była nieczynna, a kierowca nie robił żadnych pauz / postojów, nie zatrzymaliśmy się też na żadnym dworcu... emotka

PS: Przypomniało mi się, że niektóre banki w apkach dają kody zniżkowe na Flixbusa 10% i 20%, ale niestety nie mój, więc nie podpowiem, które. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

joan

#7297824 Napisano: 16.09.2025 15:02:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anisu napisał(a):

Czy na paragonach z Polo Market macie nazwę sklepu Polo Market? Bo tak patrze, ja mam jakąś inną, a na pewno kupowałam w Polo, adres też się zgadza, tylko ta nazwa emotka

A NIP się zgadza? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7297774 Napisano: 16.09.2025 12:39:33 w WC - rozmowy o wszystkim
adamo86 napisał(a):

Koleżanka to wyszuka jakąś używaną albo słabszy model i jeszcze będzie chciała taniej od tego emotka

Ejo, dlaczego zakładasz, że koleżanka ta nie potrafi czytać ze zrozumieniem? emotka Przecież Pikawka może ceny na portalach sama sprawdzić i zaproponować coś w stylu "Cześć, przeglądnęłam dokładnie ceny takiego sprzętu na Olx i Allegro (model XYZ, nowy nieużywany, bez dokumentacji) i oto moja oferta o 100 zł tańsza od innych."

Polecam sprawdzać Olx/Allegro, a nie pytać na naszym forum o takie sprawy - wątek sprzedażowy u nas od lat bawi mnie do łez emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#7297766 Napisano: 16.09.2025 12:25:31 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

haha tak wszystko za darmo, no wiadomo, że chce taniej ale myślę, po ile one stoją..

tak się składa, że mojemu synowi został skradziony pilot do pompy insulinowej i jutro będę lżejsza o 8 tys… emotka także  tego…. Każdy ma życie i swoje wydatki i zobowiązania emotka  

no dobra to za ile sprzedajecie ?

Zrób to samo, co koleżanka zrobi -> sprawdź oferty na Allegro i Olx emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#7297718 Napisano: 16.09.2025 10:37:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów z konka "Przedłuż wakacje z Coccolino" -> mejl znaleziony w spamie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7297485 Napisano: 15.09.2025 15:32:10 w WC - rozmowy o wszystkim
14 października uczniowie, studenci, doktoranci i nauczyciele mogą podróżować wszystkimi pociągami PKP Intercity (2 klasa) za symboliczną złotówkę:
Wyświetl w wątku >>

joan

#7297222 Napisano: 14.09.2025 21:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

Konkurs bonduelle, przerwa na warzywa.
W opisie jest informacja, żeby dołączyć zdjęcie sałatki,.w formularzu jest miejsce na zdjęcie paragonu. Co powinno być faktycznie?

Wg regulaminu: "e) wgraniu przez Uczestnika zdjęcia lub skanu Dowodu zakupu, przy czym taki skan lub zdjęcie nie może przekroczyć 15 MB". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#7296660 Napisano: 12.09.2025 11:29:45 w Czy informują/ informowali?
leelee napisał(a):

Mój e-mail jest w całości bez kropek, a maila nie mam. Więc nie wiem jak to jest emotka

Ale w takim razie - o ile gratulacje nie przyjdą - możesz do nich z tego adresu mejlowego napisać, bo została Ci publicznie przyrzeczona nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296615 Napisano: 12.09.2025 10:45:31 w Czy informują/ informowali?
kachakacha napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Był taki konkurs w lipcu z lemoniadami Teenz, ktoś coś o tym wie? co to w ogóle za agencja ESSA? emotka  Były wyniki?

Pytałam o to na forum dwa lub trzy razy. Nikt nie odpisał.
Wyników chyba nie było. Strona nie istnieje. Agencji nie znam. Zastanawiałam się czy do Żabki nie napisać w tej sprawie.

A macie regulamin? Kto tam był sponsorem? Żabka? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296598 Napisano: 12.09.2025 10:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

darq1991 napisał(a):

A jakie nagrody będą do wygrania w Bueno? Próbuje znaleźć info ale mi nie wychodzi 🫣

Też chętnie się dowiem, bo nigdzie nie widziałam info o tej loterii

Ta loteria jest już w bazie emotka

https://www.e-kon...y-chwila-byla-bueno1 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296594 Napisano: 12.09.2025 10:12:24 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Tak mysle, ze reszta pójdzie. Ale to informowanie na raty mi nie pasuje…

Mnie zaś nie pasuje również to, że JA nie mogę używać AI przy konku, ale ORGANIZATOR może używać AI przy analizie paragonów. Tak się zastanowiłam, co łączy moje niewygrane konki, skoro agencje są różne. I jedyne, co się rzuca w oczy: wgrywanie paragonu przy zgłoszeniu. Niby powinno pomóc, a jednak wolałabym wpisywać dane z ręki emotka
Ostatnio AI odrzucił mi 2 prawidłowe paragony, wyglądały mniej więcej tak (zakup 3 produktów, ale z automatu naliczał się rabat):
3 x produkt 5,00 PLN
opust -2,00 PLN
do zapłaty 13,00 PLN

I powiadomienie wyskakuje, że zakupiłam 2 produkty i paragon nieprawidłowy (bo przecież powinno być: 15,00 zł do zapłaty). Poszedł tenże kwitek do weryfikacji ręcznej i potem było ok, ale to mocno podkopuje moje zaufanie/wiarę w systemy sprawdzające paragony. Wolę najpierw dostać info o wygranej, a potem dopiero wysłać paragon i ewentualnie się bujać z agencją, niż info w ogóle nie dostać, bo oni sobie puszczą programik do analizowania paragonów i w ogóle się nie załapię do puli prawidłowych zgłoszeń. Takie przemyślenia o poranku, bez teorii spiskowych, po prostu dumam przy piątku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7296517 Napisano: 11.09.2025 22:06:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Do 10.10.2025 -> zbiórka kapsli dla zwierzaków / Duży Ben:

Wyświetl w wątku >>

joan

#7296417 Napisano: 11.09.2025 15:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

jak tak patrze to aż 3 maile by mi pasowało, tylko kropeczki się nie zgadzają.. eh

U mnie też kropki zrobiły różnicę emotka
Wracam do kuchni zupę gotować emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#7296349 Napisano: 11.09.2025 14:48:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

Nie mam dostępu do zapowiedzi, od 15-go loteria w Rossmannie. Poniżej "nagrody":

Zgadzam się z picola1 - to już jest dosłownie DNO DNA.
W bramkach nagrody 1 zł i 2 zł, a nagroda g(ł)ówna = mural w łazience "o wartości" 18.000 zł -> jest specjalny kociołek w piekle dla pomysłodawców tego typu nagród... Wyświetl w wątku >>

joan

#7296296 Napisano: 11.09.2025 13:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie dodano poniższy konkurs, ale jego opis jest nieprawidłowy i nie wiadomo jeszcze, jak powinien wyglądać:
https://www.e-kon...ile-w-lidlu-lech-182

NAV podpięło na stronie regulamin do poprzedniej, zakończonej już akcji.

Teoretycznie wszystkie zgłoszenia, które dotrą do nich do momentu upublicznienia prawidłowego regulaminu, powinny zostać wykluczone z prawa do ubiegania się o nagrodę, gdyż przy wysyłaniu zgłoszenia obowiązkowo uczestnik musi zaznaczyć opcję "Oświadczam, że zapoznałem/am się z regulaminem.", a skoro regulaminu nie ma, to oświadczenie takie nie ma mocy prawnej.

Tak to tylko tutaj zostawiam...

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296273 Napisano: 11.09.2025 12:55:19 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Mam nadzieję, może dopiero pierwszy dzień poszedł emotka

Ale forumowiczka pisała o nagrodzie I stopnia, a taka była przyznawana 1x na TYDZIEŃ, więc - zgodnie z logiką - albo poinformowali tylko wszystkich laureatów nagród I stopnia, albo po prostu laureatów całego pierwszego tygodnia.

Tak czy siak, trochę lipa, bo wysłałam tylko jedno zgłoszenie i to w pierwszym tygodniu właśnie. Jest mały cień nadziei, że wpadnie bon do Lidla (ten blender już kiedyś dostaliśmy w prezencie) emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#7296218 Napisano: 11.09.2025 11:17:53 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

Wyznaczyliscie jakąś nagrodę? Może warto.

Dobry pomysł, można dać ogłoszenie w domu kultury i szkole. A nagrodą może być nawet jakaś zbędna nagroda z konków. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#7296181 Napisano: 11.09.2025 09:44:34 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Samochod przetrzepany przeze mnie m objedźcie teść szukał, foteliki wywalałam, siedzenia odsuwałam bo wierzyłam, że w nim mu wypadł emotka

Też mi się wydaje, że jakieś dziecko mogło to potraktować, jako zabawkę... Mam jednak nadzieję, że się odnajdzie - trzymam za to kciuki! emotka

A tak ogólnie - myślisz, że byłaby możliwość doczepienia do takiej pompy taga z gpsem i nr kontaktowym? Nie wiem, jak takie coś wygląda, ale może w przyszłości dałoby się coś pokombinować. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7296089 Napisano: 10.09.2025 20:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

To widocznie wypełniałam już ten z e-mailem, bo CZEŚĆ dotarło na e-maila wraz z Oświadczeniem.
Trzeba ich bombardować , aż do skutku.

Niestety, zamiast przeprosić i podziękować (w końcu to ktoś z konków im zwrócił uwagę, że dali ciała z formularzem)... po ponad tygodniu debatowania, jaką przyjąć wersję, odpisali wszystkim pytającym tak samo: "Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą."
I co zrobisz, jak nic nie zrobisz. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0